Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Geo 10/2014


Objavovať a chápať svet
Vypredané
4,50 €

3D pohľadnica Gerbera no.02 Happy


3D pohľadnica Gerbera no.02 Happy.
Vypredané
2,90 €

Tattoo Colour-In Postcards


From the hand of MEGAMUNDEN, here are 20 detachable postcards waiting to be inked by you. Two flash sheets of full-colour stickers are also included so you can customise the drawings of sailors, samurai and skulls or send your own message in a bottle to friends and family.
Vypredané
10,50 €

Geo 8/2014


Toskánsko, Jaskyne, Šanghaj 1937, Smrteľné pasce, Ako vzniká talent? Normandia
Vypredané
4,50 €
  • 5 /5

Zápisník Paperblanks Azure Slim Linajkový


Zápisníky Paperblanks Vám ponúkajú každodennú radosť z užívania pre ich elegantnú obálku, vysokokvalitný papier a na dotyk príjemný materiál. Vybrať si môžete z mäkkej flexi, alebo tvrdej väzby, z rôznych formátov (od najmenších MINI, cez MIDI, ULTRA až po najväčší formát GRANDE). Podľa toho, k čomu bude zápisník určený sú k dispozícii linajkové alebo prázdne zápisníky, s rôznym počtom strán, či spôsobom uzatvárania, na gumičku, alebo s magnetickým uzatváraním. Ku každému zápisníku nepochybne patrí papierové vrecko na dokumenty spolu so saténovou záložkou.
Vypredané
18,95 €

Game of Thrones Ruled Journal: House of Targaryen


Enter the epic fantasy world of HBO s Game of Thrones with this stunning series of journals. Featuring the sigils of four of the Great Houses of Westeros Baratheon, Lannister, Stark, and Tagaryen these beautifully crafted journals are designed to evoke the qualities and ancient history of each noble family.
Vypredané
15,95 €

100 Writers and Artists


Founded in 1856, the National Portrait Gallery, London, holds the most extensive collection of portraits in the world. 100 Writers and Artists from the National Portrait Gallery brings together a huge range of cultural icons - from William Shakespeare to J.K. Rowling and J.M.W. Turner to David Hockney. 100 postcards of authors, poets, painters, sculptors and photographers, in colour and black and white and a wide variety of styles and media, to keep, frame or send, packed in a sturdy keepsake box. Portraits include Agatha Christie, Byron, Charles Dickens, Daphne Du Maurier, Dante Gabriel Rossetti, DH Lawrence, EM Forster, Frances Bacon, George Bernard Shaw, Gwen John, Virginia Woolf, Henry James, Henry Moore, Ian Fleming, Iris Murdoch, James A M Whistler, J M Barrie, James Joyce, Joan Miro, John Constable, Joseph Conrad, Katherine Mansfield, Kazuo Ishiguro, Keats, Laurie Lee, Lewis Carroll, Lucian Freud, Lucien Pisarro, Man Ray, Nancy Mitford, Noel Coward, Oscar Wilde, R L Stevenson, Rudyard Kipling, Rex Whistler, Samuel Beckett, Seamus Heaney, T S Elliott, Vanessa Bell, Vita Sackville West and William Wordsworth. As well as many self portraits, there are portraits by Cecil Beaton, Vanessa Bell, Ida Kar, Peter Edwards, Camille Pisarro, Duncan Grant, John Gay, Richard Doyle, Howard Coster, Clemence Dane, Godfrey Argent, John Singer Sargent and Augustus John.
Vypredané
18,50 €

Geo 4 2014


Mongolsko: Nomádi, zlatokopi, zápasníci a milionári. Divoká a vzrušujúca cesta neuveriteľnou krajinou Žiarivé kométy: Astronómi sa už tešia na pristátie Cisár Konštantín: Prečo obrátil Rím na kresťanstvo? Zvierací architekti: Fantastické stavebné diela prírody Od Amazonky po Zambezi: Konflikty a boj o vodu na zemi
Vypredané
4,50 €

3D pohľadnica Vážka


3D pohľadnica Vážka.
Vypredané
2,90 €

3D pohľadnica Mačiatko a motýľ


3D pohľadnica Mačiatko a motýľ.
Vypredané
2,90 €

3D pohľadnica Červená ruža


3D pohľadnica Červená ruža.
Vypredané
2,90 €

3D pohľadnica Husky


3D pohľadnica Husky.
Vypredané
2,90 €

3D pohľadnica Beagle šteňa


3D pohľadnica Beagle šteňa.
Vypredané
2,90 €

3D pohľadnica Kačiatka


3D pohľadnica Kačiatka.
Vypredané
2,90 €

Reliéfna pohľadnica Európa


Reliéfna pohľadnica Európa.
Vypredané
5,50 €

Katalóg pasívnych domov 2 2013


Ročník XII., 2/2013
Vypredané
3,00 €

Sanácie a opravy budov a domov 1 2013


Ročník XII., 1/2013
Vypredané
2,50 €

Chutne


Cesta za sviatočnou atmosférou sa začína v kuchyni. Kým aj vy svojich blízkych pozvete k stolu s dobrotami a prekvapeniami, čo s láskou a snahou pripravíte, vojdite s nami do kuchyne, v ktorej je už všetko CHUTNE nachystané! Porcelán sme vyumývali, príbory naleštili, obrusy vybielili, prežehlili, stoly prestreli aj dekorovali, koláče napiekli, pridali trocha poézie aj romantiky. Tak ako sa na poriadnu slávnosť patrí. Stačí už len odsunúť stoličku a prisadnúť si k milovanej rodine. Ak na nasledujúcich stranách nájdete inšpiráciu, o to väčšia bude radosť, že sme sa na chvíľu celkom malým spôsobom stali súčasťou vášho jedinečného vianočného domova.
Vypredané
5,00 €