! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Gélové perá LEGO mix farieb 12 ks


LEGO gélové perá rôznych farieb (mix 12 farieb). Súčasťou pera sú 2 prúžky LEGO doštičky na spojenie napr. s LEGO púzdrom, Zápisník LEGOom, minifigúrkou, iným perom alebo na nacvaknutie na LEGO pravítko.
Vypredané
22,99 €

Gélové perá LEGO mix farieb 3 ks


Trojica LEGO gélových per rôznych farieb (červená, modrá, čierna). Súčasťou pera sú 2 prúžky LEGO doštičky pre spojenie napr. s LEGO púzdrom, minifigúrkou, iným perom alebo k nacvaknutiu na LEGO pravítko.
Vypredané
9,99 €

Stationery LEGO Zápisník A5 s čiernym perom Minifigure Brick


Naozaj vychytaný linajkový zápisník s LEGO motívom na prebale a s LEGO doštičkou 4x6 na prednej strane napr. pre prichytenie LEGO pera. 96 strán formátu A5 v tvrdých doskách s prevlečnou gumou proti samovoľnému otvoreniu. Súčasťou balenia je LEGO gélové pero. Odporúčaný vek 6+
Vypredané
13,99 €
  • 5 /5

Gélové perá LEGO DOTS mix farieb 6 ks


LEGO DOTS gélové perá rôznych farieb (mix 6 farieb). Súčasťou balenia je 25 LEGO DOTS dielikov pre individuálne vyzdobenie pera. Súčasťou pera sú 2 LEGO doštičky pre spojenie napr. s LEGO púzdrom, minifigúrkou, iným perom alebo na nacvaknutie na LEGO pravítko.
Vypredané
15,99 €

Fixky LEGO DOTS mix farieb 6 Ks


LEGO DOTS fixky rôznych farieb (mix 6 farieb). Súčasťou balenia je 40 LEGO DOTS dielikov pre individuálne vyzdobenie fixiek. Súčasťou fixiek sú 2 LEGO doštičky pre spojenie napr. s LEGO púzdrom, minifigúrkou, iným perom alebo na nacvaknutie na LEGO pravítko.
Vypredané
15,99 €

Zápisník LEGO s gélovým perom ako klipom modrý


Nový Zápisník LEGO - originálny zo všetkých strán. Nechajte sa okúzliť reliéfnou grafikou LEGO kocky na prednej i zadnej strane zápisníku, prednou aj zadnou predsádkou s retro designom a unikátnym zatváracím mechanizmom obsahujúcim LEGO gélové pero. Zápisník má rozmery 160 x 160 mm, 176 linkovaných listov, slonovinový papier. Výber z mnohých farieb, farba zápisníku je totožná s priloženým gélovým perom (hrúbka 0,7 mm)
Vypredané
21,99 €

Pastelky LEGO mix farieb 12 ks s LEGO klipom


LEGO farebné pastelky, mix rôznych farieb. Balenie obsahuje 12 ks drevených pasteliek a dva farebné klipy v tvare LEGO doštičky pre uchytenie pastelky napr. do LEGO púzdra alebo na pricvaknutie obľúbenej minifigúrky ako doplnku.
Vypredané
11,99 €

Zápisník s motívom LEGO DOTS


Naozaj vychytaný linajkový zápisník s LEGO DOTS motívom na prebale a s prídavnou LEGO doštičkou 4x4 napr. pre prichytenie LEGO pera. 96 strán formátu A5 v mäkkých doskách s prevlečnou gumou proti samovoľnému otvoreniu. Odporúčaný vek 6+
Vypredané
13,99 €