! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


LYRA tuba - MAXIMUM Caramel 200g


Chrumkavé pražené mandle v čokoláde so slaným karamelom. Maximum Caramel vznikajú postupným obaľovaním mandlí, vrstva po vrstve. Začína sa pražením mandlí v pražičke, pretože len tak sa dá dosiahnuť ich maximálna čerstvosť. Následne sú obalené vrstvou slaného karamelu. Zloženie : Čokoláda (74%) - kakaové maslo, cukor, sušené mlieko . Emulgátor: sójový lecitín. Aróma: prírodná vanilka. Pražené mandle (25%). Slaný karamel (1%) - cukor, soľ. Obsah kakaovej sušiny min. 35% Kakaové bôby Fino de Aroma Alergény: MLIEKO, ORECHY, SÓJA Výrobca : LYRA GROUP, s.r.o.
Vypredané
13,99 €

LYRA tuba - Winter almonds 200g


Pražené mandle v mliečnej čokoláde s ceylonskou škoricou. WINTER ALMONDS vznikajú postupným obaľovaním mandlí, vrstva po vrstve. Najskôr sa sicílske mandle upražia v pražičke, pretože len tak sa dá dosiahnuť ich maximálna čerstvosť. Následne sú obalené v čerstvej škorici a tak vznikajú chrumkavé mandľové guľôčky. Zloženie : Pražené mandle (25%), cukor, kakaové maslo, plnotučné mlieko, kakaová hmota, ceylonská škorca (1%). Emulgátor: sójový lecitín. Prírodná vanilka. Obsah kakaovej sušiny min. 33% Kakaové bôby Fino de Aroma Alergény: MLIEKO, ORECHY, SÓJA . Výrobca : LYRA GROUP, s.r.o.
Vypredané
9,99 €

Čaj Dias Red Aurora 100g


Kombinácia lesného ovocia s výraznou chuťou ibišteka. V tejto ovocnej bombe nájdete od sladkosti ovocia, cez sviežu kyslosť až po miernu horkosť.
Vypredané
5,99 €

Legami Espresso hrnček pre dvoch After Rain


Balenie obsahuje 2 hrnčeky na kávu, vyrobené z New Bone China porcelánu. Sú vhodné do umývačky riadu a mikrovlnky. Pred použitím umyť. Neobsahujú kostný popol, ani iné produkty živočíšneho pôvodu. Objem 2x50 ml.
Vypredané
9,99 €
  • 5 /5

Legami Antistresová pomôcka Voodoo Boss


Antistresová pomôcka Stop stresu! Úroveň stresu: extrémna Ako používať: zoberte do rúk 1 alebo viac pomôcok na okamžitú úľavu od stresu a úzkosti. Zbavte sa stresu! Vedľajšie účinky môžu zahŕňať: náhly nástup úsmevu, nekontrolovateľný smiech a extrémnu relaxáciu!
Vypredané
9,99 €

Svietiaca záložka Tiger


Nově vyvinutá řada záložek do knih s původními motivy je specifická tím, že je opatřena označníkem vyvedeným ve fosforové barvě. Po založení do knihy Vám označník bude ukazovat, kde jste se čtením skončili. Tato řada je určena především pro dětské čtenáře, kteří si jistě rádi vyzkoušejí vlastnosti fosforové barvy. Záložka je z obou stran potažena ušlechtilou matnou laminací, což zaručuje její dlouhodobou trvanlivost. Princip záložky Vám nejlépe osvětlí obrázky vedle. Záložka se vylupuje z aršíku oboustranně laminovaného papíru. Rozměr aršíku je 6,8 x 20,2 cm. A rozměr samotné záložky je 5,5 x 14,7 cm.
Vypredané
1,90 €

Legami Ohrievač hrnčeka USB Warm it up Egg


USB ohrievač hrnčekov Ideálny pre hrnčeky alebo poháre s plochým dnom. Udrží vaše nápoje teplé. Manuál je súčasťou balenia. Kompatibilný so všetkými portami USB – MAC a PC. Dĺžka kábla: 95 cm – 37,5” Maximálna teplota: 65°C - 150°F Výkon: 7W Vstupné napätie: DC 5 V, 1,4 A • Pripojte kábel USB k počítaču. • Môže to trvať niekoľko minút, kým zariadenie začne zohrievať. • Keď sa zariadenie nepoužíva, uistite sa, že je odpojené. • Teplota môže klesnúť, ak sa používajú iné porty USB. • NEPONÁRAJTE do vody a NEUMÝVAJTE v umývačke riadu. • Obidva povrchy ohrievača hrnčeka sa zahrievajú. Dbajte na to, aby ste ho umiestnili na povrch, ktorý sa teplom nepoškodí. • NEPOUŽÍVAJTE s plastovými alebo polystyrénovými pohármi.
Vypredané
9,99 €

Notes Malý princ (Le Petit Prince) – Pla


Vreckový notes s kapsou na vizitky a gumičkou na uzatvorenie
Vypredané
10,00 €

Podložka 30x80 cm Call of Duty


Herná podložka na stôl pod myš a klávesnicu.
Vypredané
14,99 € 20,99 €

Podložka 30x80 cm Playstation 5


Herná podložka na stôl pod myš a klávesnicu.
Vypredané
14,99 € 20,99 €

Antická záložka Mince červená


Velmi elegantní a na dotek příjemné provedení záložek. Kvalitní zpracování, materiály a klasický design propůjčuje této řadě hodnotný nádech. Dostatečnou trvanlivost zaručuje sendvič čtyřvelmi kvalitních grafických papírů. Antické motivy, které jsou provedeny v reliéfní ražbě, navodí tu správnou atmosféru a čtenáři už nic nebrání ponořit se do zajímavé četby. Každé balení řady Antic obsahuje také věnovací kartičku, na kterou můžete napsat připravený text a sáček znovu uzavřít. Záložky Antic potěší zejména náruživějšíčtenáře s vytříbeným vkusem. Rozměr záložek je 4,5 x 16 cm. Rozměr věnovací kartičky je 9 x 15 cm. Baleno v sáčku.
Vypredané
1,68 €

Legami Sada magických gumovacích zvýrazňovačov 6ks


Vec, ktorá sa vám včera zdala dôležitá je už dnes menej dôležitá? Nuž, niekedy sa priority menia. Preto by ste mali mať sadu 6ks gumovacích zvýrazňovačov od Legami vždy po ruke. Každá farba má dva hroty. Jeden hrot môžete použiť na podčiarknutie a zvýraznenie a keď si to rozmyslíte, stačí ich otočiť a druhým hrotom zotrieť. Vhodné na vytváranie jemných a hrubých čiar Farby: žltá, oranžová, červená, fialová, modrá, zelená
Vypredané
6,99 €
  • 5 /5

Pilot Frixion Colors gumovacie fixy 6 ks, (M)


prvé gumovacie fixy rovnako ako ďalšie produkty z kolekcie FriXion je ich možné vygumovať a prepísať dostupné v 12 farbách, v súpravách po 6 a 12 kusoch priemer hrotu: 2,5 mm šírka stopy: 0,63 mm 6ks súprava obsahuje: žltú, červenú, ružovú, modrú, zelenú, čiernu farbu
Vypredané
10,99 €
  • 4,5 /5

Čaj Dias Tantric Peach 100g


Doslova zmyselnú sladkosť broskyne v tomto čaji dopĺňa pikantnosť zázvoru. Ponorte svoje zmysly a nechajte sa unášať týmto zážitkom.
Vypredané
5,99 €

Magnetická záložka Popoludnie


Funkce této řady záložek spočívá v sepnutí listu papíru magnetickými ploškami. Fotografické motivy těchto jednostranných záložek jsou natištěny na tvrdém laminovaném papíře. Ze zadní strany je umístěn magnetický klip. Pásek z pravé kůže umožňuje snadnější sejmutí záložky ze stránky a dotváří atmosféru motivu. Záložka je nově balena na úzkém papírovém blisteru. Záložky jsou mimořádně vhodná pozornost nebo dárek, který může jen potěšit.
Vypredané
1,68 €

Bavlnené vrecko na obuv Malý princ


Vrecko na cvičky alebo prezuvky z pevného umývateľného materiálu Zaťahovanie pomocou pevných šnúr, ktoré zároveň umožňujú nosenie na chrbte
Vypredané
5,50 €

Okuliare na čítanie x2.5


Okuliare na čítanie
Vypredané
4,99 € 9,99 €

Legami Zápisník malý linajkový Llama


Malý zápisník linajkový. Ideálna veľkosť, ktorú môžete vložiť do tašky a vziať so sebou, aby ste nikdy nestratili prehľad o svojich nápadoch. Papier je certifikovaný FSC® (FSC-C154586), z certifikovaných lesných zdrojov. 100 g/m2 biely papier 80 strán Šitá väzba 9 x 13,5 cm
Vypredané
2,09 € 3,49 €

Legami Zápisník malý linajkový Panda


Malý zápisník linajkový. Ideálna veľkosť, ktorú môžete vložiť do tašky a vziať so sebou, aby ste nikdy nestratili prehľad o svojich nápadoch. Papier je certifikovaný FSC® (FSC-C154586), z certifikovaných lesných zdrojov. 100 g/m2 biely papier 80 strán Šitá väzba 9 x 13,5 cm
Vypredané
2,09 € 3,49 €