! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Hry a hračky - Autíčka a dopravné prostriedky strana 2 z 2

Auto s cestnou páskou HAPE


Prilepte kúsok cestnej dizajnovej pásky na akýkoľvek povrch a vytvorte scénu pre toto roztomilé drevené autíčko. UPOZORNENIE/ INFORMÁCIA: Hračka spĺňa európske a americké bezpečnostné štandardy EN 71 a ASTM F963. Odstráňte všetky časti obalu predtým, ako dáte hračku dieťaťu. Všetky relevantné informácie uchovajte pre prípad potreby. Dekorácie a farby sa môžu líšiť!
Vypredané
2,99 €
  • 5 /5

Drevené autíčko Wild Rider HAPE


Vozidlá Hape Wild Riders – pretekárske auto, policajné auto, hasič, bager a buldozér – pozbierajte ich všetky! UPOZORNENIE/ INFORMÁCIA: Hračka spĺňa európske a americké bezpečnostné štandardy EN 71 a ASTM F963. Odstráňte všetky časti obalu predtým, ako dáte hračku dieťaťu. Všetky relevantné informácie uchovajte pre prípad potreby. Dekorácie a farby sa môžu líšiť!
Vypredané
9,99 €

Drevená parkovacia garáž HAPE


Drevená štvorpodlažná garáž s výťahom, čerpacou stanicou a pristávacou plochou pre vrtuľník, pre zaneprázdnených vodičov prístupná v každom smere. Celá garáž je vyrobená z kvalitného dreva, použité farby sú netoxické a na vodnej báze. UPOZORNENIE/ INFORMÁCIA: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Potrebná montáž dospelou osobou.Táto hračka spĺňa európske a americké bezpečnostné normy EN 71 a ASTM F963. Pred odovzdaním hračky dieťaťu odstráňte obalový materiál. Uschovajte si všetky relevantné informácie pre budúce použitie. Dekorácie a farby sa môžu líšiť!
Vypredané
69,99 €
zľavy Haba

Set drevených autíčok New York


6 ikonických amerických drevených vozidiel, ktoré sú kompatibilné s obľúbenými vlakovými dráhami.Táto nádherná súprava je dokonalým darčekom pre malých nadšencov áut a vozidiel a je úžasným doplnkom do každého detského hracieho sveta.Obsahuje 10-kolesové nákladné auto, školský autobus, policajné auto, žltý taxík, sanitku a hasičské auto.UPOZORNENIE/ INFORMÁCIA: Tento výrobok je hračka. Odstráňte všetky obaly a odložte si ich pre budúce použitie. Hračku skontrolujte pred každým použitím. Zlikvidujte ho pri prvých známkach akéhokoľvek poškodenia alebo krehkosti. Odporúča sa dohľad dospelej osoby. Pokyny na pranie a čistenie: Pred a po použití dôkladne utrite. Držte ďalej od ohňa. Farby a obsah sa môžu líšiť.
Vypredané
17,47 € 24,95 €

Set drevených autíčok Londýn


Táto Drevená súprava autíčok je skutočnou Londýnskou klasikou a je ideálna pre malú svetovú hru. Obsahuje 7 ikonických londýnskych vozidiel; dvojposchodový autobus, čierne taxi, hasičský vozeň, policajnú dodávku, sanitku a 2 športové vozidlá (kompatibilné s našimi drevenými železničnými traťami). Táto úžasná hračka inšpiruje kreatívnu hru pre každodenné hracie dobrodružstvá. Tieto robustné hračky sú vyrobené z odolného kaučukového dreva z lesov udržateľného pôvodu a sú vysoko odolné a vyrobené tak, aby vydržali, ručne maľované pomocou netoxických farieb na vodnej báze pre bezpečnú hru detí. Preskúmajte náš celý rad ocenených drevených stavebných súprav a vozidiel a rozšírte svoje malé predstavy. UPOZORNENIE: Tento výrobok je hračka. Odstráňte všetky obaly a odložte si ich pre budúce použitie. Hračku skontrolujte pred každým použitím. Zlikvidujte ho pri prvých známkach akéhokoľvek poškodenia alebo krehkosti. Odporúča sa dohľad dospelej osoby. Pokyny na pranie: Pred a po použití dôkladne utrite. Držte ďalej od ohňa. Farby a obsah sa môžu líšiť.
Vypredané
24,95 €

Drevený prázdninový karaván


S týmto dreveným dovolenkovým karavanom snov, inšpirovaným vintage, čakajú dobrodružstvá. Vyrazte na pláž alebo si užite rodinný výlet s touto sladkou, nostalgickou hračkou, ako stvorenou pre miniatúrnu dovolenkovú zábavu. Tento karaván maľovaný v pastelových mätovo zelených a krémových odtieňoch obsahuje všetko, čo každá rodina bábik potrebuje na oddychovú dovolenku, vrátane surfovacej dosky, čalúneného matraca a odnímateľnej strechy. Nápaditá hra nikdy nevyzerala tak dobre. Inšpirujte sa spomienkami na detstvo s krásnymi, ocenenými drevenými hračkami vyrobenými s týmto cieľom - pre celoživotné vzdelávanie. Prispôsobené tak, aby sa zmestili na našu celú kolekciu domčekov pre bábiky a rodinky pre bábiky a ďalšie figúrky s veľkosťou približne 10 cm. UPOZORNENIE: Tento výrobok je hračka. Odstráňte všetky obaly a odložte si ich pre budúce použitie. Hračku skontrolujte pred každým použitím. Zlikvidujte ho pri prvých známkach akéhokoľvek poškodenia alebo krehkosti. Odporúča sa dohľad dospelej osoby. Pokyny na pranie: Pred a po použití dôkladne utrite. Držte ďalej od ohňa. Farby a obsah sa môžu líšiť.
Vypredané
44,95 €

Drevený žeriav s príslušenstvom


Budúci staviteľ uvádza svoju predstavivosť do hry pri stavbe staveniska s touto žeriavovou súpravou. Nechajte malého plánovača opísať scénu pri nastavovaní každého kusu. Tým sa otvorí svet predstieranej hry. UPOZORNENIE/INFORMÁCIA: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje šnúry, nebezpečenstvo uškrtenia. Táto hračka spĺňa európske a americké bezpečnostné normy EN 71 a ASTM F963. Pred odovzdaním hračky dieťaťu odstráňte obalový materiál. Uschovajte si všetky relevantné informácie pre budúce použitie. Dekorácie a farby sa môžu líšiť!
Vypredané
54,99 €
  • 5 /5

Hasičské auto


Uvoľnite cestu, uvoľnite cestu! Tu prichádza hasičské auto na ceste k požiaru! Posaďte rebrík, aby hasič a jeho pes mohli bojovať s plameňmi a zachrániť deň. Nasmerujte svoje požiarnické auto na miesto požiaru. Pošlite záchranného psa na vyhľadanie ľudí, ktorí potrebujú pomoc. Robustné hasičské vozidlo s akčnými figúrkami. UPOZORNENIE/INFORMÁCIA: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia. Táto hračka spĺňa európske a americké bezpečnostné normy EN 71 a ASTM F963. Pred odovzdaním hračky dieťaťu odstráňte obalový materiál. Uschovajte si všetky relevantné informácie pre budúce použitie. Dekorácie a farby sa môžu líšiť!
Vypredané
22,99 €

Lacná hra Hasičské auto (-50%)


Uvoľnite cestu, uvoľnite cestu! Tu prichádza hasičské auto na ceste k požiaru! Posaďte rebrík, aby hasič a jeho pes mohli bojovať s plameňmi a zachrániť deň. Nasmerujte svoje požiarnické auto na miesto požiaru. Pošlite záchranného psa na vyhľadanie ľudí, ktorí potrebujú pomoc. Robustné hasičské vozidlo s akčnými figúrkami. UPOZORNENIE/INFORMÁCIA: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia. Táto hračka spĺňa európske a americké bezpečnostné normy EN 71 a ASTM F963. Pred odovzdaním hračky dieťaťu odstráňte obalový materiál. Uschovajte si všetky relevantné informácie pre budúce použitie. Dekorácie a farby sa môžu líšiť!
Vypredané
11,50 € 22,99 €

dostupné aj ako:

Lietadlo naťahovacie so svetelnými efektmi 18,5cm


Kovové lietadlo so svetlom a zvukom 19 cm. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
10,99 €

Autíčko power set SUV 12cm


Autíčka sú hračky, ktoré potešia ako malé, tak aj väčšie deti. Kovové modely sú vyrobené v mierke 1:32. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
5,59 € 7,99 €

Set drevených autíčok Malý Londýn


Táto sada 3 drevených ikonických britských vozidiel je vygravírovaná a odvážna vyraziť na dobrodružstvo po veľkom meste. Vďaka londýnskemu autobusu, klasickému čiernemu taxíku a mini autu vezmite najmenších na cestu objavovania s touto nádhernou, tradičnou hračkou, ktorá určite inšpiruje mnoho hodín nápaditej hry. Všetky naše hračky sú vyrobené z dreva z udržateľných zdrojov, zdobené netoxickými farbami a používajú etické výrobné postupy - pre ekologickú zábavu. Kompatibilné s našou vzrušujúcou ponukou drevených vlakových súprav a ďalších štandardných vlakových súprav. Prezrite si celú našu zbierku ocenených drevených stavebníc a vozidiel a rozšírte predstavivosť svojich najmenších. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.Tento výrobok je hračka. Odstráňte všetky obaly a odložte si ich pre budúce použitie. Hračku skontrolujte pred každým použitím. Zlikvidujte ho pri prvých známkach akéhokoľvek poškodenia alebo krehkosti. Odporúča sa dohľad dospelej osoby. Pokyny na pranie: Pred a po použití dôkladne utrite. Drž sa ďalej od ohňa. Farby a obsah sa môžu líšiť.
Vypredané
11,95 €