! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Hry a hračky - Kuchynky, jedlo a doplnky strana 3 z 3

Vajcia na krájanie HAPE


Je čas na raňajky! Ako chceš mať vajíčka? Táto škatuľka na vajíčka obsahuje šesť vajec: tri natvrdo uvarené vajcia a tri vyprážané vajcia. Škrupinky sa olupujú pre realistickejšiu hru. UPOZORNENIE/ INFORMÁCIA: Pred prvým použitím výrobku dôkladne umyte časti, ktoré nie sú vyrobené z dreva ani papiera. Len na použitie ako hračka. Nie na použitie so skutočným jedlom alebo skutočným sporákom/rúrou. Pred odovzdaním hračky dieťaťu odstráňte obalový materiál. Uschovajte si všetky relevantné informácie pre budúce použitie. Dekorácie a farby sa môžu líšiť!
Vypredané
10,99 €

Drevený Stroj na výrobu zmrzlinu


Užite si zábavu s týmto neuveriteľným strojom na výrobu zmrzliny. Nádherná tradičná drevená hračka na zábavu a potešenie. S ich vlastným strojom sú k dispozícii lákavé ľadové dobroty! Zdobené v pekných pastelových odtieňoch a posypané zlatou farbou, všetko doplnené sladkými ilustráciami pre nostalgický pocit. Malí žiaci s láskou umiestnia kornútok na držiak a vyberú si príchuť pomocou funkcie prepínača. Šikovná sťahovacia páka pridáva ďalší prvok pre zábavné a realistické hranie. Táto roztomilá súprava obsahuje 2 magnetické kornútky a 2 zmrzliny. UPOZORNENIE Tento výrobok je hračka, nie je jedlý. Odstráňte všetky obaly a odložte si ich pre budúce použitie. Hračku skontrolujte pred každým použitím. Zlikvidujte ho pri prvých známkach akéhokoľvek poškodenia alebo krehkosti. Odporúča sa dohľad dospelej osoby. Pokyny na pranie: Pred a po použití dôkladne utrite. Drž sa ďalej od ohňa. Farby a obsah sa môžu líšiť.
Vypredané
39,95 €

Lacná hra Drevená čajová sada s táckou (-50%)


Servírujte krásny popoludňajší čaj s touto krásnou drevenou čajovou súpravou v štýle vintage. Táto tradičná hračka, maľovaná v najkrajšej odvážnej červenej farbe a zdobená bielymi bodkami, bude obľúbeným cieľom milovať celé hodiny hry. S 3 šálkami a taniermi, čajníkom, čajovým vreckom a lyžičkou sú dokonca aj sušienky. Všetky prezentované na robustnom podnose, každý kus je vyrezaný z udržateľného dreva. Deti určite potešia servírovanie svojich priateľov alebo plyšových hračiek, inšpirujúcich interaktívne učenie prostredníctvom hry. UPOZORNENIE: Tento výrobok je hračka, nie je jedlý. Odstráňte všetky obaly a odložte si ich pre budúce použitie. Hračku skontrolujte pred každým použitím. Zlikvidujte ho pri prvých známkach akéhokoľvek poškodenia alebo krehkosti. Odporúča sa dohľad dospelej osoby. Pokyny na pranie: Pred a po použití dôkladne utrite. Drž sa ďalej od ohňa. Farby a obsah sa môžu líšiť.
Vypredané
19,98 € 39,95 €

dostupné aj ako:

zľavy Haba

Lacná hra Drevený nábytok do Domčeka - Starter set (-25%)


Táto rozsiahla Drevená sada nábytku pre bábiky je skvelým doplnkom miniatúrneho sveta vášho dieťaťa. Obsahuje 37 kusov, dokonale prispôsobených všetkým našim domom Le Toy Van. Vrátane detských poschodových postelí s rebríkom, nočného stolíka, miniatúrneho domčeka pre bábiky, postieľku, kompletnú kuchynskú linku, sporák, so stolom a stoličkami, bielizníkom a oveľa viac. Položky sú na obrázku. Navrhnuté našimi skúsenými výrobcami hračiek. Každý kus je vytvorený z udržateľných materiálov pomocou etických postupov a postavený tak, aby vydržal po celý život. UPOZORNENIE: Tento výrobok je hračka. Odstráňte všetky obaly a odložte si ich pre budúce použitie. Hračku skontrolujte pred každým použitím. Zlikvidujte ho pri prvých známkach akéhokoľvek poškodenia alebo krehkosti. Odporúča sa dohľad dospelej osoby. Pokyny na pranie: Pred a po použití dôkladne utrite. Držte ďalej od ohňa. Farby a obsah sa môžu líšiť.
Vypredané
44,96 € 59,95 €

dostupné aj ako:

Drevené ovocie na krájanie


Zvykni si jesť zdravo s touto roztomilou ovocnou súpravou. Obsahuje jeden realistický nôž na hranie, dve jahody, jednu hrušku, jeden pomaranč, jedno jablko, s odnímateľnými stonkami a jeden plátok melónu, z ktorých všetky môžu byť nakrájané realistickým nožom na hru a jedným olúpateľným banánom. Nakrájajte ovocie tak, ako sa vám páči, s nožom na hranie a uvidíte, koľko zábavných receptov môžete vytvoriť! UPOZORNENIE/INFORMÁCIA: Odstráňte všetky časti obalu predtým, ako dáte hračku dieťaťu. Všetky relevantné informácie uchovajte pre prípad potreby. Dekorácie a farby sa môžu líšiť!
Vypredané
21,99 €