! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Beatrice Motýľ plyšová hračka JELLYCAT


Kúzelná s milým úsmevom, je to krásna Beatrice motýľ! Ružová a útulná s fazuľovým telíčkom, mäkkými textúrovanými krídlami a semišovými tykadlami, táto veselá kamoška miluje lahodný nektár a celý deň sa hrá v záhrade! INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
32,99 €

Bábika Las Miniamigas Estela 21cm


Bábika Estela je jedna z 12 bábik 21 cm s rôznou farbou vlasov a očí, s veľmi charakteristickými črtami. S kvetinovou čelenkou vo vlasoch a krásnymi zelenými šatôčkami zdobenými kvetinkami, čiernymi balerínami je okúzľujúcou spoločníčkou nejednej mladej slečny. Sú to mini bábiky, ale sú veľmi krásne! V Paole Reina závode, ktorý má dlhoročnú tradíciu, berú svoju prácu ako životnú filozofiu, ktorá je založená na ich záväzku ku kvalite. Pracujú na tom, aby deťom na celom svete prinášali nádej, aby im pomohli spoznávať svet okolo seba a premieňať ho prostredníctvom hry na krajšie miesto . Všetky bábiky, ako aj ich oblečenie a doplnky sú vyrobené 100% v Španielsku, v továrni Onil (Alicante), rodisku bábik a hračiek zo 70. rokov 19. storočia. Táto certifikácia „Made in 100% in Spain“ zaisťuje súlad s najprísnejšími kontrolami európskych noriem kvality ich produktov. Za každou bábikou Paola Reina stojí veľká skupina špecialistov, ktorí pracujú na jej vývoji. Technológia, kvalita a dizajn zohrávajú veľmi dôležitú úlohu vo výrobnom procese, pričom kombinujú pokročilé techniky s inými úplne ručne vyrobenými technikami, ako je plastika formy, make-up tváre, účes alebo obliekanie. Materiály použité v bábikách sú vysoko kvalitné. Od suroviny až po látky, vlasy, oči, jemnú vôňu vanilky a každý z doplnkov bábik. Materiál použitý na výrobu našich bábik je vinyl bez ftalátov. Chceme sa uistiť, že vaše dieťa je v bezpečí, preto sa 100% eliminovali chemikálie, ktoré obsahujú ftaláty. Sú to bábiky vyrobené srdcom, vytvorené s kvalitou a dizajnom... Sme hrdí, že vám môžeme ponúknuť tieto kvalitne vyrobené bábiky. Veľkosť: 21 cm UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia. V súlade s normou EN71 CEE/ASTM F936. Produkt je originál, jeho imitácia je zakázaná. Obal uchovajte ako legálny dôkaz o pôvode.
Vypredané
26,99 €

Cicero Leňochod plyšová hračka JELLYCAT


Cicero Leňochod má veľa nápadov a rád prednáša prejavy z vrcholkov stromov! Tento nadýchaný, zasnený lesný kamarát má chlpatú, vlnenú pralinkovú kožušinu a tvár v tvare srdca s kakaovými záplatami. Lopsový a nohatý, pomalý, ale stabilný, Cicero je taký miláčik. INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
18,00 € 35,99 €
zľavy Haba
  • 5 /5

Henry Hound psík plyšová hračka JELLYCAT


Henry Hound je rozkošne lenivý a rád sa zmieta pred ohňom. Čokoládovo robustný vráskavý a mäkký, tento poddajný havko je jemným priateľom. Henry s orieškovými očami, veľkým nosom, huňatými uškami a dlhým vlnitým chvostom, je najlepším kamarátom, ktorý sa môže túliť a hladiť. INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
18,00 € 35,99 €

Huggady Hroch plyšová hračka JELLYCAT


Huggady Hippo je v zamatovej malinovej srsti pomerne báječný. Tento statný chalan, ktorý drieme a zíva pri chladnom trávnatom bazéne, sa jednoducho rád natiahne. S huňatými nozdrami, prítulným bruškom a mäkkými labkami je tento hroch sladký ako med. INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
16,50 € 32,99 €

Sleepee Opička plyšová hračka JELLYCAT


Po dlhom dni túlania sa a šplhania je Sleepee Opička celý zmorená od únavy. Tento roly-poly nezbedník má pružný chvost, pokrčené uši a jemnú lieskovo-orieškovú srsť. S bujarými nohami, tvárou v tvare srdca a sladko zavretými očami je tento beťár iskrivý. INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
15,00 € 29,99 €

AMUSEABLE Mandarínka plyšová hračka JELLYCAT


Veselá, šťavnatá a dokonale kyprá, zábavná Mandarínka je dobrá pre každého! Nádherne oranžová s textúrovanou kožušinou a veľmi jemnými kordovými listami a čižmami, tento smajlíkový citrus má svoj šmrnc! INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie. Veselá, šťavnatá a dokonale kyprá, zábavná Mandarínka je dobrá pre každého! Nádherne oranžová s textúrovanou kožušinou a veľmi jemnými kordovými listami a čižmami, tento smajlíkový citrus má svoj šmrnc! INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
15,00 € 29,99 €

Tuffet Panda plyšová hračka JELLYCAT


Tuffet Panda, prívetivo nadýchaná a krásne lenivá, miluje bambusové grilovanie! Mäkká hrboľatá v modro-šedej a krémovej srsti, s tučným bruškom a výraznými očnými pásikmi, táto zívajúca panda je pokojným kamarátom. INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
14,50 € 28,99 €

Fuddlewuddle Lev plyšová hračka JELLYCAT


Prečo má Fuddlewuddle Lev takú nádhernú kožušinu? Je to prestrojenie na cestu na pláž? Myslíme si, že spadol do vane s karamelom, ale to nevysvetľuje jeho krásnu jantárovú hrivu! Tento chrumkavý a mäkký lev je hodvábny a sladký, a hoci má byť divoký, je naozaj vegetarián! Jeho obľúbené maškrty sú želé gazely. INFORMÁCIA: Neodporúča sa pre deti do 12 mesiacov kvôli vypadávaniu vlákien. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
14,00 € 27,99 €

Smart Zápisník plyšová hračka JELLYCAT


Smart zápisník je plný zábavných nápadov! Tento vtipný žolík je útulný v šarlátovej farbe, má striebristý odznak s menom, čiernu väzbu a záložku a kordové čižmy zo sladkého drievka! Ste pripravení študovať? INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
14,00 € 27,99 €

BASHFUL Hanblivý svišť plyšová hračka JELLYCAT


Počuješ piskot? Je to hanblivý svišť! Tento hraboš má strakatú kožušinu so striebornými odleskami a huňatý chvost. S piškótovým náhubkom, mäkkými zubami a jemným čiernym nosom je tento pobehujúci beťár šampión. INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
13,50 € 26,99 €

BASHFUL Žirafa malá plyšová hračka JELLYCAT


Dokonalý darček pre starostlivého chovateľa, hanblivá žirafa je milujúca a lojálna, aj keď trochu plachá! Jej karamelová a biela srsť je taká zamatová, ako len môže byť, a miluje šteklenie svojich chrumkavých rohov! INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
18,99 €
  • 5 /5

Bábika Las Amigas Carla 32cm


Carla je 32 cm vinylová bábika. Na dlhých blond vlasoch má čiapku a šaty bez rukávov s tylovou sukňou. Všetko v odtieňoch ružovej a modrej, ktoré jej tak pristanú! A tie topánočky na šnurovanie, no dá sa im odolať? V Paole Reina závode, ktorý má dlhoročnú tradíciu, berú svoju prácu ako životnú filozofiu, ktorá je založená na ich záväzku ku kvalite. Pracujú na tom, aby deťom na celom svete prinášali nádej, aby im pomohli spoznávať svet okolo seba a premieňať ho prostredníctvom hry na krajšie miesto . Všetky bábiky, ako aj ich oblečenie a doplnky sú vyrobené 100% v Španielsku, v továrni Onil (Alicante), rodisku bábik a hračiek zo 70. rokov 19. storočia. Táto certifikácia „Made in 100% in Spain“ zaisťuje súlad s najprísnejšími kontrolami európskych noriem kvality ich produktov. Za každou bábikou Paola Reina stojí veľká skupina špecialistov, ktorí pracujú na jej vývoji. Technológia, kvalita a dizajn zohrávajú veľmi dôležitú úlohu vo výrobnom procese, pričom kombinujú pokročilé techniky s inými úplne ručne vyrobenými technikami, ako je plastika formy, make-up tváre, účes alebo obliekanie. Materiály použité v bábikách sú vysoko kvalitné. Od suroviny až po látky, vlasy, oči, jemnú vôňu vanilky a každý z doplnkov bábik. Materiál použitý na výrobu našich bábik je vinyl bez ftalátov. Chceme sa uistiť, že vaše dieťa je v bezpečí, preto sa 100% eliminovali chemikálie, ktoré obsahujú ftaláty. Sú to bábiky vyrobené srdcom, vytvorené s kvalitou a dizajnom... Sme hrdí, že vám môžeme ponúknuť tieto kvalitne vyrobené bábiky. Bábiky Las Amigas sú 32 cm vysoké, voňajúce po vanilke, ktorá je obchodnou známkou Paola Reina spoločnosti. Bábiky sú veľmi štíhle, kopírujú tvar tela dievčatiek pred dospievaním. Majú otočnú hlavičku a pohyblivé končatiny. Ich vlásky sú bezpečne zakorenené, naozaj husté a kvalitné, ideálne pre nekonečné česanie a styling. Ich tváričky s vloženými / fixovanými očkami vyrobenými z iskrivého plexiskla a lemované dlhými riasami na hornom viečku sú naozaj pôvabné. Veľkosť: 32 cm UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia. V súlade s normou EN71 CEE/ASTM F936. Produkt je originál, jeho imitácia je zakázaná. Obal uchovajte ako legálny dôkaz o pôvode.
Vypredané
42,99 €

Bábika Las Amigas Dasha cyklistka 32cm


Dasha cyklistka je jednou z 8 bábik Amigas, ktoré predstavujú rôzne povolania, športy, jedna je školáčka a druhá super hrdinka! Vyberte si, kto sa vám najviac páči: policajt, kuchár, zdravotná sestra, umelkyňa, učiteľka základnej školy, školáčka, plavkyňa, profesionálna cyklistka alebo si myslíte, že vaša bábika má super schopnosti? V Paole Reina závode, ktorý má dlhoročnú tradíciu, berú svoju prácu ako životnú filozofiu, ktorá je založená na ich záväzku ku kvalite. Pracujú na tom, aby deťom na celom svete prinášali nádej, aby im pomohli spoznávať svet okolo seba a premieňať ho prostredníctvom hry na krajšie miesto . Všetky bábiky, ako aj ich oblečenie a doplnky sú vyrobené 100% v Španielsku, v továrni Onil (Alicante), rodisku bábik a hračiek zo 70. rokov 19. storočia. Táto certifikácia „Made in 100% in Spain“ zaisťuje súlad s najprísnejšími kontrolami európskych noriem kvality ich produktov. Za každou bábikou Paola Reina stojí veľká skupina špecialistov, ktorí pracujú na jej vývoji. Technológia, kvalita a dizajn zohrávajú veľmi dôležitú úlohu vo výrobnom procese, pričom kombinujú pokročilé techniky s inými úplne ručne vyrobenými technikami, ako je plastika formy, make-up tváre, účes alebo obliekanie. Materiály použité v bábikách sú vysoko kvalitné. Od suroviny až po látky, vlasy, oči, jemnú vôňu vanilky a každý z doplnkov bábik. Materiál použitý na výrobu našich bábik je vinyl bez ftalátov. Chceme sa uistiť, že vaše dieťa je v bezpečí, preto sa 100% eliminovali chemikálie, ktoré obsahujú ftaláty. Sú to bábiky vyrobené srdcom, vytvorené s kvalitou a dizajnom... Sme hrdí, že vám môžeme ponúknuť tieto kvalitne vyrobené bábiky. Bábiky Las Amigas sú 32 cm vysoké, voňajúce po vanilke, ktorá je obchodnou známkou Paola Reina spoločnosti. Bábiky sú veľmi štíhle, kopírujú tvar tela dievčatiek pred dospievaním. Majú otočnú hlavičku a pohyblivé končatiny. Ich vlásky sú bezpečne zakorenené, naozaj husté a kvalitné, ideálne pre nekonečné česanie a styling. Ich tváričky s vloženými / fixovanými očkami vyrobenými z iskrivého plexiskla a lemované dlhými riasami na hornom viečku sú naozaj pôvabné. Veľkosť: 32 cm UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia. V súlade s normou EN71 CEE/ASTM F936. Produkt je originál, jeho imitácia je zakázaná. Obal uchovajte ako legálny dôkaz o pôvode.
Vypredané
45,99 €

Bábätko Los Bebitos dievčatko s kvetinovým vankúšom 36cm


Bábika Los Bebitos predstavuje bábätko o veľkosti 45 cm. Materiál, z ktorého je vyrobený, je jemnejší na dotyk a vonia, aby viac pripomínal bábätko. Má na sebe krátke ružové šaty, nohavičky a zladenú čelenku. Bábika je uložená na vankúšiku v tvare kvetinky v ružových a šedých tónoch. V Paole Reina závode, ktorý má dlhoročnú tradíciu, berú svoju prácu ako životnú filozofiu, ktorá je založená na ich záväzku ku kvalite. Pracujú na tom, aby deťom na celom svete prinášali nádej, aby im pomohli spoznávať svet okolo seba a premieňať ho prostredníctvom hry na krajšie miesto . Všetky bábiky, ako aj ich oblečenie a doplnky sú vyrobené 100% v Španielsku, v továrni Onil (Alicante), rodisku bábik a hračiek zo 70. rokov 19. storočia. Táto certifikácia „Made in 100% in Spain“ zaisťuje súlad s najprísnejšími kontrolami európskych noriem kvality ich produktov. Za každou bábikou Paola Reina stojí veľká skupina špecialistov, ktorí pracujú na jej vývoji. Technológia, kvalita a dizajn zohrávajú veľmi dôležitú úlohu vo výrobnom procese, pričom kombinujú pokročilé techniky s inými úplne ručne vyrobenými technikami, ako je plastika formy, make-up tváre, účes alebo obliekanie. Materiály použité v bábikách sú vysoko kvalitné. Od suroviny až po látky, vlasy, oči, jemnú vôňu vanilky a každý z doplnkov bábik. Materiál použitý na výrobu našich bábik je vinyl bez ftalátov. Chceme sa uistiť, že vaše dieťa je v bezpečí, preto sa 100% eliminovali chemikálie, ktoré obsahujú ftaláty. Sú to bábiky vyrobené srdcom, vytvorené s kvalitou a dizajnom... Sme hrdí, že vám môžeme ponúknuť tieto kvalitne vyrobené bábiky. Veľkosť: 45 cm. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia. V súlade s normou EN71 CEE/ASTM F936. Produkt je originál, jeho imitácia je zakázaná. Obal uchovajte ako legálny dôkaz o pôvode.
Vypredané
45,99 €

Curvie Prasiatko plyšová hračka JELLYCAT


Ruffly, bujaré prasiatko Curvie odpočíva po úplnom rannom hľuzovaní! Jemne hebké v púdrovo ružovej srsti, s elegantnými semišovými kopýtkami a sladkým ňufákom, toto zlatíčko s kučeravým chvostom vám môže pomôcť s domácimi úlohami! INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
34,99 €

Flossie Oslík plyšová hračka JELLYCAT


Flossie Oslík je úžasne jemný, s takými vlniacimi sa kamienkovými ušami! Táto chlpatá a šteklivá hračka má drobivú srsť, krémovú papuľu a semišové kopýtka! Flossie Donkey je s hodvábnou hrivou a chlpatým chvostom taký šťastný! INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
14,00 € 27,99 €

BASHFUL Polnočný Zajačik malý plyšová hračka JELLYCAT


Hanblivý polnočný Zajačik je plaché zlatíčko s jemnou polnočnou srsťou. Tento zajačik s brmbolcovým nosom v sýtej námorníckej modrej miluje čas na spanie. Zajačik s trblietavými ušami plnými trblietavých strieborných hviezd je zasneným kamarátom. INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
20,99 €

Vividie Chameleón plyšová hračka JELLYCAT


Vividie Chameleón má neskutočne žiarivé oči! Tento surovo oranžový a prapodivne nádherný plaz loví ploštice! S mäkkými brmbolcovými ostňami, zatočeným chvostom, uštipačným úsmevom a hrbatými nohami je to charizmatický chameleón! INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
36,99 €