! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Zatĺkačka kolíkov


Táto roztomilá zatĺkačka učí deti farby a počítanie. Všetky kolíky zatĺčte kladivom, potom ho otočte a začnite odznova. Roztrieďte kolíky do farebných skupín a zatĺkajte ich na miesto. UPOZORNENIE/INFORMÁCIA: Táto hračka spĺňa európske a americké bezpečnostné normy EN 71 a ASTM F963. Pred odovzdaním hračky dieťaťu odstráňte obalový materiál. Uschovajte si všetky relevantné informácie pre budúce použitie. Dekorácie a farby sa môžu líšiť!
Vypredané
12,99 €

Triedenie tvarov box


Klasický šesťstranný box na triedenie drevených tvarov Hape so zodpovedajúcimi farebnými tvarmi poskytuje stimulujúcu a obohacujúcu hru pre zvedavé malé mysle. Táto atraktívna multisenzorická hračka pomáha podporovať motorické zručnosti, koordináciu rúk a očí, tvar a rozpoznávanie farieb. UPOZORNENIE/INFORMÁCIA: Hračka spĺňa európske a americké bezpečnostné štandardy EN 71 a ASTM F963. Odstráňte všetky časti obalu predtým, ako dáte hračku dieťaťu. Všetky relevantné informácie uchovajte pre prípad potreby. Dekorácie a farby sa môžu líšiť!
Vypredané
19,99 €
  • 5 /5

Nastrkovanie Farby


Vytvorte vežu zábavy s týmto farebným nastrkovačom. Spočítajte kúsky. Pomenujte farby. Hovorte o pojmoch ako vyšší a kratší/ väčší a menší, keď vyrábate hromady korálikov. UPOZORNENIE/INFORMÁCIA: Táto hračka spĺňa európske a americké bezpečnostné normy EN 71 a ASTM F963. Pred odovzdaním hračky dieťaťu odstráňte obalový materiál. Uschovajte si všetky relevantné informácie pre budúce použitie. Dekorácie a farby sa môžu líšiť!
Vypredané
8,99 €
zľavy Haba

Štekajúci psík na nastrkovanie


Roztomilé a farebné šteniatko, ktoré po zložení sladko kvíli. Táto krásne vyrobená drevená sada predstavuje zábavnú skladaciu hru. Poskladajte šesť farebných dielikov na seba a po dokončení jemne zatlačte na Pepeho hlavu a počujte, ako zareve ako skutočné šteniatko! Pepe so svojimi otočnými ušami a lanovým chvostom je dokonalým spoločníkom, ktorý pomôže vašim najmenším identifikovať rôzne tvary a farby. Táto farebná drevená hračka šteniatko, odporúčaná pre deti od 12 mesiacov, poskytne hodiny zábavy pri cvičení a rozvoji motorických zručností. Vyrobené s pevnou drevenou konštrukciou a dokončené úplne netoxickými farbami a povrchovými úpravami vhodnými pre deti. Toto je hračka, ktorú si vaše dieťa zamiluje na dlhé roky. Hračka vyžaduje dve batérie LR44 (nie sú súčasťou balenia). UPOZORNENIE/INFORMÁCIA: Hračka spĺňa európske a americké bezpečnostné štandardy EN 71 a ASTM F963. Odstráňte všetky časti obalu predtým, ako dáte hračku dieťaťu. Všetky relevantné informácie uchovajte pre prípad potreby. Dekorácie a farby sa môžu líšiť!
Vypredané
14,99 €

Lacná hra Triedenie tvarov na šnúrke (-25%)


Jednoduchá šnúrka premení kocky na vláčik, húsenicu, vežu a ďalšie. Táto 32-dielna drevená sada zafarbená v piatich pestrých farbách je dokonalou hračkou pre deti, aby sa naučili triediť a počítať. Bloky jednoducho zoraďte podľa farby, tvaru alebo vzoru. UPOZORNENIE/INFORMÁCIA: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé guličky, nebezpečenstvo udusenia. Obsahuje šnúry, nebezpečenstvo uškrtenia. Potrebná montáž dospelou osobou. Táto hračka spĺňa európske a americké bezpečnostné normy EN 71 a ASTM F963. Pred odovzdaním hračky dieťaťu odstráňte obalový materiál. Uschovajte si všetky relevantné informácie pre budúce použitie. Dekorácie a farby sa môžu líšiť!
Vypredané
13,49 € 17,99 €

dostupné aj ako:

Navliekacia hra Dúhová húsenica


Dve hry v jednej. Ktorá farebná gombička patrí ku ktorej časti húsenice? A v akom poradí musia byť čísla usporiadané? Tu je potrebná sústredenosť a zručnosť, aby sa gombíky navliekli na správnu plochu. Hra končí húsenicou vystupujúcou v krásnych dúhových farbách. Obsah: 1 navliekacia doska, 24 navliekacích doštičiek (na jednej strane potlač: 12 farebných navliekacích doštičiek, 12 očíslovaných navliekacích doštičiek 1-12), 1 navliekacia šnúra, 1 zošit so šablónami. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.Nebezpečenstvo uškrtenia, obsahuje dlhý povraz.
Vypredané
21,99 €

Navliekacia hra Ovocný sad


Skvelá didaktická hračka je ideálna na rozvoj jemnej motoriky pre deti od 3 rokov. Základ tvorí strom, na ktorý deti postupne pomocou povrázkov prišívajú ovocie, zvieratká a deti. Vytvárajú tak rôzne letné scény pri zbere ovocia v sade. Hračka obsahuje: základňu v tvare stromu, 30 ks doplnkov na prišívanie, 2 obojstranné šablóny, 2 prevliekacie povrázky. UPOZORNENIE:Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.Nebezpečenstvo uškrtenia, obsahuje dlhý povraz.
Vypredané
23,99 €
  • 2 /5

Navliekacia hra Vidiek


Voľné navliekanie alebo podľa šablóny? Malí odborníci na navliekanie si môžu vybrať. Ak sú dvaja hráči, môžu hrať vzrušujúcu hmatovú hru a striedavo vyťahovať hracie figúrky z hmatového vrecka. Obsah: 2 nite so stajňou, 1 krava, 1 teľa, 1 kôň, 1 žriebä, 1 ďatelina, 1 kvet, 1 mliečko, 1 podkova, 4 šablóny, 1 malé hmatové vrecko. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 18 mesiacov. Dlhá šnúra/dlhá reťaz. Nebezpečenstvo uškrtenia.
Vypredané
27,99 €

Nastrkovanie Kvetinová záhrada


Aká kvitnúca zelená záhrada! Kvety, listy a stonky je možné naskladať na seba, ako len chcete ... to je zábava a podporuje aj motorické zručnosti. Obsah: 25 dielov na kolíky, 1 doska na kolíky. UPOZORNENIE: Vhodné pre deti od 18 mesiacov.
Vypredané
38,99 €

Navliekacia hra Stavenisko


Vzrušujúca zábava s navliekaním pre malých stavebných robotníkov! Navliekacie figúrky sa skvele hodia na kreatívnu hru aj na cesty. Obsah: 1 žeriav s navliekacím lankom, 1 fúrik, 2 stavební robotníci, 1 krtko, 1 tabuľka, 1 nákladné auto s navliekacím lankom, 1 bager, 1 stožiar, 1 miešačka cementu, 4 šablóny, 1 malé hmatové vrecúško, návod . UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 18 mesiacov. Dlhá šnúra/dlhá reťaz. Nebezpečenstvo uškrtenia.
Vypredané
27,99 €
  • 5 /5

Navliekacia hra Húsenička


Ako dlho dokážete vyrobiť jednu z týchto roztomilých farebných húseníc? To môžu deti zistiť v tejto zábavnej hre na navliekanie. Navliekacie figúrky sú ideálne na voľnú hru a sú ideálne aj na cesty. Obsah: 2 hlavy húseníc s navliekacím lankom, 2 kotúče, 1 trojuholník, 1 ovál, 1 štvorec, 2 hviezdy, 1 ozubené koliesko, 4 kartičky so šablónami (sada po dvoch, s obojstrannou potlačou), 1 hmatové vrecko, 1 inštrukcie. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 18 mesiacov. Dlhá šnúra/dlhá reťaz. Nebezpečenstvo uškrtenia.
Vypredané
27,99 €

Lacná hra Navliekacia hra Ovocný sad (-90%)


Skvelá didaktická hračka je ideálna na rozvoj jemnej motoriky pre deti od 3 rokov. Základ tvorí strom, na ktorý deti postupne pomocou povrázkov prišívajú ovocie, zvieratká a deti. Vytvárajú tak rôzne letné scény pri zbere ovocia v sade. Hračka obsahuje: základňu v tvare stromu, 30 ks doplnkov na prišívanie, 2 obojstranné šablóny, 2 prevliekacie povrázky. UPOZORNENIE:Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.Nebezpečenstvo uškrtenia, obsahuje dlhý povraz.
Vypredané
2,40 € 23,99 €

dostupné aj ako:

Drevený dúhový Slimák na ťahanie


Malé deti milujú ťahacie zvieratká na povrázku. Dúhový slimáčik je krásne výrazne farebný, má šibalské tykadlá a navyše domček, ktorý možno odobrať a samostatne kotúľať a chytať. Celá hračka je vyrobená z masívneho dreva. Použité farby sú nezávadné. Ťahacie drevené hračky Goki sú ideálne pre obdobie, kedy sa deti postavia na nožičky, rozchodia a neustále musia niečo premiestňovať a s niečím hýbať. Ťahacie hračky Goki sú drevené a do posledného písmenka neobyčajné! Hýbu krídelkami, hojdajú sa, poskakujú, klopkajú, cinkajú a sú žiarivo farebné. Pri jazde vytvárajú niektoré ťahacie hračky zaujímavé optické efekty, ktoré budú deti fascinovať. V ponuke Goki nájdete klasické zvieratká ako je kačička, psík, dráčik, slimák, koník, lienka, húsenica, ale aj originálneho homára. V širokom výbere nájdete tú správnu a motorickú hračku pre chlapcov aj dievčatá. Upozornenie: Výrobok je vhodný pre deti od 1 roka.
Vypredané
13,29 € 18,99 €
  • 5 /5

Drevený Tukan na tlačenie


Pestrofarebný tukan máva krídelkami počas svojej jazdy a o to s ním bude objavovanie okolitého sveta zábavnejšie. Deti milujú svojich prvých priateľov, ktorí ich sprevádzajú pri prvých krôčikoch. Tukan je navyše veľmi atraktívny a netypický kamarát na cesty. Väčšinou ho vidíme v ZOO, ale niektoré deti majú tukana ako priateľa doma vo svojej izbičke Čo majú havran, pelikán, kačička a tučniak spoločné? Sú to skvelé drevené hračky na tlačenie. Pre deti od 1 roka nie je snáď lepšia hračka, než pohybová. Ak dávate prednosť viac rafinovaným hračkám, ponúka sa hračka v prevedení dráčik, motýlik, lienka a kačička. Zvieratká za pohybu mávajú krídelkami a pri behu to vyzerá, že čoskoro vzlietnu. Hračky na tlačenie predovšetkým pri jazde vydávajú zvuk, ktorý deti baví a zároveň tak rozvíjajú svoje motorické zručnosti. Všetky hračky na tyči Goki sú vyrobené z masívneho dreva a sú bezpečné. Upozornenie: Výrobok je vhodný pre deti od 18 mesiacov.
Vypredané
13,99 € 19,99 €

Navliekacia hra Hasiči v akcii


Zábavná hra pre malých fanúšikov hasičov! Jednotlivé drevené dieliky možno pomocou šnúrky navliecť na hasičský voz, strom alebo cestu. Týmto spôsobom možno vytvoriť zakaždým inú scenériu výjazdu hasičov. Hra obsahuje: 1 hasičské auto, 38 drevených dielikov, 2 šablóny kariet (obojstranne potlačených). UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.Nebezpečenstvo uškrtenia, obsahuje dlhý povraz.
Vypredané
23,99 €

Priraďovanie farieb Zvieratká


Akú farbu majú uši myšiek? Ktorej farby kolieska patria k motýlím krídlam? Deti priraďujú farby a umiestňujú kolieska do vyrazených priestorov na umiestňovacích doskách. Zvieratká samozrejme môžu dostávať aj bodky rôznych farieb. UPOZORNENIE: Vhodné pre deti od 18 mesiacov.
Vypredané
23,99 €

Lacná hra Piqipi interaktívna kniha Šteniatko (-50%)


Gombíky, zipsy, šnúrky... ktorý drobec by odolal? Interaktívne knižky Piqipi poskytnú detičkám možnosť zahrať sa s rôznymi druhmi materiálov a predmetov, a pritom sa vzdelávať. Môžu skladať puzzle, hrať sa s písmenkami, s číslami, s rôznymi geometrickými tvarmi, a to všetko v kvalitne prepracovanej knižke bez slov.Najlepšie šteniatko na svete? Predsa to od Piqipi! Nehryzie, nepĺzne, dokáže riadiť vláčik aj hrať pexeso. Ľúbi farebné kostičky a zo všetkého najradšej sa hrá. Tak šup za ním do tohto rozprávkového sveta!Deti milujú psíkov! A toto šteniatko bude milovať celá rodina. Vyberte mu meno, pripnite obojok, dajte maškrtu a ono vás za odmenu naučí množstvo nových vecí. Nečakajte obyčajné šteniatko. Zoznámte sa s tým najmúdrejším v interaktívnom svete Piqipi.Obsahuje: 3 sady abecedy, rámik na fotku, 2 pracky, 6 pestrofarebných vyberateľných kostičiek, 4 kostičky zapínateľné na gombíky, dlhý jazyk zapínateľný na gombík, 10 farebných koliesok zapínateľných na cvoky, 4 postavičy, 5 maňušiek rodinky, teniska so šnúrkou, vrecúško na piškvorky, 12 hracích prvkov na piškvorky. Spolu 123 odoberateľných a interaktívnych dielov.Knižka spolu obsahuje 6 listov.Rozmery balenia (D x Š x V): 27 x 8 x 27 cm
Vypredané
25,00 € 49,99 €

dostupné aj ako:

Lacná hra Piqipi interaktívna kniha Chlapček (-50%)


Gombíky, zipsy, šnúrky... ktorý drobec by odolal? Interaktívne knižky Piqipi poskytnú detičkám možnosť zahrať sa s rôznymi druhmi materiálov a predmetov, a pritom sa vzdelávať. Môžu skladať puzzle, hrať sa s písmenkami, s číslami, s rôznymi geometrickými tvarmi, a to všetko v kvalitne prepracovanej knižke bez slov.Interaktívna knižka Chlapček je výsledkom precíznej ručnej práce. V knižke nájdete množstvo aktivít, ktoré zabavia každého chlapca či dievča. Tento originálny Quiet book umožní zahrať sa na opravára áut, chytať ryby či riadiť dopravu. Rozvoj jemnej motoriky, zábava a zároveň vzdelávanie, to je cieľom interaktívnych knižiek Piqipi.Piqipi je hračka, ktorú deti milujú. To dokazuje naše ocenenie Absolútny víťaz v súťaži Hračka roku 2017 a dizajn nominovaný v Red Dot Award.Obsahuje: 3 sady abecedy, rámček na fotku, hodiny s pohyblivým ciferníkom, 4 odoberateľné jablká na cvoky, 2 x 5 dielne puzzle na suchý zips, 2 odoberateľné kolesá na cvoky, 6 pohyblivých autíčok, 11 odoberateľých častí na suchý zips v dopravnom ihrisku, 16 odoberateľných častí tváre na suchý zips, 6 odoberateľných častí balóna na suchý zips, čln na zips, 9 predmetov zapínateľných na gombíky. Spolu 142 odoberateľných dielov.Knižka spolu obsahuje 6 listov.Rozmery balenia (D x Š x V): 27 x 8 x 27 cm
Vypredané
25,00 € 49,99 €

dostupné aj ako:

Lacná hra Piqipi interaktívna kniha Dievčatko (-25%)


Interaktívna kniha Dievčatko je podobne ako ostatné Piqipi knižky výsledkom precíznej ručnej práce. Je plná aktivít, ktoré pomáhajú pri rozvoji myslenia, fantázie i jemnej motoriky, ktorej osvojenie je hlavne v predškolskom veku kľúčové. V knižke Dievcˇatko nájdete kuchynku či práčovňu a predmety, ktoré sú pre ne typické - jedlo, oblečenie a aj také detaily ako štipce na prádlo. Gombíky, zipsy, šnúrky... ktorý drobec by odolal? Interaktívne knižky Piqipi poskytnú detičkám možnosť zahrať sa s rôznymi druhmi materiálov a predmetov, a pritom sa vzdelávať. Obsahuje: 3 sady abecedy, rámik na fotku, 9 častí dennej a nočnej oblohy na suchý zips, dlhý jazyk zapínateľný na gombík, 4 štipce, 9 častí oblečenia na suchý zips, 15 potravín na suchý zips, otvárateľná chladnička na zips, 3 príbory, 10 odoberateľných častí tváre na suchý zips, 2 stužky, 2 sponky do vlasov, zubná kefka a hrebeň, zrkadlo, 9 dielne puzzle na suchý zips, šnúrka na prevliekanie motýlích krídel. Spolu 143 dielov.
Vypredané
37,49 € 49,99 €

dostupné aj ako: