! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Nebulous Stars Ozdoby do vlasov


Kreatívna súprava – na výrobu ozdôb do vlasov, obsahuje 3 tylové pásky, čelenku, sponu, výber korálikov a príveskov, gumičky, príbeh, návod.
Vypredané
11,99 €

Nebulous Stars Omaľovánky fialové


Skicár Fialové kone Tajomné hviezdy. Vytvorte magické a úžasné fantasy kone, ktoré môžu jazdiť s hviezdami. Na vytvorenie koní svojich snov použite rôzne nálepky, šablóny a techniky.
Vypredané
16,99 €

DinosArt Snehová guľa 


Prenes sa do sveta svojho obľúbeného dinosaura s našimi unikátnymi svietiacimi snežitkami. Môžeš si vybrať z viac ako 60 dekoračných prvkov. Dúhové LED žiarovky na spodnej strane v noci rozsvietia tvoju izbu.
Vypredané
23,99 €

Nebulous Stars Snehová kryštálová guľa Iceana


Vyrob si svoju vlastnú kryštalickú snehovú guľu. V sade sa nachádza: 2x kryštalická snehová nádoba, 2x tuba s glitrami, 2x tuba s trblietkami, 53 obrázkov na vloženie do snehovej nádobky.
Vypredané
22,99 €

Nebulous Stars Origami Lucerny


Z desiatich vytlačených listov papiera origami vyrobte desať lampášov v tvare hviezdy a ozdobte ich krásnymi štrasovými nálepkami. Pridajte ich do série svetiel s desiatimi žiarovkami, ktoré sú napájané batériou. 
Vypredané
10,99 €

Nebulous Stars Omaľovánky vodové fixy


Nebulous Stars Omaľovánky vodové fixyPôvabné ručne kreslené ilustrácie čakajú na vyfarbenie pestrými farbičkami – detské omaľovánky Nebulous Stars Omaľovánky vodové fixky okúzlia každé dieťa prekrásnymi víliami a rozprávkovými motívmi. V sade je 15 vodových fixiek, štetec, doplniteľný štetec pre vodové farby, príbeh a návod. Moderné omaľovánky pre deti a samozrejme aj pre dospelých milovníkov vyfarbovánokCelkom 20 pôvabných ručne kreslených ilustrácií na vyfarbenieV sade je 15 vodových fixiek, bežný štetec na nanášanie farieb, doplniteľný štetec pre vodové farby, príbeh a návodVhodné pre deti vo veku 7 rokov a viac[HASH_PROD_TABS_3ah2]
Vypredané
19,99 €

Nebulous Stars Hazelia Zvonkohra


Nebulous Stars Hazelia ZvonkohraNebulous Stars Chimes Hazelia. Zostavte si vlastnú súpravu zvonkohier, namaľujte ju a zostavte. Obrázkové pokyny sú súčasťou balenia.  Obsah balenia: 6 bambusových valčekov, 5 umelých žaluďov, podstavec a základňa, 5 farieb, trblietavý lak, 2 epoxidové nálepky, 15 drevených korálok, 2 štetce, voskovaná šnúrkaOdporúčaný vek : 8+[HASH_PROD_TABS_3ah2]
Vypredané
16,99 €

Nebulous Stars Náramky priateľstva Coralia set


Nebulous Stars Náramky priateľstva Coralia set pripomenú pevné priateľské puto medzi svojimi nositeľkami – pôvabné náramky priateľstva Nebulous Stars Náramky priateľstva Coralia set sú ľahké na výrobu a úžasné svojim posolstvom. Sada obsahuje návod na výrobu 3 vzorov náramkov. Ďalej sa v balení nachádza príslušenstvo v podobe farebných bavlniek, sponiek, korálikov, príveskov, krúžkov a epoxidových samolepiek. Set na výrobu náramkov priateľstvaObsahuje obrázkový návod na vytvorenie 3 vzorov náramkovV balení je toto príslušenstvo: bavlnky 7 farieb, 18 príveskov, 18 korálikov, 6 epoxidových samolepiek, 60 krúžkov, 6 sponiek, príbeh, návodVhodné pre deti vo veku 7 rokov a viacHračka podporuje rozvoj zručnosti a kreativity[HASH_PROD_TABS_3ah2]
Vypredané
17,99 €

Nebulous Stars Vodné omaľovánky


Nebulous Stars Vodné omaľovánkyVytvárajte magické a úžasné kresby, ktorí budú ako stvorení na hranie medzi hviezdami. Užite si veľa tvorivej zábavy, ktorú ponúka kreatívna sada Nebulous Stars. Sada obsahuje : vodové farby, omaľovánky, štetec. Odporúčaný vek : 7+
Vypredané
9,99 €

Maľovanie podľa čísel Žena s červenými ružami 40x50cm Zuty


Náročnosť: Stredné Orientácia: Na výšku Počet farieb: 23 Počet objektov: 1832Maľovanie podľa čísel najviac pripomína maľovanky, ako ich poznáme z detstva. Samozrejme, že nie úplne rovnaké. Miesto farebného vzoru, ktorý by ste mali obkresliť, dostanete plátno s očíslovanými plôškami. Každé číslo zodpovedá konkrétnej farbe, ktorú použijete na vyfarbenie danej plôšky. Ide vlastne o dobrodružstvo, keď z pôvodne bezfarbého plátna s nejakými čiarami a číslami vznikne trpezlivým úsilím naozajstný obraz, ktorý sa nebudete hanbiť zavesiť ako dekoráciu do bytu. Pri maľovaní budete okrem šablóny potrebovať ešte pár ďalších vecí: farby, štetce (a možno stojan, aby sa Vám dobre pracovalo.) To všetko Vám, samozrejme, dodáme v súpravách na maľovanie podľa čísel. Ku každému vybranému motívu Vám dodáme presne tie farby, ktoré budete potrebovať. Maľovanie podľa čísel uvoľňuje, zmierňuje stres, rozvíja kreativitu, učí trpezlivosti a koncentrácii. Tiež rozvíja manuálne schopnosti, zlepšuje presnosť pohybov a podporuje ich koordináciu, predchádza degeneratívnym zmenám mozgu u seniorov. Súprava obsahuje: • 100% ľanové plátno potlačené vzorom a očíslovaním. Ide o kvalitné talianske plátno, špeciálne určené na maľovanie. • Plátno je už profesionálne napnuté do rámu (smrekové drevo, kvalitne vyrobené a pevne lepené). • Vymaľovaný vzor (predlohu), ktorý vám pomôže správne namaľovať obraz. • Súpravu 3ks nylonových štetcov s rôznou hrúbkou štetín, aby ste zvládli vymaľovať väčšie, a aj menšie plochy. Štetce dobre absorbujú vodu vďaka použitým materiálom. Štetiny štetcov sú upevnené do kovovej koncovky a štetec tak nestráca jednotlivé vlákna štetín. • Súpravu kvalitných akrilových farieb namiešaných špeciálne pre zvolený vzor, kde má každé číslo svoju už namiešanú farbu. Farby sú netoxické a šetrné k životnému prostrediu a časom nevyblednú.
Vypredané
34,99 €

Maľovanie podľa čísel Indiánsky kôň 40x50cm Zuty


Náročnosť: Jednoduché Orientácia: Na výšku Počet farieb: 23 Počet objektov: 1260Maľovanie podľa čísel najviac pripomína maľovanky, ako ich poznáme z detstva. Samozrejme, že nie úplne rovnaké. Miesto farebného vzoru, ktorý by ste mali obkresliť, dostanete plátno s očíslovanými plôškami. Každé číslo zodpovedá konkrétnej farbe, ktorú použijete na vyfarbenie danej plôšky. Ide vlastne o dobrodružstvo, keď z pôvodne bezfarbého plátna s nejakými čiarami a číslami vznikne trpezlivým úsilím naozajstný obraz, ktorý sa nebudete hanbiť zavesiť ako dekoráciu do bytu. Pri maľovaní budete okrem šablóny potrebovať ešte pár ďalších vecí: farby, štetce (a možno stojan, aby sa Vám dobre pracovalo.) To všetko Vám, samozrejme, dodáme v súpravách na maľovanie podľa čísel. Ku každému vybranému motívu Vám dodáme presne tie farby, ktoré budete potrebovať. Maľovanie podľa čísel uvoľňuje, zmierňuje stres, rozvíja kreativitu, učí trpezlivosti a koncentrácii. Tiež rozvíja manuálne schopnosti, zlepšuje presnosť pohybov a podporuje ich koordináciu, predchádza degeneratívnym zmenám mozgu u seniorov. Súprava obsahuje: • 100% ľanové plátno potlačené vzorom a očíslovaním. Ide o kvalitné talianske plátno, špeciálne určené na maľovanie. • Plátno je už profesionálne napnuté do rámu (smrekové drevo, kvalitne vyrobené a pevne lepené). • Vymaľovaný vzor (predlohu), ktorý vám pomôže správne namaľovať obraz. • Súpravu 3ks nylonových štetcov s rôznou hrúbkou štetín, aby ste zvládli vymaľovať väčšie, a aj menšie plochy. Štetce dobre absorbujú vodu vďaka použitým materiálom. Štetiny štetcov sú upevnené do kovovej koncovky a štetec tak nestráca jednotlivé vlákna štetín. • Súpravu kvalitných akrilových farieb namiešaných špeciálne pre zvolený vzor, kde má každé číslo svoju už namiešanú farbu. Farby sú netoxické a šetrné k životnému prostrediu a časom nevyblednú.
Vypredané
26,99 €

Maľovanie podľa čísel Štyri ročné obdobia 40x50cm Zuty


Náročnosť: Stredné Orientácia: Na výšku Počet farieb: 27 Počet objektov: 1964Maľovanie podľa čísel najviac pripomína maľovanky, ako ich poznáme z detstva. Samozrejme, že nie úplne rovnaké. Miesto farebného vzoru, ktorý by ste mali obkresliť, dostanete plátno s očíslovanými plôškami. Každé číslo zodpovedá konkrétnej farbe, ktorú použijete na vyfarbenie danej plôšky. Ide vlastne o dobrodružstvo, keď z pôvodne bezfarbého plátna s nejakými čiarami a číslami vznikne trpezlivým úsilím naozajstný obraz, ktorý sa nebudete hanbiť zavesiť ako dekoráciu do bytu. Pri maľovaní budete okrem šablóny potrebovať ešte pár ďalších vecí: farby, štetce (a možno stojan, aby sa Vám dobre pracovalo.) To všetko Vám, samozrejme, dodáme v súpravách na maľovanie podľa čísel. Ku každému vybranému motívu Vám dodáme presne tie farby, ktoré budete potrebovať. Maľovanie podľa čísel uvoľňuje, zmierňuje stres, rozvíja kreativitu, učí trpezlivosti a koncentrácii. Tiež rozvíja manuálne schopnosti, zlepšuje presnosť pohybov a podporuje ich koordináciu, predchádza degeneratívnym zmenám mozgu u seniorov. Súprava obsahuje: • 100% ľanové plátno potlačené vzorom a očíslovaním. Ide o kvalitné talianske plátno, špeciálne určené na maľovanie. • Plátno je už profesionálne napnuté do rámu (smrekové drevo, kvalitne vyrobené a pevne lepené). • Vymaľovaný vzor (predlohu), ktorý vám pomôže správne namaľovať obraz. • Súpravu 3ks nylonových štetcov s rôznou hrúbkou štetín, aby ste zvládli vymaľovať väčšie, a aj menšie plochy. Štetce dobre absorbujú vodu vďaka použitým materiálom. Štetiny štetcov sú upevnené do kovovej koncovky a štetec tak nestráca jednotlivé vlákna štetín. • Súpravu kvalitných akrilových farieb namiešaných špeciálne pre zvolený vzor, kde má každé číslo svoju už namiešanú farbu. Farby sú netoxické a šetrné k životnému prostrediu a časom nevyblednú.
Vypredané
26,99 €

Maľovanie podľa čísel Šálok kávy a čajky nad morom 40x50cm Zuty


Náročnosť: Jednoduché Orientácia: Na výšku Počet farieb: 21 Počet objektov: 1110Maľovanie podľa čísel najviac pripomína maľovanky, ako ich poznáme z detstva. Samozrejme, že nie úplne rovnaké. Miesto farebného vzoru, ktorý by ste mali obkresliť, dostanete plátno s očíslovanými plôškami. Každé číslo zodpovedá konkrétnej farbe, ktorú použijete na vyfarbenie danej plôšky. Ide vlastne o dobrodružstvo, keď z pôvodne bezfarbého plátna s nejakými čiarami a číslami vznikne trpezlivým úsilím naozajstný obraz, ktorý sa nebudete hanbiť zavesiť ako dekoráciu do bytu. Pri maľovaní budete okrem šablóny potrebovať ešte pár ďalších vecí: farby, štetce (a možno stojan, aby sa Vám dobre pracovalo.) To všetko Vám, samozrejme, dodáme v súpravách na maľovanie podľa čísel. Ku každému vybranému motívu Vám dodáme presne tie farby, ktoré budete potrebovať. Maľovanie podľa čísel uvoľňuje, zmierňuje stres, rozvíja kreativitu, učí trpezlivosti a koncentrácii. Tiež rozvíja manuálne schopnosti, zlepšuje presnosť pohybov a podporuje ich koordináciu, predchádza degeneratívnym zmenám mozgu u seniorov. Súprava obsahuje: • 100% ľanové plátno potlačené vzorom a očíslovaním. Ide o kvalitné talianske plátno, špeciálne určené na maľovanie. • Plátno je už profesionálne napnuté do rámu (smrekové drevo, kvalitne vyrobené a pevne lepené). • Vymaľovaný vzor (predlohu), ktorý vám pomôže správne namaľovať obraz. • Súpravu 3ks nylonových štetcov s rôznou hrúbkou štetín, aby ste zvládli vymaľovať väčšie, a aj menšie plochy. Štetce dobre absorbujú vodu vďaka použitým materiálom. Štetiny štetcov sú upevnené do kovovej koncovky a štetec tak nestráca jednotlivé vlákna štetín. • Súpravu kvalitných akrilových farieb namiešaných špeciálne pre zvolený vzor, kde má každé číslo svoju už namiešanú farbu. Farby sú netoxické a šetrné k životnému prostrediu a časom nevyblednú.
Vypredané
26,99 €

Maľovanie podľa čísel Mačka 40x50cm Zuty


Náročnosť: Stredné Orientácia: Na výšku Počet farieb: 24 Počet objektov: 1636Maľovanie podľa čísel najviac pripomína maľovanky, ako ich poznáme z detstva. Samozrejme, že nie úplne rovnaké. Miesto farebného vzoru, ktorý by ste mali obkresliť, dostanete plátno s očíslovanými plôškami. Každé číslo zodpovedá konkrétnej farbe, ktorú použijete na vyfarbenie danej plôšky. Ide vlastne o dobrodružstvo, keď z pôvodne bezfarbého plátna s nejakými čiarami a číslami vznikne trpezlivým úsilím naozajstný obraz, ktorý sa nebudete hanbiť zavesiť ako dekoráciu do bytu. Pri maľovaní budete okrem šablóny potrebovať ešte pár ďalších vecí: farby, štetce (a možno stojan, aby sa Vám dobre pracovalo.) To všetko Vám, samozrejme, dodáme v súpravách na maľovanie podľa čísel. Ku každému vybranému motívu Vám dodáme presne tie farby, ktoré budete potrebovať. Maľovanie podľa čísel uvoľňuje, zmierňuje stres, rozvíja kreativitu, učí trpezlivosti a koncentrácii. Tiež rozvíja manuálne schopnosti, zlepšuje presnosť pohybov a podporuje ich koordináciu, predchádza degeneratívnym zmenám mozgu u seniorov. Súprava obsahuje: • 100% ľanové plátno potlačené vzorom a očíslovaním. Ide o kvalitné talianske plátno, špeciálne určené na maľovanie. • Plátno je už profesionálne napnuté do rámu (smrekové drevo, kvalitne vyrobené a pevne lepené). • Vymaľovaný vzor (predlohu), ktorý vám pomôže správne namaľovať obraz. • Súpravu 3ks nylonových štetcov s rôznou hrúbkou štetín, aby ste zvládli vymaľovať väčšie, a aj menšie plochy. Štetce dobre absorbujú vodu vďaka použitým materiálom. Štetiny štetcov sú upevnené do kovovej koncovky a štetec tak nestráca jednotlivé vlákna štetín. • Súpravu kvalitných akrilových farieb namiešaných špeciálne pre zvolený vzor, kde má každé číslo svoju už namiešanú farbu. Farby sú netoxické a šetrné k životnému prostrediu a časom nevyblednú.
Vypredané
31,99 €

Colorvelvet zamatový zápisník A5 Vlk


Zápisník Colorvelvet má na obálke jemné zamatové reliéfne prevedenie. Bavte sa a relaxujte vyfarbením bielych plôch jemného zamatového dizajnu! Obálka zápisníka sa dá farbiť najrozmanitejšími technikami. Jemný zamat sprevádza ruku pri kreslení. Po vyfarbení sa zápisník stáva malým umeleckým personalizovaným dielom. Všetky produkty Colorvelvet vyrába spoločnosť Painting Velvet v Arenzano (GE) a spĺňajú predpisy a bezpečnostné normy EHS. Veľkosť: A5 Vnútro: čisté strany Počet strán: 80 Gramáž: 90 g
Vypredané
8,00 €

Colorvelvet zamatový obrázok Kôň veľký


Taliansky remeselnícky výrobok ideálny pre všetky vekové kategórie. Bavte sa a relaxujte vyfarbením bielych plôch jemného zamatového dizajnu! Vzory Colorvelvet sú vyrobené na špeciálnej savej lepenke, ktorá sa dá farbiť najrozmanitejšími technikami. Jemný zamat sprevádza ruku pri kreslení. Po nafarbení sa obrázok stáva malým umeleckým dielom. Farbenie proti stresu, výhody: Štúdia amerických študentov z roku 2012 zistila, že farbenie predkreslených vzorov výrazne zmierňuje úzkosť a zlú náladu. Zostať v línii môže navodiť pocit kontroly a majstrovstva nad vlastným životom. Pohyb ceruzky alebo pastelky tam a späť v rámci vopred stanovených hraníc sa považuje za formu obmedzenia. „Samotné vyfarbovanie“: môže to byť aktivita, ktorá podporuje koncentráciu a podľa niektorých odborníkov „vyfarbovanie“ ponúka ďalšiu výhodu v tom, že nás vracia do jednoduchších čias detstva. „Farba v spoločnosti“: aktivuje celý rad pozitívnych mechanizmov daných tým, že sme spolu a zdieľame sa s ostatnými. Veľkosť: 47x35 cm
Vypredané
10,00 €

Colorvelvet zamatový obrázok Sova veľký


Taliansky remeselnícky výrobok ideálny pre všetky vekové kategórie. Bavte sa a relaxujte vyfarbením bielych plôch jemného zamatového dizajnu! Vzory Colorvelvet sú vyrobené na špeciálnej savej lepenke, ktorá sa dá farbiť najrozmanitejšími technikami. Jemný zamat sprevádza ruku pri kreslení. Po nafarbení sa obrázok stáva malým umeleckým dielom. Farbenie proti stresu, výhody: Štúdia amerických študentov z roku 2012 zistila, že farbenie predkreslených vzorov výrazne zmierňuje úzkosť a zlú náladu. Zostať v línii môže navodiť pocit kontroly a majstrovstva nad vlastným životom. Pohyb ceruzky alebo pastelky tam a späť v rámci vopred stanovených hraníc sa považuje za formu obmedzenia. „Samotné vyfarbovanie“: môže to byť aktivita, ktorá podporuje koncentráciu a podľa niektorých odborníkov „vyfarbovanie“ ponúka ďalšiu výhodu v tom, že nás vracia do jednoduchších čias detstva. „Farba v spoločnosti“: aktivuje celý rad pozitívnych mechanizmov daných tým, že sme spolu a zdieľame sa s ostatnými. Veľkosť: 47x35 cm
Vypredané
4,00 € 10,00 €

Colorvelvet zamatový obrázok Slon veľký


Taliansky remeselnícky výrobok ideálny pre všetky vekové kategórie. Bavte sa a relaxujte vyfarbením bielych plôch jemného zamatového dizajnu! Vzory Colorvelvet sú vyrobené na špeciálnej savej lepenke, ktorá sa dá farbiť najrozmanitejšími technikami. Jemný zamat sprevádza ruku pri kreslení. Po nafarbení sa obrázok stáva malým umeleckým dielom. Farbenie proti stresu, výhody: Štúdia amerických študentov z roku 2012 zistila, že farbenie predkreslených vzorov výrazne zmierňuje úzkosť a zlú náladu. Zostať v línii môže navodiť pocit kontroly a majstrovstva nad vlastným životom. Pohyb ceruzky alebo pastelky tam a späť v rámci vopred stanovených hraníc sa považuje za formu obmedzenia. „Samotné vyfarbovanie“: môže to byť aktivita, ktorá podporuje koncentráciu a podľa niektorých odborníkov „vyfarbovanie“ ponúka ďalšiu výhodu v tom, že nás vracia do jednoduchších čias detstva. „Farba v spoločnosti“: aktivuje celý rad pozitívnych mechanizmov daných tým, že sme spolu a zdieľame sa s ostatnými. Veľkosť: 47x35 cm
Vypredané
4,00 € 10,00 €

Colorvelvet zamatový obrázok Vlk veľký


Taliansky remeselnícky výrobok ideálny pre všetky vekové kategórie. Bavte sa a relaxujte vyfarbením bielych plôch jemného zamatového dizajnu! Vzory Colorvelvet sú vyrobené na špeciálnej savej lepenke, ktorá sa dá farbiť najrozmanitejšími technikami. Jemný zamat sprevádza ruku pri kreslení. Po nafarbení sa obrázok stáva malým umeleckým dielom. Farbenie proti stresu, výhody: Štúdia amerických študentov z roku 2012 zistila, že farbenie predkreslených vzorov výrazne zmierňuje úzkosť a zlú náladu. Zostať v línii môže navodiť pocit kontroly a majstrovstva nad vlastným životom. Pohyb ceruzky alebo pastelky tam a späť v rámci vopred stanovených hraníc sa považuje za formu obmedzenia. „Samotné vyfarbovanie“: môže to byť aktivita, ktorá podporuje koncentráciu a podľa niektorých odborníkov „vyfarbovanie“ ponúka ďalšiu výhodu v tom, že nás vracia do jednoduchších čias detstva. „Farba v spoločnosti“: aktivuje celý rad pozitívnych mechanizmov daných tým, že sme spolu a zdieľame sa s ostatnými. Veľkosť: 47x35 cm
Vypredané
10,00 €

Kategória "Kreatívne techniky a sady" v našom eshope je určená pre všetkých nadšencov umenia, kreatívcov,  remeselníkov, učiteľov, študentov a deti, ktorí hľadajú inšpiráciu a materiály na rozvoj svojich kreatívnych zručností a realizáciu inovatívnych projektov.

Ponúkame široký výber sád a materiálov na kreatívne techniky vrátane maľby, kreslenia, modelovania, scrapbookingu, decoupage a mnoho ďalších.

Naše sady sú ideálne pre začiatočníkov aj pokročilých, poskytujúce všetko potrebné pre pohodlný štart do sveta kreatívneho umenia. Či už hľadáte kompletné sady pre vytváranie unikátnych umeleckých diel alebo špecifické materiály pre experimentovanie s novými technikami, naše produkty sú navrhnuté tak, aby podporovali vašu kreativitu a umožnili vám objavovať nové hranice vo vašom umeleckom vyjadrení.