! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Kreatívny set s omaľovánkou Magické tvory


Tento set je plný fantastických Mernicornov, lietajúcich šteniatok a dúhových mačiatok a je plný aktivít, farebných fixiek a nálepiek. Tieto prémiové súpravy, premyslene zabalené v robustnom, kompaktnom magnetickom zapečatenom boxe, sú navrhnuté tak, aby umožňovali prenos bez hraníc a zabavili malé deti počas letu, v aute, v kaviarni alebo počas pokojného času doma. Každá sada obsahuje: 36 stránok omaľovániek 5 listov plnofarebných nálepiek 10 fixiek Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
7,50 € 14,99 €
  • 3 /5

Kreatívny set s voskovkami oodle doodle


Čmárejte, kreslite, vyfarbujte a bavte sa s Oodle Doodles voskovkami! Sady voskoviek sú preplnené množstvom farebných čmáraníc, stohovateľných pasteliek a nálepiek, ktoré sú navrhnuté tak, aby boli tigre šťastné na cestách. Každá sada obsahuje: 32x stránková omaľovánka doodle 8x stohovateľných voskoviek viac ako 70 samolepiek Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
9,50 € 18,99 €
  • 5 /5

3D set s omaľovánkou Dúhové sny


Posuňte svoje sfarbenie do ďalšej dimenzie pomocou 3D súpravy farieb Tiger Tribe - Divé tvory. Tento super set vám umožňuje vytvárať úžasné optické ilúzie. Jednoducho zafarbite (podľa princípu teplý/chladný*), nasaďte si špeciálne 3D okuliare a sledujte, ako vaše kresby vyskočia z omaľovánky! 3D Dúhové sny je set so super retro inšpirovanými omaľovánkami, fixkami dúhových farieb a vašim vlastným párom okuliarov TT 3D! Vďaka 3D okuliarom sa teplé farby budú zdať bližšie a studené farby sa budú vzďaľovať. Experimentujte počas farbenia v teplých aj studených farbách, aby vaše obrázky vyzerali 3D. Všetko, čo potrebujete na prenos do inej dimenzie, všetko v jednom samostatnom boxe s magnetickou klapkou, aby bol obsah bezpečne uložený. Každá sada obsahuje: 36x 3D omaľovánky 3D okuliare Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
7,50 € 14,99 €
zľavy Haba

Kreatívny set Vyrob si lietadlá


Pozývame všetkých mladších stíhacích pilotov! Čas hlásiť sa o ZÁBAVU s lietadlami Squadron Racers je -úžasná letecká hra typu všetko v jednom a set kreatívnych aktivít. Piloti si najskôr vyberú svoje lietadlo, buď si navrhnú vlastné s nálepkami a farebnými značkami, alebo si vyberú jedno z farebných historických lietadiel. Vyklopte ich a konštruujte pomocou jednoduchej konštrukcie záložiek a slotov. Potom sa postavte proti priateľom v súboji založenom na schopnostiach! Leťte so svojim lietadlom najďalej, najvyššie alebo najbližšie k pristátiu. Ideálne pre sólo hry alebo pútavú párty hru s priateľmi, ktorá testuje jemnú a hrubú motoriku v zábavnej akčnej hre. Každá sada obsahuje: 6x vysúvacie penové diely lietadla (3 farebné a 3 čiernobiele) 6x vrtule 6x ochranný nosový kužeľ 6x hárok nálepiek 6x fixky 4x veľké cieľové listy Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
10,00 € 19,99 €

Kreatívny set - Tkanie


Pre šikovné rúčky je určený tvorivý set, ktorý obsahuje dva okrúhle tkáčske rámy s hrebeňom, pletacie kvetinu a farebné povrázky na začiatku. Celkom 8 dielov z kvalitnej preglejky a textilu. Vhodné od 6 rokov. V kategórii staviame, maľujeme a učíme sa nájdete hračky pre dievčatá a chlapcov rôzneho veku a tiež rôzneho zamerania. Najmenšie deti precvičujú jemnú motoriku s hračkami ako je skladacia veža, vkladačka, zatĺkačka, skladacia krabička a ďalšie. Tieto drevené hračky sú určené pre deti od 1 roka do 2 rokov. Klasické drevené kocky, maľované kocky, kocky puzzle, kocky hrad, ale aj stavebnice sú určené pre deti od 3 do 4 rokov. Stavanie kociek je veľmi dôležitou hrou detí, pretože okrem jemnej motoriky sa precvičuje ich priestorové myslenie, fantázie, logika a zručnosť. Veľmi obľúbené je tiež domino a sety pre hry na povolania. Pre staršie deti od 4 rokov sú určené vyšívacie hračky a didaktická hra motorický labyrint. Ten je vhodný nielen na motoriku, ale aj na precvičovanie logického myslenia a stratégie. V neposlednom rade nájdete v ponuke hodiny, počítadlá, písmenká, číslice, výtvarné a kreatívne hračky, tašky na vymaľovanie, pečiatky a ďalšie. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Kvôli odnímateľným, prehltnutie možným malým častiam hrozí riziko zadusenia. Riziko poranenia zovretím končatín s ostrými hrotmi a hrotmi súvisiacimi s funkciou hračky. Adresu uchovajte pre ďalšie použitie.
Vypredané
6,99 € 9,99 €

Kreatívny set s nálepkami Zábavné tváre


Kreatívny set zábavné tváre je super jednoduchá kreatívna činnosť, ktorú si môžete vziať kamkoľvek, pretože v nej nie je žiadny neporiadok. Jednoducho vyberte tvár, vyberte si nálepky a vytvorte si vlastnú zábavnú, hlúpu alebo bláznivú tvár. S ôsmimi tvárami šablón na výber a tromi listami plnofarebných, ľahko použiteľných samolepiek z PVC - nebude dlho trvať, kým navrhnete niekoľko veľmi zábavných tvárí. Šialené fúzy, podivné nosy a kúsky ovocia! Žiadne pravidlá, čokoľvek sa deje! Naozaj príliš veľa zábavy! Kompaktné balíčky Zábavné tváre, navrhnuté tak, aby sa dali ľahko prenášať, sú nevyhnutnou položkou, keď si mama a otec potrebujú oddýchnuť v kaviarni. Sú perfektné na to, aby zamestnali malé ručičky na cestách, a sú skvelým darčekom k narodeninám aj pre školských priateľov! Každá sada obsahuje: 8x farebné šablóny 3x hárok samolepiek farby PVC Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
4,00 € 7,99 €

Lacná hra Kreatívny set Kúzelné paličky (-70%)


Tento kreatívny set, navrhnutý pre mladých čarodejníkov, obsahuje všetky očarujúce ingrediencie, ktoré potrebujete na vytvorenie vlastných čarovných prútikov. Každá sada obsahuje: 3 x drevené prútiky 1 duo hrniec Super Clay (2 farby) 1 x 30 ml tuba zlatého krému Deco 1 x 6 ml tuba metalického krému Deco 1 hrniec modrozelenej peny 3 dekorácie pavúka 2 šumivé šperky Podrobný obrázkový návod Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
4,80 € 15,99 €

dostupné aj ako:

Lacná hra Be Teens Detský pletací stroj (-50%)


Naučte sa pliesť papuče, čelenku a šál pomocou kruhových pletacích mlynčekov. Každý pletací stroj je očíslovaný, aby sa vám uľahčilo používanie! Inštruktážne hárky pre každý projekt obsahujú farebné ilustrácie a množstvo schém. Upozornenie: Vhodné pre deti od 8 rokov. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, ktoré môžu byť prehltnuté. Nebezpečenstvo udusenia. Obal uchovajte pre prípad potreby. Farby a obsah sa môžu líšiť. Používajte pod priamym dohľadom dospelej osoby. Prítomnosť funkčných ostrých bodov a hrán.
Vypredané
14,00 € 27,99 €

dostupné aj ako:

Lacná hra Be Teens Vyrob si šperky s Jednorožcom (-90%)


Vytvorte 5 trendových šperkov s jednorožcom. Navlečte, pripravte a zostavte korálky a kúzla! Vytvorte 2 náhrdelníky, 1 pár náušníc a 2 náramky. Obsahuje: farebné prívesky, zlaté prívesky, pompony, retiazky, spony a ďalšie. Upozornenie: Vhodné pre deti od 8 rokov. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, ktoré môžu byť prehltnuté. Nebezpečenstvo udusenia. Obal uchovajte pre prípad potreby. Farby a obsah sa môže trochu líšiť.
Vypredané
1,30 € 12,99 €

dostupné aj ako:

  • 5 /5

Aquarellum Junior Akvárium


Fantastické! S niekoľkými kvapkami farby môžu všetky deti vytvoriť skutočné majstrovské dielo! Aquarellum Junior je založený na maskovacej technike na pergamenovom papieri, vďaka čomu farba priľne len na vybrané miesta. Dizajn sa postupne odhaľuje pri každom ťahu štetcom a možno ho opakovane premaľovať, aby sa dosiahol dokonalý obraz. Táto aktivita je ideálna na zasvätenie detí do umenia maľovania, pochopenie miešania farieb a stimulovanie ich predstavivosti a koncentrácie. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
7,00 € 13,99 €

Vyrob si z papierových pásikov Quilling - Motýle


Vytvárajte motýle originálnou technikou, ktorá spočíva v rolovaní tenkých pásikov z viacfarebného papiera a ich následnom uvoľnení do šablóny. S trochou lepidla budú tieto veľmi ľahké motýle (alebo rajské vtáky) pripravené na vzlietnutie, aby vytvorili motýle. Tento rad od SENTOSPHERE ponúka aktivity od útleho veku, pričom každá z nich je prekvapivejšia a lákavejšia ako druhá. Tieto tvorivé aktivity, ktoré sa obnovujú každú sezónu, aby stimulovali detskú výtvarnú citlivosť, odhalia najtalentovanejších umelcov zajtrajška. Vychutnajte si skvelé chvíle, ktoré môžete zdieľať medzi generáciami s touto úžasnou sériou. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia. Obsahuje funkčné ostré hrany, ktoré môžu spôsobiť poranenie.
Vypredané
6,00 € 11,99 €

Aquarellum Junior Dinosaury


Fantastické! S niekoľkými kvapkami farby môžu všetky deti vytvoriť skutočné majstrovské dielo! Aquarellum Junior je založený na maskovacej technike na pergamenovom papieri, vďaka čomu farba priľne len na vybrané miesta. Dizajn sa postupne odhaľuje pri každom ťahu štetcom a možno ho opakovane premaľovať, aby sa dosiahol dokonalý obraz. Táto aktivita je ideálna na zasvätenie detí do umenia maľovania, pochopenie miešania farieb a stimulovanie ich predstavivosti a koncentrácie. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
13,99 €

Aquarellum Junior Sovičky


Fantastické! S niekoľkými kvapkami farby môžu všetky deti vytvoriť skutočné majstrovské dielo! Aquarellum Junior je založený na maskovacej technike na pergamenovom papieri, vďaka čomu farba priľne len na vybrané miesta. Dizajn sa postupne odhaľuje pri každom ťahu štetcom a možno ho opakovane premaľovať, aby sa dosiahol dokonalý obraz. Táto aktivita je ideálna na zasvätenie detí do umenia maľovania, pochopenie miešania farieb a stimulovanie ich predstavivosti a koncentrácie. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
7,00 € 13,99 €
  • 5 /5

Vyrob si neobyčajný sliz


Zlaté, strieborné, perleťové, pieskové, zrnité, voňavé a fosforeskujúce slizy! Malí chemici budú ohromení množstvom pokusov s touto sadou, aby objavili rôzne typy slizov a textúr! Pôvod a vlastnosti každej zložky sú dôkladne vysvetlené pre naplňujúci vedecký a zmyslový objav! UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 8 rokov. Pouz?i?vat? len pod priamym dohl?adom dospelej osoby, ktorá je informovaná o bezpečnostných opatreniach popísaných v tomto produkte. Pred použitím tohto produktu si pozorne prečítajte všetky pokyny a uschovajte si ich pre budúce použitie. Udržujte malé deti a zvieratá mimo oblasti, kde sa vykonávajú experimenty. Uchovávajte súpravu mimo dosahu detí mladších ako 8 rokov. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
15,00 € 29,99 €

Vedecká sada Slnečná sústava


Táto sada vám pomôže objaviť našu slnečnú sústavu. 5 experimentov vás naučí, ako zmenšiť planéty, obnoviť slnečnú sústavu, objaviť fenomén zatmenia, pozorovať pohyby Zeme a pochopiť, prečo existujú ročné obdobia. Tieto zábavné a vzdelávacie objavy boli vyvinuté s pomocou Jeana-Loupa Bertauxa, astronóma z CNRS a balneológa. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 8 rokov. Pouz?i?vat? len pod priamym dohl?adom dospelej osoby, ktorá je informovaná o bezpečnostných opatreniach popísaných v tomto produkte. Pred použitím tohto produktu si pozorne prečítajte všetky pokyny a uschovajte si ich pre budúce použitie. Udržujte malé deti a zvieratá mimo oblasti, kde sa vykonávajú experimenty. Uchovávajte súpravu mimo dosahu detí mladších ako 8 rokov. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
13,50 € 26,99 €

Vyrob si Krištáľové sviečky


Krištáľové sviečky priehľadné ako krištáľovo čistá voda môžu byť ozdobené korením, trblietkami alebo mušľami. Táto sada poskytuje skvelý pocit relaxácie a kreativity, ako aj prebudenie zmyslov. UPOZORNENIE: Vhodné pre deti od 8 rokov. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia. Neprehrievajte vosk, lebo sa môže vznietiť. Aby ste sa tomu vyhli, rozpúšťajte vosk pod neustálym dozorom dospelej osoby na nízkom ohni. Hneď ako sa vosk rozpustí, dajte ho preč z platničky. Ideálna teplota na rozpúšťanie je 70 °C. Vyhnite sa kontaktu produktu s telom, najmä s očami a ústami. V prípade kontaktu s očami alebo so sliznicami, ihneď ich opláchnite vodou. V prípade popálenia, okamžite ochlaďte postihnuté miesto chladným prúdom vody minimálne 15 minút. V prípade potreby vyhľadajte lekára.
Vypredané
15,00 € 29,99 €

Sablimage - trblietavé obrázky Rozprávky


Táto krabička obsahuje dva nalepené a pred rezané obrázky, ktoré môžete ozdobiť viacfarebnými trblietkami. Zaručený výsledok, ktorý povzbudí deti k tvorivosti. Stimulujúca a fascinujúca aktivita, ktorá spočíva v pridávaní trblietok do samolepiacich a odlepovacích šablón, aby sa vytvorili farebné, trblietavé obrázky. Tento rad od SENTOSPHERE ponúka aktivity od útleho veku, pričom každá z nich je prekvapivejšia a lákavejšia ako druhá. Tieto tvorivé aktivity, ktoré sa obnovujú každú sezónu, aby stimulovali detskú výtvarnú citlivosť, odhalia najtalentovanejších umelcov zajtrajška. Vychutnajte si skvelé chvíle, ktoré môžete zdieľať medzi generáciami s touto úžasnou sériou. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
6,00 € 11,99 €

Lacná hra Aquarellum Junior Dinosaury (-70%)


Fantastické! S niekoľkými kvapkami farby môžu všetky deti vytvoriť skutočné majstrovské dielo! Aquarellum Junior je založený na maskovacej technike na pergamenovom papieri, vďaka čomu farba priľne len na vybrané miesta. Dizajn sa postupne odhaľuje pri každom ťahu štetcom a možno ho opakovane premaľovať, aby sa dosiahol dokonalý obraz. Táto aktivita je ideálna na zasvätenie detí do umenia maľovania, pochopenie miešania farieb a stimulovanie ich predstavivosti a koncentrácie. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
4,20 € 13,99 €

dostupné aj ako:

Sablimage Concept Box Pieskové obrázky Zvieratká z farmy


Tento rad produktov na umelecké aktivity je navrhnutý pre veľmi malé deti, aby vytvorili krásne obrázky bez neporiadku. Stačí odstrániť vopred narezaný vrchný povrch a posypať pieskom rôznych farieb. Umelecká herná aktivita, ktorá je ideálna na rozvoj kreativity, manuálnej zručnosti a zmyslu pre farby. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
7,00 € 13,99 €