! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Hry a hračky - Technické hračky strana 3 z 3

Mini laboratórium Solárna energia


Poskladaj si malé vozidlo poháňané slnečnou energiou. Ideálne ako darček pre začínajúceho fyzika, technika alebo konštruktéra. Poskladanie zaberie niekoľko desiatok minút a výsledok môžeš ihneď predviesť rodičom alebo kamarátom. Balenie obsahuje: - solárny panel s motorom a ďalšie mechanické diely na poskladanie modelu - originálny obrázkový návod so slovenským prekladom Upozornenie: Vhodné pre deti od 8 rokov. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, ktoré môžu byť prehltnuté. Nebezpečenstvo udusenia. Obal uchovajte pre prípad potreby. Farby a obsah sa môže trochu líšiť.
Vypredané
13,99 €

Vedecká stavebnica robot Kodo


KODO je unikátna mechanická hračka (s motorickým pohonom), ktorú môžeš naprogramovať a tak z neho urobiť umelca, športovca alebo pracanta, ktorý vykoná akúkoľvek ťažkú prácu. Zostavenie nie je náročné. Stačí primeraná miera zručnosti a trpezlivosti. Zostavenie zaberie maximálne 2 hodiny a nie je k tomu potrebné lepidlo. Pomoc dospelej osoby pri zostavení nie je nutná, ale je vhodná, aby nedošlo k chybe a následnému rozčarovaniu pri chybnej funkčnosti robota. Robot nevyžaduje k svojmu oživeniu a prevádzke chytrý telefón, tablet ani počítač. Robota je možné programovať pomocou kolíčkov, ktoré sa umiestňujú do centrálneho prstenca v jeho tele. Výsledkom je pohyb a činnosti, ktoré z neho urobia viacúčelový stroj. Obsahuje originálny obrázkový návod so slovenský prekladom. Upozornenie: Vhodné pre deti od 8 rokov. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, ktoré môžu byť prehltnuté. Nebezpečenstvo udusenia. Obal uchovajte pre prípad potreby. Farby a obsah sa môžu líšiť. Používajte pod priamym dohľadom dospelej osoby. Prítomnosť funkčných ostrých bodov a hrán. Vyžaduje 2 batérie LR03/AAA, nie sú súčasťou balenia. Batérie musí vymieňať dospelá osoba. Batérie sú klasifikované ako WEE a mali by byť bezpečne zlikvidované, keď už nie sú potrebné. Vyžaduje skrutkovač, kliešte, pravítko, fixku a dve batérie LR03/AAA - nie sú súčasťou balenia. Odporúča sa dohľad dospelej osoby. Obsahuje originálny obrázkový návod so slovenský prekladom. Upozornenie: Vhodné pre deti od 8 rokov. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, ktoré môžu byť prehltnuté. Nebezpečenstvo udusenia. Obal uchovajte pre prípad potreby. Farby a obsah sa môžu líšiť. Používajte pod priamym dohľadom dospelej osoby. Prítomnosť funkčných ostrých bodov a hrán. Vyžaduje kliešte, nie sú súčasťou balenia. Odporúča sa dohľad dospelej osoby. Čas montáže: min. 2 hodiny
Vypredané
41,99 €
  • 5 /5

Plazmová guľa


Plazmová guľa je jedinečná dekorácia a ukážka fyzikálneho javu vytvárajúca ojedinelý a fascinujúce svetelný efekt. Ponúka dva režimy: režim "zapnuté"- guľa je stále aktívna a režim "zvuk"- guľa sa aktivuje zvukom (tlesknutím, hudbou atď.). Dotykom gule dochádza k vizuálnym efektom podobným bleskom, ktoré sa neustále dynamicky menia. Plazmová guľa je doplnená o technické informácie a 5 zábavných experimentov. Napájanie zabezpečuje adaptér do zásuvky. Upozornenie: BUĎTE OPATRNÍ! Nedemontujte podperu lopty. Nepokúšajte sa odstrániť sklenenú guľu. Nebezpečenstvo úrazu elektrickým prúdom! Len na vnútorné použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí mladších ako 14 rokov. Toto je dekoratívna lampa, nie hračka. Pred použitím si pozorne prečítajte pokyny. Voliteľné aktivity a ďalšie príslušenstvo nie sú zahrnuté.
Vypredané
30,99 €

dostupné aj ako:

zľavy Haba