Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Stolový kalendár Psy stolový 2025


Praktický menší formát stolového riadkového kalendára pre všetkých milovníkov najlepších štvornohých priateľov, doplnené psími menami.
Vypredané
3,90 €

Stolový kalendár Wild life 2025


Stolový kalendár zo sveta zvieracej ríše s riadkovým kalendáriom a zábermi rôznych druhov zvierat z celého sveta.
Vypredané
3,90 €

Stolový kalendár Girls stolový 2025


Erotický stĺpcový kalendár na stôl. Ku kalendáru odporúčame nástenný kalendár Girls.
Vypredané
4,50 €

Stolový kalendár Motivačný stolový 2025


Tento stolový kalendár Vám bude prinášať pozitívne myšlienky v priebehu celého roka. Každý týždeň si určíte svoj cieľ a vyhodnotíte dosiahnuté úspechy. Obsahuje samolepky, ktorými si užitočne a vtipne doplníte svoju činnosť a pocity.
Vypredané
4,50 €

Stolový kalendár Lunárny stolový 2025


V tomto stolovom kalendári nájdete praktické rady, ktoré sú ovplyvňované mesačnými fázami. Lunárne informácie Vám poradia, čo robiť v jednotlivých fázach, prípadne čomu by ste sa mali vyhnúť. Odporúčame ako darček spolu s Lunárnym nástenným N57-23 a Lunárnym diárom D86-23.
Vypredané
4,50 €

Stolový kalendár Mini kalendár 2025


Tento mini pomocník nezaberá miesto a môžete ho využiť v práci aj doma.
Vypredané
2,00 €

Stolový kalendár Poézia Slovenska 2025


Dvojtýždňový kalendár, v ktorom objavíte krásy prírody Slovenska. Prekrásne scenérie Vás očaria v každom zábere.
Vypredané
3,40 €

Stolový kalendár Slovensko špeciál 2025


Praktický menší formát stolového kalendára obohatený zábermi zo Slovenska.
Vypredané
3,30 €

Stolový kalendár Kuchárka 2025


Stolový riadkový kalendár s chutnými inšpiráciami na varenie aj pečenie. Pestré zábery a prehľadné recepty Vám spríjemnia čas strávený v kuchyni.
Vypredané
4,00 €

Stolový kalendár Múčniky 2025


Pochutnajte si na zdravej variante múčnikov. Vyskúšajte prehľadné recepty na každý týždeň a zostaňte fit! Exkluzívny kalendár doplnený elegantnou obálkou.
Vypredané
3,50 €

Stolový kalendár Zdravie z prírody 2025


Stolový týždenný kalendár stĺpcový obsahuje na každý týždeň jednu zo slovenských liečivých rastlín a tipy na ich prípravu pre domácu liečbu.
Vypredané
4,60 €

Stolový kalendár Potulky prírodou na Slovensku 2025


Praktický formát týždňového riadkového kalendára predstavuje každý týždeň jedného živočícha žijúceho vo voľnej prírode na Slovensku.
Vypredané
3,90 €

Stolový kalendár Rodinný kalendár 2025


Veľký pomocník pri organizovaní vašej domácnosti a ich členov. Obsahuje samolepky, ktorými si užitočne a vtipne doplníte svoju činnosť a pocity. Každý si tu nájde svoje miesto. Odporúčame ako darček spolu s Rodinným nástenným kalendárom N55-23.
Vypredané
4,40 €

Stolový kalendár Poézia prírody SK/HU 2024


Dvojtýždňový stolový kalendár v maďarsko-slovenskej verzii, s ktorým spoznáte doteraz možno nepoznané zákutia Slovenska. Inšpirujte sa našimi tipmi a naplánujte si zaujímavé výlety po Slovensku.
Vypredané
2,52 € 4,20 €

Solový kalendár Svet 2024 (slovensko-ukrajinský kalendár)


Slovensko-ukrajinský stolový dvojtýždenný kalendár, s ktorým prejdete celý svet. Nájdite inšpirácie pre Vaše cestovateľské sny.
Vypredané
4,20 €

Lunárny kalendár Krásnej panej 2024


V Lunárnom kalendári Krásnej panej nájdete rady, čo je dobré pre seba urobiť v súlade s putovaním Mesiaca vo zverokruhu. Nechýba ani prehľad diania na oblohe v roku 2024. V publikáciách sa zoznámite s posvätnými rastlinami indiánov a ich totemovým zverokruhom a pripomeniete si, že voda je život.
Vypredané
13,99 €

Lunárny kalendár Krásnej panej 2024 maď.


V Lunárnom kalendári Krásnej panej nájdete rady, čo je dobré pre seba urobiť v súlade s putovaním Mesiaca vo zverokruhu. Nechýba ani prehľad diania na oblohe v roku 2024. V publikáciách sa zoznámite s posvätnými rastlinami indiánov a ich totemovým zverokruhom a pripomeniete si, že voda je život.
Vypredané
13,99 €

Stolový kalendár Amazing Planet 2024


Stolový kalendár s krásnymi fotografiami z celého sveta od Filipa Kuliseva. Cestovateľ a fotograf Filip Kulisev, Master QEP, FBIPP, sa za uplynulé desaťročie prepracoval do svetovej špičky vo fotografovaní prírodných scenérií.
Vypredané
3,73 € 14,90 €

Stolový kalendár Nový lunárny kalendár 2024, 33 × 12,5 cm


Nový lunárny kalendár vás prevedie rokom 2024 bez väčších zaváhaní. S tým vám pomôžu rady od profesionálnej astrologičky Martiny Lukáškovej založené na postavení a pohybe planét. Obsahuje aj mesačné fázy, východy a západy slnka, mená, sviatky, pamätné dni a priestor na poznámky.
Vypredané
7,10 €

V kategórii stolové kalendáre ponúkame vynikajúci výber kalendárov, ktoré sú dokonalým doplnkom pre váš pracovný stôl alebo domáce prostredie. Táto kategória je určená pre organizovaných jednotlivcov, ktorí chcú mať svoje plány a dôležité dátumy vždy na očiach.

Naše stolové kalendáre sú navrhnuté tak, aby vám poskytli praktický prehľad o vašich každodenných aktivitách, stretnutiach a udalostiach. Ponúkame širokú škálu dizajnov, od minimalistických a profesionálnych po farebné a kreatívne, ktoré sa hodia do rôznych typov interiérov.