! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Zápisník MOLESKINE Frida Kahlo čistý Sběratel L


Zápisník z limitovanej edície mexickej maliarky Fridy Khali v kartónovom darčekovom boxe. Pevná, v chrbte šitá väzba v kartónových doskách obopnutých pružnou gumičkou proti samovoľnému otváraniu. Zápisník je vybavený vreckom na vizitky a drobnosti, ktoré je vyrobené z tkaniny a kartónu, textilnou záložkou a letákom s históriou Moleskine. Gramáž papiera 70 g / m?, neobsahuje kyseliny.
Vypredané
34,50 €

Zápisník MOLESKINE YearOfTheOx čistý L


Zápisník z limitovanej edície s motívmi inšpirovanými čínskym horoskopom, navrhnutý pri príležitosti nadchádzajúceho roka Byvola. Pevná, v chrbte šitá väzba v kartónových doskách obopnutých pružnou gumičkou proti samovoľnému otváraniu. Zápisník je vybavený zoraďovačom poznámok, ktorý je vyrobený z tkaniny a kartónu, textilnou záložkou a letákom s históriou Moleskine. Gramáž papiera 70 g / m?, neobsahuje kyseliny.
Vypredané
23,50 €

Zápisník MOLESKINE Passion Journal - Travel NatGeo


Zápisník na zaznamenávanie cestovateľských zážitkov inšpirovaný motívmi National Geographic. Zápisník s pevnou, v chrbte šitou väzbou v kartónových doskách. Obopína ho pružná gumička proti samovoľnému otváraniu. Zápisník je vybavený 2 textilnými záložkami, dvojitým vnútorným vreckom a letákom s históriou Moleskine. Zápisník je rozdelený do 3 tematických sekcií so špecifickým rozvrhnutím strán (cestovateľské spomienky a plány, krátkodobé cestovanie až na 20 výletov, dlhodobé cestovanie až na 6 výletov), vrátane sekcií pre vytvorenie vlastného cestovného obsahu. Ďalej obsahuje strany pre plánovanie ciest a rozpočtu aj prázdne strany. Gramáž papiera 70 g / m2, neobsahuje kyseliny. Súčasťou zápisníku je ročné elektronické predplatné časopisu National Geographic. Ďalej zápisník obsahuje 2 listy samolepiek a žltý rámček ty
Vypredané
34,50 €

Zápisník MOLESKINE Passion Journal - Movies&Tv


Zápisník na zaznamenávanie pozretých alebo sledovaných filmov, seriálov alebo televíznych relácií. Zápisník s pevnou, v chrbte šitou väzbou v kartónových doskách s reliéfnym zdobením. Obopína ho pružná gumička proti samovoľnému otváraniu. Zápisník je vybavený 2 textilnými záložkami, dvojitým vnútorným vreckom, farebnými samolepkami a letákom s históriou Moleskine. V úvodnej časti nájdete zoznam filmových festivalov, glosár a míľniky z histórie kinematografie. Zápisník je rozdelený do 3 tematických sekcií so špecifickým rozvrhnutím strán (zoznam sledovaných alebo obľúbených filmov a seriálov, kľúčové informácie, hodnotenia, dojmy a recenzie) a obsahuje aj prázdne strany. Gramáž papiera 70 g / m2, neobsahuje kyseliny.
Vypredané
35,99 €

Zápisník MOLESKINE Studio čistý Dinara Mirtalip L


Zápisník z kolekcie Moleskine Studio s motívom umeleckého diela ilustrátorky a dizajnérky Dinary Mirtalipové. Zápisník s pevnou, v chrbte šitou väzbou v kartónových doskách, obopnutý pružnou gumičkou proti samovoľnému otváraniu. Zápisník je vybavený zoraďovačom poznámok, ktorý je vyrobený z tkaniny a kartónu, textilnou záložkou, tematickými samolepkami a letákom s históriou Moleskine. Gramáž papiera 100 g / m2, neobsahuje kyseliny. Na úvodných stranách krátke interview s autorkou výtvarného riešenia. Zápisník má znovu použiteľný obal, obsahuje kópiu umeleckého diela, môžete si ho teda zavesiť na stenu alebo ho použiť ako rámček na vlastný obrázok.
Vypredané
26,50 €

Zápisník MOLESKINE Studio čistý Olimpia Zagnoli L


Zápisník z kolekcie Moleskine Studio s motívom umeleckého diela talianskej ilustrátorky Olimpie Zagnoli. Zápisník s pevnou, v chrbte šitou väzbou v kartónových doskách, obopnutý pružnou gumičkou proti samovoľnému otváraniu. Zápisník je vybavený zoraďovačom poznámok, ktorý je vyrobený z tkaniny a kartónu, textilnou záložkou, tematickými samolepkami a letákom s históriou Moleskine. Gramáž papiera 100 g / m2, neobsahuje kyseliny. Na úvodných stranách krátke interview s autorkou výtvarného riešenia. Zápisník má znovu použiteľný obal, obsahuje kópie umeleckého diela, môžeme si ho teda zavesiť na stenu alebo sa dá použiť ako rámček na vlastný obrázok.
Vypredané
26,50 €

Zápisník MOLESKINE YearOfTheOx linajkový L


Zápisník z limitovanej edície s motívmi inšpirovanými čínskym horoskopom, navrhnutý pri príležitosti nadchádzajúceho roka Byvola. Pevná, v chrbte šitá väzba v kartónových doskách obopnutých pružnou gumičkou proti samovoľnému otváraniu. Zápisník je vybavený zoraďovačom poznámok, ktorý je vyrobený z tkaniny a kartónu, textilnou záložkou a letákom s históriou Moleskine. Gramáž papiera 70 g / m?, neobsahuje kyseliny.
Vypredané
23,50 €
  • 4,6 /5

Čitateľský zápisník Knižkomila


Všetci knižkomili, pozor! Prečítané knižky si zaslúžia vašu pozornosť. Malé, veľké, staré alebo úplne nové, dokonca aj tie, ktoré sú ešte len v pláne. V tomto knižnom zápisníku si na ne posvietite spolu s uznávaným knižným pomocníkom – svätojánskou muškou menom Knižkomil. Koľko vzácnych myšlienok, spomienok a čitateľských zážitkov si v sebe nesiete a chceli by ste si ich navždy uchovať? Tento zápisník si dotvoríte presne podľa seba! Knižkomil vám navyše s radosťou poradí s rôznymi čitateľskými dilemami. Ako prekonať čitateľskú krízu? A ako sa pozná kvalitná romantika? Odteraz budú všetky dôležité knižky pod dohľadom vášho Knižkomila.
Vypredané
2,00 €
  • 5 /5

Diár MOLESKINE 2021 denný Alice in W. červený S


Denný diár vreckovej veľkosti na rok 2021 v limitovanej edícii Alica v krajine zázrakov. Na každý deň stránka pre poznámky a schôdzky. Diár má pevnú, v chrbte šitú väzbu v kartónových doskách. Obopína ho pružná gumička proti samovoľnému otváraniu. Obsahuje praktické vnútorné vrecko na vizitky a dokumenty, textilnú záložku, 1 list tematických samolepiek a leták s históriou Moleskine. Papier s gramážou 70 g / m?, neobsahuje kyseliny.
Vypredané
21,00 €

Dokážeš viac, ako si myslíš. Zošit


Vytvorte si prostredie, ktoré vám dodá sebavedomie a vieru v seba, že dokážete čokoľvek. Zošit Dokážeš viac ako si myslíš. vám poslúži ako skvelá pripomienka, aby ste verili v seba a svoje schopnosti. Môže to byť váš tajný nástroj na budovanie sebavedomia. Okrem miesta na písanie v ňom nájdete aj 6 krásnych farebných strán s citátmi, ktoré rozdeľujú zošit na šesť častí. Prémiový 90g papier na 96 stranách je príjemný na dotyk, a písmo na ňom nepresvitá na druhú stranu. Oblé rohy dodávajú moderný vzhľad.
Vypredané
7,00 €
  • 2 /5

Notes Claude Monet, linajkovaný, 13 × 21 cm


Kvalitný notes v pevných doskách s uzatváraním na gumičku, pútkom na pero a vnútornou kapsou na navštívenky. Linajkovaný zápisník môžete použiť ako denník, písať si doňho hlboké myšlienky alebo pracovné poznámky.
Vypredané
9,50 €

Absolútne nevyhnutný zápisník


Úžasný zápisník na každú situáciu a každú náladu. Nájdeš v ňom veľa miesta na svoje poznámky a päť lepiacich miniblokov, ktorými môžeš komentovať svoje pocity.
Vypredané
7,99 €

Becoming: A Guided Journal for Discovering Your Voice


NATIONAL BESTSELLER What’s your journey of becoming? Based on Michelle Obama’s bestselling memoir, this gorgeous journal features an intimate and inspiring introduction by the former First Lady and more than 150 inspiring questions and quotes to help you discover—and rediscover—your story. “It’s not about being perfect. It’s not about where you get yourself in the end. There’s power in allowing yourself to be known and heard, in owning your unique story, in using your authentic voice. And there’s grace in being willing to know and hear others. This, for me, is how we become.” —Michelle Obama In writing Becoming, a work of deep reflection and mesmerizing storytelling, Michelle Obama shared her own extraordinary journey to help create space for others to tell their stories and to give people the courage to discover the power of their own voice. With this journal, she now provides you with the encouragement to find value in your own personal journey of becoming. Printed on cream writing paper, with a grosgrain ribbon, foil-stamped cover, and removable half-jacket, Becoming: A Guided Journal for Discovering Your Voice includes thought-provoking prompts designed to help you reflect on your personal and family history; your goals, challenges, and dreams; what moves you and brings you hope; and what future you imagine for yourself and your community. Writes Mrs. Obama in the Introduction to the Becoming journal, “I hope you’ll use this journal to write down your experiences, thoughts, and feelings, in all their imperfections, and without judgment. . . . We don’t have to remember everything. But everything we remember has value.” These pages will help you capture your own voice and journey so you can nurture your sense of belonging. Inside, you’ll find an opportunity not only to take heart in the experiences that brought you to where you are today, but also to feel empowered to take those next steps, wherever they might lead.
Vypredané
18,50 €

Becoming: A Guided Journal for Discovering Your Voice


What's your journey of becoming? Based on Michelle Obama's bestselling memoir, this gorgeous journal features an intimate and inspiring introduction by the former First Lady and more than 150 inspiring questions and quotes to help you discover-and rediscover-your story. "It's not about being perfect. It's not about where you get yourself in the end. There's power in allowing yourself to be known and heard, in owning your unique story, in using your authentic voice. And there's grace in being willing to know and hear others. This, for me, is how we become." - Michelle Obama In writing Becoming, a work of deep reflection and mesmerizing storytelling, Michelle Obama shared her own extraordinary journey to help create space for others to tell their stories and to give people the courage to discover the power of their own voice. With this journal, she now provides you with the encouragement to find value in your own personal journey of becoming. Printed on cream writing paper, with a grosgrain ribbon, foil-stamped cover, and removable half-jacket, Becoming: A Guided Journal for Discovering Your Voice includes thought-provoking prompts designed to help you reflect on your personal and family history; your goals, challenges, and dreams; what moves you and brings you hope; and what future you imagine for yourself and your community. Writes Mrs. Obama in the Introduction to the Becoming journal, "I hope you'll use this journal to write down your experiences, thoughts, and feelings, in all their imperfections, and without judgment. . . . We don't have to remember everything. But everything we remember has value." These pages will help you capture your own voice and journey so you can nurture your sense of belonging. Inside, you'll find an opportunity not only to take heart in the experiences that brought you to where you are today, but also to feel empowered to take those next steps, wherever they might lead.
Vypredané
18,50 €

Notes Vivella Classic čierny/modrý, linajkovaný, 15 x 21 cm


Praktický a ľahký notes s pevnou knižnou väzbou vo formáte 15 x 21 cm (A5) s uzatváraním na gumičku, pútkom na pero a textilnou záložkou. Notes má 160 strán z kvalitného papiera v žltom odtieni. Notes môžete začať používať kedykoľvek v priebehu roka, trebárs aj dnes a môžete si navrhnúť vlastnú, prehľadnú organizáciu všetkých úloh, nápadov a myšlienok. Nájdete v ňom aj dostatok miesta na poznámky. Na obálku notesa je možné umiestniť logo firmy. • Kvalitná knižná väzba • Textilná záložka • Pútko na pero • Gumička na uzatváranie • Linajkovaný
Vypredané
7,40 €

Notes Vivella Classic čierny/biely, bodkovaný, 15 x 21 cm


Praktický a ľahký notes s pevnou knižnou väzbou vo formáte 15 x 21 cm (A5) s uzatváraním na gumičku, pútkom na pero a textilnou záložkou. Notes má 160 strán z kvalitného papiera v žltom odtieni. Notes môžete začať používať kedykoľvek v priebehu roka, trebárs aj dnes a môžete si navrhnúť vlastnú, prehľadnú organizáciu všetkých úloh, nápadov a myšlienok. Nájdete v ňom aj dostatok miesta na poznámky. Na obálku notesa je možné umiestniť logo firmy. • Kvalitná knižná väzba • Textilná záložka • Pútko na pero • Gumička na uzatváranie • Bodkovaný
Vypredané
7,40 €

Notes Vivella Classic čierny/biely, linajkovaný, 15 x 21 cm


Praktický a ľahký notes s pevnou knižnou väzbou vo formáte 15 x 21 cm (A5) s uzatváraním na gumičku, pútkom na pero a textilnou záložkou. Notes má 160 strán z kvalitného papiera v žltom odtieni. Notes môžete začať používať kedykoľvek v priebehu roka, trebárs aj dnes a môžete si navrhnúť vlastnú, prehľadnú organizáciu všetkých úloh, nápadov a myšlienok. Nájdete v ňom aj dostatok miesta na poznámky. Na obálku notesa je možné umiestniť logo firmy. • Kvalitná knižná väzba • Textilná záložka • Pútko na pero • Gumička na uzatváranie • Linajkovaný
Vypredané
6,00 €

Diár MOLESKINE 2020 denný tvrdý modrý L


Klasický modrý denný diár Moleskine veľkosti L (13 x 21 cm) pre rok 2020. Na každú stranu jeden deň pre poznámky a úlohy. Diár má tvrdú šitú väzbu v kartónových doskách. Obopína ho pružná páska proti samovoľnému otváraniu. Obsahuje praktickú vnútornú kapsu na vizitky a dokumenty, textilnú záložku a 3 listy farebných samolepiek. Papier má gramáž 70 g/m2 bez použitia kyseliny. Diár obsahuje užitočné strany ako časové zóny, medzinárodný prevodník rozmerov, plánovač výletov alebo zoznam predvolieb jednotlivých krajín.
Vypredané
22,50 €

Enchantimals - Môj tajný denníček


Enchantimals a ich kamaráti pre teba pripravili tento nádherný denníček, do ktorého si môžeš zapisovať všetky svoje zážitky, ale i najtajnejšie myšlienky, pocity a sny. Môžeš do neho kresliť, nalepovať rôzne výstrižky či fotografie.
Vypredané
7,99 €

V kategórii papiernictvo nájdete široký sortiment papiernických potrieb pre organizáciu, tvorbu a kreativitu. Táto kategória je určená pre študentov, profesionálov, umelcov a každého, kto si potrpí na kvalitné a štýlové zápisníky, diáre, kalendáre, perá, ceruzky a písacie potreby, školské tašky a pomôcky a ďalšie kancelárske doplnky.
 
Naše papiernictvo je starostlivo vyberané, aby spĺňalo potreby každého zákazníka, od funkčných a minimalistických dizajnov až po farebné a vzorované varianty, ktoré prinesú radosť do každodenného používania. Ponúkame výber produktov, ktoré sú ideálne pre plánovanie, zaznamenávanie myšlienok, kreslenie alebo zapisovanie dôležitých informácií.
 
V našom e-shope nájdete všetko od tradičných zápisníkov, poznámkových blokov a diárov, až po špeciálne výrobky. Každý produkt je vyrobený z kvalitných materiálov, ktoré zaručujú dlhú životnosť a potešenie z používania.