! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Maľovanie podľa čísel Papagáje v pralese (50x80 cm) Schipper


Rozmer obrazu: 50 x 80 cm (1 obraz 40x50cm, 2 obrazy á 20x50cm) Balenie "Papagáje v pralese" obsahuje: • Akrylové farby na vodnej báze v uzatvárateľných nádobkách s dobrou krycou schopnosťou, ktoré nie je potrebné navzájom miešať alebo kombinovať. Všetky odtiene sú už harmonicky zladené a presne namiešané. • 3 stabilné maliarske kartóny s ľanovou štruktúrou, na ktorých sú vyznačené exaktné tenké obrysy plôch s dobre čitateľnými číslami. • Jemný maliarsky štetec. • Kontrolný list. • Jednoduchý návod na maľovanie. Maľovanie podľa čísel od Schipper - to je skvelá zábava s dokonalým výsledkom! Vymaľovaný obraz má charakter skutočnej maľby.
Vypredané
51,99 €

Maľovanie podľa čísel Zasnená ulička (24x30 cm) Schipper


Rozmer obrazu: 24 x 30 cm Balenie "Zasnená ulička" obsahuje: • Akrylové farby na vodnej báze v uzatvárateľných nádobkách s dobrou krycou schopnosťou, ktoré nie je potrebné navzájom miešať alebo kombinovať. Všetky odtiene sú už harmonicky zladené a presne namiešané. • Stabilný maliarsky kartón s ľanovou štruktúrou, na ktorom sú vyznačené exaktné tenké obrysy plôch s dobre čitateľnými číslami. • Jemný maliarsky štetec. • Kontrolný list. • Jednoduchý návod na maľovanie. Maľovanie podľa čísel od Schipper - to je skvelá zábava s dokonalým výsledkom! Vymaľovaný obraz má charakter skutočnej maľby.
Vypredané
22,99 €

Colorizyy Maľovanie podľa čísel Papagáje


Tento nový rad maľovania podľa čísel bol vyvinutý s jednoduchým dizajnom, dokonale prispôsobeným pre mladých umelcov. Veľmi stabilné nádoby na farby, vyrobené z recyklovaných materiálov, obsahujú veľmi kvalitnú akrylovú farbu, ktorá deťom umožní vytvárať ich prvé majstrovské diela s nepriehľadnými a žiarivými farbami. Tento ekologický rad je vyrobený vo Francúzsku, aby sa deti mohli baviť a zároveň chrániť životné prostredie. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
8,50 € 16,99 €

V kategórii "Maľovanie podľa čísel" nájdete komplety pre začínajúcich i pokročilých umelcov, ktorí chcú vytvárať úžasné diela pomocou techniky maľovania podľa čísel. Táto technika je jednoduchá a zábavná, a je ideálna pre každého, kto sa chce učiť maľovať krok za krokom.

Naše sady pre maľovanie podľa čísel obsahujú všetko, čo potrebujete na vytvorenie svojho vlastného obrazu. Nájdete tu návody, tipy a triky, ako aj všetky potrebné materiály. A bez ohľadu na to, či ste začiatočník, alebo skúsený umelec, určite nájdete niečo pre seba.

Maľovanie podľa čísel je nielen zábavné a relaxačné, ale tiež pomáha rozvíjať jemnú motoriku, zlepšuje koncentráciu a posilňuje kreatívne myslenie.