! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Modelovacia hmota FIMO Soft Červená tmavá 454 g


STAEDTLER FIMO soft je modelovacia hmota, ktorá je ideálna pre dospelých začiatočníkov a amatérskych umelcov. Je mäkká a poddajná, vďaka čomu sa dá skutočne ľahko tvarovať. Prezrite si sortiment FIMO a premeňte svoje nápady na jedinečné umelecké diela. Oživte kreatívne nápady s FIMO soft. STAEDTLER FIMO soft je modelovacia hmota tvrdnúca v rúre špeciálne určená pre dospelých začiatočníkov a amatérskych umelcov. Hlina je mäkká a poddajná, vďaka čomu sa naozaj ľahko tvaruje. Pomocou nej môžete premeniť svoje kreatívne nápady na jedinečné šperky alebo dekoratívne doplnky do domácnosti. Ak potrebujete iba špecifické farby, 24 farieb v sérii FIMO soft a šesť trendových farieb sú k dispozícii jednotlivo ako 57 g bloky. Veľké 454 g bloky sú dostupné jednotlivo v 11 rôznych farbách. Hmota je už rozdelená na osem segmentov, takže môžete ľahk
Vypredané
9,41 € 15,69 €

Modelovacia hmota FIMO Soft Oranžová 454 g


STAEDTLER FIMO soft je modelovacia hmota, ktorá je ideálna pre dospelých začiatočníkov a amatérskych umelcov. Je mäkká a poddajná, vďaka čomu sa dá skutočne ľahko tvarovať. Prezrite si sortiment FIMO a premeňte svoje nápady na jedinečné umelecké diela. Oživte kreatívne nápady s FIMO soft. STAEDTLER FIMO soft je modelovacia hmota tvrdnúca v rúre špeciálne určená pre dospelých začiatočníkov a amatérskych umelcov. Hlina je mäkká a poddajná, vďaka čomu sa naozaj ľahko tvaruje. Pomocou nej môžete premeniť svoje kreatívne nápady na jedinečné šperky alebo dekoratívne doplnky do domácnosti. Ak potrebujete iba špecifické farby, 24 farieb v sérii FIMO soft a šesť trendových farieb sú k dispozícii jednotlivo ako 57 g bloky. Veľké 454 g bloky sú dostupné jednotlivo v 11 rôznych farbách. Hmota je už rozdelená na osem segmentov, takže môžete ľahko odr
Vypredané
9,41 € 15,69 €

Kategória "Fimo" v našom eshope je určená pre všetkých umelcov, kreatívcov a DIY nadšencov, ktorí hľadajú kvalitnú polymerovú hlinu pre svoje modelovanie, tvorbu šperkov, dekorácií a ďalších umeleckých diel.

Ponúkame široký výber fimo produktov vrátane rôznych farieb a súprav, ktoré sú ideálne pre začiatočníkov aj pokročilých. Fimo hlinu charakterizuje jej vynikajúca tvarovateľnosť, bohatá paleta farieb a možnosť pečenia v domácej rúre, čo z nej robí obľúbený materiál pre umelcov všetkých vekových kategórií.

Či už plánujete vytvoriť originálne šperky, detailné figúrky alebo personalizované dekorácie, naše fimo produkty sú navrhnuté tak, aby podporovali vašu kreativitu a umožnili vám dosiahnuť profesionálne výsledky.