! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Hry a hračky - Sety a ručné práce strana 4 z 4

Vyrob si Parfumované sviečky


Sada na vytvorenie sviečok jednoducho a so zaručenými výsledkami pre farbu, vzhľad a vôňu. Výnimočné výtvory, ktoré netrpezlivo čakajú na súmrak, aby naplnili vzduch svojimi lahodnými vôňami a žiarou. UPOZORNENIE: Tento produkt nie je hračka, ale kreatívna sada. Nevhodné pre deti do 8 rokov. Používať len pod priamym dohľadom dospelej osoby, ktorá je informovaná o bezpečnostných opatreniach popísaných v tomto produkte. Pred použitím tohto produktu si pozorne prečítajte všetky pokyny a uschovajte si ich pre budúce použitie. Obsahuje vosky, farbivá a vône. Zabráňte akémukoľvek kontaktu produktov s telom, najmä s ústami a očami. Udržujte malé deti a zvieratá mimo oblasti experimentu. Krabicu skladujte mimo dosahu malých detí. Obsahuje parfumy, ktoré môžu spôsobiť alergie. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti nebezpečenstvo udusenia.
Na sklade 1Ks
15,00 € 29,99 €

Profesionálne krajčírske štúdio


Šijací stroj, ktorý je ideálny pre začiatočníkov! Jednoduchá manipulácia, s dvoma rýchlosťami a očíslovanými nastaveniami napätia!Naučte sa šiť pomocou štyroch trendových projektov: prapor, ihelníček, motýlik a závesné úložné vrecká! Súčasťou je niekoľko doplnkov, vrátane kovových cievok a náhradných ihiel do stroja. Ako vyrobiť oblečenie a základy šitia sú vysvetlené krok za krokom v ilustrovaných pokynoch s odkazmi na QR kód na videonávody! Stroj je napájaný sieťovým adaptérom EU (je súčasťou balenia). Návod na použitie s farebnými ilustráciami. Odporúčaný vek: 8 rokov +.
Vypredané
74,99 €

Lacná hra Profesionálne Make Up štúdio (-25%)


Naučte sa techniky líčenia z pokynov a trénujte so svojím štúdiom! Zistite v návode, ktorá farba, textúra alebo kombinácia najlepšie zodpovedá tvaru vašej tváre alebo farbe vlasov! Obsahuje: 4 laky, 3 lesky, 3 rúže, 2 paletky očných tieňov a 1 paletka líceniek, 1 štetec, 1 pilník na nechty, 3 zatláčače nechtovej kožičky, 1 bodkovaná manikúra a 1 návod s radami a technikami aplikácie. UPOZORNENIE: Vhodné pre deti od 7 rokov. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, ktoré môžu byť prehltnuté. Nebezpečenstvo udusenia. Prítomnosť funkčných a ostrých hrán. Obal uchovajte pre prípad potreby. Farby a obsah sa môžu líšiť. HORĽAVÉ: NEPOUŽÍVAJTE ANI NESKLADUJTE V BLÍZKOSTI TEPLA ALEBO PLAMEŇA.
Vypredané
31,49 € 41,99 €

dostupné aj ako:

zľavy Haba

Kreatívny set Vyrob si lietadlá


Pozývame všetkých mladších stíhacích pilotov! Čas hlásiť sa o ZÁBAVU s lietadlami Squadron Racers je -úžasná letecká hra typu všetko v jednom a set kreatívnych aktivít. Piloti si najskôr vyberú svoje lietadlo, buď si navrhnú vlastné s nálepkami a farebnými značkami, alebo si vyberú jedno z farebných historických lietadiel. Vyklopte ich a konštruujte pomocou jednoduchej konštrukcie záložiek a slotov. Potom sa postavte proti priateľom v súboji založenom na schopnostiach! Leťte so svojim lietadlom najďalej, najvyššie alebo najbližšie k pristátiu. Ideálne pre sólo hry alebo pútavú párty hru s priateľmi, ktorá testuje jemnú a hrubú motoriku v zábavnej akčnej hre. Každá sada obsahuje: 6x vysúvacie penové diely lietadla (3 farebné a 3 čiernobiele) 6x vrtule 6x ochranný nosový kužeľ 6x hárok nálepiek 6x fixky 4x veľké cieľové listy Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
10,00 € 19,99 €

Kreatívny set - Tkanie


Pre šikovné rúčky je určený tvorivý set, ktorý obsahuje dva okrúhle tkáčske rámy s hrebeňom, pletacie kvetinu a farebné povrázky na začiatku. Celkom 8 dielov z kvalitnej preglejky a textilu. Vhodné od 6 rokov. V kategórii staviame, maľujeme a učíme sa nájdete hračky pre dievčatá a chlapcov rôzneho veku a tiež rôzneho zamerania. Najmenšie deti precvičujú jemnú motoriku s hračkami ako je skladacia veža, vkladačka, zatĺkačka, skladacia krabička a ďalšie. Tieto drevené hračky sú určené pre deti od 1 roka do 2 rokov. Klasické drevené kocky, maľované kocky, kocky puzzle, kocky hrad, ale aj stavebnice sú určené pre deti od 3 do 4 rokov. Stavanie kociek je veľmi dôležitou hrou detí, pretože okrem jemnej motoriky sa precvičuje ich priestorové myslenie, fantázie, logika a zručnosť. Veľmi obľúbené je tiež domino a sety pre hry na povolania. Pre staršie deti od 4 rokov sú určené vyšívacie hračky a didaktická hra motorický labyrint. Ten je vhodný nielen na motoriku, ale aj na precvičovanie logického myslenia a stratégie. V neposlednom rade nájdete v ponuke hodiny, počítadlá, písmenká, číslice, výtvarné a kreatívne hračky, tašky na vymaľovanie, pečiatky a ďalšie. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Kvôli odnímateľným, prehltnutie možným malým častiam hrozí riziko zadusenia. Riziko poranenia zovretím končatín s ostrými hrotmi a hrotmi súvisiacimi s funkciou hračky. Adresu uchovajte pre ďalšie použitie.
Vypredané
6,99 € 9,99 €

Lacná hra Kreatívny set Kúzelné paličky (-70%)


Tento kreatívny set, navrhnutý pre mladých čarodejníkov, obsahuje všetky očarujúce ingrediencie, ktoré potrebujete na vytvorenie vlastných čarovných prútikov. Každá sada obsahuje: 3 x drevené prútiky 1 duo hrniec Super Clay (2 farby) 1 x 30 ml tuba zlatého krému Deco 1 x 6 ml tuba metalického krému Deco 1 hrniec modrozelenej peny 3 dekorácie pavúka 2 šumivé šperky Podrobný obrázkový návod Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
4,80 € 15,99 €

dostupné aj ako:

Lacná hra Be Teens Detský pletací stroj (-50%)


Naučte sa pliesť papuče, čelenku a šál pomocou kruhových pletacích mlynčekov. Každý pletací stroj je očíslovaný, aby sa vám uľahčilo používanie! Inštruktážne hárky pre každý projekt obsahujú farebné ilustrácie a množstvo schém. Upozornenie: Vhodné pre deti od 8 rokov. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, ktoré môžu byť prehltnuté. Nebezpečenstvo udusenia. Obal uchovajte pre prípad potreby. Farby a obsah sa môžu líšiť. Používajte pod priamym dohľadom dospelej osoby. Prítomnosť funkčných ostrých bodov a hrán.
Vypredané
14,00 € 27,99 €

dostupné aj ako:

Lacná hra Be Teens Vyrob si šperky s Jednorožcom (-90%)


Vytvorte 5 trendových šperkov s jednorožcom. Navlečte, pripravte a zostavte korálky a kúzla! Vytvorte 2 náhrdelníky, 1 pár náušníc a 2 náramky. Obsahuje: farebné prívesky, zlaté prívesky, pompony, retiazky, spony a ďalšie. Upozornenie: Vhodné pre deti od 8 rokov. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, ktoré môžu byť prehltnuté. Nebezpečenstvo udusenia. Obal uchovajte pre prípad potreby. Farby a obsah sa môže trochu líšiť.
Vypredané
1,30 € 12,99 €

dostupné aj ako:

Vyrob si z papierových pásikov Quilling - Motýle


Vytvárajte motýle originálnou technikou, ktorá spočíva v rolovaní tenkých pásikov z viacfarebného papiera a ich následnom uvoľnení do šablóny. S trochou lepidla budú tieto veľmi ľahké motýle (alebo rajské vtáky) pripravené na vzlietnutie, aby vytvorili motýle. Tento rad od SENTOSPHERE ponúka aktivity od útleho veku, pričom každá z nich je prekvapivejšia a lákavejšia ako druhá. Tieto tvorivé aktivity, ktoré sa obnovujú každú sezónu, aby stimulovali detskú výtvarnú citlivosť, odhalia najtalentovanejších umelcov zajtrajška. Vychutnajte si skvelé chvíle, ktoré môžete zdieľať medzi generáciami s touto úžasnou sériou. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia. Obsahuje funkčné ostré hrany, ktoré môžu spôsobiť poranenie.
Vypredané
6,00 € 11,99 €

Vyrob si Kyticu poľných kvetov


Vyrobte si formou modelovania viacfarebných krepových papierov neuveriteľné poľné kvetiny. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
6,00 € 11,99 €

Vitrážny set Vianočné ozdoby


Užite si túto mini sadu za veľmi prijateľnú cenu na ozdobenie vášho vianočného stromčeka! Tieto ploché plexisklové gule sa stanú viacfarebnými vďaka priesvitným trubičkám farby. Perfektný spôsob, ako môžu deti pomôcť pri príprave vianočných ozdôb už od útleho veku. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
10,99 €
  • 5 /5

Vyrob si neobyčajný sliz


Zlaté, strieborné, perleťové, pieskové, zrnité, voňavé a fosforeskujúce slizy! Malí chemici budú ohromení množstvom pokusov s touto sadou, aby objavili rôzne typy slizov a textúr! Pôvod a vlastnosti každej zložky sú dôkladne vysvetlené pre naplňujúci vedecký a zmyslový objav! UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 8 rokov. Pouz?i?vat? len pod priamym dohl?adom dospelej osoby, ktorá je informovaná o bezpečnostných opatreniach popísaných v tomto produkte. Pred použitím tohto produktu si pozorne prečítajte všetky pokyny a uschovajte si ich pre budúce použitie. Udržujte malé deti a zvieratá mimo oblasti, kde sa vykonávajú experimenty. Uchovávajte súpravu mimo dosahu detí mladších ako 8 rokov. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
15,00 € 29,99 €

Vedecká sada Slnečná sústava


Táto sada vám pomôže objaviť našu slnečnú sústavu. 5 experimentov vás naučí, ako zmenšiť planéty, obnoviť slnečnú sústavu, objaviť fenomén zatmenia, pozorovať pohyby Zeme a pochopiť, prečo existujú ročné obdobia. Tieto zábavné a vzdelávacie objavy boli vyvinuté s pomocou Jeana-Loupa Bertauxa, astronóma z CNRS a balneológa. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 8 rokov. Pouz?i?vat? len pod priamym dohl?adom dospelej osoby, ktorá je informovaná o bezpečnostných opatreniach popísaných v tomto produkte. Pred použitím tohto produktu si pozorne prečítajte všetky pokyny a uschovajte si ich pre budúce použitie. Udržujte malé deti a zvieratá mimo oblasti, kde sa vykonávajú experimenty. Uchovávajte súpravu mimo dosahu detí mladších ako 8 rokov. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
13,50 € 26,99 €

Vyrob si Krištáľové sviečky


Krištáľové sviečky priehľadné ako krištáľovo čistá voda môžu byť ozdobené korením, trblietkami alebo mušľami. Táto sada poskytuje skvelý pocit relaxácie a kreativity, ako aj prebudenie zmyslov. UPOZORNENIE: Vhodné pre deti od 8 rokov. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia. Neprehrievajte vosk, lebo sa môže vznietiť. Aby ste sa tomu vyhli, rozpúšťajte vosk pod neustálym dozorom dospelej osoby na nízkom ohni. Hneď ako sa vosk rozpustí, dajte ho preč z platničky. Ideálna teplota na rozpúšťanie je 70 °C. Vyhnite sa kontaktu produktu s telom, najmä s očami a ústami. V prípade kontaktu s očami alebo so sliznicami, ihneď ich opláchnite vodou. V prípade popálenia, okamžite ochlaďte postihnuté miesto chladným prúdom vody minimálne 15 minút. V prípade potreby vyhľadajte lekára.
Vypredané
15,00 € 29,99 €