Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Všetko o stavbe a prevádzke domu 6 2012


Publikácia prevedie čitateľa cez nástrahy, ktoré sú spojené so stavbou domu. Ponúka nielen kľúč na orientáciu medzi súčasnými stavebnými materiálmi a technológiami dostupnými na trhu, ale pomôže aj pri výbere vhodného pozemku, upriami pozornosť na proces prípravy a projektovania nového domu, ako aj na aktuálne možnosti financovania. Prehľad technických riešení vykurovania, prípravy teplej vody, vetrania a iných najnovších technológií je zase výbornou pomôckou na úspešnú prevádzku domu.
Vypredané
3,95 €

Zápisník Paperblanks Tiger Lily mini čistý


A prolific and hardy flower, the tiger lily has edible roots and is often used for medicinal purposes—a utilitarian beauty captured by Alphonse Mucha’s Art Nouveau eye. Now, Mucha’s muted petals and stems sway across the cover of this embossed mini Paperblanks journal. They beckon you to let your own imagination grow freely among the lined, archival-quality pages.
Vypredané
13,95 €

Zápisník Paperblanks Winter Child mini linajkový


Alphonse Mucha’s Winter Child poses delicately on this pocket sized Paperblanks’ cover, illuminating a season well suited to the artist’s pastel palette. Delicate and detailed, you can feel the fragility in the air as Mucha’s subject awaits the arrival of spring. Perhaps this Paperblanks’ Mucha journal is the perfect forum for you to count down to your own rebirth?
Vypredané
15,25 €

Zápisník Paperblanks Winter Child mini čistý


Alphonse Mucha’s Winter Child poses delicately on this pocket sized Paperblanks’ cover, illuminating a season well suited to the artist’s pastel palette. Delicate and detailed, you can feel the fragility in the air as Mucha’s subject awaits the arrival of spring. Perhaps this Paperblanks’ Mucha journal is the perfect forum for you to count down to your own rebirth?
Vypredané
15,25 €

Zápisník Paperblanks Autumn Maiden mini čistý


Paperblanks’ Autumn Maiden comes from the work of the great Art Nouveau artist, Alphonse Mucha. Women were often the main focus of Mucha’s paintings, representing romantic perfection. True to form, his Autumn Maiden poses with a bountiful harvest—her silky, long hair further illustrating abundance. Illuminated on Paperblanks’ embossed cover, it’s a work of art fit onto a pocket journal, that is happy to go where ever you take it.
Vypredané
15,25 €

Logos 1-2 11


Z obsahu: D. Ž. Bor: Minulost světa podle Pierra de Lasenic, Emil Stejnar: Jak pracovat s duchem, Jan Kefer: Úvod do magie, Něco z mentální magie, Vzpomínka na Jana Kefera (Rozhovor s hermetikovým synem Reginaldem Keferem), Zora Šubrtová: Květoslav Minařík a magie, Dopis F. Bardona E. Lešehradovi, Ondřej Lesák: Na úsvitu novověku, Libor Koudela: O matematice profánní a posvátné, Dopisy Adolfa barona Leonhardiho, Zuzana Zadrobílková: Rudolf Adámek, - malíř a mystik, Jaromír Typlt: Kraj v krvi, Ivo Chocholáč: O medijní kresbě z Novopacka, Hannah Kodíčková: Opus magnum, Jen Krása: O dionýských aspektech alchymie atd.
Vypredané
8,46 €

Týždenné plány pre dievčatá


Jedinečný pomocník pre každého školáka! Zapíš si svoje krúžky, párty, školské výlety, stretnutia s kamarátmi a všetko, čo plánuješ uskutočniť v budúcnosti. S týždenným plánom na nič nezabudneš!
Vypredané
1,40 € 1,90 €

dostupné aj ako:

Lacné: Enter No. 12


„Ovocie z najvýchodnejších landartových záhrad.“ Jozef Suchoža / Martyna Wolna / Jozef Tušan / Martin Tomori / Michal Murin / Milan Adamčiak / Martin Groch / Mihály Huszár / Victoria Humes / Anna Strachan / Raphael Woods / Ján Mičuch / Coleman / Samuel Horský / Dalimír Stano / Peter Bilý
Vypredané
0,25 € 5,00 €

dostupné aj ako:

Všetko o rekonštrukcii bytu a domu


Zvyšovanie kultúry bývania, túžba po krajšom a príjemnejšom byte či dome sú hnacím motorom všetkých, ktorí sa rozhodli zveľadiť svoj domov rekonštrukciou. Keďže priemerný človek strávi aspoň polovicu svojho života doma, je pochopiteľné, že požaduje určitý komfort a pohodu. Publikácia čitateľom poradí, ako dosiahnuť želaný efekt pomocou rekonštrukčných úprav, kde začať a ako pri úpravách postupovať. Takisto ich zoznámi napríklad s technickými riešeniami rozličných spôsobov vykurovania a prípravy teplej vody a inšpiruje ich pri riešení dispozície, úprave exteriéru či zariaďovaní interiéru. Čitatelia tu nájdu aj odpovede na otázky týkajúce sa stavebných materiálov a najnovších technológií, ako aj právnych a finančných záležitostí.
Vypredané
3,95 €

3D Záložka Solar System - Planets


3D Záložka Solar System
Vypredané
2,90 €

Architectural Details


30 quality greetings cards, folded with envelopes. presented in a box with fully illustrated slipcase and shrinkwrapped
Vypredané
9,95 €

dostupné aj ako:

Top Fashion SK


Druhé vydanie jedinečného slovenského módneho magazínu vám prináša viac ako 250 strán najnovších trendov zo sveta módy, ale aj krásy. Predstavenie módnych ikon, reportáže z prehliadok, outfity celebrít, cestovanie, dizajn, starostlivosť o telo, to sú len niektoré z príťažlivých tém, ktoré na vás čakajú v novom aktuálnom vydaní magazínu Top Fashion. „Práca v modelingu ma inšpirovala k rozhodnutiu priniesť na mediálny trh slovenský magazín zo sveta módy – o jeho lesku a úskaliach, o ľuďoch, pre ktorých je móda prácou i koníčkom, o ženskej kráse, módnych trendoch a zdravom životnom štýle,“ hovorí Barbara Franeková, riaditeľka projektu. „Verím, že užitočné informácie i kreatívne inšpirácie si v magazíne nájdu bežní čitatelia i módni profesionáli,“ dodáva sympatická kráska. A pretože krása by mala mať aj hlbší podtext, tento projekt sa prirodzene spojil s charitou. Časť zisku z predaja magazínu bude použitá prostredníctvom nadácie MISS HUMANITA na charitatívne účely.
Vypredané
3,95 €

3D pravítko Vynálezci


3D pravítko Vynálezci.
Vypredané
2,20 €

3D pohľadnica štvorec Apollo 8


Pohľadnica 3D-štvorec Apollo 8
Vypredané
3,90 €

3D záložka Ariane V


Záložka 3D Ariane V
Vypredané
2,90 €

Pravítko 3D Vynálezy


Pravítko 3D Vynálezy
Vypredané
2,20 €

3D pohľadnica štvorec Gagarin


Pohľadnica 3D-štvorec Gagarin
Vypredané
3,90 €

3D pohľadnica štvorec Apollo 15


Pohľadnica 3D-štvorec Apollo 15
Vypredané
3,90 €

Nátierky M slovenský


Brožovaná knižka Nátierky ponúka čitateľom 150 receptov. Už samotný názov poukazuje, čo je jej obsahom. Čitatelia v Nátierkach nájdu klasické recepty na nátierky, ale aj nové, moderné, z doteraz menej pooužívaných či neznámych ingrediencií. Knižka či tateľovi poskytne rady na rýchle a kvalitné občerstvenie. Je to knižka, ktorá nájde uplatnenie v každej domácnosti, v každej chvíli. No určite bude dobrým radcom aj pri táborení, stanovaní, turistike, pretože poradí všetkým, ako rýchlo a kvalitne pri praviť dobré jedlo.
Vypredané
2,58 €