! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Maľovanie podľa čísel Na farme (4 obrazy 18x24 cm) Schipper


Rozmer obrazu: 4 obrazy 18 x 24 cm Balenie "Na farme" obsahuje: • Akrylové farby na vodnej báze v uzatvárateľných nádobkách s dobrou krycou schopnosťou, ktoré nie je potrebné navzájom miešať alebo kombinovať. Všetky odtiene sú už harmonicky zladené a presne namiešané. • 4 stabilné maliarske kartóny s ľanovou štruktúrou, na ktorých sú vyznačené exaktné tenké obrysy plôch s dobre čitateľnými číslami. • Jemný maliarsky štetec. • Kontrolný list. • Jednoduchý návod na maľovanie. Maľovanie podľa čísel od Schipper - to je skvelá zábava s dokonalým výsledkom! Vymaľovaný obraz má charakter skutočnej maľby.
Vypredané
40,99 €

CreArt Vtipný slon Ravensburger


CreArt - to je kreatívna zábava doslova pre každého. Staňte sa na chvíľu profesionálnym maliarom a namaľujte si svoj vlastný obraz. Tento vtipný slon ozdobí každú stenu. Postupne vyfarbujte jednotlivé plochy podľa návodu (každé číslo na plátne zodpovedá jednej konkrétnej farbe) a doprajte si radosť z tvorivej práce, pri ktorej sa zabavíte na dlhé hodiny. Maľovanie je skvelá činnosť, ktorá nielen baví, ale precvičuje aj zručnosť, zlepšuje koncentráciu a zaručuje spokojnosť a pocit hrdosti všetkým umelcom. Set obsahuje všetko, čo potrebujete na maľovanie: vysoko kvalitné, pevné plátno s obrazovou predlohou, s očíslovanými plochami, sadu akrylových farieb, štetec, kartónový stojan pre tégliky s farbami a rámček. Vyfarbené plochy vytvárajú profesionálne vyzerajúce umelecké dielo. Akonáhle obraz dokončíte, nechajte ho zaschnúť a zarámujte ho do rámčeka, ktorý je súčasťou balenia. Maľovanie nikdy nebolo také jednoduché.
Vypredané
27,99 €

CreArt Spiaci pes a mačka Ravensburger


CreArt - to je kreatívna zábava doslova pre každého. Staňte sa na chvíľu profesionálnym maliarom a namaľujte si svoj vlastný obraz. Tento ospalý psík a mačička rozžiari každú stenu. Postupne vyfarbujte jednotlivé plochy podľa návodu (každé číslo na plátne zodpovedá jednej konkrétnej farbe) a doprajte si radosť z tvorivej práce, pri ktorej sa zabavíte na dlhé hodiny. Maľovanie je skvelá činnosť, ktorá nielen baví, ale precvičuje aj zručnosť, zlepšuje koncentráciu a zaručuje spokojnosť a pocit hrdosti všetkým umelcom. Set obsahuje všetko, čo potrebujete na maľovanie: vysoko kvalitné, pevné plátno s obrazovou predlohou, s očíslovanými plochami, sadu akrylových farieb, štetec, kartónový stojan pre tégliky s farbami a rámček. Vyfarbené plochy vytvárajú profesionálne vyzerajúce umelecké dielo. Akonáhle obraz dokončíte, nechajte ho zaschnúť a zarámujte ho do rámčeka, ktorý je súčasťou balenia. Maľovanie nikdy nebolo také jednoduché.
Vypredané
14,99 €

CreArt Ružový plameniak Ravensburger


CreArt - to je kreatívna zábava doslova pre každého. Staňte sa na chvíľu profesionálnym maliarom a namaľujte si svoj vlastný obraz. Tento nádherný ružový plameniak rozžiari každú stenu. Postupne vyfarbujte jednotlivé plochy podľa návodu (každé číslo na plátne zodpovedá jednej konkrétnej farbe) a doprajte si radosť z tvorivej práce, pri ktorej sa zabavíte na dlhé hodiny. Maľovanie je skvelá činnosť, ktorá nielen baví, ale precvičuje aj zručnosť, zlepšuje koncentráciu a zaručuje spokojnosť a pocit hrdosti všetkým umelcom. Set obsahuje všetko, čo potrebujete na maľovanie: vysoko kvalitné, pevné plátno s obrazovou predlohou, s očíslovanými plochami, sadu akrylových farieb, štetec, kartónový stojan pre tégliky s farbami a rámček. Vyfarbené plochy vytvárajú profesionálne vyzerajúce umelecké dielo. Akonáhle obraz dokončíte, nechajte ho zaschnúť a zarámujte ho do rámčeka, ktorý je súčasťou balenia. Maľovanie nikdy nebolo také jednoduché.
Vypredané
14,99 €

CreArt Najlepší priatelia Ravensburger


CreArt - to je kreatívna zábava doslova pre každého. Staňte sa na chvíľu profesionálnym maliarom a namaľujte si svoj vlastný obraz. Títo rozkošní priatelia zo zvieracej ríše rozžiaria každú stenu. Postupne vyfarbujte jednotlivé plochy podľa návodu (každé číslo na plátne zodpovedá jednej konkrétnej farbe) a doprajte si radosť z tvorivej práce, pri ktorej sa zabavíte na dlhé hodiny. Maľovanie je skvelá činnosť, ktorá nielen baví, ale precvičuje aj zručnosť, zlepšuje koncentráciu a zaručuje spokojnosť a pocit hrdosti všetkým umelcom. Set obsahuje všetko, čo potrebujete na maľovanie: vysoko kvalitné, pevné plátno s obrazovou predlohou, s očíslovanými plochami, sadu akrylových farieb, štetec, kartónový stojan pre tégliky s farbami a rámček. Vyfarbené plochy vytvárajú profesionálne vyzerajúce umelecké dielo. Akonáhle obraz dokončíte, nechajte ho zaschnúť a zarámujte ho do rámčeka, ktorý je súčasťou balenia. Maľovanie nikdy nebolo také jednoduché.
Vypredané
18,99 €

Maľovanie podľa čísel Motýle (4 obrazy 18x24 cm) Schipper


Rozmer obrazu: 4 obrazy 18 x 24 cm Balenie "Motýle" obsahuje: • 36 akrylových farieb na vodnej báze v uzatvárateľných nádobkách s dobrou krycou schopnosťou, ktoré nie je potrebné navzájom miešať alebo kombinovať. Všetky odtiene sú už harmonicky zladené a presne namiešané. • 4 stabilné maliarske kartóny s ľanovou štruktúrou, na ktorých sú vyznačené exaktné tenké obrysy plôch s dobre čitateľnými číslami. • Jemný maliarsky štetec. • Kontrolný list. • Jednoduchý návod na maľovanie. Maľovanie podľa čísel od Schipper - to je skvelá zábava s dokonalým výsledkom! Vymaľovaný obraz má charakter skutočnej maľby.
Vypredané
40,99 €

Maľovanie podľa čísel Tri opice (40x120 cm) Schipper


Rozmer obrazu: 40 x 120 cm (3 obrazy 40x40cm) Balenie ""Tri opice"" obsahuje: • Akrylové farby na vodnej báze v uzatvárateľných nádobkách s dobrou krycou schopnosťou, ktoré nie je potrebné navzájom miešať alebo kombinovať. Všetky odtiene sú už harmonicky zladené a presne namiešané. • 3 stabilné maliarske kartóny s ľanovou štruktúrou, na ktorých sú vyznačené exaktné tenké obrysy plôch s dobre čitateľnými číslami. • Jemný maliarsky štetec. • Kontrolný list. • Jednoduchý návod na maľovanie. Maľovanie podľa čísel od Schipper - to je skvelá zábava s dokonalým výsledkom! Vymaľovaný obraz má charakter skutočnej maľby.
Vypredané
56,99 €

Maľovanie podľa čísel Šteniatko Yorkshire (24x30 cm) Schipper


Rozmer obrazu: 24 x 30 cm Balenie "Šteniatko Yorkshire" obsahuje: • Akrylové farby na vodnej báze v uzatvárateľných nádobkách s dobrou krycou schopnosťou, ktoré nie je potrebné navzájom miešať alebo kombinovať. Všetky odtiene sú už harmonicky zladené a presne namiešané. • Stabilný maliarsky kartón s ľanovou štruktúrou, na ktorom sú vyznačené exaktné tenké obrysy plôch s dobre čitateľnými číslami. • Jemný maliarsky štetec. • Kontrolný list. • Jednoduchý návod na maľovanie. Maľovanie podľa čísel od Schipper - to je skvelá zábava s dokonalým výsledkom! Vymaľovaný obraz má charakter skutočnej maľby.
Vypredané
22,99 €

Maľovanie podľa čísel Kone (4 obrazy 18x24 cm) Schipper


Rozmer obrazu: 4 obrazy 18 x 24 cm Balenie "Kone" obsahuje: • 36 akrylových farieb na vodnej báze v uzatvárateľných nádobkách s dobrou krycou schopnosťou, ktoré nie je potrebné navzájom miešať alebo kombinovať. Všetky odtiene sú už harmonicky zladené a presne namiešané. • 4 stabilné maliarske kartóny s ľanovou štruktúrou, na ktorých sú vyznačené exaktné tenké obrysy plôch s dobre čitateľnými číslami. • Jemný maliarsky štetec. • Kontrolný list. • Jednoduchý návod na maľovanie. Maľovanie podľa čísel od Schipper - to je skvelá zábava s dokonalým výsledkom! Vymaľovaný obraz má charakter skutočnej maľby.
Vypredané
40,99 €

Maľovanie podľa čísel Papagáje v pralese (50x80 cm) Schipper


Rozmer obrazu: 50 x 80 cm (1 obraz 40x50cm, 2 obrazy á 20x50cm) Balenie "Papagáje v pralese" obsahuje: • Akrylové farby na vodnej báze v uzatvárateľných nádobkách s dobrou krycou schopnosťou, ktoré nie je potrebné navzájom miešať alebo kombinovať. Všetky odtiene sú už harmonicky zladené a presne namiešané. • 3 stabilné maliarske kartóny s ľanovou štruktúrou, na ktorých sú vyznačené exaktné tenké obrysy plôch s dobre čitateľnými číslami. • Jemný maliarsky štetec. • Kontrolný list. • Jednoduchý návod na maľovanie. Maľovanie podľa čísel od Schipper - to je skvelá zábava s dokonalým výsledkom! Vymaľovaný obraz má charakter skutočnej maľby.
Vypredané
51,99 €

Kategória "Maľovanie podľa čísel - Zvieratá" v našom eshope je ideálna pre milovníkov prírody a zvierat, ktorí chcú svoju lásku k zvieratám preniesť aj do sveta umenia.

Ponúkame rozmanitý výber sád maľovania podľa čísel, ktoré zobrazujú rôzne zvieratá, od domácich maznáčikov po exotické divoké zvieratá. Tieto sady poskytujú všetko potrebné na vytvorenie úchvatného umeleckého diela, vrátane plátna s predtlačenými číslami, sady akrylových farieb a štetce.

Táto aktivita je perfektná nielen pre začiatočníkov, ale aj pre pokročilých, ktorí si chcú precvičiť svoje umelecké zručnosti a relaxovať pri tvorbe krásnych zvieracích obrazov.