! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Výpredaj hračiek v Panta Rhei strana 6 z 7

Zľavy na hračky až do 50%

Rodinné Puzzle Vesmírne tvory 500 Mudpuppy


500-dielne fóliové puzzle Vesmírne tvoryod Mudpuppy obsahuje fóliou zdobené konštelácie astrologických zvierat vrátane Tucana, Barana, Hydry a ďalších.Puzzle Mudpuppy sú balené v pevných škatuliach s matným povrchom, ktoré sú ideálne na darovanie, opätovné použitie a skladovanie. - 500ks fóliové puzzle: 20 x 20", 51 x 51 cm - Krabička: 8 x 8 x 2", 20 x 20 x 5 cm - Vek 8-99 rokov UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
8,00 € 15,99 €

Puzzle v okrúhlej krabičke Realistická slnečná sústava 72 Crocodile Creek


Puzzle Realistická slnečná sústava s krásnou ilustráciou VESMÍRU v zábavnom tvarovanom boxe od Crocodile Creek. puzzle sa skladá zo 72 dielikov a meria 35 x 38 cm. Pôvodne je puzzle určené pre deti staršie ako 6 rokov, ale aj toto si môže mladší člen rodiny užiť! Puzzle Crocodile Creek nie sú len obyčajné puzzle ... sú to puzzle s veľkým plusom! Čo je na tom teda také špeciálne? Prichádzajú vo všetkých druhoch tvarov a farieb. Obojstranné puzzle alebo podlahové puzzle s otočením, to všetko je možné! Toto 72-dielne puzzle je špeciálne a vysoko kvalitné v nádhernom, odolnom darčekovom balení v tvare kontúry. Mierne zapustené veko uľahčuje otváranie úložného boxu malými prstami. Dodáva sa s robustnými, jumbo kusmi. Klasická nadčasová hračka pre všetky vekové kategórie, ktorú oceňujú ľudia na celom svete. Sú to skvelé aktivity vo vnútri, ktoré podporujú koordináciu rúk a očí, jemnú motoriku a riešenie problémov. Sú to skvelé darčeky po celý rok! Na kvalite nám záleží! Na zaistenie kvality a bezpečnosti sú použité vysokokvalitné materiály a najmodernejšie metódy výroby. V našom trvalom záväzku voči životnému prostrediu sú použité iba materiály schválené radou Forest Stewardship Council. Bezpečnosť je na prvom mieste - vždy! V prvom rade nám záleží na deťoch a vždy sa snažíme zaistiť, aby všetky výrobky spĺňali najvyššie medzinárodné štandardy, a zaistiť tak, aby boli výrobky vždy bezpečné pre deti i dospelých. Materiálové zloženie: odolná lepenka z recyklovaných materiálov, maľovaná zdravotne nezávadnými sójovými atramentmi bez obsahu PVC, BPA či ftalátov. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo
Vypredané
9,00 € 17,99 €

Puzzle v okrúhlej krabičke Divoké Safari 72 Crocodile Creek


Poznáte zvieratá z divokého safari? Nie? Tak si zložte nádherné ilustrované puzzle od Crocodile Creek a spoznajte ich! Crocodile Creek sa zaväzuje zaistiť, aby všetky jej výrobky spĺňali najvyššie medzinárodné štandardy, aby boli vždy bezpečné pre deti i dospelých. Klasická nadčasová hračka pre všetky vekové kategórie, ktorú oceňujú ľudia na celom svete. Sú to skvelé aktivity vo vnútri, ktoré podporujú koordináciu rúk a očí, jemnú motoriku a riešenie problémov. Sú to skvelé darčeky po celý rok! Na kvalite nám záleží! Na zaistenie kvality a bezpečnosti sú použité vysokokvalitné materiály a najmodernejšie metódy výroby. V našom trvalom záväzku voči životnému prostrediu sú použité iba materiály schválené radou Forest Stewardship Council. Bezpečnosť je na prvom mieste - vždy! V prvom rade nám záleží na deťoch a vždy sa snažíme zaistiť, aby všetky výrobky spĺňali najvyššie medzinárodné štandardy, a zaistiť tak, aby boli výrobky vždy bezpečné pre deti i dospelých. Materiálové zloženie: odolná lepenka z recyklovaných materiálov, maľovaná zdravotne nezávadnými sójovými atramentmi bez obsahu PVC, BPA či ftalátov. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
9,00 € 17,99 €
zľavy Haba

Puzzle svietiace v tme Vodné predátory 100 Mudpuppy


Poskladajte dohromady scénu plnú farebných lovcov z morských hlbín pomocou Mudpuppyho Vodné predátory 100 dielov puzzle svietiace v tme. Zhasnite svetlá, aby ste videli žiaru oceánskych živočíchov v noci! UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
7,50 € 14,99 €

Tvarované pexeso Tropické Žaby (24 kusov)


Tvarované pexeso Tropické žaby obsahuje 24 tvarovaných dielikov s pestrofarebnými žabami, ktoré sa k sebe hodia. Táto hra je ideálna pre deti vo veku 3 až 8 rokov a možno ju hrať s 2 alebo viacerými hráčmi. Súčasťou je aj návod s popisom žiab nájdených v prírode, ktoré inšpirovali umelecké dielo. - 24 tvarovaných kartičiek - Vek 3-8+ - 2+ hráči - Krabička: 8,25 x 6,5 x 1,5”, 21 x 16,5 x 4 cm UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
8,00 € 15,99 €

Tvarované pexeso Motýle (24 kusov)


Tvarované pexeso Motýle obsahuje 24 tvarovaných dielikov s pestrofarebnými motýlikmi, ktoré sa k sebe hodia. Táto hra je ideálna pre deti vo veku 3 až 8 rokov a možno ju hrať s 2 alebo viacerými hráčmi. Súčasťou je aj návod s popisom motýľov nájdených v prírode, ktoré inšpirovali umelecké dielo. - 24 tvarovaných kartičiek - Vek 3-8+ - 2+ hráči - Krabička: 8,25 x 6,5 x 1,5”, 21 x 16,5 x 4 cm UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
8,00 € 15,99 €

Drevené YO-YO Jednorožec


Predstavte si klasickú zábavu s dreveným jo-jo Jednorožec od Mudpuppy s ilustrovaným magickým priateľom na každej strane. Toto farebné drevené jojo je ideálnym darčekom pre začiatočníkov vo veku od 6 rokov, na párty a do pančúch! - Drevené s plnofarebnými umeleckými dielami - Zavesiteľný box s okienkom - Krabička: 2,5 x 2,5 x 1,5", 6 x 6 x 4 cm - Vek 6+ UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
3,75 € 7,50 €

Puzzle Svetová koláž 1000 Crocodile Creek


Spoznajte svet, keď ste doma, s týmto krásne ilustrovaným 1000-dielným puzzle. Klasická nadčasová hračka pre všetky vekové kategórie, ktorú oceňujú ľudia na celom svete. Sú to skvelé aktivity vo vnútri, ktoré podporujú koordináciu rúk a očí, jemnú motoriku a riešenie problémov. Sú to skvelé darčeky po celý rok! Na kvalite nám záleží! Na zaistenie kvality a bezpečnosti sú použité vysokokvalitné materiály a najmodernejšie metódy výroby. V našom trvalom záväzku voči životnému prostrediu sú použité iba materiály schválené radou Forest Stewardship Council. Bezpečnosť je na prvom mieste - vždy! V prvom rade nám záleží na deťoch a vždy sa snažíme zaistiť, aby všetky výrobky spĺňali najvyššie medzinárodné štandardy, a zaistiť tak, aby boli výrobky vždy bezpečné pre deti i dospelých. Materiálové zloženie: odolná lepenka z recyklovaných materiálov, maľovaná zdravotne nezávadnými sójovými atramentmi bez obsahu PVC, BPA či ftalátov. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
11,50 € 22,99 €

Puzlle v plechovke Africké zvieratá 150 Crocodile Creek


Dve kolekcie puzzle v plechovke 50 a 150 kusové sú potešením pre menších aj väčších nadšencov puzzle a to nielen na cesty, ale vďaka výhodnému baleniu si ich môžu vziať sebou ozaj kdekoľvek. Puzzle v plechovke Africké zvieratá je nádherné farebné puzzle s obrázkami zvierat žijúcich v Afrike, vďaka ktorým sa aj vy môžete stať súčasťou a nahliadnuť do ich sveta. Puzzle je vhodné pre deti od 6 rokov. Klasická nadčasová hračka pre všetky vekové kategórie, ktorú oceňujú ľudia na celom svete. Sú to skvelé aktivity vo vnútri, ktoré podporujú koordináciu rúk a očí, jemnú motoriku a riešenie problémov. Sú to skvelé darčeky po celý rok! Na kvalite nám záleží! Na zaistenie kvality a bezpečnosti sú použité vysokokvalitné materiály a najmodernejšie metódy výroby. V našom trvalom záväzku voči životnému prostrediu sú použité iba materiály schválené radou Forest Stewardship Council. Bezpečnosť je na prvom mieste - vždy! V prvom rade nám záleží na deťoch a vždy sa snažíme zaistiť, aby všetky výrobky spĺňali najvyššie medzinárodné štandardy, a zaistiť tak, aby boli výrobky vždy bezpečné pre deti i dospelých. Materiálové zloženie: odolná lepenka z recyklovaných materiálov, maľovaná zdravotne nezávadnými sójovými atramentmi bez obsahu PVC, BPA či ftalátov. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
5,50 € 10,99 €

Puzzle v plechovke Morské zvieratá 150 Crocodile Creek


Dve kolekcie puzzle v plechovke 50 a 150 kusové sú potešením pre menších aj väčších nadšencov puzzle a to nielen na cesty, ale vďaka výhodnému baleniu si ich môžu vziať sebou ozaj kdekoľvek. Puzzle v plechovke Morské zvieratá je nádherné farebné puzzle s obrázkami zvierat žijúcich pod hladinou mora, vďaka ktorým sa aj vy môžete stať súčasťou a nahliadnuť do ich sveta. Puzzle je vhodné pre deti od 6 rokov. Klasická nadčasová hračka pre všetky vekové kategórie, ktorú oceňujú ľudia na celom svete. Sú to skvelé aktivity vo vnútri, ktoré podporujú koordináciu rúk a očí, jemnú motoriku a riešenie problémov. Sú to skvelé darčeky po celý rok! Na kvalite nám záleží! Na zaistenie kvality a bezpečnosti sú použité vysokokvalitné materiály a najmodernejšie metódy výroby. V našom trvalom záväzku voči životnému prostrediu sú použité iba materiály schválené radou Forest Stewardship Council. Bezpečnosť je na prvom mieste - vždy! V prvom rade nám záleží na deťoch a vždy sa snažíme zaistiť, aby všetky výrobky spĺňali najvyššie medzinárodné štandardy, a zaistiť tak, aby boli výrobky vždy bezpečné pre deti i dospelých. Materiálové zloženie: odolná lepenka z recyklovaných materiálov, maľovaná zdravotne nezávadnými sójovými atramentmi bez obsahu PVC, BPA či ftalátov. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
5,50 € 10,99 €

Puzzle v plechovke Svet Dinosaurov 50 Crocodile Creek


Dve kolekcie puzzle v plechovke 50 a 150 kusové sú potešením pre menších aj väčších nadšencov puzzle a to nielen na cesty, ale vďaka výhodnému baleniu si ich môžu vziať sebou ozaj kdekoľvek. Puzzle v plechovke Svet Dinosaurov je nádherné farebné puzzle s obrázkami roznych druhov dinosaurov, vďaka ktorým sa aj vy môžete stať súčasťou a nahliadnuť do ich sveta. Puzzle je vhodné pre deti od 4 rokov. Klasická nadčasová hračka pre všetky vekové kategórie, ktorú oceňujú ľudia na celom svete. Sú to skvelé aktivity vo vnútri, ktoré podporujú koordináciu rúk a očí, jemnú motoriku a riešenie problémov. Sú to skvelé darčeky po celý rok! Na kvalite nám záleží! Na zaistenie kvality a bezpečnosti sú použité vysokokvalitné materiály a najmodernejšie metódy výroby. V našom trvalom záväzku voči životnému prostrediu sú použité iba materiály schválené radou Forest Stewardship Council. Bezpečnosť je na prvom mieste - vždy! V prvom rade nám záleží na deťoch a vždy sa snažíme zaistiť, aby všetky výrobky spĺňali najvyššie medzinárodné štandardy, a zaistiť tak, aby boli výrobky vždy bezpečné pre deti i dospelých. Materiálové zloženie: odolná lepenka z recyklovaných materiálov, maľovaná zdravotne nezávadnými sójovými atramentmi bez obsahu PVC, BPA či ftalátov. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
5,50 € 10,99 €

Puzlle v plechovke Sny Jednorožcov 50 Crocodile Creek


Dve kolekcie puzzle v plechovke 50 a 150 kusové sú potešením pre menších aj väčších nadšencov puzzle a to nielen na cesty, ale vďaka výhodnému baleniu si ich môžu vziať sebou ozaj kdekoľvek. Puzzle v plechovke Sny jednorožcov je nádherné farebné puzzle plné jednorožcov v záhrade, vďaka ktorým sa aj vy môžete stať súčasťou a nahliadnuť do ich sveta. Puzzle je vhodné pre deti od 4 rokov. Klasická nadčasová hračka pre všetky vekové kategórie, ktorú oceňujú ľudia na celom svete. Sú to skvelé aktivity vo vnútri, ktoré podporujú koordináciu rúk a očí, jemnú motoriku a riešenie problémov. Sú to skvelé darčeky po celý rok! Na kvalite nám záleží! Na zaistenie kvality a bezpečnosti sú použité vysokokvalitné materiály a najmodernejšie metódy výroby. V našom trvalom záväzku voči životnému prostrediu sú použité iba materiály schválené radou Forest Stewardship Council. Bezpečnosť je na prvom mieste - vždy! V prvom rade nám záleží na deťoch a vždy sa snažíme zaistiť, aby všetky výrobky spĺňali najvyššie medzinárodné štandardy, a zaistiť tak, aby boli výrobky vždy bezpečné pre deti i dospelých. Materiálové zloženie: odolná lepenka z recyklovaných materiálov, maľovaná zdravotne nezávadnými sójovými atramentmi bez obsahu PVC, BPA či ftalátov. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
5,50 € 10,99 €

Trblietavé vyškrabávanie Vesmírny bádateľ


Vyškrabávajte, trblietajte a tvorte! Sady Crocodile Creek's Sparkle Scratch Art sú skvelou zábavou pre deti. Každá sada obsahuje 10 tematických hárkov na odhaľovanie iskrivého umenia plus päť prázdnych hárkov a hárok so šablónou, aby si deti vytvorili svoje vlastné majstrovské diela. Detaily produktu: 10 tematických listov 5 prázdnych listov 1 šablóna 1 drevená vyškrabávacia palička Upozornenie:Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.Obsahuje funkčné ostré hrany.
Vypredané
7,50 € 14,99 €

Puzzle Priatelia lesa v tvarovanej krabičke 36 Crocodile Creek


Ďalšie skvelé podlahové puzzle z amerického Crocodile Creek. Super pekná ilustrácia množstva lesných zvieratiek s roztomilým pohľadom v očiach. Je toho toľko čo vidieť! Puzzle má rozmery 50 x 69 cm a pozostáva z 36 veľkých dielikov, ktoré uchopia malé ručičky veľmi hravo. Toto 36-dielne puzzle je špeciálne a vysoko kvalitné v nádhernom, odolnom darčekovom balení v tvare kontúry. Mierne zapustené veko uľahčuje otváranie úložného boxu malými prstami. Dodáva sa s robustnými, jumbo kusmi. Klasická nadčasová hračka pre všetky vekové kategórie, ktorú oceňujú ľudia na celom svete. Sú to skvelé aktivity vo vnútri, ktoré podporujú koordináciu rúk a očí, jemnú motoriku a riešenie problémov. Sú to skvelé darčeky po celý rok! Na kvalite nám záleží! Na zaistenie kvality a bezpečnosti sú použité vysokokvalitné materiály a najmodernejšie metódy výroby. V našom trvalom záväzku voči životnému prostrediu sú použité iba materiály schválené radou Forest Stewardship Council. Bezpečnosť je na prvom mieste - vždy! V prvom rade nám záleží na deťoch a vždy sa snažíme zaistiť, aby všetky výrobky spĺňali najvyššie medzinárodné štandardy, a zaistiť tak, aby boli výrobky vždy bezpečné pre deti i dospelých. Úroveň zručnosti: začiatočník. Materiálové zloženie: odolná lepenka z recyklovaných materiálov, maľovaná zdravotne nezávadnými sójovými atramentmi bez obsahu PVC, BPA či ftalátov. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
12,00 € 23,99 €

Puzzle podlahové Kúzlo zimy v tvarovanej krabičke 60 Crocodile Creek


Ďalšie skvelé podlahové puzzle z amerického Crocodile Creek. Super pekná ilustrácia množstva lesných zvieratiek s roztomilým pohľadom v očiach v zimnej krajine. Je toho toľko čo vidieť! Puzzle má rozmery 50 x 69 cm a pozostáva z 36 veľkých dielikov, ktoré uchopia malé ručičky veľmi hravo.Toto 36-dielne puzzle je špeciálne a vysoko kvalitné v nádhernom, odolnom darčekovom balení v tvare kontúry. Mierne zapustené veko uľahčuje otváranie úložného boxu malými prstami. Dodáva sa s robustnými, jumbo kusmi. Klasická nadčasová hračka pre všetky vekové kategórie, ktorú oceňujú ľudia na celom svete. Sú to skvelé aktivity vo vnútri, ktoré podporujú koordináciu rúk a očí, jemnú motoriku a riešenie problémov. Sú to skvelé darčeky po celý rok!Na kvalite nám záleží! Na zaistenie kvality a bezpečnosti sú použité vysokokvalitné materiály a najmodernejšie metódy výroby. V našom trvalom záväzku voči životnému prostrediu sú použité iba materiály schválené radou Forest Stewardship Council.Bezpečnosť je na prvom mieste - vždy! V prvom rade nám záleží na deťoch a vždy sa snažíme zaistiť, aby všetky výrobky spĺňali najvyššie medzinárodné štandardy, a zaistiť tak, aby boli výrobky vždy bezpečné pre deti i dospelých.Úroveň zručnosti: začiatočník. Materiálové zloženie: odolná lepenka z recyklovaných materiálov, maľovaná zdravotne nezávadnými sójovými atramentmi bez obsahu PVC, BPA či ftalátov. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
10,00 € 19,99 €

Puzzle pre najmenších Doprava 2 Crocodile Creek


Puzzle pre najmenších sú ideálne na prvé učenie pre detičky od dvoch rokov. Každá sada puzzle je šikovne zabalená v pevnom kanistri s rúčkou a kúskom puzzle na vonkajšej strane, aby sa ukázala kvalita puzzle. Drobci radi nosia vedierka plné drobností a tieto šikovné puzzle v kanistry ich určite potešia. Upozornenie/ informácia: Výrobok je vhodný pre deti od 2 rokov.
Vypredané
8,50 € 16,99 €

Puzzle pre najmenších Džungľa 2 Crocodile Creek


Puzzle pre najmenších sú ideálne na prvé učenie pre detičky od dvoch rokov. Každá sada puzzle je šikovne zabalená v pevnom kanistri s rúčkou a kúskom puzzle na vonkajšej strane, aby sa ukázala kvalita puzzle. Drobci radi nosia vedierka plné drobností a tieto šikovné puzzle v kanistry ich určite potešia. Upozornenie/ informácia: Výrobok je vhodný pre deti od 2 rokov.
Vypredané
8,50 € 16,99 €

Maľovanie na plátno Jednorožec Crocodile Creek


Tento maliarsky set je navrhnutý pre malých artistov, aby ich podporil k vytvoreniu ich majstrovského diela. Úžasná úvodná maliarska aktivita vhodná pre deti od 6 rokov. Detaily produktu: 1 plátno na drevenom ráme 10 netxických akrylových farieb 2 štetce 1 maliarska paleta
Vypredané
7,50 € 14,99 €

Magické maľovanie Doprava Tiger Tribe


Sledujte, ako sa z vašich malých detí stanú kúzelnícki umelci, s naším najpredávanejším setom Magické maľovanie. Jednoducho naplňte svoj magický štetec vodou a odhaľte nádherné ilustrácie oživené každým ťahom štetca. Nechajte obraz zaschnúť a obraz sa vráti do biela, skrývajúc čarovný svet, aby sa odhalil pri ďalšom hraní s vodou. Tento set je ideálna na prenosné hry (žiadne špinavé štetce, žiadne vodné okuliare na prevrátenie). Obsahuje štyri ilustrácie všetkých vašich obľúbených rodinných miláčikov, ktorých môžete objaviť, vrátane psov, mačiek, králikov, vtákov a dokonca aj zbierky úžasných axolotlov. Na zadnej strane každej ilustračnej tabule je zoznam zábavných vecí, ktoré môžete pri maľovaní nájsť a počítať, a tak získate hodiny zábavy! Každá sada obsahuje: 4 magické ilustračné tabule (s aktivitami na zadnej strane) 1 magický štetec Upozornenie: Vhodné pre deti od 12 measiacov
Vypredané
5,50 € 10,99 €

Hračky kúpite na e-shope alebo v kníhkupectvách Panta Rhei.