! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Extra - Kreatívne sety a maľovanky strana 10 z 10

MiniBox MAPED Creativ Zamatové maľovanie Pokladnička


Súprava obsahuje 6 farebných fixiek Color´Peps Jungle a papierovú skladačku malej pokladničky, ktorú možno vyfarbiť podľa vlastnej predstavy. Zamatové časti zabránia prekresleniu farieb pri vymaľovávaní. Pri vhodení mince pokladnička zamáva. Rozmer pokladničky 7 x 6,5 cm. Vhodné pre deti od 4 rokov.
Vypredané
5,10 € 7,29 €

Sada MAPED Creativ Early Age Môj prvý kreatívny set


Detská kreatívne súprava v praktickom kufríku, ktorý ľahko otvoria aj malé deti. Súprava obsahuje 6 farebných voskoviek, 100 detských samolepiek, obrázok cirkusového prostredia a kartónového klauna, ktorého možno ľahko zostaviť a vymaľovať.
Vypredané
13,99 € 19,99 €

Sada MAPED Creativ Artist Board Magnetická tabuľa


Súprava obsahuje 1 magnetickú tabuľku, 13 magnetou s motivmi príšeriek, 6 farebných fixú Marker´s Peps a handričku. Na magnety a tabuľku ide malovat fixami, a znovu farby setrít a malovať znovu.
Vypredané
15,40 € 22,00 €

Kategória "Kreatívne sety a maľovanky" v našom eshope je navrhnutá pre deti, rodičov, učiteľov, a všetkých, ktorí hľadajú zábavné a vzdelávacie spôsoby, ako rozvíjať kreativitu a manuálne zručnosti.

Ponúkame široký výber kreatívnych sád a maľovaniek, ktoré sú ideálne pre rôzne umelecké aktivity vrátane kreslenia, maľovania, modelovania a mnoho ďalších.

Naše produkty sú navrhnuté tak, aby podporovali umelecký vývoj detí a poskytovali zábavu pri súčasnom vzdelávaní a rozvoji nových zručností.