Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Nástenný kalendár Girls & Bikes 2024, 48 × 33 cm


Kalendár pre milovníkov žien a silných strojov. Dvanásť šteklivých fotografií krásnych dievčat pózujúcich s nablýskanými motocyklami na stránkach nástenného kalendára vo formáte na šírku. Obsahuje univerzálne kalendárium.
Vypredané
11,90 €

Nástenný kalendár Alfons Mucha CZ/SK 2024, 12 × 48 cm


Česko-slovenský nástenný kalendár vo viazankovom formáte s obrazmi obľúbeného secesného maliara českého pôvodu.
Vypredané
8,30 €

Nástenný kalendár Men 2024, 30 × 34 cm


Celý rok sa môžete kochať pohľadom na vyrysované telá príťažlivých mužov na čiernobielych fotografiách. Nechýba jednoduché kalendárium na bielom pozadí.
Vypredané
9,00 €

Nástenný kalendár Mačky 2024, 30 × 34 cm


Fotografie osobitých mačiek na stránkach obľúbeného nástenného kalendára s univerzálnym kalendáriom na bielom pozadí.
Vypredané
9,00 €

Nástenný kalendár Summer Paradise 2024, 48 × 33 cm


Kalendár s jednoduchým kalendáriom na vás dýchne letnou atmosférou vďaka fotografiám príťažlivých dievčat v typicky letnom prostredí.
Vypredané
11,90 €

Stolový kalendár Múčniky a sladkosti 2024, 23,1 × 14,5 cm


Oslaďte si život sladkými receptami z nášho kalendára. V ponuke sú zákusky, múčniky aj sladké bodky. Každý recept je doplnený fotografiou výsledného pokrmu. Stolový kalendár obsahuje okrem fotografií a textov aj slovenské kalendárium s menami, sviatkami a pamätnými dňami.
Vypredané
4,30 €

Nástenný plánovací kalendár Kvety 2024, 30 × 34 cm


Nástenný kalendár s kvetinovým motívom v jemných farbách a so špirálovou väzbou. Obsahuje mesačné plánovacie kalendárium s českými a slovenskými sviatkami a významnými dňami. Okrem mesačného kalendária nájdete na každej stránke aj prehľad nasledujúceho mesiaca, plánovacie a motivačné pomôcky.
Vypredané
9,50 €

Nástenný kalendár 3-mesačný Tatry modrý – so slovenskými menami 2024, 29,5 × 43 cm


Praktický trojmesačný plánovací kalendár s náhľadom troch mesiacov súčasne a orientačnou lištou s posuvným jazdcom. Obsahuje kalendárium so slovenskými menami a svetovými sviatkami na svetlomodrom pozadí s obrázkom Tatier.
Vypredané
1,30 € 5,20 €

Nástenný kalendár 4-mesačný štandard 2024, 29,5 × 57 cm


Praktický štvormesačný plánovací kalendár s náhľadom štyroch mesiacov súčasne a orientačnou lištou s posuvným jazdcom. Obsahuje kalendárium so slovenskými menami a svetovými sviatkami.
Vypredané
6,70 €

Poznámkový kalendár Formula – Jiří Křenek 2024, 30 × 30 cm


Atraktívne fotografie z prostredia adrenalínového sveta Formuly 1, zachytené objektívom Jiřího Křenka. V kalendári okrem fotiek nájdete prehľadné kalendárium od septembra 2023 do decembra 2024 v šiestich jazykoch, fázy mesiaca, dôležité sviatky a priestor na poznámky na každý deň.
Vypredané
9,50 €

Nástenný kalendár Kvety 2024, 33 × 46 cm


Dekoratívny kalendár vo formáte na výšku obsahuje slovenské kalendárium, mená a sviatky či pamätné dni a trojmesačný prehľad pri každom mesiaci. Kalendár sprevádzajú fotografie pestrofarebných a vždy čerstvých kvetov. Potešte sa fotografiami kvetinových aranžmánov, ktoré na rozdiel od živých kvetov nikdy nevädnú a nespôsobujú alergie.
Vypredané
11,00 €

Nástenný kalendár 3-mesačný štandard skladací 2024, 29,5 × 69,5 cm


Praktický trojmesačný kalendár s plochou na potlač a náhľadom troch mesiacov súčasne môžete vďaka dvojitej špirále pohodlne poskladať do obálky veľkosti A4. Kalendárium obsahuje slovenské mená a svetové sviatky. Vďaka voľnej ploche na potlač sa môže stať celkom originálnym propagačným predmetom pre firmy.
Vypredané
6,20 €

Nástenný kalendár Pamätihodnosti Slovenska 2024, 30 × 34 cm


Nástenný kalendár s najznámejšími a najkrajšími slovenskými pamiatkami na jednom mieste. Kalendárium na bielom pozadí obsahuje slovenské mená a sviatky.
Vypredané
5,40 € 9,00 €

Nástenný kalendár Kone 2024, 30 × 34 cm


Kone a ich krása na originálnych snímkach známej nemeckej fotografky Christiane Slawik. Fotografie sú doplnené univerzálnym kalendáriom so zvýraznenými nedeľami.
Vypredané
5,40 € 9,00 €

Poznámkový kalendár Káva 2024, voňavý, 30 × 30 cm


Ideálny kalendár pre všetkých milovníkov kávy! Prevoňajte si miestnosť s naším voňavým kalendárom, ktorý obsahuje fotografie rôznych druhov káv. Vnútri nájdete šesťjazyčné kalendárium, fázy mesiaca, dôležité sviatky a priestor na vaše poznámky a plány. Pretrite dlaňou označené miesta v kalendári pre intenzívnejší voňavý zážitok.
Vypredané
11,00 €

Nástenný kalendár Alfons Mucha 2024, 33 × 46 cm


Nástenný kalendár s reprodukciami najznámejších obrazov českého secesného maliara Alfonsa Muchu, známeho nielen svojimi plagátmi so Sarah Bernhardtovou. Muchove diela dopĺňa vkusné univerzálne kalendárium s vyznačenými nedeľami a popismi v štyroch jazykoch (CZ, SK, EN, DE).
Vypredané
12,40 €

Nástenný kalendár Josef Lada CZ/SK 2024, 12 × 48 cm


Nástenný kalendár s ilustráciami Josefa Ladu a jeho rozprávkovými motívmi je vyhotovený v obľúbenom úzkom formáte, ktorý osvieži každý interiér. V kalendári je rovnocenne zahrnutá čeština a slovenčina, ilustrácie dopĺňajú české a slovenské mená, sviatky, pamätné dni a fázy mesiaca. Každý deň má priestor na poznámky, víkendové dni sú farebne odlíšené od pracovných.
Vypredané
8,60 €

Nástenný kalendár Oldtimers – Václav Zapadlík 2024, 64 × 42 cm


Krása starých športových automobilov a neopakovateľnej pretekárskej atmosféry od českej ilustrátorskej legendy Václava Zapadlíka. Nástenný kalendár vo formáte na výšku je doplnený univerzálnym kalendáriom so zvýraznenými nedeľami.
Vypredané
19,00 €
  • 5 /5

Poznámkový kalendár Alpy 2024, 30 × 30 cm


Najvyššie európske pohorie na dvanástich fotografiách v špičkovej kvalite na stránkach poznámkového kalendára. V kalendári okrem fotiek nájdete prehľadné kalendárium od septembra 2023 do decembra 2024 v šiestich jazykoch, fázy mesiaca, dôležité sviatky a priestor na poznámky na každý deň.
Vypredané
5,70 € 9,50 €

V kategórii nástenné kalendáre ponúkame široký výber kalendárov na zavesenie, ktoré sú nielen praktickým, ale aj dekoratívnym prvkom pre váš domov alebo pracovisko.
 
Táto kategória je určená pre každého, kto chce mať svoje dni, týždne a mesiace pod kontrolou, a pritom si každý deň užívať krásne vizuály a inšpiratívne motívy. Naše nástenné kalendáre sú ideálne pre plánovanie a organizáciu vašich osobných alebo pracovných aktivít. Ponúkame rôzne typy kalendárov, od klasických mesačných a ročných prehľadov, cez tematické kalendáre s motívmi prírody, zvierat, cestovania, umenia a ďalších.
 
Každý kalendár je vyrobený z kvalitných materiálov a je navrhnutý tak, aby poskytoval jasný a ľahko čitateľný prehľad dôležitých dátumov a udalostí.