Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Herné série


Edície


Hry a hlavolamy v Panta Rhei strana 119 z 123

Hovorí sa, že dobrá hádanka prináša toľko potešenia z omylu ako dobrá detektívka. U nás nájdete nielen skvelé hádanky a hlavolamy, ale aj stovky spoločenských hier, ktoré vám spríjemnia nielen dlhé zimné večery a precvičia myseľ aj telo.

Puzzle Čarovný jeleň 1000 Enjoy


Vitajte v nekonečnom vesmíre zábavy a výziev, kde každý kúsok puzzle Enjoy je viac ako len časť obrázka – je to krok k dokonalej harmónii a spokojnosti. Určené pre skutočných puzzle-žrútov, ktorí hľadajú nielen zábavu, ale aj spôsob, ako prehlbovať svoje zručnosti a pozorovacie schopnosti. Puzzle Enjoy predstavuje unikátnu zmes inovácie, kvality a estetiky. Unikátne tvary: Vďaka mriežkovanému rezu sa môžete tešiť na 1000 jedinečných tvarov, ktoré premenia každé skladanie na novú výzvu. S výraznými zvláštnosťami každého dielika budete presne vedieť, kedy "klikne" na svoje miesto. Matná úprava: Zabudnite na rušivé odlesky. Hladký, matný antireflexný povrch zaručuje, že vaše skladanie bude plynulé a bez akýchkoľvek rozptylov. Hodvábne hladká textúra: Prejdite rukou po dokončenom puzzle a nechajte sa unášať pocitom, aký vám poskytnú neuveriteľne jemné a hladké kúsky. Hmatový zážitok, ktorý sa nezabúda. Živé obrázky: Každé puzzle je dielom umenia, s bohatými, žiarivými farbami a vysokej úrovni detailov. Starostlivo vybrané návrhy zaručujú, že vaša zábava nikdy nebude nudná.. Puzzle zlepšuje pozornosť a trpezlivosť: Každý dielik je testom vašej pozornosti a trpezlivosti, zdokonaľujete svoje schopnosti s každým jedným dielikom. Rozvíja jemnú motoriku: Manipulácia s jedinečnými tvarmi podporuje koordináciu ruka-oko a rozvíja jemnú motoriku. Podporuje relaxáciu: Oddeľte sa od digitálneho sveta a doprajte si chvíľu relaxácie a pokoja pri skladaní puzzle. Výnimočný dekoratívny element: Po dokončení môže slúžiť ako úžasný dekoratívny prvok vo vašom domove. Ideálny darček: S jeho unikátnymi vlastnosťami a kompaktnou krabičkou je puzzle Enjoy perfektným darčekom pre každého puzzle-žrúta. Rozmery krabice (balenia): 33,5 x 23,5 x 5 cm. Rozmer zloženého puzzle: cca 48 x 68 cm.
Vypredané
17,99 €

Zábavné rébusy na procvičení mozku


Trávíte rádi čas posilováním mozkových závitů prostřednictvím všemožných rébusů a hlavolamů? Pak je tato kniha určena právě vám! Na 256 stranách nabitých různými druhy hádanek si procvičíte logické myšlení při doplňování číselných, písmenných i obrázkových řad, hraní lodí, domina či řešení japonských hlavolamů, jako je futošiki, sudoku či takegaki. Podrobný návod k řešení u každé jednotlivé hádanky zaručí, že vás bude luštění bavit! Samozřejmostí je seznam řešení na konci publikace. Tak na nic nečekejte, vezměte do ruky tužku a vrhněte se s námi na luštění.
Vypredané
5,45 € 8,20 €

Hra MATCH Gabbyin domček pre bábiky


Táto spoločenská hra je ideálna pre všetkých, ktorí majú radi rýchle a zábavné hry. Uplatníte v nej nielen logické myslenie a chytrosť, ale bude záležať aj na vašom šťastí. Cieľom hry je skombinovať na jeden riadok 5 rovnakých obrázkov skôr, ako sa to podarí vášmu súperovi. Hra je určená pred eti od 4 rokov.
Vypredané
19,99 €
zľavy Haba

Puzzle Star Wars - Mandalorian 160 XL Super Shape Trefl


Puzzle obsahujú 160 veľkých dielikov neobvyklých tvarov. Vhodné od 6+.
Vypredané
4,99 € 9,99 €

Puzzle Disney Frozen 160 XL Super Shape Trefl


Puzzle obsahujú 160 veľkých dielikov neobvyklých tvarov. Vhodné od 6+.
Vypredané
4,99 € 9,99 €

Hra Cluedo One Piece (hra v angličtine)


Join an adventure with the Straw Hat Crew! The Straw Hat Pirates and their Captain Luffy set out to travel the oceans to faraway islands in search of treasure! With each clue they discover along the way, they're one step closer to glory! Choose your Crew Member and see which island holds the coveted treasure. In One Piece Cluedo, it’s up to you to determine who has discovered the treasure, what it is, and where it is hidden. Was it Nami, with the Binoculars, at Marineford? Or Chopper, with the Meat, on Wholecake Island? Move around the board and pick up Adventure cards to gain the advantage over your opponents, and use your character's unique Equipment card to outsmart your foes. Will you use Devil's Fruit to cause chaos and confusion, or will the impostor pirates force you to reveal your cards? Watch out for the Villain cards, because when all 8 are revealed, the game is over! Perfect for One Piece fans and aspiring detectives looking for a new challenge, this fresh new edition of Cluedo is sure to please players young and old. Ages: 12 + . Players: 2 - 5 FEATURES: PERFECT FOR ONE PIECE FANS: This new One Piece edition of Hasbro's classic detective game CLUEDO is perfect for 2–6 players and makes a great gift for fans aged 12 and up. THE FOUR SEAS AND ITS ISLANDS ARE YOUR CRIME SCENE: Enter locations like Drum Kingdom and Dressrosa and uncover the secrets hidden within. FUN FOR KIDS AND ADULTS AGED 12+: Who found the treasure? Where? And which treasure did they find? MAKE YOUR ACCUSATION: Was it Sanji with the Pirate Coins at Water Seven? INCLUDES 9 CHARACTER MOVERS: Luffy, Nami, Usopp, Robin, Franky, Sanji, Zoro, Chopper and Brook.
Vypredané
27,99 € 39,99 €

Spoločenská hra Veža Popular


Napínavá hra pre deti aj dospelých. Hráč hodí kockou. Podľa farby, ktorá padne na kocke sa snaží vybrať príslušnú farbu hracieho kameňa z tela veže (nie však z posledného poschodia) a položiť ich navrch tak, aby veža nespadla. | Vek : 3+
Vypredané
11,99 €

Puzzle Sonic 160 XL Super Shape Trefl


Puzzle obsahujú 160 veľkých dielikov neobvyklých tvarov. Vhodné od 6+.
Vypredané
4,99 € 9,99 €

Hra Picnic Patry: Gabbyin domček pre bábiky


Gabby s priateľmi pripravila piknik vo Fairy Tail Garden. Nechali za sebou ovocnú stopu, aby ste ich našli. Pridajte sa k nim čo najskôr a cestou zbierajte ovocie, z ktorého vyrobíte ovocné špízy! Hráči hádžu kockami a snažia sa čo najrýchlejšie dôjsť do cieľa, pričom cestou zbierajú ovocie. Za každé opakované ovocie na špíze hráč získa hod kockou navyše. Na trase sú aj špeciálne polia, ktoré uľahčia či sťažia cestu do cieľa.
Vypredané
15,99 €

Hra Twister Junior


Pripravte sa na poriadne zábavné chvíle s hrou Twister Junior: ide o zvieracie dobrodružstvo, ktoré sa vyvíja spolu s vašimi ratolesťami! Táto zábavná hra pre deti od 3 rokov a jej súčasťou je obojstranná podložka a obracateľný spinner, ktorý ponúka 2 úrovne hry. Na úrovni 1 – Zvieracie safari – sa deti roztočia na safari chodníčku. Deti sa striedajú a každé z nich môže objavovať farby a napodobňovať zvieracie zvuky a pohyby. Obrátením podložky sa presuniete na úroveň 2 – Zvieracia párty. Roztočte spinner a zistite, na akú farbu a zviera musia hráči položiť nohu alebo ruku. Vyhráva hráč, ktorý zostane stáť ako posledný! Twister Junior je zábavná hra pre 2 – 4 hráčov, ktorá je ideálnou interiérovou aktivitou pre celú rodinu.
Vypredané
26,99 €

4D puzzle Marvel: Thanosova rukavica


Táto 4D stavebnica Infinity Gauntlet láka na vystavenie na tvojej poličke! Vydaj sa na dobrodružstvo superhrdinov s našimi 3D puzzle zo štúdia Marvel: The Infinity Saga. Táto 4D stavebnica Thanos Infinity Gauntlet obsahuje robustný stojan! Dostaneš 14 hárkov so 142 vylupovacími dielikmi a jednoduchý návod na zostavenie. Na naše marvelovské hračky nie je potrebné žiadne lepidlo na puzzle ani náradie! Rozmery 23,8 × 25,4 × 49,2 cm. Perfektne sa hodí na výzdobu tvojej spálne, herne a ďalšie využitie – s hrdosťou si vystav svoj model. Pre nových mladých fanúšikov Avengers – toto puzzle je ideálnym darčekom pre každého dospievajúceho superfanúšika. A pre starých fanúšikov pôvodných hračiek superhrdinov je to dokonalá hračka aj pre dospelých. 4D stavebnica je fantastický darček na narodeniny pre mužov a darček pre neho! Či už máš rád Black Panthera, helmu Iron Mana, hračky Groota alebo Spidermana, toto 4D puzzle je presne pre teba. Ak chcete viac hračiek Avengers a Spider Man pre deti od 14 rokov, pozrite si naše ďalšie stavebnice. Získaj svoju akčnú figúrku Iron Mana a ďalšie hračky Avengers pre zábavu od Marvela a začni stavať!
Vypredané
54,99 €

4D puzzle Harry Potter: Rokfortský hrad


Pre fanúšikov Harryho Pottera – táto 4D stavebnica Rokfortský hrad láka na vystavenie na vašej poličke! Vydaj sa na magické dobrodružstvo s našou stavebnicou z Harryho Pottera vo filmovej kvalite. Táto 4D stavebnica obsahuje všetky vežičky, miestnosti a bašty, ktoré poznáš z filmov! Dostaneš 14 hárkov s 29 vylupovacími dielikmi a jednoduchý návod na zostavenie. Na puzzle nie je potrebné žiadne lepidlo ani náradie! Hrad má rozmery 48,5 × 37 × 32 cm. Perfektne sa hodí na výzdobu tvojej spálne, herne alebo ako narodeninová výzdoba s motívom Harryho Pottera – s hrdosťou si vystav svoj Rokfortský hrad. Pre nových mladých fanúšikov čarodejníckeho sveta – toto puzzle je ideálnym darčekom pre každého dospievajúceho superfanúšika. Pre pôvodných fanúšikov kníh o Harrym Potterovi je to ideálna hračka aj pre dospelých. 4D stavebnica je fantastický darček na narodeniny pre mužov a darček pre neho! Či už máš rád knihy o Harrym Potterovi, Rokfortské dedičstvo alebo prútiky Harryho Pottera – táto 4D stavebnica Rokfort je práve pre teba. Ak chceš ďalšie hračky z Harryho Pottera, pozri si naše ďalšie stavebnice. Vytiahni svoj prútik Harryho Pottera, zabav sa s kúzlami a začni stavať ešte dnes!
Vypredané
54,99 €

4D puzzle Harry Potter: Hermiona - figúrka


Pre fanúšikov Harryho Pottera – táto 4D stavebnica Hermiona Grangerová láka na vystavenie na vašej poličke! Vydaj sa na magické dobrodružstvo s našou stavebnicou z Harryho Pottera vo filmovej kvalite. Táto 4D stavebnica obsahuje detaily, ako sú Hermionine ikonické vlasy a chrabromilské plášte, presne ako vo filme! Dostaneš 8 hárkov s 82 vylupovacími dielikmi a jednoduchý návod na zostavenie. Na puzzle nie je potrebné žiadne lepidlo ani náradie! Postavička má rozmery 18,2 × 14,5 × 19,5 cm. Perfektne sa hodí na výzdobu tvojej spálne, herne alebo ako narodeninová výzdoba s motívom Harryho Pottera – s hrdosťou si vystav svoju Hermionu Grangerovú. Pre nových mladých fanúšikov čarodejníckeho sveta – toto puzzle je ideálnym darčekom pre každého dospievajúceho superfanúšika. A pre pôvodných fanúšikov kníh o Harrym Potterovi je to ideálna hračka aj pre dospelých. Či už máš rád knihy o Harrym Potterovi, Rokfortské dedičstvo alebo prútiky Harryho Pottera – táto 4D stavebnica Hermiona je práve pre teba. Ak chceš ďalšie hračky z Harryho Pottera, pozri si naše ďalšie stavebnice. Vytiahni svoj prútik Harryho Pottera, zabav sa s kúzlami a začni stavať ešte dnes!
Vypredané
19,99 €

Harry Potter Interaktívny hovoriaci Dobby


Čakajú ťa dobrodružstvá v čarodejníckom svete s interaktívnou magickou figúrkou Magical Dobby! Mladí čarodejníci, kúzelníci a muklovia môžu znovu prežiť kúzla Harryho Pottera so svojím obľúbeným domácim škriatkom Dobbym. Táto čarovná 21 cm interaktívna figúrka Dobbyho ožíva s viac ako 3 zvukmi a frázami a animovanými pohybmi jeho očí, uší, hlavy a rúk! Magical Dobby reaguje na dotyk zvukmi a pohybmi. Stlač mu ruku a budeš počuť frázy z filmov, a keď s tebou bude komunikovať, bude hýbať ušami, žmurkať a hýbať očami, dvíhať ruky a pohybovať hlavou! Pre ešte magickejšie reakcie daruj Dobbymu jeho obľúbený kus oblečenia. Vlož mu do ruky priloženú ponožku a zažiješ ešte viac vzrušujúcich zvukov a fráz! Magical Dobby so svojimi autentickými detailmi, pohybmi, zvukmi a frázami podnieti tvoju predstavivosť prostredníctvom interaktívnej hry. Hračky Wizarding World Harry Potter sú nevyhnutným darčekom pre deti a fanúšikov, ktorí majú radi zberateľské predmety, interaktívne hračky, prútiky, akčné figúrky, bábiky a doplnky pre bábiky. Sú ideálne na vystavenie a skvelým darčekom k narodeninám, ako vianočný darček alebo darček do vianočnej pančuchy. Magical Dobby sa dodáva so 4 batériami AAA a hovorí po česky alebo slovensky. Rozšír svoju zbierku Wizarding World o interaktívnu figúrku Magical Dobby!
Vypredané
74,99 €

The Off Bits stavebnica PlameniakBit


Brodiť sa vo vode! PlameniakBit je ružový perfekcionista. Tento krásny vták, ktorý je tvorený sortimentem farebných matíc, skrutiek a tvarovaných kúskov. Popustite uzdu svojej fantázii. Táto sada umožňuje vytvorenie troch modelov s ďalšími nekonečnými možnosťami pre vaše vlastné kreatívne nápady. Jedná sa o hračku, ktorá pomáha mladým ľuďom rásť v oblastiach vedy, technológie, inžinierstva, umenia a matematiky. Hračky OffBits taktiež podporujú rozvoj jemnej motoriky, priestorovej predstavivosti, riešenia problémov a nápaditej hry. Čo môžete postaviť: plameniaka, skúter a robota plus nekonečné množstvo jedinečných výtvorov, ktoré môžete postaviť pomocou svojej fantázie. Máte okolo seba kartón, skrutky alebo iné zábavné materiály? Vylepšujte s predmetmi každodennej potreby a vytvorte aj svoje vlastné jedinečné vynálezy. Hlavné vlastnosti: • obsahuje náradie pre zostavenie stavebnice • kompatibilnosť s každodennými predmetmi • rozvoj kreativity, jemnej motoriky i logického myslenia • vhodné od šiestich rokov • 3 v 1 • obtiažnosť: 3/5 • rozmery: 2.5x22.5x7.2 cm
Vypredané
16,99 €

The Off Bits stavebnica FormulaBit


Hore a dole a všade okolo! FormulaBit je senzačný skúter pre vášho robota Offbits. Vďaka sortimentu koliesok a šikovných konektorov môže váš robot preskúmavať čo sa mu zapáči. Popustite uzdu svojej fantázii. Táto sada umožňuje vytvorenie troch modelov s ďalšími nekonečnými možnosťami pre vaše vlastné kreatívne nápady. Jedná sa o hračku, ktorá pomáha mladým ľuďom rásť v oblastiach vedy, technológie, inžinierstva, umenia a matematiky. Hračky OffBits taktiež podporujú rozvoj jemnej motoriky, priestorovej predstavivosti, riešenia problémov a nápaditej hry. Čo môžete postaviť: FormulaBit, ParrotBit alebo CruiseBit plus nekonečné množstvo jedinečných výtvorov, ktoré môžete postaviť pomocou svojej fantázie. Máte okolo seba kartón, skrutky alebo iné zábavné materiály? Vylepšujte s predmetmi každodennej potreby a vytvorte aj svoje vlastné jedinečné vynálezy. Hlavné vlastnosti: • obsahuje náradie pre zostavenie stavebnice • kompatibilnosť s každodennými predmetmi • rozvoj kreativity, jemnej motoriky i logického myslenia • vhodné od šiestich rokov • 3 v 1 • obtiažnosť: 3/5 • rozmery: 10x6x6 cm
Vypredané
16,99 €

The Off Bits stavebnica BuggyBit


Vyrazte do mesta! BuggyBit je nádherné mini motorové vozidlo pre vášho robota OffBits. Vďaka sortimentu koliesok a šikovných konektorov môže byť váš robot vonku od rána do večera. Popustite uzdu svojej fantázii. Táto sada umožňuje vytvorenie troch modelov s ďalšími nekonečnými možnosťami pre vaše vlastné kreatívne nápady. Jedná sa o hračku, ktorá pomáha mladým ľuďom rásť v oblastiach vedy, technológie, inžinierstva, umenia a matematiky. Hračky OffBits taktiež podporujú rozvoj jemnej motoriky, priestorovej predstavivosti, riešenia problémov a nápaditej hry. Čo môžete postaviť: Buggybit, AmstaffBit a DashBit plus nekonečné množstvo jedinečných výtvorov, ktoré môžete postaviť pomocou svojej fantázie. Máte okolo seba kartón, skrutky alebo iné zábavné materiály? Vylepšujte s predmetmi každodennej potreby a vytvorte aj svoje vlastné jedinečné vynálezy. Hlavné vlastnosti: • obsahuje náradie pre zostavenie stavebnice • kompatibilnosť s každodennými predmetmi • rozvoj kreativity, jemnej motoriky i logického myslenia • vhodné od šiestich rokov • 3 v 1 • obtiažnosť: 3/5 • rozmery: 11x5x4.8 cm
Vypredané
16,99 €

The Off Bits stavebnica BlazeBit


Zahrejte motor, je čas ísť! BlazeBit je perfektné vozidlo s pohonom 4 kolesá pre vášho robota Offbits. Vďaka sortimentu koliesok a šikovných konektorov vybavíte svojho robota na dobrodružstvo vo veľkom štýle. Popustite uzdu svojej fantázii. Táto sada umožňuje vytvorenie troch modelov s ďalšími nekonečnými možnosťami pre vaše vlastné kreatívne nápady. Jedná sa o hračku, ktorá pomáha mladým ľuďom rásť v oblastiach vedy, technológie, inžinierstva, umenia a matematiky. Hračky OffBits taktiež podporujú rozvoj jemnej motoriky, priestorovej predstavivosti, riešenia problémov a nápaditej hry. Čo môžete postaviť: BlazeBit, MotorBit alebo AnimalBit plus nekonečné množstvo jedinečných výtvorov, ktoré môžete postaviť pomocou svojej fantázie. Máte okolo seba kartón, skrutky alebo iné zábavné materiály? Vylepšujte s predmetmi každodennej potreby a vytvorte aj svoje vlastné jedinečné vynálezy. Hlavné vlastnosti: • obsahuje náradie pre zostavenie stavebnice • kompatibilnosť s každodennými predmetmi • rozvoj kreativity, jemnej motoriky i logického myslenia • vhodné od šiestich rokov • 3 v 1 • obtiažnosť: 3/5 • rozmery: 10x7.5x7 cm
Vypredané
16,99 €

The Off Bits stavebnica GearBit


Akcelerátor, pripravený! GearBit je úžasné terénne vozidlo pre vášho robota Offbits. Vďaka sortimentu koliesok a šikovných konektorov dáte svojmu robotovi potrebnú rýchlosť. Popustite uzdu svojej fantázii. Táto sada umožňuje vytvorenie troch modelov s ďalšími nekonečnými možnosťami pre vaše vlastné kreatívne nápady. Jedná sa o hračku, ktorá pomáha mladým ľuďom rásť v oblastiach vedy, technológie, inžinierstva, umenia a matematiky. Hračky OffBits taktiež podporujú rozvoj jemnej motoriky, priestorovej predstavivosti, riešenia problémov a nápaditej hry. Čo môžete postaviť: GearBit, MotorBit alebo SnailBit plus nekonečné množstvo jedinečných výtvorov, ktoré môžete postaviť pomocou svojej fantázie. Máte okolo seba kartón, skrutky alebo iné zábavné materiály? Vylepšujte s predmetmi každodennej potreby a vytvorte aj svoje vlastné jedinečné vynálezy. Hlavné vlastnosti: • obsahuje náradie pre zostavenie stavebnice • kompatibilnosť s každodennými predmetmi • rozvoj kreativity, jemnej motoriky i logického myslenia • vhodné od šiestich rokov • 3 v 1 • obtiažnosť: 3/5 • rozmery: 9.5x5.5x4.8 cm
Vypredané
16,99 €