! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


EITECH Žeriav /veterný mlyn


S týmto klasickým hračkárskym žeriavom od eitech je možné postaviť najmenej tri modely. Či už zdvíhací most, žeriav alebo veterný mlyn: zábavné hranie s kovovými stavebnicami eitech je zaručené! Táto kovová stavebnica obsahuje celkovo viac ako 270 dielov, z ktorých väčšina je vyrobená z pozinkovanej pásovej ocele. S kovovými stavebnicami eitech sa vaše dieťa hravo zavedie do sveta techniky. Táto sada je vhodná najmä pre začiatočníkov ako učiaca hračka. Pedagogickej hodnote stavebníc sa tiež netreba vysmievať, keďže sa súčasne trénujú motorické a tvorivé schopnosti. Podporuje sa aj rozvoj trojrozmerných myšlienkových štruktúr. Z týchto dôvodov sú kovové stavebnice eitech uznávanými učebnými pomôckami aj v školách a používajú sa v triedach. Všetky komponenty je možné zostaviť a rozšíriť pomocou doplnkových súprav. K položke je priložený správny montážny nástroj a podrobný ilustrovaný montážny návod.
Vypredané
22,50 € 44,99 €

Lacná hra TEIFOC Základná sada (-50%)


Objavte nekonečné spôsoby tvorenia a inovácií so základnou štartovacou súpravou Teifoc! Teifoc je jedinečný systém stavania a hrania, ktorý využíva skutočné opakovane použiteľné kocky na vytváranie zábavných a prepracovaných štruktúr a výtvorov. Tehly sú vyrobené z pečenej hliny a sú úplne bezpečné na hranie. Každá súprava Teifoc obsahuje jeden alebo viac stavebných výkresov, ale môžete popustiť uzdu svojej fantázii. Bezpečná a rozpustná malta na báze piesku a kukuričného extraktu vytvára zámky a krajiny. Ak chcete postaviť nový model, jednoducho namočte do vody, vysušte tehly a začnite znova. Je to také jednoduché! Teifoc je navrhnutý, skonštruovaný a vyrobený spoločnosťou Eitech v Nemecku.
Vypredané
19,98 € 39,95 €

dostupné aj ako:

Lacná hra TEIFOC Vila s garážou (-25%)


Každé mesto Teifoc má jednu, vilu s garážou na pokojnom predmestí! Táto sada je skvelým doplnkom ku každej sade Teifoc a obsahuje skutočné opakovane použiteľné miniatúrne terakotové kocky na stavbu vzrušujúcich a úžasných stavieb! Každá sada Teifoc obsahuje jeden alebo viac stavebných výkresov, ale môžete popustiť uzdu svojej fantázii. Bezpečná a rozpustná malta na báze piesku a kukuričného extraktu vytvára zámky a krajiny. Ak chcete postaviť nový model, jednoducho namočte do vody, vysušte tehly a začnite znova. Je to také jednoduché! Teifoc je navrhnutý, skonštruovaný a vyrobený spoločnosťou Eitech v Nemecku.
Vypredané
57,71 € 76,95 €

dostupné aj ako:

zľavy Haba

Kreatívna stavebnica 4 tvary a puzzle


Táto kreatívna stavebnica s puzzle je jedinečným doplnkom do akejkoľvek kolekcie drevených puzzle, ktoré pomáha precvičiť si základné rozpoznávanie tvarov a farieb. Farebné ryhované tvary puzzle budú musieť byť vyjednané na spodok kolíkov. Spojte štyri základne puzzle a potom otočte rôzne tvarované a farebné dieliky puzzle na stĺpiky. Skvelá hračka na rozvoj pre batoľatá vo veku od 18 mesiacov. Skladajte dieliky puzzle do rôznych tvarov a vzorov alebo vyskúšajte farebnú koordináciu, aby ste zvýšili úroveň obtiažnosti. Farebné kúsky pozostávajú z kruhov, štvorcov, obdĺžnikov a trojuholníkov v spektre farebných modrých, zelených, ružových a žltých odtieňov. Multidimenzionálna skladacia hračka podporuje rozvoj riešenia problémov tým, že zoznámi vaše dieťa s logikou, párovaním, priestorovými vzťahmi, kritickým myslením a pochopením príčiny a následku. Triedenie podľa farieb a tvarov podporuje zručnosť, koordináciu ruka-oko a manipuláciu. UPOZORNENIE/INFORMÁCIA: Hračka spĺňa európske a americké bezpečnostné štandardy EN 71 a ASTM F963. Odstráňte všetky časti obalu predtým, ako dáte hračku dieťaťu. Všetky relevantné informácie uchovajte pre prípad potreby. Dekorácie a farby sa môžu líšiť!
Vypredané
21,99 €

Drevená stavebnica Psy a Mačky


Pozývame všetkých mladých staviteľov! Táto skladacia hra má pridaný zábavný prvok – roztomilá mačka a rozkošný psík sa hrajú na schovávačku medzi stavebnicami. Blok po bloku môžete navrhnúť a postaviť farebné a esteticky príjemné štruktúry, rozobrať ich a začať odznova. Táto súprava stavebných blokov podporuje kreativitu, rozprávanie príbehov a predstavivosť; bloky podporujú trojrozmerné myslenie prostredníctvom hry. Obsah: 31 kusov. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti od 18 mesiacov.
Vypredané
37,99 €

Drevená stavebnica Zvieratká v domčeku


Bojazlivý macko, usilovná myška, zvedavý kocúrik, lenivý slimáčik a vtáčik-letáčik. Kamaráti z veselého domčeka, ktorého stavba je jednoduchá a navyše trénuje jemnú motoriku. Firma Haba patrí k najuznávanejším výrobcom hračiek na svete. Všetky ich hračky pomáhajú rozvíjať detskú tvorivosť, fantáziu, zručnosti a sú vyrobené zo 100% prírodných nezávadných a pre deti neškodlivých materiálov. Zároveň venuje vysokú pozornosť ochrane životného prostredia. UPOZORNENIE: Vhodné pre deti od 18 mesiacov.
Vypredané
22,99 €

Drevené puzzle počítanie


Už ste sa naučili počítať? Tieto zvieratá vám pomôžu. Jeden slimák, päť žiab – ale koľko je tam myší? S dreveným puzzle Counting Friends sa deti môžu úroveň po úrovni ponoriť do sveta čísel a zároveň si osvojiť základné chápanie čísel. Obsah: 1 doska puzzle, 5 dielikov puzzle. UPOZORNENIE: Vhodné pre deti od 12 mesiacov
Vypredané
10,99 €

Drevené puzzle Zvieratá divočiny


Toto divoké drevené puzzle vezme deti na veľkú prehliadku safari. Zebra, lev, nosorožec a krokodíl obiehajú v kruhoch. Ale ktoré zviera kam patrí? A kam sa zmestí sova? S trochou zručnosti sa juniorské puzzle s radosťou naučí, kam ktorý diel patrí. Obsah: 1 doska puzzle, 5 dielikov puzzle. UPOZORNENIE: Vhodné pre deti od 2 rokov.
Vypredané
10,99 €

Drevená stavebnica 3D puzzle


Pozývame všetkých kreatívnych staviteľov! Rôzne farebné bloky aranžérskej hry 3D puzzle možno použiť na vytvorenie rôznych vzorov a tvarov. Ale to nie je všetko! Bloky sú 3-dimenzionálne kocky, ktoré je možné kombinovať a stavať tak nové štruktúry. Či už sa deti hrajú samy alebo s ostatnými, ich fantázii sa medze nekladú. Geometrické tvary pomáhajú rozvíjať priestorové porozumenie a jemné motorické zručnosti prostredníctvom hry. Obsah: 28 blokov, 15 kariet so šablónami, 1 rámik. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
27,99 €

Kocky Veselé zvieratká


Klasická stavebnica v zložení 12 kociek, z ktorej je možné poskladať až 6 rôznych zábavných zvieracích motívov. Hotový motív pritom vychádza zo základného tvaru daného zvieratka. Balené v praktickom drevenom úložnom boxe. Ideálna na tréning úchopu, jemnej detskej motoriky, koordinácie očí a rúk, ale aj vizuálneho a priestorového vnímania, či logického uvažovania. Materiálové zloženie: drevo. Hmotnosť: 0,44 kg. Rozmery: 14 x 10,5 x 3,5 cm.
Vypredané
9,90 €