! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Kožený diár A5 čierny


Kožený diár A5 českej ručnej výroby. Diár je ušitý zo spoľahlivo vybraných bravčových alebo hovädzích koží z českých a zahraničných garbiarní. Organizujte Váš čas štýlovo! Súčasťou je výplň diára ktorý obsahuje 52 listov týždenného kalendára, 4 linkované listy a 4 štvorčekované listy. Rozmer diára je: Výška: 23 cm, Šírka: 39,5 cm
Na sklade 2Ks
49,00 €

Týždenný magnetický diár Krajina 2024, 11 × 16 cm


Šesťjazyčný týždenný diár s magnetickým uzatváraním obsahuje prehľad medzinárodných sviatkov, zoznam českých a slovenských mien, prehľad roka 2024 a 2025, adresár a kapsičku na zadnej predsádke. Stĺpcové usporiadanie s priestorom na poznámky na každý deň.
Vypredané
9,50 €

Týždenný diár Deň a noc 2024, 13 × 21 cm


Šesťjazyčný týždenný diár s uzatváraním na gumičku obsahuje prehľad medzinárodných sviatkov, prehľad roka 2024 a 2025, adresár a kapsičku na zadnej predsádke. Riadkové usporiadanie s priestorom na poznámky na každý deň.
Vypredané
9,50 €

Mini diár A6 PRINT Pastel ružový 2024


Menší praktický diár s týždňom na dvojstrane, prehľadným kalendáriom a dostatočným priestorom na poznámky.
Vypredané
2,34 € 3,90 €

Mini diár A6 PRINT Pastel modrý 2024


Menší praktický diár s týždňom na dvojstrane, prehľadným kalendáriom a dostatočným priestorom na poznámky.
Vypredané
3,90 €

Diár 2024 Time to perform


DIÁR TIME TO PERFORM ťa bude sprevádzať rokom 2024 a poskytne ti priestor nahliadnuť do svojho vnútra a nájsť v sebe lásku k umeniu. Bude tvojim verným spoločníkom, ktorý ťa vždy vypočuje. V diári na teba čaká každý mesiac jeden hlavný cieľ, vďaka ktorému si vytvoríš vlastnú sebareflexiu. Po každom týždni si budeš odpovedať na otázky, za čo si vďačný, čo ti robí radosť, čo si urobil pre druhého či iní pre teba. Postupne si tak vytvoríš návyk a odpovede na tieto jednoduché otázky urobia každý tvoj deň krajším. Tento náš recept na radostný život dopĺňame aj o obľúbené recepty našich lektorov Domu umenia. Počas roka nájdeš v diári príležitosti plniť výzvy, ktoré sme si pre teba pripravili v rámci medzinárodných a svetových dní týkajúcich sa umenia a duševného zdravia. Na konci diára si môžeš vyplniť svoj vlastný rozvrh hodín v Dome umenia RDS ART Group na Laurinskej 14. V kalendáriu tiež nájdeš informácie, kedy je Dom umenia zatvorený. Elegantný diár dopĺňajú citáty známych aj anonymných autorov, týkajúce sa umenia a duševného zdravia, a tiež nádherné fotografie našich skupín The Wave, Souljam, KrOWN, Muzikálovej akadémie a Slovenského divadla tanca. Ako BONUS získaš jeden voľný vstup na ľubovoľnú otvorenú hodinu v trvaní 60 minút v Dome umenia. O vydavateľovi: Sme Dom umenia RDS ART Group, kde to každý deň žije nielen pohybom, ale aj radosťou zo spevu, herectva a dabingu. Vychovávame malé aj veľké talenty, ktoré chcú raz dobiť dosky, ktoré znamenajú svet. Naše sály a rozvrh na www.rdsartgroup.sk sú však k dispozícii pre všetkých, ktorí sa venujú pohybu či už ide o tanec, cvičenie, box alebo yogu, aj bez predošlých skúseností.
Vypredané
14,99 €

Diár pre mamu 2024


Diár je aj o pocitoch a snoch. Nie sme len mamy, sme aj ženy. Preto v ňom nájdete priestor aj na svoje myšlienky, sny, plány, predsavzatia. Čo všetko vám Diár pre MAMU ponúka? Je príjemný, výrazný, ale pritom vkusný a jednoduchý zvonka Väzba je tvrdá, papier kvalitný a pevný Obsahuje týždenný prehľad činností a povinností pre seba a rodinu S meninami, voľnými dňami, priestorom na prácu, rodinu, deti, či iné Rozvrh hodín detí – 4 miesta na viac detí, prípadne na tento a ďalší školský rok Antistresová omaľovánka, Priestor na foto Dôležité základné údaje o sebe a deťoch - adresa, krvná skupina, váha, výška... Priestor na predsavzatia - čo chceme dosiahnuť, kam sa pohnúť v cvičení, čo čítať, zažiť, kam cestovať Presný prehľad prázdnin, predĺžených víkendov a voľných dní na rok 2024. Predsavzatia, ale aj finančný plán pre každý mesiac. Prehľad aj na rok 2025. Menštruačný kalendár. Vybrané recepty, nákupný zoznam – pravidelné, menej pravidelné nákupy, nákupy dovolenky, či nápady na darčeky. Priestor pre svoje inšpirácie. Miesto aj pre deti – spomienka, ktorá sa nestratí. Všetko v jednom roku na jednom mieste – .... každá mama má svoj príbeh. Diár pomáha organizovať rodinný čas, v týždenných plánoch si vieme zorganizovať a naplánovať činnosti v práci, doma, aktivity detí – ich krúžky, stretnutia s kamarátmi, školu alebo chod domácnosti. K tomu si môžeme plánovať financie, naplánovať si dovolenku podľa voľných dní a prázdnin, či zapisovať si svoje spomienky alebo zážitky, ktoré vám utkveli v pamäti a chcete si ich uchovať. Doprajme si priestor aj na svoje myšlienky a sny. Diár bude našim spoločníkom celý rok 2024. :) Nech je plný aktivít a nových možností. Diár má rozmer 150 x 200 mm, 168 strán, špirálová väzba (biela alebo čierna), biela gumička na upevnenie.
Vypredané
15,90 €

Denní diář A5 CZ/SK 2024 Malý princ


Česko-slovenský denný diár s ikonickým motívom Malého princa, ktorého vonkajšiu časť tvorí bočné pútko na pero a praktická gumička. Vnútorné kalendárium na každý deň poskytuje dokonalý priestor na prehľadné poznámky, zápis udalostí či povinností. Dizajn obálky dopĺňa vysokokvalitná zlatá a strieborná razba.
Vypredané
13,99 €

Denní diář A5 CZ/SK 2024 Flowers


Česko-slovenský denný diár s motívom kvetov, ktorý rozhodne zaujme svojím dizajnom. Vnútorné kalendárium na každý deň poskytuje dokonalý priestor na prehľadné poznámky, zápis udalostí či povinností.
Vypredané
10,99 €

Denní diář A5 CZ/SK 2024 Mucha


Česko-slovenský denný diár s obálkou v štýle ´Mucha´, doplnenou o vysokokvalitnú červenú a modrú razbu. Vnútorné kalendárium na každý deň poskytuje dokonalý priestor na prehľadné poznámky, zápis udalostí či povinností.
Vypredané
12,50 €

Denní diář A5 CZ/SK 2024 Lapač snov


Česko-slovenský denný diár, ktorému dominuje ústredný motív - talizman Lapač snov, vkusne dotvorený vysokokvalitnou zlatou razbou. Vnútorné kalendárium na každý deň poskytuje dokonalý priestor na prehľadné poznámky, zápis udalostí či povinností.
Vypredané
12,50 €

Denní diář A5 CZ/SK 2024 Mozaika


Česko-slovenský denný diár s neobyčajným motívom ornamentálnej mozaiky, vkusne doplnený vysokokvalitnou medenou razbou. Vnútorné kalendárium na každý deň poskytuje dokonalý priestor na prehľadné poznámky, zápis udalostí či povinností.
Vypredané
10,99 €

Denní diář A5 CZ/SK 2024 Strom


Česko-slovenský denný diár s motívom stromu, ktorého vonkajšiu časť tvorí bočné pútko na pero a praktická gumička. Vnútorné kalendárium na každý deň poskytuje dokonalý priestor na prehľadné poznámky, zápis udalostí či povinností. Dizajn obálky dopĺňa vysokokvalitná medená a modrá razba.
Vypredané
13,99 €

Denní diář A5 CZ/SK 2024 Srdce


Česko-slovenský denný diár s motívom srdca - jedinečnosť dodáva obálke moderná technológia červenej razby. Vnútorné kalendárium na každý deň poskytuje dokonalý priestor na prehľadné poznámky, zápis udalostí či povinností.
Vypredané
12,50 €

Denní diář A5 CZ/SK 2024 Mantra


Česko-slovenský denný diár s harmonickou obálkou mandál, vkusne dotvorený vysokokvalitnou modrou razbou. Jeho vonkajšiu časť tvorí bočné pútko na pero a praktická gumička. Vnútorné kalendárium na každý deň poskytuje dokonalý priestor na prehľadné poznámky, zápis udalostí či povinností.
Vypredané
13,99 €

Srdce ženy 2024


Držíte v rukách vstupenku a návod k väčšej rovnováhe v živote a spokojnosti vo svojom ženskom srdci. Zabudnite na poučky: 8 hodín spánok, 8 hodín práca a 8 hodín, s ktorými si môžete robiť, čo chcete. Rovnováha totiž nie je stav, ktorý raz dosiahnete a hotovo, ale je to neustály tanec vyvažovania. Čím lepšie sa naučíte vyvažovať život, tým viac budete prekvitať. Práve s týmto procesom vám pomôže diár Srdce ženy 2024. Počas roka tu každý mesiac nájdete jednu z týchto 12 tém od 11 odborníkov a odborníčok na lepšie vzťahy, viac šťastia, tvorivosti, ľahkosti a harmónie: 1.V jednoduchosti je šťastie 2.Život v súlade s cyklami prírody 3.Ženská sila jemnosti 4.Podvedomí zlodeji snov 5.Jednoduché meditačné techniky, keď sa cítite prepracovaní 6.Integrita ako zdroj energie 7.Vdýchni veciam druhý život 8.Tvoje telo v harmónii 9.Kolo kolo mlynské... v rodine a rode 10.Chcete zmeniť svoj život? Prestaňte sa sťažovať 11.Znovuzískanie životnej rovnováhy po vyhorení: Cesta späť k sebe 12.Rozvíjanie „Duch vzťahu“ Navyše, diár Srdce ženy vám bude pravidelne pripomínať 4 základné oblasti života (práca, vzťahy, osobné šťastie a zdravie), aby vám žiadna z nich „nevyschla“ ani počas náročných období. Naučíte sa fungovať a riadiť svoje aktivity v súlade s cyklami v prírode a tiež v súlade s vaším ženským cyklom. BONUS: Tento diár obsahuje nahrávky na ranné a večerné programovanie podvedomia a vedenú meditáciu pre úľavu pri pocite prepracovania.
Vypredané
5,48 € 21,90 €

Fitness diár 2024


Už deviatykrát ti predstavujeme fantastický Fitness diár® od Fitshakera, ktorý sa tradične každý rok stáva bestsellerom. A prečo ho všetci tak milujú? Je to totiž ten najspoľahlivejší sprievodca na ceste k tvojej štíhlej postave, ale aj k úplne novému, zdravému a plnohodnotnému životu. Ako vďaka Fitness diáru® v roku 2024 konečne dosiahneš svoje (nielen) fitnes ciele? - Pomôže ti určiť presné ciele a zostaviť bojový plán na ich dosiahnutie (ukáže ti, ako sa nastaviť na úspech aj vo svojej mysli). - Vysvetlí ti benefity pohybu a motivuje ťa k cvičeniu. - Ukáže ti takzvanú metódu rúk, na základe ktorej si budeš vedieť jednoducho vyskladať zdravý tanier. - Nájdeš v ňom praktické tabuľky ako: zdroje bielkovín v rastlinnej strave/ako pripravovať obilniny/ako využívať jednotlivé druhy olejov. - Každý mesiac dostaneš fit tip, pohybovú výzvu a sezónny recept. - Ak by si to náhodou chcela vzdať, počas celého roka ťa bude svojou motiváciou nakopávať fitnes tréner pre ženy Martin Toth. - Pri každom dni si zaznačíš svoj progres v chôdzi, spánku, strave a vo vypitých tekutinách. - Zohľadní aj tvoj menštruačný cyklus a vysvetlí ti, ako si stravu a cvičenie prispôsobiť. - Nájdeš v ňom aj bohatý zásobník cvikov s foto ukážkami, výber tých najobľúbenejších fit receptov a nesmú chýbať ani kalorické tabuľky. Samozrejmosťou vo Fitness diári® sú napríklad aj tipy z lunárneho kalendára, kopec priestoru na tvoje poznámky a to-do listy, prázdniny & štátne sviatky, inšpiratívne citáty, maľovanky či kalendár zdravia, krásy a domácnosti. Okrem bohatého vnútra ťa očarí aj nádherným obalom a praktickými vychytávkami: - Má tvrdý obal, takže sa len tak ľahko nepoškodí. - Prvýkrát je plnofarebný (obsahuje krásne foto recepty a obrázky cvikov). - S 304 stranami a rozmermi 12 x 16 cm je skladný a zmestí sa do kabelky. - Má vkusný dizajn a je príjemný na dotyk. - Použili sme hrubší papier, vďaka čomu nepresvitá a môžeš si doň komfortne písať. - Nájdeš v ňom rovno 2 šnúrky ako záložky. - Na zadnej strane je praktická kapsa na karty, vizitky a pod. - Samozrejmosťou je aj gumička na zatváranie. Rok 2024 bude TVOJ rok :)! A Fitness diár® je tu pre teba, aby ti pomohol dosiahnuť všetky tvoje (nielen) fitnes ciele. Tak poď na to!
Vypredané
3,98 € 15,90 €

Diár Step by Step 2024 (Slovenské vydanie)


Diár STEP BY STEP 2024 Chlapec z Fiľakova pred pár rokmi vyslovil vetu: „Zmením svet!“ Futbalový brankár Patrik Le Giang založil nadáciu STEP BY STEP, ktorá inšpiruje, vzdeláva a finančne podporuje deti a mládež. Vedie mladú generáciu k zdravému životnému štýlu a pomáha deťom s ťažkým zdravotným alebo sociálnym príbehom. Minulý rok vyšiel prvýkrát jeho inšpiratívny diár Step by Step a stretol sa s veľmi priaznivým ohlasom. Teraz prichádza druhý diel na rok 2024. Okrem prehľadného kalendára, prehľadu sviatkov, motivačných citátov sa dozviete o zmýšľaní a ceste športovca, ktorý v roku 2021 získal prestížne svetové charitatívne ocenenie Merit Award. Diár sa stane vaším každodenným partnerom a bude vás sprevádzať počas celého roka. Zamyslíte sa s ním nad svojím životným poslaním, snami a cieľmi. Uvedomíte si, za čo všetko môžete byť vďační. Spoznáte svoju jedinečnosť a zistíte, že nič nie je nemožné. Zadovážením si diára podporíte niekoho, kto to potrebuje. Výťažok z minuloročného diára putoval na rehabilitačné účely malému bojovníkovi Leonardovi, ktoré ho posunú o ďalší krok k vytúženému cieľu – samostatnej chôdzi. „Ďakujem, že si si vybral práve seba! Si tou najhodnotnejšou investíciou, pre akú si sa kedy mohol rozhodnúť. Získaním tohto diára sa stávaš súčasťou našej STEP BY STEP rodiny, v ktorej ťa srdečne vítame. Odteraz už budeme kráčať a pomáhať spolu,“ vraví Patrik Le Giang. Názov: Diár STEP BY STEP 2024 Väzba: V/8 - pevná väzba s koženkou Doplnky: kapsa na vnútornej strane dosiek, dve záložky, praktická gumička na zatvorenie Počet strán: 200 Žáner: motivačný diár Rozmery: 165 mm šírka x 230 mm výška Jazyk: slovenčina
Vypredané
19,99 €

dostupné aj ako:

Diár Step by Step 2024 (Anglické vydanie)


STEP BY STEP 2024 diary A few years ago, a boy from Fiľakovo uttered the sentence: "I will change the world!" Football goalkeeper Patrik Le Giang founded the STEP BY STEP foundation, which inspires, educates and financially supports children and youth. It guides the young generation to a healthy lifestyle, and in particular it helps children with a difficult medical or social history. Last year, his inspirational diary Step by Step was published for the first time and met with a very favourable response. Now we can bring the second part for 2024. In addition to a clear calendar, an overview of holidays, and motivational quotes, you will learn about the mindset and journey of this athlete, who received the prestigious Merit Award in 2021. The diary will become your daily partner and accompany you throughout the year. You will think about your life mission, dreams and how to achieve your goals. You will realise what you can be grateful for. You will recognise your own uniqueness and learn that nothing is impossible. By purchasing a diary, you also support someone in need. Proceeds from last year's diary went to rehabilitation purposes for a little warrior called Leonard, which will move him one step closer to his desired goal - walking independently. "Thank you for choosing me! You are the most valuable investment you could ever make. By getting this diary, you become part of our STEP BY STEP family, in which we warmly welcome you. From now on, we will walk and help together," says Patrik Le Giang. Binding: V/8 - hard binding with leatherette Accessories: a pocket on the inside of the boards, two tabs, a practical rubber band for closing Number of pages: 200 Genre: motivational diary Dimensions: 165 mm wide x 230 mm high
Vypredané
4,99 € 19,99 €

dostupné aj ako:


V kategórii "Diáre" ponúkame osobné spoločníky pre každého, kto si chce zaznamenávať svoje plány, myšlienky a zážitky. Táto kategória je určená pre organizovaných ľudí, ktorí ocenia možnosť mať svoj čas a úlohy pod kontrolou s pomocou štýlového a praktického diára.

Naše diáre sú navrhnuté s dôrazom na funkčnosť a estetiku. Ponúkame rôzne formáty a veľkosti diárov, od kompaktných vreckvých diárov až po rozsiahlejšie stolové verzie.

Každý diár je vyrobený z kvalitných materiálov, s dostatkom priestoru na záznamy a s pridanými funkčnými detailmi ako sú pásky na záložky, vrecká na dokumenty alebo elastické uzávery.  

Či už hľadáte denný diár, týždenný diár, alebo nedátovaný, alebo školský diár, tu nájdete čo potrebujete.