! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Hry a hračky - Hrajme sa na povolania strana 2 z 2

Alexov drevený pracovný pult


Pripravte sa na ekologickú zábavu, strávenú časom pri pracovnom pulte. Tento robustný pracovný stôl je plný prekvapení. Táto pestrofarebná hračka, súčasť našej ocenenej zbierky, je láskyplne vyrobená z odolného a udržateľného kaučukového dreva. Je namaľovaný v netoxických vodných odtieňoch a je vyrobený tak, aby vydržal a bol pripravený na hranie. Kompletný s 12 robustnými drevenými doplnkami, ktoré sú ideálne na uchopenie malými rukami, vrátane píly, kladiva, skrutkovača, kľúča, vodováhy, 2 skrutiek, 2 skrutiek, 2 klincov a kúska dreva. Pult je nabitá realistickými funkciami, ktoré si nádejní stavitelia zamilujú okamžite, a je vybavený valcovou kotúčovou pílou, meracím prístrojom a zverákom, zatiaľ čo zadná stena je vybavená poličkou na náradie a háčikmi. Navyše je pod ním aj úložný zásobník - ideálny na uloženie všetkých produktov, ktoré je potrebné opraviť. Táto hračka je doplnená zábavnými umeleckými dielami a ilustráciami pre nekonečné, pohlcujúce dobrodružstvá v hraní rolí. Nádherný darček. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.Tento výrobok je hračka. Odstráňte všetky obaly a odložte si ich pre budúce použitie. Hračku skontrolujte pred každým použitím. Zlikvidujte ho pri prvých známkach akéhokoľvek poškodenia alebo krehkosti. Odporúča sa dohľad dospelej osoby. Pokyny na pranie: Pred a po použití dôkladne utrite. Drž sa ďalej od ohňa. Farby a obsah sa môžu líšiť.
Na sklade 1Ks
159,95 €

Raketa so 4 poschodiami HAPE


Vyrazte do iného sveta s touto štvorstupňovou raketovou loďou s planetárnym pristávacím modulom! Dvadsaťdielna drevená raketová loď má štyri úrovne, ktoré môžete preskúmať, s rôznymi miestnosťami na zvládnutie funkcií lode a potrieb posádky! Dodáva sa dokonca s odnímateľným planetárnym pristávacím modulom, ktorý posádku dostane na povrch cudzej planéty. UPOZORNENIE/ INFORMÁCIA: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia. Pred odovzdaním hračky dieťaťu odstráňte obalový materiál. Uschovajte si všetky relevantné informácie pre budúce použitie. Dekorácie a farby sa môžu líšiť!
Vypredané
99,99 €

Drevená kuchynka s teplovzdušnou rúrou HAPE


Ukážte svojim hosťom, ako uvariť chutné jedlo s touto fantastickou kuchyňou! Táto kompletne vybavená kuchyňa je vybavená elektrickým sporákom. Červená doska sporáka sa rozsvieti a bude vydávať bublajúce zvuky, zatiaľ čo druhá doska fritézy sa rozsvieti namodro pomocou technológie zábavného ventilátora, vďaka čomu bude jedlo levitovať, otáčať a triasť na panvici! Obsahuje odpadkové koše a ďalšie príslušenstvo, vopred nakrájané jedlo a knihu receptov so šiestimi rôznymi jedlami, ktoré môžete vyskúšať! UPOZORNENIE/ INFORMÁCIA: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Potrebná montáž dospelou osobou. Táto hračka spĺňa európske a americké bezpečnostné normy EN 71 a ASTM F963. Pred odovzdaním hračky dieťaťu odstráňte obalový materiál. Uschovajte si všetky relevantné informácie pre budúce použitie. Dekorácie a farby sa môžu líšiť!
Vypredané
179,99 €
zľavy Haba
  • 5 /5

Konštrukčný set mini


Táto sada 42 kusov a konektorov povzbudzuje začínajúcich tesárov, aby stavali... a postavte ďalšie. Sprievodca stavbou vo vnútri. Otvorená stavebnica umožňuje deťom učiť sa pokusom a omylom. Pridajte ďalšie rekvizity do hotových kusov, aby ste predĺžili prehrávanie. UPOZORNENIE/INFORMÁCIA: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia. Táto hračka spĺňa európske a americké bezpečnostné normy EN 71 a ASTM F963. Pred odovzdaním hračky dieťaťu odstráňte obalový materiál. Uschovajte si všetky relevantné informácie pre budúce použitie. Dekorácie a farby sa môžu líšiť!
Vypredané
24,99 €

Drevená pokladňa


Hotovosť alebo karta? Táto robustná pokladňa umožňuje deťom skenovať kartu alebo platiť peniazmi. Hracia hodnota: na nezaplatenie. UPOZORNENIE/INFORMÁCIA: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje dlhé šnúry, nebezpečenstvo uškrtenia. Táto hračka spĺňa európske a americké bezpečnostné normy EN 71 a ASTM F963. Pred odovzdaním hračky dieťaťu odstráňte obalový materiál. Uschovajte si všetky relevantné informácie pre budúce použitie. Dekorácie a farby sa môžu líšiť!
Vypredané
29,99 €

dostupné aj ako:

Set experimentov pre začiatočníka Malý objaviteľ


Prehlbujte svoje chápanie fyziky a inžinierstva s touto úžasnou súpravou. Zahŕňa ľahko použiteľné kúsky a nástroje, ako aj inšpiratívne projekty, ktoré vám poskytnú začiatok. Kompatibilný s inými súpravami Junior Inventor. Jediným limitom je vaša kreativita! Použite tieto kúsky a nástroje na vytvorenie vlastných vynálezov. Nechajte svoju kreativitu bežať zadarmo! UPOZORNENIE/INFORMÁCIA: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia. Táto hračka spĺňa európske a americké bezpečnostné normy EN 71 a ASTM F963. Pred odovzdaním hračky dieťaťu odstráňte obalový materiál. Uschovajte si všetky relevantné informácie pre budúce použitie. Dekorácie a farby sa môžu líšiť!
Vypredané
24,99 €