! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Plyšová hračka Disney: Thumper 25cm


Vždy dobre naladený králiček Thumper je dobrým priateľom slávneho Bambiho. Teraz je pripravený stať sa rovnako spoľahlivým parťákom tiež pre vaše ratolesti. Svojim úsmevom im vždycky zdvihne náladu a možno si vďaka nemu deti obľúbia aj mrkvu.
Vypredané
15,49 €

Plyšová hračka Disney: Minnie 25cm


Obľúbená rozprávková postavička s licenciou Disney. Krásna Minnie svojím širokým úsmevom zdvihne náladu každému, koho stretne. Veselou atmosférou naplní aj detskú izbičku vašej malej slečny. Je vyrobená z príjemného mäkkého plyšu, takže je skvelá na túlenie, zároveň vďaka krásnymm šatičkám vyhovuje aj tým najnáročnejším parádniciam.
Vypredané
14,99 €

Plyšová hračka Disney: Oslík do postieľky 25cm


Známy oslík do postieľky z jemného materiálu štýlovo oblečený v pyžamku, ktoré vďaka špeciálnej potlači v noci krásne svieti. Deti si tak pripadajú v bezpečí a majú pokojný spánok.
Vypredané
17,99 €
zľavy Haba

Plyšová hračka Olaf 25cm


Poznáte nejakého snehuliaka, ktorý by s vašimi deťmi pokojne postavil ďalších snehuliakov, jazdil na výlety alebo spal v posteli? Práve taký je Olaf, jeden z hrdinov obľúbenej animovanej rozprávky Ľadové kráľovstvo (Frozen). Hračka s veľkosťou 25 cm je vyrobená z maznavého plyšu s krátkym vlasom.
Vypredané
17,49 €

Plyšová hračka Disney: Minnie s čiernobielymi šatičkami 25cm


Obľúbená rozprávková licenčná postavička v trendových šatách. Rokmi obľúbená rozprávková postavička myšky Minnie v moderných šatách priamo z Paríža, s ktorou sa zabaví každé dievčatko.
Vypredané
15,49 €

Plyšová hračka Elsa 35cm


Princezná Elsa svojím kúzlom dokáže viac ako len vyčarovať ľadové zámky a snehové vločky. V podobe plyšovej bábiky vyčarí úsmev na tvári každej malej slečny, ktorá sa s ňou skamaráti. Plyšová Elsa z Ľadového kráľovstva je 35 cm veľká a bude sa jej páčiť ako v detskej izbičke, tak napríklad v batôžku cestou na výlety.
Vypredané
21,49 €

Plyšová hračka Sven 25cm


Rovnako ako sa hrdinsky postavil po bok princeznej Anny, bude sob Sven skvelým parťákom aj vašim deťom. Veselý sob z populárnej animovanej rozprávky Ľadové kráľovstvo (Frozen) je vyrobený z hebkého plyšu a nechýbajú mu ani roztomilé parôžky. Hračka meria na výšku 25 cm.
Vypredané
17,49 €

Plyšová hračka Disney: Daisy 25cm


Obľúbená rozprávková postavička s licenciou Disney. Kačičku Daisy len tak na nejakom rybníku nestretnete. Jej domácim prostredím sú detské izbičky a najradšej býva u malých dievčatiek. Plyšová Daisy meria 25 cm.
Vypredané
14,49 €
  • 5 /5

Plyšová hračka Elsa 25cm


Princezná Elsa svojím kúzlom dokáže viac ako len vyčarovať ľadové zámky a snehové vločky. V podobe plyšovej bábiky vyčarí úsmev na tvári každej malej slečny, ktorá sa s ňou skamaráti. Plyšová Elsa z Ľadového kráľovstva je 25 cm veľká a bude sa jej páčiť ako v detskej izbičke, tak napríklad v batôžku cestou na výlety.
Vypredané
17,49 €

Plyšová hračka Disney: Goofy 25cm


Roztomilý Goofy je tentoraz spracovaný ako mäkký plyšák. Goofy i ostatné plyšové hračky sú atestované a sú pre deti bezpečnými hračkami, vyrobenými z kvalitného plyšu.
Vypredané
14,49 €
  • 5 /5

Plyšová hračka Olaf 35cm


Obyčajní snehuliaci sa pri prvom pritúlenie začnú rozpúšťať. Ovšem plyšový Olaf z Ľadového kráľovstva sa nenechá rozhádzať ani tým najhorúcuim objatím. Postavička rozprávkového snehuliaka je 35 cm vysoká a bude jej dobre ako v detskej posteli pri zaspávaní, tak na výletoch alebo návšteve kamarátov.
Vypredané
21,49 €

Plyšová hračka Sven 35cm


Skrotiť si soba? So Svenom z Ľadového kráľovstva to bude doslova hračka. Mazlík z mäkkého plyšu sa spriatelí s každým malým dobrodruhom alebo princeznou. Plyšový sob Sven meria 35 cm na výšku a bude deťom robiť príjemnú spoločnosť ako doma v postieľke, tak napríklad na sedačke v aute cestou na výlet.
Vypredané
21,49 €

Plyšová hračka Disney: Minnie s ružovými šatičkami 25cm


Obľúbená rozprávková licenčná postavička Minnie. Rokmi obľúbená rozprávková postavička myšky Minnie v jemných ružových šatách, s ktorou sa zabaví každé dievčatko.
Vypredané
14,99 €

Plyšová hračka Cars 3: McQueen 25cm


Plyšový Blesk McQueen, známy hrdina filmovej série Cars, vás priamo bleskurýchlo presvedčí, že je ten najväčší maznáčik na svete. V postieľke alebo na gauči bude pre vášho malého motoristu fajn parťákom a pomôže mu k príjemnejšiemu spánku alebo odpočinkovému povaľovaniu. Hračka je 25 cm veľká a bude parádnou ozdobou detskej postieľky či odpočívacího kútiku v izbičke.
Vypredané
18,99 €

Plyšová hračka Olaf 50cm trblietavý


Nad polmetrovým snehuliakom môžu deti jasať aj vtedy, keď nie je vonku bielo. Tento snehuliak Olaf je totiž vyrobený z trblietavého plyšu a snehové podmienky sú mu úplne ukradnuté. Jeden z najvtipnejších hrdinov rozprávky Ľadové kráľovstvo (Frozen) bude krásnou ozdobou každej izbičky aj veselým kamarátom do nepohody.
Vypredané
28,99 €

TY - CHI panda, 8,5 cm


Plyšová panda CHI americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
4,99 €

TY - STERLING leopard, 8,5 cm


Plyšový leopard STERLING americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
4,99 €

TY - KIKI šedá mačka, 8,5 cm


Plyšová mačka KIKI americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
4,99 €

TY - PHOENIX arktická líška, 15 cm


Plyšová arktická líška Phoenix z kolekcie Boos americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
7,99 €