! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Nástenný kalendár Poľovnícky 2024, 33 × 46 cm


Kalendár navrhnutý špeciálne pre poľovníkov obsahuje okrem krásnych fotografií z lesa aj predpísané obdobia lovu a časy východov a západov slnka. Súčasťou kalendára je aj rozšírené kalendárium so sviatkami a slovenskými menami. Fotografie dopĺňa slovenské kalendárium.
Vypredané
6,60 € 11,00 €

Nástenný kalendár Rodinný plánovací XXL 2024, 33 × 64 cm


Veľký formát kalendára pre celú rodinu. Slovenské kalendárium a samostatný plánovač aktivít pre až šesť členov domácnosti, vyzdobený veselými grafickými motívmi na každé ročné obdobie. S dostatočným priestorom na poznámky vám neujde žiadna dôležitá udalosť.
Vypredané
11,90 €

Nástenný Včelársky kalendár 2024, 33 × 46 cm


Nástenný kalendár pre všetkých začínajúcich i pokročilých včelárov. Fotografie sú každý mesiac doplnené pranostikami, včelárskymi múdrosťami a činnosťami včelárov v danom mesiaci. Kalendár obsahuje slovenské kalendárium s menami a sviatkami, pamätnými dňami a východmi a západmi slnka. S naším kalendárom sa budete chcieť pustiť do včelárenia ihneď!
Vypredané
5,70 € 9,50 €

Nástenný kalendár Spicy Girls CZ/SK 2024, 12 × 48 cm


Pikantná erotika na dvanástich fotografiách úzkeho formátu nástenného kalendára. Snímky odvážnych dievčat dopĺňa české a slovenské kalendárium.
Vypredané
6,70 €

Stolový kalendár Girls 2024, 23,1 × 14,5 cm


Stolový kalendár s erotickými fotografiami žien na každý týždeň, obsahuje aj slovenské kalendárium s menami, sviatkami a pamätnými dňami.
Vypredané
4,30 €

Stolový kalendár Slnečnice s citátmi 2024, 16,5 × 13 cm


Stolový plánovací kalendár v praktickej veľkosti s citátmi, ktoré vás môžu motivovať či inšpirovať. S dostatočným priestorom na poznámky vám neujde žiadna dôležitá udalosť. Obsahuje slovenské týždenné kalendárium s menami, sviatkami a znameniami zverokruhu.
Vypredané
1,74 € 2,90 €

Rodinný plánovací kalendár 2024, 30 × 30 cm


Zorganizujte všetky rodinné aktivity v praktickom nástennom kalendári, ktorý obsahuje slovenské kalendárium a samostatný plánovač aktivít pre až päť členov domácnosti. Kalendár dopĺňajú veselé ilustrácie s rodinnými motívmi na každé ročné obdobie.
Vypredané
9,50 €

Nástenný kalendár 3-mesačný Bratislava šedý – so slovenskými menami 2024, 29,5 × 43 cm


Praktický plánovací kalendár s trojmesačným rozložením a orientačnou lištou s posuvným jazdcom. Obsahuje kalendárium so slovenskými menami a svetovými sviatkami na sivom pozadí s obrázkom Bratislavy.
Vypredané
3,12 € 5,20 €

Stolový kalendár Gazdinka 2024, 23,1 × 14,5 cm


Ak vás zaujímajú osvedčené recepty našich babičiek, ktorých základom je poctivá domáca kuchyňa, potom je tento kalendár presne pre vás. Stolový kalendár plný tých najlepších receptov slovenskej kuchyne. Prajeme vám dobrú chuť! Kalendár obsahuje týždenné slovenské kalendárium s menami, sviatkami a pamätnými dňami.
Vypredané
4,30 €

Stolový kalendár Plánovací s citátmi 2024, 16,5 × 13 cm


Plánovací stolový kalendár v malom formáte obsahuje prehľadné týždenné bezobrázkové kalendárium s dostatočným priestorom na vaše poznámky. Ďalej v ňom nájdete citáty na každý týždeň, znamenia zverokruhu, slovenské mená, sviatky a pamätné dni. Citáty vás nabijú energiou, povzbudia či inšpirujú.
Vypredané
2,90 €

Vreckový diár Modrý 2024, plánovací mesačný, 8 × 18 cm


Praktický tenký diár v modrej farbe s mesačným rozložením sa zmestí naozaj všade. Obsahuje slovenské kalendárium s menami, sviatkami a pamätnými dňami, pracovný kalendár, zoznam mien a prehľad na rok 2024 a 2025.
Vypredané
1,90 €

Stolový kalendár Kočky – Mačky CZ/SK 2024, 23,1 × 14,5 cm


Oslávte meniny spolu so svojím mačacím parťákom – v tomto praktickom stolovom kalendári nájdete mená mačiek na každý deň. V kalendári nájdete pekné fotografie a priestor na poznámky. Kalendár obsahuje týždenné české i slovenské kalendárium aj so sviatkami a pamätnými dňami, mená mačiek a fázy mesiaca.
Vypredané
4,30 €

Týždenný diár Balacron 2024, zelený, 15 × 21 cm


Plánovací týždenný diár Balacron 2024 v zelenej farbe, doplnený o strieborný letopočet. Povrch diára si získal obľubu vďaka kvalitnému povrchovému materiálu, ktorý je extrémne odolný voči vonkajšiemu poškodeniu. Týždenný rozvrh s česko-slovenským kalendáriom a doplnkovou angličtinou, nemčinou, maďarčinou a ruštinou. • kalendárium od decembra 2023 • mesačný plánovací kalendár 2024 • mesačný plánovací kalendár 2025 • ročný plánovací kalendár 2024–2025 • pracovný plánovací kalendár • sviatky Českej a Slovenskej republiky a medzinárodné sviatky • rozšírený zoznam českých mien • mapa Českej a Slovenskej republiky • miesto na osobné údaje • textilná záložka • perforované rožky • priestor na poznámky.
Vypredané
4,86 € 8,10 €

Stolový kalendár Kuchárka (nie)len pre mužov 2024, 23,1 × 14,5 cm


Ako naučiť muža variť? Poraďte mu s 53 jednoduchými receptami z nášho stolového kalendára. Recepty prednostne používajú dostupné české a slovenské suroviny, uvádzajú počet pripravovaných porcií, čas prípravy pokrmu a orientačnú cenu. Každý recept je doplnený fotografiou výsledného pokrmu. Prejeme vám dobrú chuť! Slovenské týždenné kalendárium obsahuje slovenská mená, sviatky a pamätné dni.
Vypredané
2,58 € 4,30 €

Stolový kalendár Psi – Psy CZ/SK 2024, 23,1 × 14,5 cm


Oslávte meniny spolu so svojím psím parťákom – v tomto praktickom stolovom kalendári nájdete mená psov na každý deň. Kalendár obsahuje týždenné české i slovenské kalendárium aj so sviatkami a pamätnými dňami, mená psov a fázy mesiaca. Kalendár zdobia pekné fotografie od Zuzany Tillerovej a nechýba ani priestor na poznámky.
Vypredané
4,30 €

Nástenný kalendár Women Exclusive 2024, 33 × 46 cm


Exkluzívne akty krásnych žien. Kalendár obsahuje jednoduché kalendárium so zvýraznenými nedeľami na čistom bielom pozadí.
Vypredané
11,00 €

Stolový kalendár Slovenská kuchyňa 2024, 16,5 × 13 cm


V kalendári nájdete 53 starostlivo vybraných receptov z tradičnej slovenskej kuchyne. Kalendár obsahuje týždenné slovenské kalendárium s menami, sviatkami a pamätnými dňami.
Vypredané
3,80 €

Stolový kalendár Plánovací riadkový 2024, 25 × 12,5 cm


Stolový kalendár s riadkovým kalendáriom na vaše všedné aj nevšedné plány. Všetko prehľadne a na jednom mieste. Dostatok miesta na poznámky a praktickosť je pri tomto kalendári úplnou samozrejmosťou. Obsahuje slovenské kalendárium.
Vypredané
3,30 €

Poznámkový kalendár Tom a Jerry 2024, 30 × 30 cm


Dvanásť obrázkov Toma a Jerryho a ich samopašných dobrodružstiev sprevádza osemjazyčné kalendárium od septembra 2023 do decembra 2024 s medzinárodnými sviatkami, fázami mesiaca a priestorom na poznámky.
Vypredané
5,70 € 9,50 €

V kategórii papiernictvo nájdete široký sortiment papiernických potrieb pre organizáciu, tvorbu a kreativitu. Táto kategória je určená pre študentov, profesionálov, umelcov a každého, kto si potrpí na kvalitné a štýlové zápisníky, diáre, kalendáre, perá, ceruzky a písacie potreby, školské tašky a pomôcky a ďalšie kancelárske doplnky.
 
Naše papiernictvo je starostlivo vyberané, aby spĺňalo potreby každého zákazníka, od funkčných a minimalistických dizajnov až po farebné a vzorované varianty, ktoré prinesú radosť do každodenného používania. Ponúkame výber produktov, ktoré sú ideálne pre plánovanie, zaznamenávanie myšlienok, kreslenie alebo zapisovanie dôležitých informácií.
 
V našom e-shope nájdete všetko od tradičných zápisníkov, poznámkových blokov a diárov, až po špeciálne výrobky. Každý produkt je vyrobený z kvalitných materiálov, ktoré zaručujú dlhú životnosť a potešenie z používania.