! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Lacná hra Secret Book Tajomný zápisník na zámok (-70%)


Zápisník so 120 zdobenými stranami, kde si môžete zaznamenávať svoje tajomstvá. Zápisník sa zatvára pribaleným kódovým zámkom. Nalepte diamanty na čísla, písmená alebo symboly, aby ste si prispôsobili obal svojho tajného zápisníka! Na písanie a zdobenie používajte nálepky a gélové perá s trblietavými, metalickými a neónovými efektmi. Napíšte tajné správy pomocou neviditeľného atramentu UV pera a pomocou UV svetla na uzávere správu odhaľte!
Vypredané
5,70 € 18,99 €

dostupné aj ako:

Voskovky do ruky HAPE


Tieto farebné voskovky sú bezpečné, možno ich prať v práčke a sú vhodné pre najmenšie rúčky. Ideálne pre mladých umelcov! UPOZORNENIE/ INFORMÁCIA: Vyhovuje ASTM D4236. Hračka spĺňa európske a americké bezpečnostné štandardy EN 71 a ASTM F963. Odstráňte všetky časti obalu predtým, ako dáte hračku dieťaťu. Všetky relevantné informácie uchovajte pre prípad potreby. Dekorácie a farby sa môžu líšiť!
Vypredané
4,99 €

Hudobná šperkovnica so zásuvkou Koník


Krásna šperkovnica s čiernym žrebcom a obrázkami koníkov. Táto šperkovnica má celkom dva vyťahovacie šuflíky. Vnútri skrinky nájde svoje miesto veľké množstvo šperkov a dievčenských pokladov. Šperkovnica hrá melódiu Labutie jazero. Veľkosť krabičky je 12,6 x 16,5 x 12,7 cm a je vyrobená z pevnej lepenky. Výrobok je dekorácia. Šperkovnice sú roztomilé, romantické a potešia nielen malé dievčatká, ale aj trošku staršie slečny. Šperkovnice nájdete v ponuke často v kombinácii ako hracie skrinky. Pri otvorení viečka sa pred zrkadielkom roztancuje baletka, víla alebo koník. Najviac obľúbená je melódia Labutie jazero, ale nájdete aj ostatné pekné skladby. Prečítajte si preto pozorne popis výrobku. V ponuke sú navyše jednoduché šperkovničky bez hracieho strojčeka. Tieto výrobky sú vyrobené z lepenky a sú rôzne náročne a detailne ozdobené. Upozornenie: Tovar nie je hračka! Len na dekoráciu, nie na hranie. Adresu ponechajte pre ďalšie použitie.
Vypredané
18,89 € 29,99 €
zľavy Haba

Set detských kufríkov Žirafa a zebra


Zabaliť, vybaliť, uschovať poklady - to deti milujú. A to nielen doma, ale aj na cestách. Dva krásne kufríky sú súčasťou tohto setu pre malých cestovateľov. Sú vyrobené zo stabilnej lepenky a rúčky sú plechové. Väčší kufrík má veľkosť 30 x 20,4 x 9 cm, menší so zebrou 25 x 17,7 x 8,5 cm. Upozornenie: Výrobok je vhodný pre deti od 3 rokov.
Vypredané
11,19 € 15,99 €
  • 5 /5

Hudobná šperkovnica so zásuvkou Baletka


Pre všetky malé parádnice, ktoré si potrebujú uschovať svoje poklady na bezpečné miesto. Hracia skrinka s piesňou Labutie jazero, so zrkadlom, zásuvkou a miestom pre prstienky, náušničky, koráliky atď. Po otvorení skrinky sa objaví krásna, tancujúca balerína v ružových šatôčkach a zaznie melódia Labutie jazero. Rozmer 19,3 x 11 x 9,8 cm. Šperkovnice sú roztomilé, romantické a potešia nielen malé dievčatká, ale aj trošku staršie slečny. Šperkovnice nájdete v ponuke často v kombinácii ako hracie skrinky. Pri otvorení viečka sa pred zrkadielkom roztancuje baletka, víla alebo koník. Najviac obľúbená je melódia Labutie jazero, ale nájdete aj ostatné pekné skladby. Prečítajte si preto pozorne popis výrobku. V ponuke sú navyše jednoduché šperkovničky bez hracieho strojčeka. Tieto výrobky sú vyrobené z lepenky a sú rôzne náročne a detailne ozdobené. Upozornenie: Tovar nie je hračka! Len na dekoráciu, nie na hranie. Adresu ponechajte pre ďalšie použitie.
Vypredané
20,99 € 26,99 €

dostupné aj ako: