! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Stolový kalendár Plánovací CZ/SK 2024, 25 × 12,5 cm


Zapíšte si do stolového kalendára so stĺpcovým kalendáriom svoje plány, stretnutia a dôležité dátumy. Dostatok miesta na poznámky v jednotlivých dňoch a prehľadnú štruktúru kalendária dopĺňajú české a slovenské mená, sviatky a pamätné dni.
Vypredané
3,30 €

Stolový kalendár Mačky – s menami mačiek 2024, 16,5 × 13 cm


Oslávte meniny spolu so svojím mačacím parťákom – v tomto praktickom slovenskom stolovom kalendári nájdete mená mačiek na každý deň. V kalendári nájdete pekné fotografie a priestor na poznámky.
Vypredané
2,28 € 3,80 €

Stolový kalendár Girls 2024, 23,1 × 14,5 cm


Stolový kalendár s erotickými fotografiami žien na každý týždeň, obsahuje aj slovenské kalendárium s menami, sviatkami a pamätnými dňami.
Vypredané
4,30 €

Stolový kalendár Slnečnice s citátmi 2024, 16,5 × 13 cm


Stolový plánovací kalendár v praktickej veľkosti s citátmi, ktoré vás môžu motivovať či inšpirovať. S dostatočným priestorom na poznámky vám neujde žiadna dôležitá udalosť. Obsahuje slovenské týždenné kalendárium s menami, sviatkami a znameniami zverokruhu.
Vypredané
1,74 € 2,90 €

Stolový kalendár Plánovací s citátmi 2024, 16,5 × 13 cm


Plánovací stolový kalendár v malom formáte obsahuje prehľadné týždenné bezobrázkové kalendárium s dostatočným priestorom na vaše poznámky. Ďalej v ňom nájdete citáty na každý týždeň, znamenia zverokruhu, slovenské mená, sviatky a pamätné dni. Citáty vás nabijú energiou, povzbudia či inšpirujú.
Vypredané
2,90 €

Stolový kalendár Kočky – Mačky CZ/SK 2024, 23,1 × 14,5 cm


Oslávte meniny spolu so svojím mačacím parťákom – v tomto praktickom stolovom kalendári nájdete mená mačiek na každý deň. V kalendári nájdete pekné fotografie a priestor na poznámky. Kalendár obsahuje týždenné české i slovenské kalendárium aj so sviatkami a pamätnými dňami, mená mačiek a fázy mesiaca.
Vypredané
4,30 €

Stolový kalendár Psi – Psy CZ/SK 2024, 23,1 × 14,5 cm


Oslávte meniny spolu so svojím psím parťákom – v tomto praktickom stolovom kalendári nájdete mená psov na každý deň. Kalendár obsahuje týždenné české i slovenské kalendárium aj so sviatkami a pamätnými dňami, mená psov a fázy mesiaca. Kalendár zdobia pekné fotografie od Zuzany Tillerovej a nechýba ani priestor na poznámky.
Vypredané
4,30 €

Stolový kalendár Plánovací riadkový 2024, 25 × 12,5 cm


Stolový kalendár s riadkovým kalendáriom na vaše všedné aj nevšedné plány. Všetko prehľadne a na jednom mieste. Dostatok miesta na poznámky a praktickosť je pri tomto kalendári úplnou samozrejmosťou. Obsahuje slovenské kalendárium.
Vypredané
3,30 €

Stolový kalendár Krtko 2024, 23,1 × 14,5 cm


Krtkove dobrodružstvá si prial v detstve prežívať hádam každý z nás. Praktický stolový kalendár s ilustráciami Zdeňka Milera z obľúbených príbehov o Krtkovi obsahuje jeden obrázok na každý týždeň, kalendárium so slovenskými menami, sviatkami a pamätnými dňami, fázami mesiaca a prehľad na rok 2024 a 2025.
Vypredané
5,70 €

Stolový kalendár Psy – s menami psov 2024, 16,5 × 13 cm


Oslávte meniny spolu so svojím psím parťákom – v tomto praktickom slovenskom stolovom kalendári nájdete mená psov na každý deň. Kalendár zdobia pekné fotografie od Zuzany Tillerovej a nechýba ani priestor na poznámky.
Vypredané
3,80 €

Stolový kalendár Svet 2024, 23,1 × 14,5 cm


Praktický stolový kalendár s 53 fotografiami tých najkrajších a najzaujímavejších kútov celého sveta. Precestujte svet krížom krážom a pozrite sa na miesta, ktoré bežne neuvidíte. Navštívte svetové metropoly aj zapadnuté dedinky, bez toho, aby ste museli utrácať za dovolenku. Stolový kalendár so slovenským kalendáriom obsahuje sviatky a pamätné dni, fázy mesiaca a prehľad na celý rok 2024 a 2025.
Vypredané
4,30 €

Stolový kalendár Rozprávkové Slovensko 2024, 16,5 × 13 cm


Krásne a malebné zákutia z celého Slovenska v 53 fotografiách, ktoré vás určite potešia a možno aj motivujú k výletu. Malý formát kalendára s týždenným kalendáriom a dostatkom miesta na vaše poznámky.
Vypredané
3,80 €

Stolový kalendár Plánovací s európskymi sviatkami 2024, 25 × 12,5 cm


Praktický stolový plánovací kalendár, v ktorom nájdete na jednom mieste všetky európske sviatky. Stĺpcové kalendárium obsahuje štátne sviatky Slovenska, Českej republiky, Nemecka a Veľkej Británie, slovenské mená a znamenia zverokruhu.
Vypredané
3,80 €

Stolový kalendár Tipy na výlety 2024, 23,1 × 14,5 cm


Míňajú sa vám nápady a fantázia, kam vyraziť na výlet? V našom stolovom kalendári nájdete 53 tipov na vaše nové dobrodružstvá. Ideálny a praktický kalendár, ktorý bude pomocníkom pre všetkých víkendových výletníkov. Stačí si len vybrať cieľ vašej najbližšej cesty. Fotografie z jednotlivých miest dopĺňa slovenské týždenné kalendárium.
Vypredané
4,30 €

Stolový kalendár Manažérsky daňový 2024, 33 × 14,5 cm


Stolový kalendár so stĺpcovým kalendáriom obsahuje všetky termíny daňových povinností, slovenská mená, sviatky a pamätné dni a trojmesačný prehľad pri každom týždni. S týmto kalendárom už nezabudnete na žiadne svoje stretnutie či rokovanie a ešte vám zostane dostatok miesta na ďalšie poznámky a záznamy.
Vypredané
4,30 €

Stolový kalendár Koně – Kone CZ/SK 2024, 23,1 × 14,5 cm


Oslávte meniny spolu so svojím konským parťákom – v tomto praktickom stolovom kalendári nájdete mená koní na každý deň. Kalendár obsahuje týždenné české i slovenské kalendárium aj so sviatkami a pamätnými dňami, mená koní a fázy mesiaca. Kalendár zdobia pekné fotografie od Christiane Slawik a nechýba ani priestor na poznámky.
Vypredané
4,30 €

Stolový kalendár Pútnické miesta 2024, 23,1 × 14,5 cm


Pamätné a pútnické miesta Slovenskej republiky na stránkach stolového kalendára s katolíckym kalendáriom. Tento praktický kalendár vám navyše môže poslúžiť aj ako inšpirácia na plánovanie výletov a návštev pútnických miest.
Vypredané
4,80 €

Stolový kalendár Poznámkový daňový s citátmi 2024, 25 × 14,5 cm


Prehľadný daňový kalendár, vďaka ktorému nezabudnete na žiadnu daňovú povinnosť a navyše sa oboznámite s množstvom zaujímavých citátov slávnych osobností. Stĺpcové kalendárium obsahuje mesačný prehľad v každom týždni, znamenia zverokruhu, slovenské mená, sviatky a pamätné dni.
Vypredané
3,80 €

Stolový kalendár Voda CZ/SK 2024, 23,1 × 14,5 cm


Pokochajte sa fotografiami pokojnej aj rozbúrenej vodnej hladiny, besniacimi vodopádmi, či ľadovcovými jazerami. Dvojjazyčný kalendár Voda zachytáva najrozmanitejšie podoby vody po celom svete. Obsahuje česko-slovenské kalendárium, sviatky a pamätné dni, fázy mesiaca a zoznam českých a slovenských mien.
Vypredané
4,30 €

V kategórii stolové kalendáre ponúkame vynikajúci výber kalendárov, ktoré sú dokonalým doplnkom pre váš pracovný stôl alebo domáce prostredie. Táto kategória je určená pre organizovaných jednotlivcov, ktorí chcú mať svoje plány a dôležité dátumy vždy na očiach.

Naše stolové kalendáre sú navrhnuté tak, aby vám poskytli praktický prehľad o vašich každodenných aktivitách, stretnutiach a udalostiach. Ponúkame širokú škálu dizajnov, od minimalistických a profesionálnych po farebné a kreatívne, ktoré sa hodia do rôznych typov interiérov.