Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Denní diář A5 CZ/SK 2024 Mucha


Česko-slovenský denný diár s obálkou v štýle ´Mucha´, doplnenou o vysokokvalitnú červenú a modrú razbu. Vnútorné kalendárium na každý deň poskytuje dokonalý priestor na prehľadné poznámky, zápis udalostí či povinností.
Vypredané
12,50 €

Denní diář A5 CZ/SK 2024 Lapač snov


Česko-slovenský denný diár, ktorému dominuje ústredný motív - talizman Lapač snov, vkusne dotvorený vysokokvalitnou zlatou razbou. Vnútorné kalendárium na každý deň poskytuje dokonalý priestor na prehľadné poznámky, zápis udalostí či povinností.
Vypredané
12,50 €

Denní diář A5 CZ/SK 2024 Mozaika


Česko-slovenský denný diár s neobyčajným motívom ornamentálnej mozaiky, vkusne doplnený vysokokvalitnou medenou razbou. Vnútorné kalendárium na každý deň poskytuje dokonalý priestor na prehľadné poznámky, zápis udalostí či povinností.
Vypredané
10,99 €

Denní diář A5 CZ/SK 2024 Strom


Česko-slovenský denný diár s motívom stromu, ktorého vonkajšiu časť tvorí bočné pútko na pero a praktická gumička. Vnútorné kalendárium na každý deň poskytuje dokonalý priestor na prehľadné poznámky, zápis udalostí či povinností. Dizajn obálky dopĺňa vysokokvalitná medená a modrá razba.
Vypredané
13,99 €

Denní diář A5 CZ/SK 2024 Srdce


Česko-slovenský denný diár s motívom srdca - jedinečnosť dodáva obálke moderná technológia červenej razby. Vnútorné kalendárium na každý deň poskytuje dokonalý priestor na prehľadné poznámky, zápis udalostí či povinností.
Vypredané
12,50 €

Denní diář A5 CZ/SK 2024 Mantra


Česko-slovenský denný diár s harmonickou obálkou mandál, vkusne dotvorený vysokokvalitnou modrou razbou. Jeho vonkajšiu časť tvorí bočné pútko na pero a praktická gumička. Vnútorné kalendárium na každý deň poskytuje dokonalý priestor na prehľadné poznámky, zápis udalostí či povinností.
Vypredané
13,99 €

Srdce ženy 2024


Držíte v rukách vstupenku a návod k väčšej rovnováhe v živote a spokojnosti vo svojom ženskom srdci. Zabudnite na poučky: 8 hodín spánok, 8 hodín práca a 8 hodín, s ktorými si môžete robiť, čo chcete. Rovnováha totiž nie je stav, ktorý raz dosiahnete a hotovo, ale je to neustály tanec vyvažovania. Čím lepšie sa naučíte vyvažovať život, tým viac budete prekvitať. Práve s týmto procesom vám pomôže diár Srdce ženy 2024. Počas roka tu každý mesiac nájdete jednu z týchto 12 tém od 11 odborníkov a odborníčok na lepšie vzťahy, viac šťastia, tvorivosti, ľahkosti a harmónie: 1.V jednoduchosti je šťastie 2.Život v súlade s cyklami prírody 3.Ženská sila jemnosti 4.Podvedomí zlodeji snov 5.Jednoduché meditačné techniky, keď sa cítite prepracovaní 6.Integrita ako zdroj energie 7.Vdýchni veciam druhý život 8.Tvoje telo v harmónii 9.Kolo kolo mlynské... v rodine a rode 10.Chcete zmeniť svoj život? Prestaňte sa sťažovať 11.Znovuzískanie životnej rovnováhy po vyhorení: Cesta späť k sebe 12.Rozvíjanie „Duch vzťahu“ Navyše, diár Srdce ženy vám bude pravidelne pripomínať 4 základné oblasti života (práca, vzťahy, osobné šťastie a zdravie), aby vám žiadna z nich „nevyschla“ ani počas náročných období. Naučíte sa fungovať a riadiť svoje aktivity v súlade s cyklami v prírode a tiež v súlade s vaším ženským cyklom. BONUS: Tento diár obsahuje nahrávky na ranné a večerné programovanie podvedomia a vedenú meditáciu pre úľavu pri pocite prepracovania.
Vypredané
5,48 € 21,90 €

Fitness diár 2024


Už deviatykrát ti predstavujeme fantastický Fitness diár® od Fitshakera, ktorý sa tradične každý rok stáva bestsellerom. A prečo ho všetci tak milujú? Je to totiž ten najspoľahlivejší sprievodca na ceste k tvojej štíhlej postave, ale aj k úplne novému, zdravému a plnohodnotnému životu. Ako vďaka Fitness diáru® v roku 2024 konečne dosiahneš svoje (nielen) fitnes ciele? - Pomôže ti určiť presné ciele a zostaviť bojový plán na ich dosiahnutie (ukáže ti, ako sa nastaviť na úspech aj vo svojej mysli). - Vysvetlí ti benefity pohybu a motivuje ťa k cvičeniu. - Ukáže ti takzvanú metódu rúk, na základe ktorej si budeš vedieť jednoducho vyskladať zdravý tanier. - Nájdeš v ňom praktické tabuľky ako: zdroje bielkovín v rastlinnej strave/ako pripravovať obilniny/ako využívať jednotlivé druhy olejov. - Každý mesiac dostaneš fit tip, pohybovú výzvu a sezónny recept. - Ak by si to náhodou chcela vzdať, počas celého roka ťa bude svojou motiváciou nakopávať fitnes tréner pre ženy Martin Toth. - Pri každom dni si zaznačíš svoj progres v chôdzi, spánku, strave a vo vypitých tekutinách. - Zohľadní aj tvoj menštruačný cyklus a vysvetlí ti, ako si stravu a cvičenie prispôsobiť. - Nájdeš v ňom aj bohatý zásobník cvikov s foto ukážkami, výber tých najobľúbenejších fit receptov a nesmú chýbať ani kalorické tabuľky. Samozrejmosťou vo Fitness diári® sú napríklad aj tipy z lunárneho kalendára, kopec priestoru na tvoje poznámky a to-do listy, prázdniny & štátne sviatky, inšpiratívne citáty, maľovanky či kalendár zdravia, krásy a domácnosti. Okrem bohatého vnútra ťa očarí aj nádherným obalom a praktickými vychytávkami: - Má tvrdý obal, takže sa len tak ľahko nepoškodí. - Prvýkrát je plnofarebný (obsahuje krásne foto recepty a obrázky cvikov). - S 304 stranami a rozmermi 12 x 16 cm je skladný a zmestí sa do kabelky. - Má vkusný dizajn a je príjemný na dotyk. - Použili sme hrubší papier, vďaka čomu nepresvitá a môžeš si doň komfortne písať. - Nájdeš v ňom rovno 2 šnúrky ako záložky. - Na zadnej strane je praktická kapsa na karty, vizitky a pod. - Samozrejmosťou je aj gumička na zatváranie. Rok 2024 bude TVOJ rok :)! A Fitness diár® je tu pre teba, aby ti pomohol dosiahnuť všetky tvoje (nielen) fitnes ciele. Tak poď na to!
Vypredané
3,98 € 15,90 €

Diár Step by Step 2024 (Slovenské vydanie)


Diár STEP BY STEP 2024 Chlapec z Fiľakova pred pár rokmi vyslovil vetu: „Zmením svet!“ Futbalový brankár Patrik Le Giang založil nadáciu STEP BY STEP, ktorá inšpiruje, vzdeláva a finančne podporuje deti a mládež. Vedie mladú generáciu k zdravému životnému štýlu a pomáha deťom s ťažkým zdravotným alebo sociálnym príbehom. Minulý rok vyšiel prvýkrát jeho inšpiratívny diár Step by Step a stretol sa s veľmi priaznivým ohlasom. Teraz prichádza druhý diel na rok 2024. Okrem prehľadného kalendára, prehľadu sviatkov, motivačných citátov sa dozviete o zmýšľaní a ceste športovca, ktorý v roku 2021 získal prestížne svetové charitatívne ocenenie Merit Award. Diár sa stane vaším každodenným partnerom a bude vás sprevádzať počas celého roka. Zamyslíte sa s ním nad svojím životným poslaním, snami a cieľmi. Uvedomíte si, za čo všetko môžete byť vďační. Spoznáte svoju jedinečnosť a zistíte, že nič nie je nemožné. Zadovážením si diára podporíte niekoho, kto to potrebuje. Výťažok z minuloročného diára putoval na rehabilitačné účely malému bojovníkovi Leonardovi, ktoré ho posunú o ďalší krok k vytúženému cieľu – samostatnej chôdzi. „Ďakujem, že si si vybral práve seba! Si tou najhodnotnejšou investíciou, pre akú si sa kedy mohol rozhodnúť. Získaním tohto diára sa stávaš súčasťou našej STEP BY STEP rodiny, v ktorej ťa srdečne vítame. Odteraz už budeme kráčať a pomáhať spolu,“ vraví Patrik Le Giang. Názov: Diár STEP BY STEP 2024 Väzba: V/8 - pevná väzba s koženkou Doplnky: kapsa na vnútornej strane dosiek, dve záložky, praktická gumička na zatvorenie Počet strán: 200 Žáner: motivačný diár Rozmery: 165 mm šírka x 230 mm výška Jazyk: slovenčina
Vypredané
19,99 €

dostupné aj ako:

Diár Step by Step 2024 (Anglické vydanie)


STEP BY STEP 2024 diary A few years ago, a boy from Fiľakovo uttered the sentence: "I will change the world!" Football goalkeeper Patrik Le Giang founded the STEP BY STEP foundation, which inspires, educates and financially supports children and youth. It guides the young generation to a healthy lifestyle, and in particular it helps children with a difficult medical or social history. Last year, his inspirational diary Step by Step was published for the first time and met with a very favourable response. Now we can bring the second part for 2024. In addition to a clear calendar, an overview of holidays, and motivational quotes, you will learn about the mindset and journey of this athlete, who received the prestigious Merit Award in 2021. The diary will become your daily partner and accompany you throughout the year. You will think about your life mission, dreams and how to achieve your goals. You will realise what you can be grateful for. You will recognise your own uniqueness and learn that nothing is impossible. By purchasing a diary, you also support someone in need. Proceeds from last year's diary went to rehabilitation purposes for a little warrior called Leonard, which will move him one step closer to his desired goal - walking independently. "Thank you for choosing me! You are the most valuable investment you could ever make. By getting this diary, you become part of our STEP BY STEP family, in which we warmly welcome you. From now on, we will walk and help together," says Patrik Le Giang. Binding: V/8 - hard binding with leatherette Accessories: a pocket on the inside of the boards, two tabs, a practical rubber band for closing Number of pages: 200 Genre: motivational diary Dimensions: 165 mm wide x 230 mm high
Vypredané
4,99 € 19,99 €

dostupné aj ako:

Školský motivačný diár 2023/2024


Toto nie je obyčajný diár na zapisovanie úloh a termínov, aj keď nájdeš v ňom miesto aj na to. Je to predovšetkým nástroj na podporu tvojho vlastného šťastia, prebudenie motivácie, odhalenie zmyslu v živote, zvýšenie porozumenia vo vzťahoch a na tvoj rast ako osobnosti. + BONUSY VO VNÚTRI V HODNOTE 87 €. Pomôže ti s témami, ktoré možno riešiš, ale nemáš o tom komu povedať. Dá ti návody na výzvy, pri ktorých sa nemáš na koho obrátiť. Plus: jeho úlohou je pomôcť ti vidieť život inak, než ho vidí väčšina ľudí. V istom zmysle ho zjednodušiť, viac si ho užívať a tým zdvojnásobiť svoj pocit šťastia. Život nie je len o škole. Ty to dobre vieš a mysleli sme na to aj pri tvorbe tohto diára. Občas je náročné udržať rovnováhu medzi všetkými oblasťami. Nájdeš tu preto tri oblasti (osobný život, vzdelávanie a vzťahy), ktoré ti diár pomôže vyvážiť. To najhodnotnejšie, čo tu je, sú mesačné články, návody a cvičenie od 9 expertov: Michal Hrehuš, Diana Grall, Daniela Bederková, Mária Tóthová Šimčáková, Pavel a Jasmína Houdkovci, Ľubka Dóšová, Henrieta Holúbeková, Daniela Matušková. Každý je odborníkom na inú tému. Spoločne ti pomôžu zlepšiť vzťahy, definovať si ciele, spoznať lepšie seba a svoje silné stránky, vytvoriť si skvelý deň, poradiť si s kyberšikanou, naučiť sa povedať NIE v kritických situáciách, žiť ekologickejšie, porozumieť si viac s rodičmi a byť človekom, ktorý nie je len nasledovníkom, ale je vzorom pre iných. Nič v tomto diári sa neznámkuje. Nie je to domáca úloha. Ak do diára nespravíš ani čiarku, ale v niečom ťa inšpiruje, zmení tvoj pohľad alebo ťa niektorý z článkov aspoň nasmeruje na riešenia, diár tým splní svoj účel. Keď ním budeš prechádzať, otvor svoju myseľ novým ideám a možnostiam. Otestuj návody, daj si výzvy a sleduj, aký efekt budú mať na teba. Pamätaj: Ty si tvorca svojho šťastia. Nie tvoji kamaráti, nie tvoj frajer či frajerka ani otec či mama. Ty sa musíš postarať o svoje šťastie. Nik iný to za teba neurobí. V tomto diári nájdeš 12 návodov, ako na to. Čo urobíš ďalej, to je na tebe.
Vypredané
15,50 €

Kožený diář A6 Choco


Kožený diár A6 českej ručnej výroby. Diár je ušitý zo spoľahlivo vybraných bravčových alebo hovädzích koží z českých a zahraničných garbiarní. Organizujte Váš čas štýlovo! 
Vypredané
49,00 €

Kožený diář A6 Pull Up Růžový


Kožený diár A6 českej ručnej výroby. Diár je ušitý zo spoľahlivo vybraných bravčových alebo hovädzích koží z českých a zahraničných garbiarní. Organizujte Váš čas štýlovo! 
Vypredané
49,00 €

Kožený diář A6 Černý Montana


Kožený diár A6 českej ručnej výroby. Diár je ušitý zo spoľahlivo vybraných bravčových alebo hovädzích koží z českých a zahraničných garbiarní. Organizujte Váš čas štýlovo! 
Vypredané
49,00 €

Kožený diář A6 Pull Up Hnědý


Kožený diár A6 českej ručnej výroby. Diár je ušitý zo spoľahlivo vybraných bravčových alebo hovädzích koží z českých a zahraničných garbiarní. Organizujte Váš čas štýlovo! 
Vypredané
49,00 €

Knižný diár 2024 Panta Rhei


Najlepší pomocník všetkých knihožrútov je tu! Okrem toho, že si môžete do tohto diára plánovať všetky povinnosti a úlohy, ktoré na vás čakajú, v ňom nájdete aj: - Kupón na kávu zadarmo v Cafe Dias. - Tipy na knihy, ktoré vám odporúčajú tí najväčší knihožrúti z Panta Rhei. - Knižný tachometer, recepty na výborné drinky a kávožrútsky kvíz. - Čitateľský denník pre rok 2024. - Prehľad sviatkov, priestor na vaše zoznamy kníh, ktoré chcete v danom ročnom období prečítať - Novinkou vo vydaní na rok 2024 je viac ako 20 motivačných myšlienok od známeho psychológa a happytariána Aleša Bednaříka. - ... a veľa veľa miesta pre vaše poznámky. A ako je diár členený? Knižný diár má na každej dvojstránke naľavo celý týždeň, kde pri každom dni máte priestor na pár svojich poznámok. Pravá strana vám naopak ponúka množstvo priestoru a vyhradené je tam aj miesto na vaše nápady a úlohy. Vďaka svojej kvalite a praktickým doplnkom je diár vhodný aj na prácu. To je váš nový Knižný diár 2024, ktorý jednoducho správni knihožrúti musia mať.
Vypredané
3,00 € 11,99 €

Vreckový diár Modrý 2024, plánovací mesačný, 8 × 18 cm


Praktický tenký diár v modrej farbe s mesačným rozložením sa zmestí naozaj všade. Obsahuje slovenské kalendárium s menami, sviatkami a pamätnými dňami, pracovný kalendár, zoznam mien a prehľad na rok 2024 a 2025.
Vypredané
1,90 €

Vreckový diár Maky 2024, plánovací mesačný, 8 × 18 cm


Praktický tenký diár s motívom maľovaných makov s mesačným rozložením sa zmestí naozaj všade. Obsahuje slovenské kalendárium s menami, sviatkami a pamätnými dňami, pracovný kalendár, zoznam mien a prehľad na rok 2024 a 2025.
Vypredané
1,90 €

V kategórii "Diáre" ponúkame osobné spoločníky pre každého, kto si chce zaznamenávať svoje plány, myšlienky a zážitky. Táto kategória je určená pre organizovaných ľudí, ktorí ocenia možnosť mať svoj čas a úlohy pod kontrolou s pomocou štýlového a praktického diára.

Naše diáre sú navrhnuté s dôrazom na funkčnosť a estetiku. Ponúkame rôzne formáty a veľkosti diárov, od kompaktných vreckvých diárov až po rozsiahlejšie stolové verzie.

Každý diár je vyrobený z kvalitných materiálov, s dostatkom priestoru na záznamy a s pridanými funkčnými detailmi ako sú pásky na záložky, vrecká na dokumenty alebo elastické uzávery.  

Či už hľadáte denný diár, týždenný diár, alebo nedátovaný, alebo školský diár, tu nájdete čo potrebujete.