! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Hry a hračky - Párty hry strana 9 z 10

Hra Rytieri: Prvé dobrodružstvo (Komix, v ktorom si hrdinom)


Rytíři: První dobrodružství je kniha z rady Komiks, v němž jsi hrdinou, v ktorej sa originálne spájajú dva obľúbené prvky: Komiks a gamebook, teda knihu, v ktorej vaše rozhodnutia určujú ďalšie pokračovanie deja. V tejto komiksové knihe sa stanete jedným z troch mladých sedliackych bratov, ktorí sa rozhodli, že sa stanú rytiermi. Aby to dosiahli, musia obstáť v rytierskej skúške. Budete s nimi preskúmavať neznáme končiny, bojovať s lupičmi, hľadať poklady a získavať zbrane a magické predmety. Je len na vás, kam sa so svojim hrdinom vydáte. Jeho osud je celkom vo vašich rukách.
Vypredané
13,99 €

Hra Activity Junior Turbo


Activity® Junior Turbo Vás prekvapí hlavne svojou vzrušujúcou rýchlosťou! Vsaďte na rýchlosť – veď čas Vás tlačí! Snahou hráčov je uhádnuť vždy dva pojmy behom jednej minúty. Pri ACTIVITY Junior Turbo však zaručene nezostanú ani ruky a nohy v kľude a Vaša bránica bude bolieť smiechom. Ide o to, čo najrýchlejšie popísať, predviesť alebo namaľovať dané pojmy tak aby ich spoluhráči uhádli.
Vypredané
19,99 €

Hra Výbušná koťátka: Párty karty (hra v češtine)


Megaúspešná párty hra prichádza tentokrát v novej párty krabičke. Túto verziu môžu hrať až desiati hráči, pričom hra teraz obsahuje mechanizmy, ktoré upravujú hrateľnosť v rôznych počtoch. Takže sa samozrejme muselo zvýšiť aj množstvo kariet, takže v krabičke nájdete až 120 kariet, ako z pôvodnej hry, preilustrované karty Přisprostlé edice (aby neboli až tak prisprostlé) a vybrané karty z rozšírenia Implozivní koťátka. Výbušná koťátka tak teraz budú ešte bláznivejšie.
Vypredané
33,99 €
zľavy Haba

Hra Jedným slovom


Jedním slovem je zábavná slovná kooperatívna hra, v ktorej sa hráči snažia uhádnuť čo najviac slov. Potrebné sú čo najpresnejšie indície. Ale pozor, rovnaké indície sa zrušia navzájom.
Vypredané
24,99 €
  • 5 /5

Hra Dixit 6: Memories (rozšírenie)


Toto rozšírenie Dixit prináša ďalšie nové a neopozerané obrázkové karty, ktoré môžete skombinovať so základnou hrou. Pokiaľ už poznáte pôvodné karty naspamäť, zaiste vám príde vhod celkom 84 úplne nových obrázkových kariet, ktoré vnesú do vášho hrania nový vietor a poskytnú ďalšie hodiny a hodiny zábavy s touto skvelou hrou. Objavte nové fantastické svety vďaka nádherným ilustráciám od Carine Hindera a Jérôma Pelissiera, plným exotických krajín a roztomilých stvorení! Hra Dixit v skratke: V hre Dixit sa stanete rozprávačom a budete vymýšľať vlastné príbehy. Vďaka jednoduchým pravidlám a princípu hrania si zábavu s Dixitom môže užiť naozaj každý naprieč všetkými vekovými kategóriami. Hra je taktiež vhodná pre deti, ktorým napomáha k rozvíjaniu ich fantázie. V každom kole zastáva iný hráč rolu rozprávača. Získava body tým, že ostatní hráči hádajú jeho kartu pomocou pomocníka, ktorý im poskytne. Ale táto nápoveda musí byť dômyselná, pretože ak kartu uhádnu všetci hráči, nedostane rozprávač žiadne body! Ostatní hráči získavajú body tým, že nájdu rozprávačovu kartu a že získajú hlasy ostatných hráčov vďaka šikovnému výberu kariet. Hra končí vo chvíli, keď jeden alebo viac hráčov získa 30 bodov a viac. Víťazí hráč s najväčším počtom bodov. Toto nie je samostatná hra, ale iba rozšírenie, ktoré vyžaduje základnú hru Dixit či Dixit Odyssey. Obsah balenia: 84 kariet Dixit
Vypredané
23,99 €

Hra Sagrada Mindok


Ako skúsený remeselník sa budete snažiť okrem svojej zručnosti využiť aj obchodné praktiky a dôkladné plánovanie, aby ste vytvorili majstrovské dielo v podobe vitrážneho okna na chráme Sagrada Familia. Hráči sa striedajú v draftovaní kúskov skla, ktoré predstavujú kocky. Opatrne si vyberajú, kam na okno kocky umiestnia, pretože každé okno je jedinečné s unikátnou kombináciou farieb a odtieňov. Dve podobné kocky nikdy nesmú byť umiestnené vedľa seba a preto umiestnenie každej ďalšej kocky je čoraz väčšou výzvou. Našťastie máte správne nástroje, ktoré vám pomôžu. Získavajte prestíž tým, že sa prispôsobíte vkusu vrtošivých milovníkov umenia a tiež samozrejme pridaním svojho výtvarného citu do vášho diela v Sagrade.
Vypredané
47,99 €

Hra Honeycombs


Hra Honeycombs získala ocenenie roku 2017 v USA: výber rodičov Parents’Choice Award, najlepšia hračka organizácie Oppenheim Toy Portfolio a doporučenie American Mensa. Na každom dieliku je 6 rôznych symbolov, ktoré sa v tomto poradí objavujú iba raz. Cieľom hry je poskladať čo najviac obrázkových dielikov tak, aby sa symboly na všetkých stranách, ktorými sa dotýkajú, zhodovali. Čím viac symbolov sa zhoduje, tým viac bodov hráč získa. Pokiaľ sa nezhoduje ani jeden symbol, nesmiete tento dielik priložiť. Jedinou výnimkou je VČIELKA, ktorá sa smie pripojiť k akémukoľvek symbolu. Symboly na dielikoch sú navrhnuté tak, aby bolo možné pripojiť dielik ku všetkým šiestim stranám.
Vypredané
19,99 €

Hra Hrdinovia bez záruky


Potom čo ich okradli o všetko sú mág, bojovník, elf a trpaslík nútení ukradnúť si vybavenie potrebné na ďalšie dobrodružstvo v obchodnom dome Magic Maze. Dohodli sa, že najprv preskúmajú labyrint chodieb v obchodnom dome, potom si nájdu každý svoj obľúbený obchod a nájdu východ. Aby sa vyhli strážnikom, ktorí si ich už pri príchode podozrievavo prezerali, všetky štyri lúpeže spáchajú zároveň a hneď ujdú k východu. Plán je dohodnutý, ale podarí sa im ho splniť a ukradnúť potrebné veci? Hrdinové bez záruky (Magic Maze) je kooperatívna hra, v ktorej hráči hrajú súčasne. Každý hráč môže ovládať ktoréhokoľvek panáčika a urobiť s ním akciu, ktorú nijaký iný hráč urobiť nemôže. Napríklad jeden hráč môže hýbať panáčikmi smerom na sever, ďalší objavuje nové chodby obchodného domu, iný vie použiť eskalátor... Všetky tieto ťahy si však vyžadujú majstrovskú spoluprácu medzi hráčmi, aby sa panáčiky dostali kam majú. Má to však háčik! Počas hry sa môžete rozprávať len krátky čas, zvyšok hry musíte hrať bez toho, aby ste spoluhráčom čokoľvek naznačili slovne alebo hoci neverbálne. Ak sa vám podarí odísť z obchodného domu za čas, ktorý vám hra určuje, s ukradnutými predmetmi bez toho, aby vás chytili, všetci vyhrávate. Na začiatku hry máte k dispozícii len 3 minúty. Viac času môžete získať ak stúpite na políčka s presýpacími hodinami. Ak sa vám presype všetok piesok v presýpacích hodinách, všetci prehrávate: príliš dlho ste sa až priveľmi nenápadne motali po obchodnom dome, čo bolo podozrivé ochranke a tá vás vyprevadila von! Aby bola zábava o to väčšia, hra ponúka rôzne úrovne náročnosti, od východov, cez ktoré môže ujsť len konkrétny panáčik, posúvanie vašich kariet s akciami v smere hodinových ručičiek, špeciálnych schopností jednotlivých panáčikov až po lepšie zabezpečené chodby obchodného domu.
Vypredané
26,99 €
  • 5 /5

Hra Predstav si!


Predstav si! je párty hra, v ktorej sa hráč snaží napovedať výraz z kartičky pomocou priehľadných kariet s najrôznejšími symbolmi a obrázkami. Hráč môže využiť všetky tieto priehľadné karty, rôzne ich prekrývať a pohybovať nimi a vytvoriť tak aj animované dielo. Napovedajúci aj ten, kto uhádne, získajú víťazný bod. Hrať môžete aj s deťmi, niektoré výrazy na kartičkách sú celkom jednoduché, ale nájdete tam aj náročnejšie špeciality, ako sú rôzne slovné spojenia, historické postavy alebo dokonca známe miesta.
Vypredané
20,99 €

Hra Grimassimix


U klaunov v škole sa zase raz niečo deje! Malí klauni sa striedajú v úlohe učiteľa. Ten predvedie jednu z bláznivých grimás a jeho žiaci musia čo najrýchlejšie nájsť rovnakú grimasu na hracej doske. Komu sa to podarí najrýchlejšie, je na najlepšej ceste, stať sa úspešným klaunom. Grimassimix je jedinečná spoločenská hra, ktorú pre deti vymyslel tím profesionálnych logopedičiek. Obratnosť hovoridiel je dôležitým predpokladom pre správnu artikuláciu hlások. Hra Grimassimix trénuje hravou formou použitie mimických svalov a jazyka: ich prípravu, následne potom správne pochopenie, prevedenie, cítenie a rozoznanie jednotlivých pohybov.
Vypredané
15,99 €

Albi hra V kocke! Svet


Čo si zapamätáte za 10 sekúnd? Pozrite sa na kartičky s obrázkami z celého sveta a odpovedzte na otázky. Čím viac kartičiek získate, tým lepšie pre vás. Desaťminútová hra na precvičenie pamäti a štátov sveta alebo čo si zapamätáte za 10 sekúnd? Hra vychádza z úspešnej anglickej hry Brainbox! Svet V kocke! Vaším cieľom bude za 10 minút nazbierať čo najviac kariet jednotlivých štátov sveta. Ako na to? Vždy si vyberiete 1 kartu, dívate sa na ňu 10 sekúnd (pokiaľ sa nepresypú hodiny) a potom si vezme kartu váš protihráč. Vy hodíte kockou a podľa toho, aké na nej padne číslo, vám protihráč prečíta otázku. Napr.: Koľko farieb má francúzska vlajka? Alebo Susedí Nemecko s Talianskom? Alebo ako sa nazýva vták na obrázku karty Nový Zéland? Zapamätali ste si to? Pokiaľ áno, karta je vaša! Hra je v tvare kocky a obsahuje 71 kariet s obrázkami krajín a vždy s 8 otázkami. Hra obsahuje pravidlá v slovenskom jazyku.
Vypredané
17,99 €

Albi hra V kocke! Moje prvé obrázky


Desaťminútová hra na precvičenie pamäti alebo čo si zapamätáte za 10 sekúnd? Moje prvé obrázky v Kocke! Hra vychádza z úspešnej anglickej hry Brainbox! Cieľom vášho dieťaťa bude nazbierať za 10 minút čo najviac kariet. Ako na to? Vždy si vyberie 1 kartu, díva sa na ňu 10 sekúnd (kým sa presypú hodiny) a potom si vezmete kartu vy. Dieťa/hráč hodí kockou a podľa toho, aké číslo na nej padne, mu prečítate otázku. Napr.: Usmieva sa lienka na obrázku? Je na obrázku 5 oviec? Alebo Kam sa díva slon na obrázku? Zapamätal si to? Ak áno, karta je jeho! Dospelí samozrejme hrajú tiež, ale otázky si čítajú sami. Hrá sa v tvare kocky, a obsahuje 71 kariet s roztomilými detskými obrázkami a vždy so 6 otázkami. Hra obsahuje návod v slovenčine.
Vypredané
17,99 €

Albi hra Stolný futbal


Zahrajte si futbal u Vás doma! Dobre sa ovláda – držadlá sa ľahko otáčajú a jednoducho si zahráte ako na stole, tak aj na zemi. Futbal sa predáva rozložený, ale je jednoduché ho zložiť. Návod na montáž je priložený vo vnútri v balení v češtine, slovenčine a poľštine.
Vypredané
23,99 €
  • 5 /5

Albi hra V kocke! Zvieracie rodiny


Desaťminútová hra na precvičenie pamäti a spoznávanie zákonitostí zvieracích rodín, alebo čo si zapamätáte za 10 sekúnd? Hra vychádza z úspešnej anglickej hry Brainbox! V kocke! Zvieracie rodiny Vaším cieľom bude za 10 minút nazbierať čo najviac kariet jednotlivých zvieracích rodín z celého sveta. Ako na to? Vždy si 1 kartu vyberiete Vy, dívate sa na ňu 10 sekúnd (pokiaľ sa nepresypú hodiny) a potom si vezme túto kartu Váš súper. Vy hodíte kockou a podľa toho, aké na nej padne číslo, vám protihráč prečíta otázku. Napr.: Na čom je nakreslená žaba? alebo akú farbu majú malé rybičky? alebo koľko lekien je na obrázku? Zapamätali ste si to? Pokiaľ áno, je karta vaša! Hra je v tvare kocky a obsahuje 55 karticiek s obrázkami zvieracích rodín/otázkami, 5 promo kartičiek (s červeným okrajom) 1 karta s pravidlami v slovenskom jazyku, 1 presýpacie hodiny a 1 hracia kocka.
Vypredané
17,99 €

Hra Dixit


Hra plná fantázie, ktorá vás nadchne! V hre Dixit nájdete 84 krásne ilustrovaných kariet, ktoré zaujmú nielen vaše deti, ale aj vás samotných! Vždy jeden z hráčov opíše jednu svoju kartu, ktorú má v ruke, a ostatní sa medzi svojimi kartami snažia nájsť tú, ktorá popisu tiež čo najviac zodpovedá. Každý dá svoju kartu rubom na stôl, zamiešajú sa a otočia sa obrázkami nahor. Hráči potom svojimi žetónmi hlasujú, ktorá z kariet je tá od "rozprávača". Správne odpovede sa odmenia bodmi a hráči si tak môžu posunúť svoju figúrku - zajačika na hracej ploche. Dixit je veľmi jednoduchá hra a tiež veľmi chytľavá. Precvičíte si nielen vašu fantáziu, ale aj logické uvažovanie a predstavivosť. Ideálna hra nielen pre rodiny s deťmi, ale tiež na párty! Ocenia ju aj tzv. nehráči - strategickej hre sa Dixit skutočne nepodobá. Hra obsahuje: 84 kariet, plán na bodovanie vo vnútri krabičky, 6 drevených figúrok zajačikov, 36 žetónov, pravidlá hry v českom aj slovenskom jazyku.
Vypredané
29,99 €
  • 1 /5

Susedia na cestách - stolová hra


Fenomenálny slovenský sitkom Susedia, známy z televíznej obrazovky je tu v podobe novej stolovej spoločenskej hry. Zažite výlet na Balaton spolu s Lászlóom, Františkom, Zuzanou a Ildikó a dobre sa pri tom zabavte. Hra upúta nielen pre dospelých, ale aj deti. Ak sa pri hre pohádate, tak ste tí správni Susedia. Dôležité je, aby ste sa nakoniec udobrili a užili si kopec zábavy. Hru môžu hrať dvaja až štyria hráči. Každý z nich si vyberie svoju postavu, ktorej úlohy bude plniť. Štart od cieľa delí 100 políčok, na ktorých môže hráčov stretnúť doslova hocičo. Cestou do cieľa môžu hráči naraziť na skratky, obchádzky, špeciálne políčko a mnoho ďalších úskalí. Kto príde do cieľa ako prvý, ten vyhráva. Hra obsahuje hrací plán, hracie postavy, kocku a 40 kusov hracích kartičiek. Je zárukou skvelej zábavy s priateľmi, príbuznými či susedmi.
Vypredané
24,90 €
  • 1 /5

Susedia na cestách + Lunárny kalendár 2020


Fenomenálny slovenský sitkom Susedia, známy z televíznej obrazovky je tu v podobe novej stolovej spoločenskej hry. Zažite výlet na Balaton spolu s Lászlóom, Františkom, Zuzanou a Ildikó a dobre sa pri tom zabavte. Hra upúta nielen pre dospelých, ale aj deti. Ak sa pri hre pohádate, tak ste tí správni Susedia. Dôležité je, aby ste sa nakoniec udobrili a užili si kopec zábavy. Hru môžu hrať dvaja až štyria hráči. Každý z nich si vyberie svoju postavu, ktorej úlohy bude plniť. Štart od cieľa delí 100 políčok, na ktorých môže hráčov stretnúť doslova hocičo. Cestou do cieľa môžu hráči naraziť na skratky, obchádzky, špeciálne políčko a mnoho ďalších úskalí. Kto príde do cieľa ako prvý, ten vyhráva. Hra obsahuje hrací plán, hracie postavy, kocku a 40 kusov hracích kartičiek. Je zárukou skvelej zábavy s priateľmi, príbuznými či susedmi.
Vypredané
25,90 €

Úniková hra Exit: Zabudnutý ostrov Dino


Originálna úniková hra na doma - EXIT. Napínavé príbehy vás vtiahnu do prekvapivých situácií. Riešte rébusy, čítajte medzi riadkami, nájdite indície a dostaňte sa "von" v časovom limite.
Vypredané
16,99 €

Albi hra V kocke! Mestá


Desaťminútová hra na precvičenie pamäti a znalostí zo sveta veľkomiest, alebo čo si zapamätáte za 10 sekúnd? Hra vychádza z úspešnej anglickej hry Brainbox! Mestá V kocke! Vašim cieľom bude za 10 minút nazbierať čo najviac kariet svetových miest. Ako na to? Vždy si 1 kartu vyberiete, dívate sa na ňu 10 sekúnd (kým sa presypú hodiny) a potom si vezme kartu váš súper. Vy hodíte kockou a podľa toho, aké na nej padne číslo, Vám protihráč prečíta otázku. Napr.: Leží Dubaj na pobreží? Je Orhan Pamuk spisovateľ alebo maliar? Čo znamená arabské slovo "khurtum"? alebo Ako sa niekedy hovorí Prahe? Zapamätali ste si to? Ak áno, je karta Vaša! Hra je v tvare kocky a obsahuje 70 hracích kariet s obrázkami a informáciami o mestách/otázkami na druhej strane. Ďalej hra obsahuje 1 kartu s pravidlami hry v slovenskom jazyku, hraciu kocku a presýpacie hodiny. Hra obsahuje návod v slovenčine.
Vypredané
17,99 €