! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Nástenný kalendár Alfons Mucha CZ/SK 2024, 12 × 48 cm


Česko-slovenský nástenný kalendár vo viazankovom formáte s obrazmi obľúbeného secesného maliara českého pôvodu.
Vypredané
8,30 €

Stolový kalendár Rozprávkové Slovensko 2024, 16,5 × 13 cm


Krásne a malebné zákutia z celého Slovenska v 53 fotografiách, ktoré vás určite potešia a možno aj motivujú k výletu. Malý formát kalendára s týždenným kalendáriom a dostatkom miesta na vaše poznámky.
Vypredané
3,80 €

Stolový kalendár Plánovací s európskymi sviatkami 2024, 25 × 12,5 cm


Praktický stolový plánovací kalendár, v ktorom nájdete na jednom mieste všetky európske sviatky. Stĺpcové kalendárium obsahuje štátne sviatky Slovenska, Českej republiky, Nemecka a Veľkej Británie, slovenské mená a znamenia zverokruhu.
Vypredané
3,80 €

Stolový kalendár Tipy na výlety 2024, 23,1 × 14,5 cm


Míňajú sa vám nápady a fantázia, kam vyraziť na výlet? V našom stolovom kalendári nájdete 53 tipov na vaše nové dobrodružstvá. Ideálny a praktický kalendár, ktorý bude pomocníkom pre všetkých víkendových výletníkov. Stačí si len vybrať cieľ vašej najbližšej cesty. Fotografie z jednotlivých miest dopĺňa slovenské týždenné kalendárium.
Vypredané
4,30 €

Nástenný kalendár Mačky 2024, 30 × 34 cm


Fotografie osobitých mačiek na stránkach obľúbeného nástenného kalendára s univerzálnym kalendáriom na bielom pozadí.
Vypredané
9,00 €

Stolový kalendár Manažérsky daňový 2024, 33 × 14,5 cm


Stolový kalendár so stĺpcovým kalendáriom obsahuje všetky termíny daňových povinností, slovenská mená, sviatky a pamätné dni a trojmesačný prehľad pri každom týždni. S týmto kalendárom už nezabudnete na žiadne svoje stretnutie či rokovanie a ešte vám zostane dostatok miesta na ďalšie poznámky a záznamy.
Vypredané
4,30 €

Nástenný kalendár Men 2024, 30 × 34 cm


Celý rok sa môžete kochať pohľadom na vyrysované telá príťažlivých mužov na čiernobielych fotografiách. Nechýba jednoduché kalendárium na bielom pozadí.
Vypredané
9,00 €

Nástenný kalendár Summer Paradise 2024, 48 × 33 cm


Kalendár s jednoduchým kalendáriom na vás dýchne letnou atmosférou vďaka fotografiám príťažlivých dievčat v typicky letnom prostredí.
Vypredané
11,90 €

Nástenný plánovací kalendár Kvety 2024, 30 × 34 cm


Nástenný kalendár s kvetinovým motívom v jemných farbách a so špirálovou väzbou. Obsahuje mesačné plánovacie kalendárium s českými a slovenskými sviatkami a významnými dňami. Okrem mesačného kalendária nájdete na každej stránke aj prehľad nasledujúceho mesiaca, plánovacie a motivačné pomôcky.
Vypredané
9,50 €

Stolový kalendár Koně – Kone CZ/SK 2024, 23,1 × 14,5 cm


Oslávte meniny spolu so svojím konským parťákom – v tomto praktickom stolovom kalendári nájdete mená koní na každý deň. Kalendár obsahuje týždenné české i slovenské kalendárium aj so sviatkami a pamätnými dňami, mená koní a fázy mesiaca. Kalendár zdobia pekné fotografie od Christiane Slawik a nechýba ani priestor na poznámky.
Vypredané
4,30 €

Nástenný kalendár 3-mesačný Tatry modrý – so slovenskými menami 2024, 29,5 × 43 cm


Praktický trojmesačný plánovací kalendár s náhľadom troch mesiacov súčasne a orientačnou lištou s posuvným jazdcom. Obsahuje kalendárium so slovenskými menami a svetovými sviatkami na svetlomodrom pozadí s obrázkom Tatier.
Vypredané
1,30 € 5,20 €

Stolový kalendár Pútnické miesta 2024, 23,1 × 14,5 cm


Pamätné a pútnické miesta Slovenskej republiky na stránkach stolového kalendára s katolíckym kalendáriom. Tento praktický kalendár vám navyše môže poslúžiť aj ako inšpirácia na plánovanie výletov a návštev pútnických miest.
Vypredané
4,80 €

Nástenný kalendár 4-mesačný štandard 2024, 29,5 × 57 cm


Praktický štvormesačný plánovací kalendár s náhľadom štyroch mesiacov súčasne a orientačnou lištou s posuvným jazdcom. Obsahuje kalendárium so slovenskými menami a svetovými sviatkami.
Vypredané
6,70 €

Poznámkový kalendár Formula – Jiří Křenek 2024, 30 × 30 cm


Atraktívne fotografie z prostredia adrenalínového sveta Formuly 1, zachytené objektívom Jiřího Křenka. V kalendári okrem fotiek nájdete prehľadné kalendárium od septembra 2023 do decembra 2024 v šiestich jazykoch, fázy mesiaca, dôležité sviatky a priestor na poznámky na každý deň.
Vypredané
9,50 €

Nástenný kalendár Kvety 2024, 33 × 46 cm


Dekoratívny kalendár vo formáte na výšku obsahuje slovenské kalendárium, mená a sviatky či pamätné dni a trojmesačný prehľad pri každom mesiaci. Kalendár sprevádzajú fotografie pestrofarebných a vždy čerstvých kvetov. Potešte sa fotografiami kvetinových aranžmánov, ktoré na rozdiel od živých kvetov nikdy nevädnú a nespôsobujú alergie.
Vypredané
11,00 €

Nástenný kalendár 3-mesačný štandard skladací 2024, 29,5 × 69,5 cm


Praktický trojmesačný kalendár s plochou na potlač a náhľadom troch mesiacov súčasne môžete vďaka dvojitej špirále pohodlne poskladať do obálky veľkosti A4. Kalendárium obsahuje slovenské mená a svetové sviatky. Vďaka voľnej ploche na potlač sa môže stať celkom originálnym propagačným predmetom pre firmy.
Vypredané
6,20 €

Stolový kalendár Poznámkový daňový s citátmi 2024, 25 × 14,5 cm


Prehľadný daňový kalendár, vďaka ktorému nezabudnete na žiadnu daňovú povinnosť a navyše sa oboznámite s množstvom zaujímavých citátov slávnych osobností. Stĺpcové kalendárium obsahuje mesačný prehľad v každom týždni, znamenia zverokruhu, slovenské mená, sviatky a pamätné dni.
Vypredané
3,80 €

Nástenný kalendár Pamätihodnosti Slovenska 2024, 30 × 34 cm


Nástenný kalendár s najznámejšími a najkrajšími slovenskými pamiatkami na jednom mieste. Kalendárium na bielom pozadí obsahuje slovenské mená a sviatky.
Vypredané
5,40 € 9,00 €

Nástenný kalendár Kone 2024, 30 × 34 cm


Kone a ich krása na originálnych snímkach známej nemeckej fotografky Christiane Slawik. Fotografie sú doplnené univerzálnym kalendáriom so zvýraznenými nedeľami.
Vypredané
5,40 € 9,00 €

V kategórii kalendáre ponúkame pestrú škálu kalendárov pre organizáciu vášho času a plánovanie vašich aktivít. Táto kategória je ideálna pre všetkých, ktorí hľadajú efektívny a vizuálne príťažlivý spôsob, ako si zorganizovať svoje dni, týždne a mesiace, či už doma, v práci alebo v škole.

Či už potrebujete nástenný kalendár, stolový kalendár, alebo plánovací kalendár, tu ste na správnom mieste.

Nájdete tu aj špecializované kalendáre pre konkrétne záujmy a hobby. Na svoje si príde každý záhradkár, rybár, či milovník prírody a turistiky, ale aj gazdinky, ktoré radi pečú, či varia. Ponúkame rôzne dizajny, od minimalistických a profesionálnych až po farebné a tematické, ktoré vám umožnia vyjadriť vašu osobnosť a zároveň udržať prehľad o vašich plánoch.

Ponúkame kalendáre s pridaným priestorom pre poznámky, dôležité dátumy a udalosti, aby ste mali všetko dôležité na jednom mieste. Organizujte svoj čas efektívne. Naše kalendáre vám zaručia, že vám už nikdy nič dôležité neujde.