! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Herné série


Edície


Hry a hlavolamy v Panta Rhei strana 117 z 117

Hovorí sa, že dobrá hádanka prináša toľko potešenia z omylu ako dobrá detektívka. U nás nájdete nielen skvelé hádanky a hlavolamy, ale aj stovky spoločenských hier, ktoré vám spríjemnia nielen dlhé zimné večery a precvičia myseľ aj telo.

Albi hra Triolet


Triolet je hra s číslami, v ktorej sa hráči snažia získať v každom ťahu čo najviac bodov. Za týmto účelom umiestňujú jednu, dve alebo tri doštičky do jedného radu tak, aby ich celkový súčet nepresiahol 15. Dobre počítajte, pridávajte doštičky s číslami na hernú plochu a nezabudnite na zvláštne polia, ktorá prináša viac bodov! Hra Triolet obsahuje: 81 doštičiek s číslami 0-15 (malé číslo v pravom dolnom rohu značí celkový počet doštičiek s konkrétnou hodnotou v hre), hernú plochu s 225 poľami, plátenné vrecúško, 4 stojančeky, 2 žolíkovou doštičky a pravidlá.
Vypredané
31,99 €
  • 5 /5

Drevené 3D puzzle Kvetináč Psíček


Drevené 3D puzzle. Poskladaj si krásny kvetináč v tvare psíčka za pomoci obrázkového návodu. Kvety môžete zasadiť do kvetináča a vytvoriť tak dekoráciu, ktorá zaujme. V balení sa nachádzajú drevené dosky s laserom predrezanými dielmi, ktoré do seba zapadajú a nádoba na kvet. Rozmery poskladaného modelu sú 108x106x166 mm. Vhodné pre manuálne zručných ľudí 14+.
Vypredané
18,95 €
  • 5 /5

Puzzle Plitvické vodopády 2000 panoramic Dino


Panoramatické puzzle. Puzzle obsahujú 2000 dielikov. Veľkosť motívu je 97x69 cm.
Vypredané
15,99 €
zľavy Haba

Drevené 3D puzzle Terénne auto


Drevené 3D puzzle. Poskladaj si drevený model terénneho auta za pomoci obrázkového návodu. V balení sa nachádzajú 2 drevené dosky s predrezanými dielmi, ktoré jednoduchým spôsobom do seba zapadajú. Rozmery poskladaného modelu sú 135x75x70 mm. Doporučený vek od 5 rokov alebo 7 rokov podľa zručnosti.
Vypredané
2,95 €
  • 3,5 /5

Drevené 3D puzzle Dvojplošník


Drevené 3D puzzle. Poskladaj si drevený model dvojplošníka za pomoci obrázkového návodu. V balení sa nachádzajú 2 drevené dosky s predrezanými dielmi, ktoré jednoduchým spôsobom do seba zapadajú. Rozmery poskladaného modelu sú 185x215x95 mm. Doporučený vek od 5 rokov alebo 7 rokov podľa zručnosti.
Vypredané
2,95 €
  • 4 /5

Zábavné krížovky 5: Myšlienky slávnych – Zábava – Užitočné rady


115 obľúbených švédskych krížoviek pre aktívny oddych, zábavu i poučenie. Tajničky ukrývajú duchaplné a poučné výroky slávnych osobností, ako aj množstvo praktických rád a humoru.
Vypredané
3,00 € 5,90 €
  • 5 /5

Osmisměrky – citáty slavných


Jedna osmisměrka denně pomůže udržet mozek ve formě, procvičí paměť a posílí logické myšlení.
Vypredané
4,08 € 4,29 €
  • 4 /5

Veľká kniha krížoviek (zelená)


Chceli ste niekedy vedieť úplne všetko? V tejto knihe krížoviek si totiž nielen precvičíte mozog vyplňovaním, ale tiež sa v legendách dozviete množstvo informácií z rôznych odborov. Spoznajte tajomstvo slovenských hradov a zámkov, zasmejte sa nad vtipmi a nazrite do sveta našich zvierat alebo pradávnych dinosaurov. Bonusom je ľahko čitateľné väčšie písmo a slovníček pojmov, ktorý nájdete vo vnútri.
Vypredané
9,99 € 15,99 €

Hra Kartové triky Cestovná verzia Dino


Ponorte sa do magického sveta karetových trikov a všetkých ohúrte. Pre osvojenie si rôznych fascinujúcich trikov a fígľov nie je potrebné priveľa cvičiť.
Vypredané
12,49 €

Velké křížovky na každý den - 365 švédských křížovek


Velké křížovky na každý den vás zavedou do různých koutů naší vlasti, dozvíte se řadu zajímavostí o kulturních, přírodních i technických památkách. Přejeme vám příjemnou zábavu a radost z vyluštěných tajenek.
Vypredané
18,76 € 19,75 €

Albi hra Slovensko otázky a odpovede


Ako dobre poznáte Slovenskú republiku? V tejto vedomostnej hre nájdete 2400 otázok týkajúcich sa Slovenskej republiky a jej obyvateľov. Otázky sú rozdelené do šiestich okruhov: história, kultúra, príroda/veda/technika, geografia, šport a rôzne. Hádžte kockou a pohybujte panáčikom po hracom pláne. Za správnu odpoveď v danom okruhu ziskáte príslušnú kartičku. Aby ste mohli vôbec pomýšľať na finále, musíte získať kartičky z každého zo šiestich okruhov. Vo finále vám vyberá otázku protihráč. Vyhrá iba ten, kto má vedomosti o Slovensku najlepšie. Počas hry si nielen užijete mnoho zábavy, ale taktiež sa o svojej krajine dozviete veľa zaujímavých informácií. Hra obsahuje: 400 kariet s 2400 otázkami a odpoveďami, herný plán, 6 figúrok, 36 žetónov s mapou Slovenskej republiky v šiestich farbách, kocka, pravidlá v slovenčine.
Vypredané
31,99 €

Krížovky BOX


Na sklade 2Ks
11,39 € 11,99 €