! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Denný diár FALCON červený 2024


Konzervatívny denný prehľadný diár s výraznou striebornou razbou roka, určený ako pre dámy tak aj pre pánov na každý deň s prehľadnou grafikou. Tento diár nájdete aj v manažérskej, pracovnej a mini verzii s týždňovým kalendáriom.
Vypredané
5,34 € 8,90 €

Denný diár NEAPOL modrý 2024


Denný praktický diár s prehľadným kalendáriom a dostatočným priestorom na poznámky. Diár je v modrom prevedení s imitáciou kože, ktorá je elegantne doplnená kovovým nápisom a tkanou niťou.
Vypredané
8,34 € 13,90 €

Denný diár PRINT Neon žltý 2024


Denný diár s pútavým žltým prevedením obálky. Denné kalendárium na jednej strane umožňuje prehľadné poznámky.
Vypredané
5,94 € 9,90 €

Denný diár VENETIA modrý 2024


Obľúbený denný diár s príjemným a mäkkým povrchom, vyplnený penou a doplnený termorazbou. Razba roku je cez striebornú fóliu. Vhodný pre dámy aj pánov. Tento diár nájdete aj v manažérskej a mini verzii s týždňovým kalendáriom.
Vypredané
6,90 € 11,50 €

Denný diár PRINT Neon ružový 2024


Denný diár s pútavým ružovým prevedením obálky. Denné kalendárium na jednej strane umožňuje prehľadné poznámky.
Vypredané
5,94 € 9,90 €

Denný diár REFLEX modrý 2024


Denný diár s holografickou razbou roku na zaujímavom povrchu diára. Diár obsahuje gumičku na zatváranie v modrej farbe.
Vypredané
7,14 € 11,90 €

Denný diár PRINT Blue 2024


Praktický a jeden z najpoužívanejších denných diárov z našej kolekcie. Denné kalendárium na jednej strane umožňuje prehľadné poznámky. Elegantný dizajn obálky so špičkovým polygrafickým prevedením určite uspokojí každého zákazníka.
Vypredané
5,70 € 9,50 €

Denný diár REFLEX oranžový 2024


Denný diár s holografickou razbou roku na zaujímavom povrchu diára. Diár obsahuje gumičku na zatváranie v oranžovej farbe.
Vypredané
7,14 € 11,90 €

V kategórii "Denné diáre A5" ponúkame dokonalého pomocníka pre každého, kto si potrpí na detailné plánovanie každého dňa. Táto kategória je ideálna pre ľudí s nabitým harmonogramom, študentov, pracujúcich profesionálov a všetkých, ktorí chcú mať svoje každodenné úlohy, stretnutia a myšlienky prehľadne zaznamenané.

Naše denné diáre sú navrhnuté tak, aby poskytovali dostatok priestoru pre záznamy na každý deň, vrátane víkendov. Ponúkame širokú škálu štýlov vo veľkosti A5.