! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Enchantimals - Môj tajný denníček


Enchantimals a ich kamaráti pre teba pripravili tento nádherný denníček, do ktorého si môžeš zapisovať všetky svoje zážitky, ale i najtajnejšie myšlienky, pocity a sny. Môžeš do neho kresliť, nalepovať rôzne výstrižky či fotografie.
Vypredané
7,99 €

Kis kedvencek - Inspirációs könyv jegyzeteléshez


Kis kedvencek - Inspirációs könyv jegyzeteléshez / Gumiszalagos Inspirációs könyv / Az inspirációs noteszek gyönyörű belsővel várják a fontos feljegyzéseket, mert egy szép oldalra sokkal jobb érzés írni. Minden oldalpáron motiváló idézetek, bölcsességek dobják fel a napod. Legyen a Te noteszed a legszebb! "Amikor egy kézre volt szükségem, rátaláltam a mancsodra."
Vypredané
3,52 €

Sada MOLESKINE SMART WS Zápisník+ a Ellipse Pen+


Pozrite sa na svoje nápady cestovať mimo stránky a vyvíjať na obrazovke pomocou novej generácie Moleskine Paper Tablet, Pen + a sprievodnej aplikácie. Vychutnajte si praktickú bezstarostnosť ukladania pera na papier, spojenú so všetkými výhodami digitálnej tvorivosti. Technológia NCoded (TM), ktorá je súčasťou každej stránky tabletu Paper Tablet, umožňuje Pen + zachytiť každý tah pera, keď zachytete svoje myšlienky. Aplikácia potom v reálnom čase hladko prenáša vaše ručné poznámky zo stránky na obrazovku, čím vám dáva možnosť digitalizovať text, upraviť, usporiadať, zdieľať a prinášať svoje nápady do života. Jednoducho klepnite na ikonu obálky na stránke a okamžite ju zdieľajte. Prirodzene analógový, pohodlne digitálny, veľmi Moleskine.
Vypredané
189,90 €

Sada MOLESKINE SMART WS Zápisník+ a Ellipse Pen+ s púzdrom na pero


Pozrite sa na svoje nápady cestovať mimo stránky a vyvíjať na obrazovke pomocou novej generácie Moleskine Paper Tablet, Pen + a sprievodnej aplikácie. Vychutnajte si praktickú bezstarostnosť ukladania pera na papier, spojenú so všetkými výhodami digitálnej tvorivosti. Technológia NCoded (TM), ktorá je súčasťou každej stránky tabletu Paper Tablet, umožňuje Pen + zachytiť každý tah pera, keď zachytete svoje myšlienky. Aplikácia potom v reálnom čase hladko prenáša vaše ručné poznámky zo stránky na obrazovku, čím vám dáva možnosť digitalizovať text, upraviť, usporiadať, zdieľať a prinášať svoje nápady do života. Jednoducho klepnite na ikonu obálky na stránke a okamžite ju zdieľajte. Prirodzene analógový, pohodlne digitálny, veľmi Moleskine.
Vypredané
178,00 €

Pracovný zošit k I Can Academy Motivačnému diáru 2019


V priebehu roka sa váš život môže zmeniť na nepoznanie a vy začnete vytvárať to, po čom túžite. I Can Academy Motivačný diár 2019 vám postupne, krok za krokom, odhalí kúsky skladačky, ktoré potrebujete poznať, aby ste zobrali zodpovednosť za svoje myslenie a výsledky do vlastných rúk. A začali tak využívať zákon príťažlivosti v praxi. Tento pracovný zošit vám poskytne priestor na vyplnenie mesačných cvičení z I Can Academy Motivačného diára 2019. Písanie podnecuje myslenie, myslenie vyvoláva emócie, emócie podnecujú konanie a konanie určuje, čo v živote dosiahnete.
Vypredané
5,50 €

Motivačný zápisník


Či už chcete písať príbeh svojho života, zaznamenávať si zážitky z ciest, zapisovať si úlohy, recepty a úspechy alebo jednoducho potrebujete priestor na kreatívne nápady, plány a sny – tento zápisník sa hodí na každú príležitosť! S krásnymi ilustráciami a pozitívnymi afirmáciami bude vaším ideálnym spoločníkom, ktorý vám každý deň vyčarí úsmev na tvári.
Vypredané
7,90 €
  • 5 /5

Zápisník plný optimizmu


Tento Zápisník plný optimizmu vám prináša vyše 100 najkrajších citátov svetoznámych osobností ako Albert Einstein, F.M.Dostojevskij, Leonardo da Vinci, Victor Hugo, Konfucius, či Abraham Lincoln. Nechýbajú ani citáty Slovákov špeciálne pre tento zápisník. Adela Vinczeová, Vlado Voštinár, Táňa Keleová-Vasilková, ale aj Michal Viewegh alebo Adriana Sklenaříková. Zápisník plný optimizmu v originálnej grafickej podobe môže byť vaším každodenným spoločníkom. Či už ste študent, podnikateľ, učiteľ alebo chcete mať zápisník len tak pre radosť. Môžete si doňho zapisovať: • svoje úspechy a víťazstvá • sny, ciele a vízie do budúcnosti • dôležité informácie a zaujímavé fakty • adresy a kontakty • krásne zážitky, či vzácne myšlienky A popri tom sa denne môžete inšpirovať zaujímavými citátmi z úst slávnych. Dívajte sa na svet s úsmevom a pozitívnou náladou. „Svet patrí optimistom. Pesimisti sú len diváci.“ François Guizot
Vypredané
7,90 €

Učiteľský zápisník 2018/2019


"Učiteľský zápisník 2018/2019 je jedinečný a na mieru šitý pomocník pre učiteľov, ktorí berú svoju prácu ako poslanie. Vďaka nemu budete mať všetky, informácie, ktoré najviac potrebujete vždy pri sebe a to vo veľmi kompaktnej podobe. Zápisník vytvorili učitelia a kým nadobudol súčasnú podobu, prešiel už niekoľkoročným vývojom. Práve podnety používateľov ho pomáhajú naďalej zlepšovať a prispôsobovať novým trendom, rovnako, ako sa menia aj učebné osnovy, aby novú generáciu vedeli pripraviť na to, čo bude v jej živote najdôležitejšie. Učiteľský zápisník nie je len tak hocijaký diárik, ale precízne pripravené majstrovské dielo, ktoré už pri prvom dotyku oceníte a pridá Vám elán do učenia. Vďaka kvalitnému prevedeniu s Vami vydrží celý školský rok. Má šitú väzbu, vďaka čomu sa vám nikdy nebudú strácať strany. Obsahuje lacetky a záložky, vďaka čomu sa v ňom rýchlo zorientujete. Niektorí učitelia vravia, že vďaka nemu majú skvelý prehľad o celom školskom roku aj keď si v ňom listujú po rokoch. Takto si môžete aj vy pripomenúť, čo všetko ste v danom školskom roku zažili a aké vedomosti svojim žiakom odovzdali. Učiteľský zápisník je jedinečný aj svojim poslaním – je len pre učiteľov a ich potreby. Je datovaný od septembra 2018 do septembra 2019 tak, aby spĺňal požiadavky rozdeleného školského roka na dva polroky, myslí aj na prázdniny (samozrejme v prípade jarných prázdnin sú rôzne dátumy podľa regiónov). Pri spracovaní dbáme na vysokú kvalitu, ktorá zaručí jeho odolnosť voči náročnému používaniu. Je kompletne vyrobený na Slovensku, čím podporujeme lokálnu zamestnanosť. Obsahuje tieto časti: školský rok rozdelený na týždenné celky, prehľad významných dní, klasifikačnú časť, evidenciu zastupovania, poznámky a náčrty. Vaše povolanie učiteľa získa nový, doteraz nepoznaný rozmer."
Vypredané
8,50 €
  • 5 /5

Môj epický zápisník


K zápisníku od nás dostanete cool darček - odznak s jednorožcom.* Jednorožec je mystické a epické zviera, ktoré je vždy šťastné, veselé a nad vecou. Aj ty sa môžeš naučiť byť ako on a stať sa epickou lady, ktorá sa má rada, je veselá a prechádza životom s eleganciou jednorožca. V tomto zápisníku nájdeš veľa nápadov a myšlienok, ktorými sa môžeš od svojho jednorožca inšpirovať, a tak sa stať úspešnejšou vo všetkom, čo robíš. Môžeš si sem zapisovať svoje Želania, plány alebo zážitky. Taktiež môžeš dať tento zápisník svojim najlepším kamoškám, vytvoriť s nimi skupinu epických slečien a zdielať svoje unicornové zážitky. *Platí len do vypredania zásob.
Vypredané
6,90 €

Zápisník Paperblanks Duomo slim linajkový


Duomo. The pedigreed history behind our Duomo journal adds a touch of flourish to your life. The original binding hails from Urbino, a legendary Italian walled city. When Cardinal Giovanni Albani of Urbino ascended to the papacy in the 18th century, he gave back to his city, renovating buildings like the cathedral for which this book design is named.
Vypredané
13,95 €

Zápisník Paperblanks Metauro slim linajkový


Metauro. Regal tones and a pedigreed history make our Metauro journal exactly the thing to add a flourish of extravagance to your life. The original binding hails from Urbino, the legendary walled city along the Metauro Rver in Italy. The medival city of Urbino is located high on a steep slope and is a designated World Heritage Site.
Vypredané
13,95 €

Motivační zápisník


Ať už chcete psát příběh svého života, poznamenávat si zážitky z cest, vytvářet si seznamy úkolů, receptů a úspěchů nebo prostě potřebujete místo na své kreativní nápady, plány a sny – tento zápisník je vhodný pro každou příležitost! S krásnými ilustracemi a pozitivními afirmacemi bude vaším ideálním společníkem, který vám každý den vykouzlí úsměv na tváři.
Vypredané
9,35 €

Zápisník - Kone a mandaly


Praktický zápisník by mal mať po ruke každý. V tom našom nájdeš kopu miesta na svoje zápisky, nápady a tajnosti, ale aj krásne obrázky koní a mandál, ktoré si môžeš vyfarbiť.
Vypredané
3,49 €

Zápisník Paperblanks Juniper slim linajkový


Fall Fil, Juniper, Slim, Lin
Vypredané
18,25 €

Zápisník Paperblanks Amaranth slim linajkový


Fall Fil, Amaranth, Slim, Lin
Vypredané
18,25 €

Som Idealista - zošit


Zošit: Som Idealista s typickým "idealistovým" dizajnom je skvelou pripomienkou, aby ste videli svet nie taký, aký je, ale taký, aký by mohol byť. Nádherne vybrané citáty vás v tom budú inšpirovať. Napíšte si doň svoje myšlienky, poznámky, nakreslite obrázky alebo tvorte básne, či poviedky. Zošit má krásny dizajn nielen z vrchu (ktorý sa hodí aj k prvej knihe Som Idealista), ale aj vo vnútri (pekne ladené strany s pieskovým pozadím). Nájdete v ňom 12 strán s citátmi, ktoré prakticky predeľujú zošit na dvanásť častí. Prémiový 90g papier na 96 stranách je príjemný na dotyk a písmo na ňom nepresvitá na druhú stranu. Oblé rohy dodávajú nádherný vzhľad. *Väzba: Mäkká lepená a zároveň zošívaná, aby strany držali pevne aj pri častom používaní. *Veľkosť: A5 *96 strán z toho 12 s citátmi *Riadkované strany *Prémiový 90g papier
Vypredané
6,50 €

Nasleduj svoje sny


Zošit: Nasleduj svoje sny s krásnym sviežim dizajnom je skvelou pripomienkou, aby ste verili v svoje sny, mali odvahu nasledovať svoje srdce a pustili sa aj do toho, čo sa na začiatku zdá byť nemožné. Napíšte si doň svoje myšlienky, poznámky, nakreslite obrázky alebo tvorte básne. Zošit má krásny dizajn nielen z vrchu (ktorý sa hodí aj ku Školskému diáru 2017/2018), ale aj vo vnútri. Nájdete v ňom 6 farebných strán s citátmi a modernou grafikou, ktoré prakticky predeľujú zošit na šesť častí. Prémiový 90g papier na 96 stranách je príjemný na dotyk a písmo na ňom nepresvitá na druhú stranu. Oblé rohy dodávajú nádherný vzhľad.
Vypredané
6,50 €

Selfmanager


Diár Selfmanager je nástroj plánovania, externá pamäť, zdroj sily a inšpirácie pre ľudí, ktorí chcú na sebe pracovať INAK. Neobsahuje zbytočný balast, nevyužiteľné informácie, ale niekoľko štandardných, ale aj inovatívnych funkcií ako prepracovaný systém cieľov a harmonogramu dňa, sprievodca ne/vhodnými potravinami, základné cviky, book wishlist a mnoho iných. Cieľom diára je podporovať na ceste za svojimi cieľmi počas celého roka, nie sa za nimi len hnať. Ponuka: SelfManager II.div.riadok {height: 25px; font-family: Tahoma; font-size:12;} div.nadpis {height: 45px; font-family: Tahoma; font-size: 24;} div.anotacia {font-family: Tahoma; font-size: 12;}div.main {background: #F2F2F2; width: 960px; border: 1px solid; border-radius: 3px; padding: 7px;} ''span.polozka {width: 350px;} span.anotacia {font-size:12; display:inline;}img.obrazok {font-size:12; display:inline; border: 1px solid; border-color: #999999; padding: 2px;} Ponuka nových titulovEAN: 8588006534955ISBN: Názov: SelfManager II.Podnázov: Autor: Tommy PovajeanSpoluautor(i): Vydavateľ: KOprint sr.oRok vydania: 2017Rozmery: 210 mm x 148 mm x 0 mm Hmotnosť: 0 gPočet strán/väzba: 77 / pevnáJazyk: Slovenský jazykMOC SK: 16,90 €Kategória: Zápisníky, kalendáre Anotácia: SelfManager II. je druhá verzia diára zameraného na sebarozvoj, sebariadenie, sebapoznávanie. Rozdiel oproti iným diárom je, že obsahuje špeciálne funkcie vrátane 14 doplňujúcich cvičení, ktoré zákazník nájde online. V prípade záujmu sa tiež môže stať členom FB skupiny SelfManagers, odkiaľ môže pre seba čerpať ešte viac poprípade radiť a spolupracovať s ostatnými. Diár je určený pre všetkých náročných a zvedavých ľudí, ktorí sa chcú rozvíjať a pracovať na sebe ako po telesnej stránke, tak aj mentálnej.
Vypredané
12,99 €

V kategórii papiernictvo nájdete široký sortiment papiernických potrieb pre organizáciu, tvorbu a kreativitu. Táto kategória je určená pre študentov, profesionálov, umelcov a každého, kto si potrpí na kvalitné a štýlové zápisníky, diáre, kalendáre, perá, ceruzky a písacie potreby, školské tašky a pomôcky a ďalšie kancelárske doplnky.
 
Naše papiernictvo je starostlivo vyberané, aby spĺňalo potreby každého zákazníka, od funkčných a minimalistických dizajnov až po farebné a vzorované varianty, ktoré prinesú radosť do každodenného používania. Ponúkame výber produktov, ktoré sú ideálne pre plánovanie, zaznamenávanie myšlienok, kreslenie alebo zapisovanie dôležitých informácií.
 
V našom e-shope nájdete všetko od tradičných zápisníkov, poznámkových blokov a diárov, až po špeciálne výrobky. Každý produkt je vyrobený z kvalitných materiálov, ktoré zaručujú dlhú životnosť a potešenie z používania.