! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Jamie magazin - 2015/3.


A kiadvány tartalma: - Veteményvezér - A spárga olyan különlegesség, amit egész évben csak két hónapon át élvezhetünk igazán. Húzzunk bele! - Interjú - Stanley Tucci sokak kedvence. Vajon fontos neki a gasztronómia? Interjúnkból kiderül - Olvasnivaló - A sört legtöbben imádják nyáron. Az egyre népszerűbb kézműves sörök világába kalandozunk - Mallorca - Az egyszerű, de mégis mámorító ízek és illatok hazája. Izgalmas éléskamra pont a tengerparton. Hol máshol is lehetne? - Koktél - A gin remek alkotóelem, ha koktélra vágyunk. Bemutatjuk, hogy készül, és adunk pár ötletet is - A grillezés királya - A kerti sütések sztárja leszel, ha pár fogást elsajátítasz Adam Perry Lang csodás tippjei közül Állandó összetevők: - Kóstoló - Júniusi hírek, újdonságok - Fizess elő - Rendeld házhoz Jamie-t! Most pénzt és időt takaríthatsz meg - Klasszikus - Churrost sütünk, ha valaki még nem ismerné. Édes és fűszeres, nehéz abbahagyni - Konyhai jegyzet - Hasznos tudnivalók, az is kiderül, hány gramm egy evőkanál - Főzz meg - Quiche sajttal és póráhagymával. Piknikre is tökéletes Receptek: - Kettős csapás a pités fiúktól - Magazinunk két szülőatyja mér össze tudását a pitekészítés boszorkánykonyhájában - Mautner Zsófi rovata - Zsófi az egészség világába tesz látogatást. Idegenvezetője Graf Jennifer, aki mindent tud a szuperélelmiszerekről - Jamie legendás grilltaktikái - Fontos a tökéletes előkészítés - így a legtöbbet hozhatod ki a kerti buliból - Születésnapi köszöntő - Munkatársaink meglepetése Jamie Oliver negyvenedik szülinapjára. Tortát is kap, nem is akármilyet! - Zöldségeket beszélünk - Megmutatjuk, hányféle zöldség kerülhet a salátánkba, aztán valósággal tobzódunk az ezernyi lehetőségben - Csodás csokis falatok - A csokit imádjuk, nyáron a legjobb, ha tökéletes apróságokat készítünk belőle. Harmónia minden falatban. - Skandináv reggeli - Kárai Dávid, az ÍzHuszár svéd reggeli süteményreceptet mutat - Hétköznapokra - A hét minden napjára a legjobb gyors és egyszerű ételek - Gyereksarok - Ebben a hónapban salátát készítünk a gyerekekkel
Vypredané
3,20 €

Evita magazín 06/2015


" Populárna Evita uvádza na trh nový časopis pre ženy. Magazín Evita vychádza každý mesiac a prináša skutočné príbehy skutočných žien a veľa ďalšieho zaujímavého čítania. "
Vypredané
2,40 €

SADO 3 (GB)


SADO 3 is specifically public art, issued by the artist Dorota Sadovská as her personal project. The publication has the form of a womans lifestyle magazine and presents an attractive overview of the last five years of the artists professional life , thematically bound to the human body, the fashion industry and the overlap of photography into three-dimensional space. The magazine features texts and interviews with prominent domestic and international art theoreticians, reflecting on the artists creations, plus work by poets and photographers: Katarína Bajcurová, Viktor Čech, Rudo Fila, Mila Haugová, Manfred Chobot, Šymon Kliman (cover photo), Diana Majdáková, Lucia Miklošková, Anne Ring Petersen, Tono Stano, Ivan Štrpka (including cover text) and many others.
Vypredané
5,00 €

Vojnová kronika 1/2014


Vojnová kronika – ďalšie číslo odborného časopisu Múzea Slovenského národného povstania. Z jeho obsahu: Slovenský partizanský zväzok Čapajev, Slovenskí sociálni demokrati 1938-1944, Sociálnodemokratická strana na Slovensku v odboji a SNP, Kolaborácia a odboj na Slovensku a v krajinách nemeckej sféry vplyvu v rokoch 1939-1945, II. slovenská partizánska brigáda M. R. Štefánika, SNP deň po dni, V perimetri zameriavača, Východoslovenská armáda, Slovenskí demokrati 44-48, Pluk útočnej vozby 1944, Pramene obrany - pamäti generála Jozefa Turanca
Vypredané
2,90 €

Geo 10/2014


Objavovať a chápať svet
Vypredané
4,50 €

Geo 8/2014


Toskánsko, Jaskyne, Šanghaj 1937, Smrteľné pasce, Ako vzniká talent? Normandia
Vypredané
4,50 €

Game of Thrones Ruled Journal: House of Targaryen


Enter the epic fantasy world of HBO s Game of Thrones with this stunning series of journals. Featuring the sigils of four of the Great Houses of Westeros Baratheon, Lannister, Stark, and Tagaryen these beautifully crafted journals are designed to evoke the qualities and ancient history of each noble family.
Vypredané
15,95 €

Geo 4 2014


Mongolsko: Nomádi, zlatokopi, zápasníci a milionári. Divoká a vzrušujúca cesta neuveriteľnou krajinou Žiarivé kométy: Astronómi sa už tešia na pristátie Cisár Konštantín: Prečo obrátil Rím na kresťanstvo? Zvierací architekti: Fantastické stavebné diela prírody Od Amazonky po Zambezi: Konflikty a boj o vodu na zemi
Vypredané
4,50 €

Katalóg pasívnych domov 2 2013


Ročník XII., 2/2013
Vypredané
3,00 €

Sanácie a opravy budov a domov 1 2013


Ročník XII., 1/2013
Vypredané
2,50 €

Chutne


Cesta za sviatočnou atmosférou sa začína v kuchyni. Kým aj vy svojich blízkych pozvete k stolu s dobrotami a prekvapeniami, čo s láskou a snahou pripravíte, vojdite s nami do kuchyne, v ktorej je už všetko CHUTNE nachystané! Porcelán sme vyumývali, príbory naleštili, obrusy vybielili, prežehlili, stoly prestreli aj dekorovali, koláče napiekli, pridali trocha poézie aj romantiky. Tak ako sa na poriadnu slávnosť patrí. Stačí už len odsunúť stoličku a prisadnúť si k milovanej rodine. Ak na nasledujúcich stranách nájdete inšpiráciu, o to väčšia bude radosť, že sme sa na chvíľu celkom malým spôsobom stali súčasťou vášho jedinečného vianočného domova.
Vypredané
5,00 €

dostupné aj ako:

Lacné: Chutne (-90%)


Cesta za sviatočnou atmosférou sa začína v kuchyni. Kým aj vy svojich blízkych pozvete k stolu s dobrotami a prekvapeniami, čo s láskou a snahou pripravíte, vojdite s nami do kuchyne, v ktorej je už všetko CHUTNE nachystané! Porcelán sme vyumývali, príbory naleštili, obrusy vybielili, prežehlili, stoly prestreli aj dekorovali, koláče napiekli, pridali trocha poézie aj romantiky. Tak ako sa na poriadnu slávnosť patrí. Stačí už len odsunúť stoličku a prisadnúť si k milovanej rodine. Ak na nasledujúcich stranách nájdete inšpiráciu, o to väčšia bude radosť, že sme sa na chvíľu celkom malým spôsobom stali súčasťou vášho jedinečného vianočného domova.
Vypredané
0,50 € 5,00 €

dostupné aj ako:

Romboid dvojčíslo


Náučný vinársko-vinohradnícky slovník, obsahujúci 1200 hesiel, ktoré zrozumiteľne a vecne približujú čitateľovi atraktívny svet vína. Lexikon je príťažlivou mozaikou termínov, vďaka ktorým sa ľahko zorientujete v problematike, ktorá za posledné roky zaznamenala výrazné kvalitatívne zmeny. Víno sa stalo krajším a slová o ňom zrozumiteľnejšie.
Vypredané
4,00 €

OUTSIDE D


Insightful, penetrating, and shocking, the defining biography of Iraq's deposed tyrant Drawing on an unparalleled network of sources, contacts, and firsthand testimonies, Con Coughlin takes us to the center of Saddam Hussein's complex, bewildering r egime -- and beyond. Fully updated and revised, Saddam: His Rise and Fall meticulously describes how Hussein took power and immediately set about controlling every aspect of Iraqi life. Coughlin examines Hussein's regime both before and after its fa ll, exploring the contradictions of Saddam's private life: his sponsoring of Islamic fundamentalism while whiskey drinking and womanizing as well as his reliance on and celebration of family negated by his violent and temperamental treatment of them. With evidence from family members, servants, and staff, "Saddam: His Rise and Fall is unique in its close-up representation of this elusive and secretive world. In all-new chapters and an epilogue, and with shocking new disclosures, Coughlin also v ividly recounts the last few months of Saddam's reign and his eventual capture by American forces.
Vypredané
6,50 €

Top Fashion jar-leto 2013


Destinácie sú jasné, Miláno, Paríž, New York a Londýn. Vychutnajte si atmosféru fashion weekov, pozrite si kolekcie najvýznamnejších módnych domov, objavte najnovšie módne trendy, zoznámte sa s ikonami streetstylu... Jedinečný česko-slovenský módny magazín Top Fashion vám prináša exkluzívne informácie zo svetovej aj slovenskej módy. Je o ľuďoch a pre ľudí, ktorým je móda prácou i životnou láskou. To svoje si v ňom nájdu všetci nadšenci módy - bežní čitatelia i profesionáli.
Vypredané
4,90 €

Host 2013/3, 2009


Měsíčník pro literaturu a čtenáře.
Vypredané
4,18 €

GEO 1 2013


Dobýjanie Arktídy - mrazivý súboj o poklady pod ľadom Nové ropné náleziská Voľné námorné cesty Ohrozené zvieratá Zmena klímy ovplyvnila aj sever Kone z Islandu - šikovné zázraky na štyroch nohách...
Vypredané
4,28 €

Historická geografie 38 1 2012


Časopis profiluje historickou geografii jako obor se širokým spektrem témat, metod a pramenů. Sleduje nové náměty a perspektivy historickogeografického výzkumu i rozpracované projekty historické geografie. Vychází od roku 1968. Koncepce historickogeografického výzkumu i náplň Historické geografie se proměňuje, tak jako se mění moderní věda a její metody. Přesto zůstává časopis věrný několika hlavním problémovým okruhům: historické geografii sídel a obyvatelstva, hospodářské historické geografii, územnímu vývoji Českých zemí, fyzickogeografické historické geografii, dějinám kartografie, historické kartografii, historické geografii kultury a nejnověji environmentálním dějinám. Uvedenou tematiku doplňují např. práce teoretické, metodologické a terminologické, kapitoly z vybraných bakalářských, magisterských či doktorských prací aj. Od 30. svazku (1999) je Historická geografie recenzovaným časopisem.
Vypredané
15,42 €