! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Zápisník MOLESKINE James Bond linajkový modrý L


Linajkový zápisník z limitovanej edície James Bond. Obálka a predsádka zápisníku je tematicky vyzdobená. Zápisník má pevnú, v chrbte šitú väzbu. Obopína ho pružná páska proti samovoľnému otváraniu. Je vybavený textílnou záložkou a praktickým vnútorným vreckom, ktoré je vyrobené z tkaniny a kartónu. Papier s gramážou 70 g / m2 neobsahuje kyseliny. Súčasťou zápisníku sú samolepky. Rozmery: L (13 x 21 cm) Obal: Tvrdá väzba Farba: Modrá Počet strán: 240
Vypredané
23,50 €

Zápisník MOLESKINE Barbie čistý Doplnky S


Tieto nostalgické limitované vydania Barbie Notebooky oslavujú legendárnu bábiku na obálke a prelety, pričom vám dáva priestor na to, aby ste si vyrobili svoje vlastné nápady a ambície na vládnutých stránkach vo vnútri. Každý notebook sa zameriava na a rozširuje iný kultový prvok z dlhej a štýlovej histórie Barbie. Vyberte notebook, ktorý sa hodí k vašim spomienkam, potom jednoducho použite príslušné slová.
Vypredané
16,70 €

Zápisník MOLESKINE Two-Go čistý sivý M


Zápisníky z edície zápisníkov Moleskine - Blend majú pevné dosky potiahnuté látkou a obopína ich pružná páska proti samovoľnému otváraniu. Ich špecialitou je čistá ľavá strana a linajkovaná pravá strana. Zápisník má zároveň netradičný formát. Obsahujú praktické vnútorné vrecko, dve farebné textilné záložky a leták s históriou značky Moleskine. Papier ich stránok s gramážou 100 g/m2 neobsahuje kyseliny.
Vypredané
18,50 €

Zápisník MOLESKINE Barbie linajkový Bodky L


Tieto nostalgické limitované vydania Barbie Notebooky oslavujú legendárnu bábiku na obálke a prelety, pričom vám dáva priestor na to, aby ste si vyrobili svoje vlastné nápady a ambície na vládnutých stránkach vo vnútri. Každý notebook sa zameriava na a rozširuje iný kultový prvok z dlhej a štýlovej histórie Barbie. Vyberte notebook, ktorý sa hodí k vašim spomienkam, potom jednoducho použite príslušné slová. -Tvrdý kryt s témou Barbie s limitovanou edíciou - Zaoblené rohy - Pružný uzáver - Moleskine Ivory Paper - Zodpovedajúca záložka - Papier: 70 g / m2, bez kyseliny, slonovinová podšívka - Témy nálepiek - Roztiahnuteľné vnútorné vrecko na zadnej strane - Ľahko sa otáča, otvára sa pri 180 ° - História Moleskine je vo vnútri - Moleskine srl. vytvára a predáva výrobky s certifikátom FSC®
Vypredané
22,50 €

Skicár MOLESKINE Watercolour Block čierny L


Akvarelový blok v kartónových doskách, zadná strana je spevnená. Blok obsahuje 20 strán z 300 gramového bavlneného papiera, 35% tvorené bavlneným vláknom lisovaným za studena, identickým po oboch stranách.
Vypredané
24,99 €

Zápisník MOLESKINE DragonBall linajkový Goku L


Moleskine celebrates the work of Akira Toriyama, the manga artist and creative thinker behind Dragon Ball. His work is credited with boosting the popularity of the manga genre in the West, as well as inspiring a new generation of manga artists. Toriyama s tale about Son Goku and his quest to gather all 7 Dragon Balls has a massive fan base around the world. Son Goku s heroic journey is one of growth and learning that takes him from childhood to adulthood an adventure which has spawned numerous spin-offs since the original series in the 1980s. Moleskine pays tribute to the original epic adventure, in which Goku learns about friendship and overcoming obstacles. Each of the 4 notebooks in the collection features original artwork printed on white canvas covers along with themed graphics that continue on the endpapers inside.
Vypredané
23,50 €