! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Extra - Modelovacie hmoty strana 2 z 2

Alpino Modelovacia pasta Magic Dough Fantasy Animals


Modelovacia pasta Alpino Magic Dough Fantasy Animals obsahuje 6 x 40 gr. modelovacej pasty s rôznymi farbami + brožúru krok za krokom + nástroj na úpravu. Ľahká a flexibilná modelovacia pasta na hranie a vytváranie rôznych fantastických zvierat. Elastická, plne miešateľná. Nefarbí a neobsahuje lepok ani žiadny z hlavných alergénov. Schnúca na vzduchu. Zaži plno farebnej zábavy s Alpino Magic Dough!
Vypredané
18,49 €

JOVI Blandiver neónové farby 3x110 g


Potešenie, aj tak by sa dala nazvať práca s hmotou Blandiver. Je jemná a naozaj ľahko tvarovateľná. Keďže je vyrobená na báze vody a múky, má veľmi jemnú textúru a je príjemná na dotyk. Navyše je určená už pre deti od 2 rokov a je absolútne neškodná. Schne pri izbovej teplote, ľahko sa čistí a možno ju používať znova a znova. K dispozícii je mnoho žiarivých odtieňov, ktoré môžete vzájomne miešať. Z príslušenstva si možno prikúpiť formičky, valčeky, modelovacie nástroje, lisy či vytlačovacie strojčeky. Možnosti sú nekonečné... Z jednej hrudky plastelíny Blandiver môžu teraz deti vymodelovať celý vesmír prekvapení. Vyrobené v Španielsku
Vypredané
5,49 €

Kategória "Modelovacie hmoty" v našom eshope je určená pre všetkých kreatívcov, umeleckých nadšencov a remeselníkov, ktorí hľadajú rôzne typy modelovacích hmot na realizáciu svojich projektov.

Ponúkame široký výber modelovacích hmot, vrátane polymerovej hliny, vzduchom sušených hlin, epoxidových živíc a ďalších špeciálnych hmot určených na modelovanie a tvorbu trojrozmerných objektov a sochárskych diel. Naše modelovacie hmoty sú ideálne pre tvorbu šperkov, dekorácií, figúrok, prototypov a mnoho ďalších umeleckých a remeselných výtvorov.

S výrobkami od overených výrobcov zabezpečujeme vysokú kvalitu, flexibilitu a dlhodobú odolnosť vašich výtvorov.