! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Hry a hračky - Bábiky a doplnky strana 8 z 8

Bábika Amiga Comunión Carla 32cm


Carla je 32 cm Amiga bábika. Jej tváričku zdobia sivomodré očká a dlhé vlnité blond vlasy. Carla je oblečená v bielych spoločenských šatočkách so sivým lemom v páse a modrými kvetmi na gumičke do vlasov. Na nohách má ponožky a obuté biele topánočky. V Paole Reina závode, ktorý má dlhoročnú tradíciu, berú svoju prácu ako životnú filozofiu, ktorá je založená na ich záväzku ku kvalite. Pracujú na tom, aby deťom na celom svete prinášali nádej, aby im pomohli spoznávať svet okolo seba a premieňať ho prostredníctvom hry na krajšie miesto . Všetky bábiky, ako aj ich oblečenie a doplnky sú vyrobené 100% v Španielsku, v továrni Onil (Alicante), rodisku bábik a hračiek zo 70. rokov 19. storočia. Táto certifikácia „Made in 100% in Spain“ zaisťuje súlad s najprísnejšími kontrolami európskych noriem kvality ich produktov. Za každou bábikou Paola Reina stojí veľká skupina špecialistov, ktorí pracujú na jej vývoji. Technológia, kvalita a dizajn zohrávajú veľmi dôležitú úlohu vo výrobnom procese, pričom kombinujú pokročilé techniky s inými úplne ručne vyrobenými technikami, ako je plastika formy, make-up tváre, účes alebo obliekanie. Materiály použité v bábikách sú vysoko kvalitné. Od suroviny až po látky, vlasy, oči, jemnú vôňu vanilky a každý z doplnkov bábik. Materiál použitý na výrobu našich bábik je vinyl bez ftalátov. Chceme sa uistiť, že vaše dieťa je v bezpečí, preto sa 100% eliminovali chemikálie, ktoré obsahujú ftaláty. Sú to bábiky vyrobené srdcom, vytvorené s kvalitou a dizajnom... Sme hrdí, že vám môžeme ponúknuť tieto kvalitne vyrobené bábiky. Bábiky Las Amigas sú 32 cm vysoké, voňajúce po vanilke, ktorá je obchodnou známkou Paola Reina spoločnosti. Bábiky sú veľmi štíhle, kopírujú tvar tela dievčatiek pred dospievaním. Majú otočnú hlavičku a pohyblivé končatiny. Ich vlásky sú bezpečne zakorenené, naozaj husté a kvalitné, ideálne pre nekonečné česanie a styling. Ich tváričky s vloženými / fixovanými očkami vyrobenými z iskrivého plexiskla a lemované dlhými riasami na hornom viečku sú naozaj pôvabné. Veľkosť: 32 cm UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia. V súlade s normou EN71 CEE/ASTM F936. Produkt je originál, jeho imitácia je zakázaná. Obal uchovajte ako legálny dôkaz o pôvode.
Vypredané
45,99 €

Bábika Soy Tú Audrey 42cm


Bábika Audrey 42cm vysoká s blond vlasmi a modrými očami má na sebe ružový svetrík so zimnými motívmi, károvanú sukňu s ružovým tylom a súpravu čiapky s ružovým kožušinovým šálom a bielymi brmbolcami. Na chladnú zimu nosí biele návleky na nohy, ktoré ladia s jej ružovo-bielymi ponožkami a teniskami. V Paole Reina závode, ktorý má dlhoročnú tradíciu, berú svoju prácu ako životnú filozofiu, ktorá je založená na ich záväzku ku kvalite. Pracujú na tom, aby deťom na celom svete prinášali nádej, aby im pomohli spoznávať svet okolo seba a premieňať ho prostredníctvom hry na krajšie miesto . Všetky bábiky, ako aj ich oblečenie a doplnky sú vyrobené 100% v Španielsku, v továrni Onil (Alicante), rodisku bábik a hračiek zo 70. rokov 19. storočia. Táto certifikácia „Made in 100% in Spain“ zaisťuje súlad s najprísnejšími kontrolami európskych noriem kvality ich produktov. Za každou bábikou Paola Reina stojí veľká skupina špecialistov, ktorí pracujú na jej vývoji. Technológia, kvalita a dizajn zohrávajú veľmi dôležitú úlohu vo výrobnom procese, pričom kombinujú pokročilé techniky s inými úplne ručne vyrobenými technikami, ako je plastika formy, make-up tváre, účes alebo obliekanie. Materiály použité v bábikách sú vysoko kvalitné. Od suroviny až po látky, vlasy, oči, jemnú vôňu vanilky a každý z doplnkov bábik. Materiál použitý na výrobu našich bábik je vinyl bez ftalátov. Chceme sa uistiť, že vaše dieťa je v bezpečí, preto sa 100% eliminovali chemikálie, ktoré obsahujú ftaláty. Sú to bábiky vyrobené srdcom, vytvorené s kvalitou a dizajnom... Sme hrdí, že vám môžeme ponúknuť tieto kvalitne vyrobené bábiky. Veľkosť: 42 cm UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia. V súlade s normou EN71 CEE/ASTM F936. Produkt je originál, jeho imitácia je zakázaná. Obal uchovajte ako legálny dôkaz o pôvode.
Vypredané
57,99 €

Lacná hra Bábika Bailarina Reina Lidia 60 cm (-25%)


Bábika Bailarina Reina Lidia je rozkošná multikĺbová bábika baletka 60 cm. Lidia má dlhé hnedé vlasy s kvetinkovou čelenkou, očarujúce hnedé očká a trblietavé fialové šaty s dlhým rukávom, nariasenou tylovou baletnou sukničkou a opaskom s krásnymi kvetinkami. Nohy jej zdobia pančušky a ružové baletné topánočky. V Paole Reina závode, ktorý má dlhoročnú tradíciu, berú svoju prácu ako životnú filozofiu, ktorá je založená na ich záväzku ku kvalite. Pracujú na tom, aby deťom na celom svete prinášali nádej, aby im pomohli spoznávať svet okolo seba a premieňať ho prostredníctvom hry na krajšie miesto . Všetky bábiky, ako aj ich oblečenie a doplnky sú vyrobené 100% v Španielsku, v továrni Onil (Alicante), rodisku bábik a hračiek zo 70. rokov 19. storočia. Táto certifikácia „Made in 100% in Spain“ zaisťuje súlad s najprísnejšími kontrolami európskych noriem kvality ich produktov. Za každou bábikou Paola Reina stojí veľká skupina špecialistov, ktorí pracujú na jej vývoji. Technológia, kvalita a dizajn zohrávajú veľmi dôležitú úlohu vo výrobnom procese, pričom kombinujú pokročilé techniky s inými úplne ručne vyrobenými technikami, ako je plastika formy, make-up tváre, účes alebo obliekanie. Materiály použité v bábikách sú vysoko kvalitné. Od suroviny až po látky, vlasy, oči, jemnú vôňu vanilky a každý z doplnkov bábik. Materiál použitý na výrobu našich bábik je vinyl bez ftalátov. Chceme sa uistiť, že vaše dieťa je v bezpečí, preto sa 100% eliminovali chemikálie, ktoré obsahujú ftaláty. Sú to bábiky vyrobené srdcom, vytvorené s kvalitou a dizajnom... Sme hrdí, že vám môžeme ponúknuť tieto kvalitne vyrobené bábiky. Veľkosť: 60 cm UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia. V súlade s normou EN71 CEE/ASTM F936. Produkt je originál, jeho imitácia je zakázaná. Obal uchovajte ako legálny dôkaz o pôvode.
Vypredané
74,99 € 99,99 €

dostupné aj ako:

zľavy Haba

Bábika dievča Milou 32 cm


Milou je niekedy dosť nezbedná, no nikdy neprestane byť rozkošná. Sprevádza deti, keď vstupujú do novej životnej etapy, v ktorej sú hranie rolí, komunikácia a rozvoj sociálnych zručností čoraz dôležitejšie. Vyznačuje sa moderným, no nadčasovým oblečením a najmä prirodzeným, živým dizajnom, jej telo je vymodelované do proporcií dieťaťa. Deti sa môžu v tejto bábike nájsť a využiť pri hre svoju fantáziu a kreativitu. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
50,99 €

Bábika chlapec Matti 32 cm


Matti je obzvlášť cool a každého dostane do dobrej nálady. Sprevádza deti, keď vstupujú do novej životnej etapy, kde sú čoraz dôležitejšie rolové hry, komunikácia a rozvoj sociálnych zručností. Vyznačuje sa moderným, no nadčasovým oblečením a najmä prirodzeným, živým dizajnom, jeho telo je vymodelované do proporcií dieťaťa. Deti sa môžu v tejto bábike nájsť a využiť pri hre svoju fantáziu a kreativitu. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
50,99 €

Textilná bábika IDA


Ida je kombináciou srdečnej kamarátky na hranie a parťáka, ktorý sa dá objať: jej plyšové telo je jednoducho stvorené na to, aby sa k nemu túlila. Jej dlhé ruky a nohy sú ľahko uchopiteľné aj pre malé deti. Ako najlepšia kamarátka je pripravená podeliť sa o všetky dobrodružstvá detstva a ako verný spoločník tu bude vždy pre vás. UPOZORNENIE: Vhodné pre deti od 18 mesiacov.
Vypredané
28,99 €

Lacná hra Bábika chlapec Matti 32 cm (-25%)


Matti je obzvlášť cool a každého dostane do dobrej nálady. Sprevádza deti, keď vstupujú do novej životnej etapy, kde sú čoraz dôležitejšie rolové hry, komunikácia a rozvoj sociálnych zručností. Vyznačuje sa moderným, no nadčasovým oblečením a najmä prirodzeným, živým dizajnom, jeho telo je vymodelované do proporcií dieťaťa. Deti sa môžu v tejto bábike nájsť a využiť pri hre svoju fantáziu a kreativitu. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
38,24 € 50,99 €

dostupné aj ako: