! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Uši si kľúčenku Lama


Uši si vlastného plyšáka na kľúče. Vynikajúca zábava pre deti i rodičov. Rozvíja fantáziu a jemnú motoriku dieťaťa. Vek: 6+
Vypredané
10,99 €

Uši si násadu na ceruzku Panda


Máte doma malého šikovníka, ktorý rád tvorí? S kreatívnou sadou Uši si násadu na ceruzku si môžete ušiť milé pandy. Hračka, z ktorej bude mať dieťa dvojnásobnú radosť, je tá, ktorú si vyrobí samo. Sada obsahuje všetko potrebné k zhotoveniu zvieratka. Stačí spojit prestrihnuté kúsky plste, zošiť ich priadzou, vyplniť pripravenou výplňou a vyšit detaily. Potrebná je iba šikovnosť a trpezlivosť. Hotového jednorožca potom už stačí nasadit na ceruzku alebo farbičku. Kreatívna hračka Uši si násadu na ceruzku je určená pre dievčatá i chlapcov vo veku od 5 rokov a napomáha rozvíjať ich kreativitu, zmysel pre detail, manuálnu zručnosť a sústredenie.
Vypredané
7,58 €

Nálepky na nechty a tetovanie Princezné


Zábavné a rozprávkové tetovanie s nálepkami na nechty pre malé parádnice s princeznami. Dohromady je v balení viac ako 260 tetovaní a nálepiek v praktickom balení. Vek: 3+
Vypredané
13,04 €

Uši si kľúčenku Tučniak


Uši si vlastného plyšáka na kľúče. Vynikajúca zábava pre deti i rodičov. Rozvíja fantáziu i jemnú motoriku dieťaťa. Věk: 6+
Vypredané
10,99 €

Aktivity s kreslením Bývanie na strome


Aktívna sada farbičiek Avenir sa dodáva so štyrmi listami na vyfarbovanie a dvanástimi ľahko uchopiteľnými farbičkami. Farbičky sú vyrobené z prírodného včelieho vosku a sú extrémne odolné. Vek: 3+
Vypredané
11,49 €

CreArt Vtipný slon Ravensburger


CreArt - to je kreatívna zábava doslova pre každého. Staňte sa na chvíľu profesionálnym maliarom a namaľujte si svoj vlastný obraz. Tento vtipný slon ozdobí každú stenu. Postupne vyfarbujte jednotlivé plochy podľa návodu (každé číslo na plátne zodpovedá jednej konkrétnej farbe) a doprajte si radosť z tvorivej práce, pri ktorej sa zabavíte na dlhé hodiny. Maľovanie je skvelá činnosť, ktorá nielen baví, ale precvičuje aj zručnosť, zlepšuje koncentráciu a zaručuje spokojnosť a pocit hrdosti všetkým umelcom. Set obsahuje všetko, čo potrebujete na maľovanie: vysoko kvalitné, pevné plátno s obrazovou predlohou, s očíslovanými plochami, sadu akrylových farieb, štetec, kartónový stojan pre tégliky s farbami a rámček. Vyfarbené plochy vytvárajú profesionálne vyzerajúce umelecké dielo. Akonáhle obraz dokončíte, nechajte ho zaschnúť a zarámujte ho do rámčeka, ktorý je súčasťou balenia. Maľovanie nikdy nebolo také jednoduché.
Vypredané
27,99 €

CreArt Spiaci pes a mačka Ravensburger


CreArt - to je kreatívna zábava doslova pre každého. Staňte sa na chvíľu profesionálnym maliarom a namaľujte si svoj vlastný obraz. Tento ospalý psík a mačička rozžiari každú stenu. Postupne vyfarbujte jednotlivé plochy podľa návodu (každé číslo na plátne zodpovedá jednej konkrétnej farbe) a doprajte si radosť z tvorivej práce, pri ktorej sa zabavíte na dlhé hodiny. Maľovanie je skvelá činnosť, ktorá nielen baví, ale precvičuje aj zručnosť, zlepšuje koncentráciu a zaručuje spokojnosť a pocit hrdosti všetkým umelcom. Set obsahuje všetko, čo potrebujete na maľovanie: vysoko kvalitné, pevné plátno s obrazovou predlohou, s očíslovanými plochami, sadu akrylových farieb, štetec, kartónový stojan pre tégliky s farbami a rámček. Vyfarbené plochy vytvárajú profesionálne vyzerajúce umelecké dielo. Akonáhle obraz dokončíte, nechajte ho zaschnúť a zarámujte ho do rámčeka, ktorý je súčasťou balenia. Maľovanie nikdy nebolo také jednoduché.
Vypredané
14,99 €

CreArt Ružový plameniak Ravensburger


CreArt - to je kreatívna zábava doslova pre každého. Staňte sa na chvíľu profesionálnym maliarom a namaľujte si svoj vlastný obraz. Tento nádherný ružový plameniak rozžiari každú stenu. Postupne vyfarbujte jednotlivé plochy podľa návodu (každé číslo na plátne zodpovedá jednej konkrétnej farbe) a doprajte si radosť z tvorivej práce, pri ktorej sa zabavíte na dlhé hodiny. Maľovanie je skvelá činnosť, ktorá nielen baví, ale precvičuje aj zručnosť, zlepšuje koncentráciu a zaručuje spokojnosť a pocit hrdosti všetkým umelcom. Set obsahuje všetko, čo potrebujete na maľovanie: vysoko kvalitné, pevné plátno s obrazovou predlohou, s očíslovanými plochami, sadu akrylových farieb, štetec, kartónový stojan pre tégliky s farbami a rámček. Vyfarbené plochy vytvárajú profesionálne vyzerajúce umelecké dielo. Akonáhle obraz dokončíte, nechajte ho zaschnúť a zarámujte ho do rámčeka, ktorý je súčasťou balenia. Maľovanie nikdy nebolo také jednoduché.
Vypredané
14,99 €

CreArt Najlepší priatelia Ravensburger


CreArt - to je kreatívna zábava doslova pre každého. Staňte sa na chvíľu profesionálnym maliarom a namaľujte si svoj vlastný obraz. Títo rozkošní priatelia zo zvieracej ríše rozžiaria každú stenu. Postupne vyfarbujte jednotlivé plochy podľa návodu (každé číslo na plátne zodpovedá jednej konkrétnej farbe) a doprajte si radosť z tvorivej práce, pri ktorej sa zabavíte na dlhé hodiny. Maľovanie je skvelá činnosť, ktorá nielen baví, ale precvičuje aj zručnosť, zlepšuje koncentráciu a zaručuje spokojnosť a pocit hrdosti všetkým umelcom. Set obsahuje všetko, čo potrebujete na maľovanie: vysoko kvalitné, pevné plátno s obrazovou predlohou, s očíslovanými plochami, sadu akrylových farieb, štetec, kartónový stojan pre tégliky s farbami a rámček. Vyfarbené plochy vytvárajú profesionálne vyzerajúce umelecké dielo. Akonáhle obraz dokončíte, nechajte ho zaschnúť a zarámujte ho do rámčeka, ktorý je súčasťou balenia. Maľovanie nikdy nebolo také jednoduché.
Vypredané
18,99 €

Uši si plyšáka MAXI Tučniak


Rozkošné sady na šitie od Avenir sú skvelým úvodom do sveta šitia. Predstavujú žiarivé a veselé zvieratká, které ožívajú s trochou lásky a šitia. Nádherné hotové plyšové hračky sú vysoko kvalitné a dostatočne objemné, aby ich deti mohli objímať a hrať sa s nimi.
Vypredané
21,76 €

Uši si kľúčenku Jednorožec


Uši si svojho vlastního plyšáka na kľúče. Skvelá zábava pro deti i rodičov. Rozvíja fantáziu i jemnú motoriku deťaťa.
Vypredané
16,31 €

Uši si kľúčenku Jeleň


Ušij si svého vlastního plyšáčka na klíče. Skvělá zábava pro děti i rodiče. Rozvíjí fantazii i jemnou motoriku dítěte. Věk: 6+
Vypredané
16,31 €

Uši si plyšáka MAXI Koala


Rozkošné sady na šitie od Avenir sú skvelým úvodom do sveta šitia. Predstavujú žiarivé a veselé zvieratká, které ožívajú s trochou lásky a šitia. Nádherné hotové plyšové hračky sú vysoko kvalitné a dostatočne objemné, aby ich deti mohli objímať a hrať sa s nimi.
Vypredané
21,76 €

Mozaikový obrázok Dinosaury


Veľké penové samolepky uľahčujú dosiahnutie umeleckého diela – jednoducho odlepte zadnú stranu a zlaďte farby a tvary. Deti môžu zlepšiť svoju koordináciu a vnímanie farieb tým, že zladia penové samolepky so správnými farbami a tvarmi.
Vypredané
8,67 €

Mozaikový obrázok Divočina


Veľké penové samolepky uľahčujú dosiahnutie umeleckého diela – jednoducho odlepte zadnú stranu a zlaďte farby a tvary. Deti môžu zlepšiť svoju koordináciu a vnímanie farieb tým, že zladia penové samolepky so správnými farbami a tvarmi.
Vypredané
8,67 €

Cestovné magnetické puzzle Umelkyňa


Hasiči, policajti, zdravotníci a učitelia sú skutočnými hrdinami dnešného sveta! Naše puzzle boxy s tematikou hrdinov sú navrhnuté tak, aby povzbudzovaly deti k oslave a podpore týchto tvrdo pracujících profesionálov. Sada Učitelka predškolského veku obsahuje dve scény a viac ako 30 magnetických dielikov puzzle, kde si môžu obliekat svoju postavičku a vymýšľat vlastné príbehy. Pomocou dotyku a hmatu sa deti môžu hrat oboma rukami, aby stimulovali vývoj ľavého a pravého mozgu.
Vypredané
10,85 €

Škrabacie obrázky Príšerky 8ks


Kreatívna zábava pre deti, to sú škrabacie obrázky . Nechajte chlapcov a dievčatá vziať do ruky drevené vyškrabávacie pero a sledujte, ako se z čiernej plochy rodí krásny farebný obrázok. Deti tak rozvíjajú jemnú motoriku a kreativitu. Vyškrabávacie pero je prispôsobené deťom a škriabe veľmi jemne. V sade Avenir deti nájdu 8ks obrázkov. Sada je vhodná pro deti od 3 rokov.
Vypredané
9,22 €

Uši si kľúčenku Sova


Uši si svojho vlastního plyšáka na kľúče. Skvelá zábava pro deti i rodičov. Rozvíja fantáziu i jemnú motoriku deťaťa.
Vypredané
16,31 €

Škrabacie obrázky Zvieratká 4ks


Kreatívna zábava pre deti, to sú škrabacie obrázky . Nechajte chlapcov a dievčatá vziať do ruky drevené vyškrabávacie pero a sledujte, ako se z čiernej plochy rodí krásny farebný obrázok. Deti tak rozvíjajú jemnú motoriku a kreativitu. Vyškrabávacie pero je prispôsobené deťom a škriabe veľmi jemne. V sade Avenir deti nájdu 4ks obrázkov. Sada je vhodná pro deti od 3 rokov.
Vypredané
6,54 €

Kategória "Kreatívne techniky a sady" v našom eshope je určená pre všetkých nadšencov umenia, kreatívcov,  remeselníkov, učiteľov, študentov a deti, ktorí hľadajú inšpiráciu a materiály na rozvoj svojich kreatívnych zručností a realizáciu inovatívnych projektov.

Ponúkame široký výber sád a materiálov na kreatívne techniky vrátane maľby, kreslenia, modelovania, scrapbookingu, decoupage a mnoho ďalších.

Naše sady sú ideálne pre začiatočníkov aj pokročilých, poskytujúce všetko potrebné pre pohodlný štart do sveta kreatívneho umenia. Či už hľadáte kompletné sady pre vytváranie unikátnych umeleckých diel alebo špecifické materiály pre experimentovanie s novými technikami, naše produkty sú navrhnuté tak, aby podporovali vašu kreativitu a umožnili vám objavovať nové hranice vo vašom umeleckom vyjadrení.