! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Legami Mini prenosný Pinball Mission to Mars


Posuňte svoju predstavivosť do nových výšin s Legami mini prenosným Pinball - Mission to Mars. Štartujte na svojej raketovej lodi a získajte body za to, že sa dostanete na Mesiac a Mars. Len si dávajte pozor na asteroidy a mimozemšťanov!
Vypredané
9,99 €

Legami Vodná hra


Mini vodná hra Legami vám prinesie veľkú radosť z hernej konzoly bez potreby batérií alebo káblov. Pomocou ovládacích prvkov sa pokúste vystreliť prstene do vesmíru a zasiahnuť ciele, aby ste dokončili svoju misiu na Mars. Ideálne na dlhé výlety alebo lenivé dni doma.
Vypredané
4,99 €

Sada na lisovanie rastlín HAPE


Vytvorte si vlastnú umeleckú zbierku s touto sadou na lisovanie listov a kvetov. Pomocou priložených farieb a štetca premeňte sušené rastliny na farebné umelecké diela, ktorými si možete skrášliť svoju izbičku! UPOZORNENIE/INFORMÁCIA: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.Pohľad na slnko môže spôsobiť trvalé poškodenie zraku. Nepozerajte sa s týmto produktom do slnka. Táto hračka spĺňa európske a americké bezpečnostné normy EN 71 a ASTM F963. Pred odovzdaním hračky dieťaťu odstráňte obalový materiál. Uschovajte si všetky relevantné informácie pre budúce použitie. Dekorácie a farby sa môžu líšiť!
Vypredané
14,99 €
zľavy Haba

Dúhové počítadlo


Desať radov po desať korálok v piatich farbách. Počítajte všetky spôsoby hry. Spočítajte známe veci, ktoré vaše dieťa vidí každý deň, ako sú topánky, sušienky alebo taniere na stole. UPOZORNENIE/INFORMÁCIA: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia. Táto hračka spĺňa európske a americké bezpečnostné normy EN 71 a ASTM F963. Pred odovzdaním hračky dieťaťu odstráňte obalový materiál. Uschovajte si všetky relevantné informácie pre budúce použitie. Dekorácie a farby sa môžu líšiť!
Vypredané
19,90 €
  • 4,5 /5

Levitujúci glóbus


Levitujúci glóbus je jedinečná dekorácia na každý stôl. Glóbus sa pomocou malého nástroja jednoducho "zavesí" asi 1cm pod horný okraj ramena a magnetická sila ho v tejto polohe udrží bez toho, aby sa čohokoľvek dotýkal. Glóbus sa potom voľne otáča v priestore, čo v kombinácii s modrým LED svetlom vytvára zaujímavý efekt. Rozmery: výška cca 15cm, glóbus má priemer 9cm. Napájanie zabezpečuje adaptér do zásuvky, ktorý je súčasťou. Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí mladších ako 14 rokov.Toto je dekoratívna lampa, nie hračka. Pred použitím si pozorne prečítajte pokyny. Nepracujte s glóbusom nepretržite dlhšie ako 10 hodín. Umiestnite lampu na rovný povrch. Nehýbte lampou, keď je zapnutá. Nenechávajte zapojené počas dlhého nepoužívania.
Vypredané
24,99 €

Kovový vĺčko s LED osvetlením


Klasický kovový vĺčko s motívmi z vesmíru a LED svetlom. Deti sú najskôr fascinované, keď vidia, ako sa vĺčko roztočí a rodičia ihneď to chcú vyskúšať tiež. Veľký vĺčko má široký podstavec, takže sa deťom po prvých skúmavých pokusoch podarí vĺčka roztočiť. Vydáva bzučivý zvuk pri rýchlom otáčaní. Pre deti je nielen opakovane zábavné vĺčka roztáčať, pozorovať, počúvať a zastavovať, ale táto nostalgická hračka navyše podporuje motoriku detí a na svoje detstvo si s ňou zaspomína aj nejeden dospelý. Upozornenie: Výrobok je vhodný pre deti od 1 roka. Výrobok spĺňa platné európske normy.
Vypredané
13,29 € 18,99 €

Puzzle Učíme sa počítať


Hrajte sa, počítajte, priraďujte a učte sa. Matematika je tak zábavná a už malé deti sa s ňou môžu zoznamovať. Ktorá číslica je sedmička a čoho je ešte sedem? Podarí sa Vám správne dieliky priradiť? Puzzle obsahuje 30 dielov. Puzzle Goki sú snáď najobľúbenejšia hračka pre deti. Puzzle Goki je vyrobené z dreva a preto dlho vydrží, bez toho aby sa mu ohýbali rožky. Drevené puzzle s úchytkami je určené pre deti od cca 1 roka a podporuje jeho zručnosti ako je jemná motorika, koordinácia oko-ruka a logické myslenie. Pre staršie deti nájdete v ponuke opäť drevené viacvrstvové puzzle, puzzle s podloženými obrázkami, alebo zložitejšie a náučné obrázky až do 192 dielikov. Dizajn puzzle Goki je originálny a jeho silnou devízou sú vkusné detské motívy. Na obrázkoch sa často odohrávajú rôzne príbehy, iné sú určené skôr pre kreatívne skladanie. Menším deťom môžete skladanie puzzle obohatiť o veselé rozprávanie. Tým sa podporuje fantázie detí a tiež slovná zásoba. Puzzle dodávame na drevenej doske alebo v krabičke z kartónu. Upozornenie: Výrobok je vhodný pre deti do 3 rokov.
Vypredané
14,99 €

Drevené počítanie s ozubenými kolieskami


Vkladanie koliesok, poznávanie farieb, vzorov, číslic, počítanie - táto hračka je nielen dúhovo atraktívna, ale navyše všestranne didaktická. Rozvíja jemnú motoriku, logiku, predstavivosť a ďalšie dôležité zručnosti. V kategórii staviame, maľujeme a učíme sa nájdete hračky pre dievčatá a chlapcov rôzneho veku a tiež rôzneho zamerania. Najmenšie deti precvičujú jemnú motoriku s hračkami ako je skladacia veža, vkladačka, zatĺkačka, skladacia krabička a ďalšie. Tieto drevené hračky sú určené pre deti od 1 roka do 2 rokov. Klasické drevené kocky, maľované kocky, kocky puzzle, kocky hrad, ale aj stavebnice sú určené pre deti od 3 do 4 rokov. Stavanie kociek je veľmi dôležitou hrou detí, pretože okrem jemnej motoriky sa precvičuje ich priestorové myslenie, fantázie, logika a zručnosť. Veľmi obľúbené je tiež domino a sety pre hry na povolania. Pre staršie deti od 4 rokov sú určené vyšívacie hračky a didaktická hra motorický labyrint. Ten je vhodný nielen na motoriku, ale aj na precvičovanie logického myslenia a stratégie. V neposlednom rade nájdete v ponuke hodiny, počítadlá, písmenká, číslice, výtvarné a kreatívne hračky, tašky na vymaľovanie, pečiatky a ďalšie. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
16,09 € 22,99 €
  • 5 /5

Vreckový mikroskop


Vreckový mikroskop Buki MR200 je zväčšovací prístroj so zabudovaným LED svetlom. Môžeš ho využiť ako lupu pre pozorovanie prírodných objektov, živočíchov alebo predmetov vyrobených ľuďmi. Mikroskop je kompaktný a ľahký; ponúka plynulé zväčšenie od 60 do 120x. Jeho rozmery ho predurčujú na každodenné použitie. V balení je aj praktický klip pre využitie s chytrým telefónom. Tvoje objavy tak môžeš fotiť a okamžite zdieľať. Upozornenie: Vhodné pre deti od 8 rokov. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, ktoré môžu byť prehltnuté. Nebezpečenstvo udusenia. Vyžaduje 1 batériu LR03-AAA, ktorá nie je súčasťou balenia. Batérie musí vymieňať dospelá osoba. Batérie sú klasifikované ako WEE a mali by sa bezpečne zlikvidovať, keď už nie sú potrebné. Mikroskop je možné používať aj bez telefónu. UCHOVÁVAJTE OBAL PRE BUDÚCE POUŽITIE. Farby a obsah sa môžu mierne líšiť. Nikdy sa nepozerajte priamo do slnka
Vypredané
18,99 €
  • 5 /5

Morské príšerky v akváriu


Sledujte, ako sa vo vašom akváriu vyliahnu fosforeskujúce morské príšerky. Stačí len pridať vodu, nechať príšerky vyliahnuť sa a nezabudnúť ich kŕmiť. Táto jedinečná sada obsahuje živé vajíčka Žiabronôžky soľnej - drobného vodného živočícha, ktorý sa bežne chová pre potreby akvaristov. Je povestná mimoriadne krátkou dobou liahnutia - len 1 až 2 dni. A práve preto je vhodná aj do experimentálneho chovu malých morských bádateľov. Akvaristická sada pre deti obsahuje všetko, čo budete na chov Žiabronôžky potrebovať. Deti si hravou formou osvoja nové poznatky a skúsenosti, potrénujú si svoju trpezlivosť aj svedomitosť. Originálny tip na darček pre chlapcov aj pre dievčatá. Vhodné pre deti od 6 rokov. Veľkosť krabice: 14 x 8 x 19 Obsahuje mini akvárium s príslušenstvom, vajíčka Žiabronôžky aj potravu. Upozornenie: Vhodné pre deti od 6 rokov. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, ktoré môžu byť prehltnuté. Nebezpečenstvo udusenia. Obal uchovajte pre prípad potreby. Farby a obsah sa môže trochu líšiť.
Vypredané
15,99 €

Mini laboratórium Solárna energia


Poskladaj si malé vozidlo poháňané slnečnou energiou. Ideálne ako darček pre začínajúceho fyzika, technika alebo konštruktéra. Poskladanie zaberie niekoľko desiatok minút a výsledok môžeš ihneď predviesť rodičom alebo kamarátom. Balenie obsahuje: - solárny panel s motorom a ďalšie mechanické diely na poskladanie modelu - originálny obrázkový návod so slovenským prekladom Upozornenie: Vhodné pre deti od 8 rokov. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, ktoré môžu byť prehltnuté. Nebezpečenstvo udusenia. Obal uchovajte pre prípad potreby. Farby a obsah sa môže trochu líšiť.
Vypredané
13,99 €

Čelovka


Čelovka je ideálnym spoločníkom na nočné objavovanie v lese. Jej 3W 100 lumenové LED diódy vyžarujú lúč až do 50 m. Elastický popruh sa prispôsobí všetkým veľkostiam. Upozornenie: Vhodné pre deti od 5 rokov. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, ktoré môžu byť prehltnuté. Nebezpečenstvo udusenia. Obal uchovajte pre prípad potreby. Farby a obsah sa môže trochu líšiť.
Vypredané
9,99 €

Vedecká stavebnica robot Kodo


KODO je unikátna mechanická hračka (s motorickým pohonom), ktorú môžeš naprogramovať a tak z neho urobiť umelca, športovca alebo pracanta, ktorý vykoná akúkoľvek ťažkú prácu. Zostavenie nie je náročné. Stačí primeraná miera zručnosti a trpezlivosti. Zostavenie zaberie maximálne 2 hodiny a nie je k tomu potrebné lepidlo. Pomoc dospelej osoby pri zostavení nie je nutná, ale je vhodná, aby nedošlo k chybe a následnému rozčarovaniu pri chybnej funkčnosti robota. Robot nevyžaduje k svojmu oživeniu a prevádzke chytrý telefón, tablet ani počítač. Robota je možné programovať pomocou kolíčkov, ktoré sa umiestňujú do centrálneho prstenca v jeho tele. Výsledkom je pohyb a činnosti, ktoré z neho urobia viacúčelový stroj. Obsahuje originálny obrázkový návod so slovenský prekladom. Upozornenie: Vhodné pre deti od 8 rokov. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, ktoré môžu byť prehltnuté. Nebezpečenstvo udusenia. Obal uchovajte pre prípad potreby. Farby a obsah sa môžu líšiť. Používajte pod priamym dohľadom dospelej osoby. Prítomnosť funkčných ostrých bodov a hrán. Vyžaduje 2 batérie LR03/AAA, nie sú súčasťou balenia. Batérie musí vymieňať dospelá osoba. Batérie sú klasifikované ako WEE a mali by byť bezpečne zlikvidované, keď už nie sú potrebné. Vyžaduje skrutkovač, kliešte, pravítko, fixku a dve batérie LR03/AAA - nie sú súčasťou balenia. Odporúča sa dohľad dospelej osoby. Obsahuje originálny obrázkový návod so slovenský prekladom. Upozornenie: Vhodné pre deti od 8 rokov. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, ktoré môžu byť prehltnuté. Nebezpečenstvo udusenia. Obal uchovajte pre prípad potreby. Farby a obsah sa môžu líšiť. Používajte pod priamym dohľadom dospelej osoby. Prítomnosť funkčných ostrých bodov a hrán. Vyžaduje kliešte, nie sú súčasťou balenia. Odporúča sa dohľad dospelej osoby. Čas montáže: min. 2 hodiny
Vypredané
41,99 €
  • 1 /5

Mini projektor Príroda Mix (3 druhy na výber)


Tento praktický mini projektor vám umožní premietať krásne obrázky na stenu či strop. Obsahuje 3 disky s 8 obrázkami podmorského sveta (spolu 24 fotografií)sveta zvierat, vesmíru, projektor a návod na používanie. Upozornenie: Vhodné pre deti od 5 rokov. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, ktoré môžu byť prehltnuté. Nebezpečenstvo udusenia. Obal uchovajte pre prípad potreby. Farby a obsah sa môžu líšiť. Vyžaduje 1 batériu LR03 AAA, ktorá nie je súčasťou balenia. Batérie musí vymieňať dospelá osoba. Batérie sú klasifikované ako WEE a mali by sa bezpečne zlikvidovať, keď už nie sú potrebné..
Vypredané
9,99 €
  • 5 /5

Plazmová guľa


Plazmová guľa je jedinečná dekorácia a ukážka fyzikálneho javu vytvárajúca ojedinelý a fascinujúce svetelný efekt. Ponúka dva režimy: režim "zapnuté"- guľa je stále aktívna a režim "zvuk"- guľa sa aktivuje zvukom (tlesknutím, hudbou atď.). Dotykom gule dochádza k vizuálnym efektom podobným bleskom, ktoré sa neustále dynamicky menia. Plazmová guľa je doplnená o technické informácie a 5 zábavných experimentov. Napájanie zabezpečuje adaptér do zásuvky. Upozornenie: BUĎTE OPATRNÍ! Nedemontujte podperu lopty. Nepokúšajte sa odstrániť sklenenú guľu. Nebezpečenstvo úrazu elektrickým prúdom! Len na vnútorné použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí mladších ako 14 rokov. Toto je dekoratívna lampa, nie hračka. Pred použitím si pozorne prečítajte pokyny. Voliteľné aktivity a ďalšie príslušenstvo nie sú zahrnuté.
Vypredané
30,99 €

dostupné aj ako:

Lacná hra Mikroskop 15 experimentov -V2 (-70%)


Mikroskop Buki MR400 je ideálny prístroj pre začínajúcich biológov. Jednoduchá konštrukcia mikroskopu s jednou hlavnou šošovkou (40x zväčšenie) a okulárom s 10x zväčšením. Maximálne zväčšenie tak dosiahne 400x a umožňuje rýchle a pohodlné pozorovanie rôznych vzoriek. Pre lepšie zobrazenie je mikroskop vybavený spodným LED osvetlením. Súčasťou sú aj dva preparáty s 8 vzorkami a prázdne podložné sklíčka pre vlastné vzorky. Obsah sady: mikroskop 2 preparáty s 8mi vzorkami na okamžité pozorovanie 3 podložné sklíčka pre vlastné vzorky 1 Petriho miska 1 skalpel 1 pinzeta a ďalšie Upozornenie: Vhodné pre deti od 6 rokov. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, ktoré môžu byť prehltnuté. Nebezpečenstvo udusenia. Obal uchovajte pre prípad potreby. Farby a obsah sa môže trochu líšiť. Vyžaduje 2 batérie LR06-AA, ktoré nie sú súčasťou balenia. Batérie musí vymieňať dospelá osoba. Batérie sú klasifikované ako WEE a mali by sa bezpečne zlikvidovať, keď už nie sú potrebné.
Vypredané
9,00 € 29,99 €

dostupné aj ako:

Lacná hra Chemické laboratórium 200 experimentov (-70%)


Staňte sa mladým chemikom s týmto viacúčelovým laboratóriom! 200 experimentov s použitím bezpečných ingrediencií, ktoré sa nachádzajú v každej kuchyni. Chémia je úžasná prírodná veda, ktorá sa snaží zistiť, z čoho sa skladá náš svet. My, ľudia, sme samá chemická reakcia. Život je neustála zmena, atómy, z ktorých sa skladá svet, sa v dôsledku chemických väzieb neustále spájajú, rozpadajú a preskupujú. Chémia nie je povinná jazda vzdelávacím systémom, ale svet, kde od úžasu nezavrieš ústa. Táto experimentálna súprava pre mladých vedcov (ale nielen pre nich) ti poskytne hodiny zábavy pri skúmaní podstaty sveta. Upozornenie:Deti mladšie ako osem rokov sa môžu vyfúknutými alebo poškodenými balónikmi zadusiť. Vyžaduje sa dozor dospelej osoby. Vypustené balóny uchovávajte pred deťmi. Poškodené ihneď vyhoďte. Vyrobené z prírodného kaučukového latexu. Látky a prípravky sa musia zlikvidovať v súlade s miestnou legislatívou. CHEMICKÉ LÁTKY: Kyselina vínna – 15g – CAS : 87-69-4. Spôsobuje vážne poškodenie očí Uhličitan sodný – 20g – CAS : 497-19-8. Spôsobuje vážne podráždenie očí Síran meďnatý – 12g – CAS : 7758-98-7. Škodlivý pri požití. Veľmi toxický pre vodné organizmy Potravinárske farbivo (modrá: E133 – červená: E124). Používa sa výlučne na experimenty v súprave. Hydroxid vápenatý – 17g – CAS : 1305-62-0. Spôsobuje vážne poškodenie očí Chlorid vápenatý – 7g – CAS : 10043-52-4. Spôsobuje vážne podráždenie očí NEVHODNÉ PRE DETI DO 8 ROKOV. POUŽÍVAJTE POD PRIAMYM DOHĽADOM DOSPELEJ OSOBY. OBSAHUJE NIEKTORÉ CHEMICKÉ LÁTKY, KTORÉ PREDSTAVUJÚ RIZIKO PRE ZDRAVIE. PRED POUŽITÍM SI PREČÍTAJTE NÁVOD, DODRŽIAVAJTE HO A UCHOVÁVAJTE HO PRE BUDÚCE POUŽITIE. NEDOVOĽTE, ABY CHEMICKÉ LÁTKY PRIŠLI DO KONTAKTU SO ŽIADNOU ČASŤOU TELA, OBZVLÁŠŤ ÚSTAMI A OČAMI. DRŽTE MALÉ DETI A ZVIERATÁ MIMO EXPERIMENTOV. EXPERIMENTÁLNU SADU UCHOVÁVAJTE MIMO DOSAHU DETÍ DO 8 ROKOV. OCHRANA OČÍ PRE DOSPELÝCH NIE JE ZAHRNUTÁ.
Vypredané
14,70 € 48,99 €

dostupné aj ako:

Lacná hra Čelovka (-70%)


Čelovka je ideálnym spoločníkom na nočné objavovanie v lese. Jej 3W 100 lumenové LED diódy vyžarujú lúč až do 50 m. Elastický popruh sa prispôsobí všetkým veľkostiam. Upozornenie: Vhodné pre deti od 5 rokov. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, ktoré môžu byť prehltnuté. Nebezpečenstvo udusenia. Obal uchovajte pre prípad potreby. Farby a obsah sa môže trochu líšiť.
Vypredané
3,00 € 9,99 €

dostupné aj ako:

Lacná hra Slnečná sústava svietiaca v tme (-25%)


Fascinuje ťa vesmír? Ozdob si stenu v tvojej izbe touto úžasnou dekoráciou, ktorá v žiari v tme. Veľkosti planét od 2 do 13cm. Návod je jednoduchý: stačí nalepiť na stenu, vystaviť svetlu a po zhasnutí si užívať na výhľad na slnečnú sústavu svietiac v tme Určené pre mladých astronómov, starších ako 5 rokov. Upozornenie: Vhodné pre deti od 5 rokov. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, ktoré môžu byť prehltnuté. Nebezpečenstvo udusenia. Obal uchovajte pre prípad potreby. Farby a obsah sa môže trochu líšiť.
Vypredané
7,49 € 9,99 €

dostupné aj ako: