! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Najpredávanejšie - Harry Potter hry a puzzle strana 4 z 4

Všetci vedia, že pravý fanúšik Harryho Pottera je do sveta kúziel a fantastických bytostí vtiahnutý nielen knihami a filmami, ale teraz už aj skvelými hrami. Budete bojovať o Rokfort, navštívite Šikmú uličku alebo  rozšírite svoju zbierku o iný magický artefakt? 

Maľovanie podľa čísel Harry Potter a Lord Voldemort 40x50cm Zuty


Náročnosť: Veľmi ľahké Orientácia: Na výšku Počet farieb: 22 Počet objektov: 367Maľovanie podľa čísel najviac pripomína maľovanky, ako ich poznáme z detstva. Samozrejme, že nie úplne rovnaké. Miesto farebného vzoru, ktorý by ste mali obkresliť, dostanete plátno s očíslovanými plôškami. Každé číslo zodpovedá konkrétnej farbe, ktorú použijete na vyfarbenie danej plôšky. Ide vlastne o dobrodružstvo, keď z pôvodne bezfarbého plátna s nejakými čiarami a číslami vznikne trpezlivým úsilím naozajstný obraz, ktorý sa nebudete hanbiť zavesiť ako dekoráciu do bytu. Pri maľovaní budete okrem šablóny potrebovať ešte pár ďalších vecí: farby, štetce (a možno stojan, aby sa Vám dobre pracovalo.) To všetko Vám, samozrejme, dodáme v súpravách na maľovanie podľa čísel. Ku každému vybranému motívu Vám dodáme presne tie farby, ktoré budete potrebovať. Maľovanie podľa čísel uvoľňuje, zmierňuje stres, rozvíja kreativitu, učí trpezlivosti a koncentrácii. Tiež rozvíja manuálne schopnosti, zlepšuje presnosť pohybov a podporuje ich koordináciu, predchádza degeneratívnym zmenám mozgu u seniorov. Súprava obsahuje: • 100% ľanové plátno potlačené vzorom a očíslovaním. Ide o kvalitné talianske plátno, špeciálne určené na maľovanie. • Plátno je už profesionálne napnuté do rámu (smrekové drevo, kvalitne vyrobené a pevne lepené). • Vymaľovaný vzor (predlohu), ktorý vám pomôže správne namaľovať obraz. • Súpravu 3ks nylonových štetcov s rôznou hrúbkou štetín, aby ste zvládli vymaľovať väčšie, a aj menšie plochy. Štetce dobre absorbujú vodu vďaka použitým materiálom. Štetiny štetcov sú upevnené do kovovej koncovky a štetec tak nestráca jednotlivé vlákna štetín. • Súpravu kvalitných akrilových farieb namiešaných špeciálne pre zvolený vzor, kde má každé číslo svoju už namiešanú farbu. Farby sú netoxické a šetrné k životnému prostrediu a časom nevyblednú.
Vypredané
34,99 €
  • 5 /5

3D puzzle Harry Potter Šikmá ulička: Ollivanders Obchod s prútikmi 88 dielikov


Detailné 3D puzzle pre všetkých fanúšikov magického kúzelnickeho sveta Harryho. Vytvorte si magické a pôsobivé modely ikonických častí Rokfortu a oživte si vzrušujúce scény zo ságy Harry Potter. Obsahuje 88 dielikov.
Vypredané
9,99 €

CreArt Harry Potter Ravensburger


CreArt - to je kreatívna zábava doslova pre každého. Staňte sa na chvíľu profesionálnym maliarom a namaľujte si svoj vlastný obraz. Neohrozený čarodejník Harry Potter rozžiari každú stenu. Postupne vyfarbujte jednotlivé plochy podľa návodu (každé číslo na plátne zodpovedá jednej konkrétnej farbe) a doprajte si radosť z tvorivej práce, pri ktorej sa zabavíte na dlhé hodiny. Maľovanie je skvelá činnosť, ktorá nielen baví, ale taktiež precvičuje zručnosť, zlepšuje koncentráciu a zaručuje spokojnosť a pocit hrdosti všetkým umelcom. Set obsahuje všetko, čo potrebujete na maľovanie: vysoko kvalitný, pevný kartónový podklad s obrazovou predlohou, s očíslovanými plochami, sadu akrylových farieb, štetec, kartónový stojan pre tégliky s farbami a rámček. Vyfarbené plochy vytvárajú profesionálne vyzerajúce umelecké dielo. Hneď ako obraz dokon
Vypredané
19,99 €
zľavy Haba
  • 5 /5

3D puzzle Harry Potter Šikmá ulička 4v1 273 dielikov


Detailné 3D puzzle pre všetkých fanúšikov magického kúzelnickeho sveta Harryho. Vytvorte si magické a pôsobivé modely ikonických častí Rokfortu a oživte si vzrušujúce scény zo ságy Harry Potter. Obsahuje 273 dielikov.
Vypredané
16,99 € 29,99 €
  • 5 /5

3D puzzle Harry Potter Šikmá ulička: Gringotts Banka 95 dielikov


Detailné 3D puzzle pre všetkých fanúšikov magického kúzelnickeho sveta Harryho. Vytvorte si magické a pôsobivé modely ikonických častí Rokfortu a oživte si vzrušujúce scény zo ságy Harry Potter. Obsahuje 95 dielikov.
Vypredané
5,99 € 9,99 €
  • 2 /5

3D puzzle Harry Potter: Hogwarts 1000 dielikov


Detailné 3D puzzle pre všetkých fanúšikov magického kúzelnickeho sveta Harryho. Vytvorte si magické a pôsobivé modely ikonických častí Rokfortu a oživte si vzrušujúce scény zo ságy Harry Potter. Obsahuje 1000 dielikov.
Vypredané
10,99 € 16,99 €

3D puzzle Harry Potter: Rokfort a Hedviga 500 dielikov


Detailné 3D puzzle pre všetkých fanúšikov magického kúzelnickeho sveta Harryho. Vytvorte si magické a pôsobivé modely ikonických častí Rokfortu a oživte si vzrušujúce scény zo ságy Harry Potter. Obsahuje 500 dielikov.
Vypredané
10,99 € 16,99 €

3D puzzle Harry Potter: Hedviga 500 dielikov


Detailné 3D puzzle pre všetkých fanúšikov magického kúzelnickeho sveta Harryho. Vytvorte si magické a pôsobivé modely ikonických častí Rokfortu a oživte si vzrušujúce scény zo ságy Harry Potter. Obsahuje 500 dielikov.
Vypredané
10,99 € 16,99 €

3D puzzle Harry Potter Šikmá ulička: Weasleys’ Wizard Wheezes 78 dielikov


Detailné 3D puzzle pre všetkých fanúšikov magického kúzelnickeho sveta Harryho. Vytvorte si magické a pôsobivé modely ikonických častí Rokfortu a oživte si vzrušujúce scény zo ságy Harry Potter. Obsahuje 78 dielikov.
Vypredané
9,99 €

Harry potter puzzle, hry a iné výrobky z čarodejníckeho sveta kúpite na e-shope alebo v kníhkupectvách Panta Rhei.