! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Hry a hračky - Kúzelné čítanie strana 6 z 6

  • 4,8 /5

Kúzelné čítanie: Anglický obrázkový slovník


Kúzelné čítanie. Pre začiatočníkov a mierne pokročilých. Obrázkový slovník obsahuje základné slovíčka s obrázkami a jednoduché vety. Slovník je rozdelený na 11 tematických kapitol, ktoré obsahujú vyše 1000 anglických slovíčok vrátane obrázkov a je doplnený kompletným slovenským prekladom. Svoje znalosti si potom môžete precvičiť v zábavných kvízoch. V slovenskom znení nahovorili: Zuzana Jurigová Kapráliková a Vladimír Kobielsky. PARAMETRE PRODUKTU Kniha obsahuje viac ako 5000 zvukov a textov. Kniha funguje iba s použitím elektronickej ceruzky Albi. Elektronická ceruzka funguje so všetkými produktmi edície Kúzelné čítanie. POZOR!!! Kniha neobsahuje elektronickú ceruzku ALBI !!!
Na sklade > 5Ks
19,99 €

Kúzelné čítanie: Glóbus SK 2023


Preskúmajte zemeguľu! Nebeský glóbus údajne používal už slávny matematik, fyzik a astronóm Archimedes v 3. storočí pred naším letopočtom. Asi by mu nikdy nenapadlo, že raz bude táto kartografická pomôcka aj hovoriť. Pomocou ceruzky Albi môžete interaktívny glóbus rozhovoriť a dozviete sa veľa užitočných a zaujímavých informácií o takmer 200 krajinách sveta. Spoločnosť Tecnodidattica vyvinula tento produkt v spolupráci s poprednými odborníkmi v oblasti geografie. Vďaka tomu sú údaje použité pre tento glóbus čo najpresnejšie a aktuálne. S interaktívnym glóbusom sa deti hravou formou naučia poznávať štáty a hlavné mestá celého sveta. Prostredníctvom interaktívnych hier a kvízov si potom svoje znalosti precvičia a dobre zapamätajú. PARAMETRE PRODUKTU: Knižka obsahuje viac ako 1800 zvukov a textov Priemer glóbusu: 30 cm Výška: 41 cm Mierka: 1:42 000 000 Obsah balenia: glóbus s politickou mapou a popisom v slovenskom jazyku, podstavec, rameno/poludník, nevymeniteľná osvetľovacia jednotka, USB kábel vrátane prepínača, návod na použitie a bezpečnostné pokyny, karta s ovládacími ikonami ISBN: 978-80-89773-03-9 TENTO GLÓBUS FUNGUJE IBA S POUŽITÍM ELEKTRONICKEJ CERUZKY ALBI. ?GLÓBUS NEOBSAHUJE ELEKTRONICKÚ CERUZKU ALBI! SÚČASŤOU BALENIA NIE JE AC/DC ADAPTÉR! MOŽNO VYUŽIŤ ADAPTÉR Z ELEKTRONICKEJ CERUZKY ALBI.
Vypredané
79,99 €

Tolki Pen + My first colours (Kúzelné čítanie v angličtine)


Supersaver set: Tolki pen + My first colours and shapes book at a bargain price The world around us is full of different colours and shapes. Sarah and her brother Tom have decided to teach you shapes and colours with the help of everyday objects that we find around us. Do you know what colour you make when you mix red and blue? What shape is a honeycomb? What is a silhouette? You will find all the answers and much more in this book. What is Tolki? Tolki is a unique educational concept giving children and adults alike the opportunity to learn lots of interesting and useful facts in a playful and engaging way that children will simply love! All you have to do is gently touch the picture or text with the interactive talking pen to hear the respective information, sound, or music. Playing with the interactive talking pen offers unlimited possibilities - not only can the pen read texts, sing songs, and play real sounds (a lion’s roar, birdsong, vehicle sounds etc.), but you can also use it to play various games and quizzes. The set includes: Tolki the electronic talking pen, My first colours and shpas book, 16 GB SD card, charger, USB cable, Guide to the Tolki World. The electronic talking pen also includes a slot for an external MicroSD card with a capacity of up to 32GB, and a headphone jack (headphones are not included) Technical specifications: 16GB memory, USB 2.0, high-speed connection, Li-ion battery, built-in rechargeable 365 mA / 3.7 V, charger, 500 mA / 5V, compatible with Windows OS.
Vypredané
64,99 €
zľavy Haba

Kúzelné čítanie: Leros Bylinkové rozprávky pre Albi pero 160g


Balenie obsahuje 4 druhy detských čajov s interaktívnym obojstranným A3 listom s bylinkovými rozprávkami z lúky a záhrady. Hravou formou sa deti pomocou rozprávky dozvedia informácie o bylinkách a zvieratkách, ktoré rastú a žijú v tomto prostredí. Na jednej strane je prostredie lúky (10 bylín, 5 zvieratiek), na druhej prostredie záhrady (10 bylín, 5 zvieratiek). Na každej strane samostatná rozprávka. Plná funkčnosť listu je zaručenou a Albi ceruzkou.
Vypredané
9,79 € 13,99 €
  • 4,2 /5

Kúzelné čítanie: Neoprenová taška na Albi ceruzku


Chcete si zobrať svoju zbierku Kúzelného čítania na výlet? Už viac nebudete musieť zháňať tašku navyše. ALBI prináša novú neoprénovú tašku s motívom Kúzelného čítania, do ktorej sa vôjde 3 až 5 knižiek a až dve perá! Materiál: neoprén Rozmery: 36 cm x 30 cm x 4.5 cm
Vypredané
9,99 €
  • 3,5 /5

Kúzelné čítanie: Ročné obdobia (balenie 4 kníh)


Zvýhodnené darčeková balenie štyroch minikníh – jar, leto, jeseň a zima.
Vypredané
24,99 €
  • 4,3 /5

Kúzelné čítanie: My First English


Na farme, u lekára alebo na oslave? Veru tak, veľa miest a vecí teraz hravo pomenujete po anglicky s hovoriacou interaktívnou knihou My first English z edície Kúzelné čítanie. Nové slovíčka sa naučíte používať vo vetách, zaspievate si originálne pesničky a zahráte si zábavné kvízy. To všetko podľa celosvetovo uznávanej metódy Helen Doron, ktorá učí angličtinu prirodzene a dosa­huje tie najlepšie výsledky.
Vypredané
19,99 €

Emberi test - Hangos könyv Tolki


A könyv főszereplője Prokouk, egy idegen lény, aki a Po bolygóról érkezett ide, és úgy döntött, hogy meg akarja ismerni a számára nagyon érdekesnek tűnő emberi testet. Prokouk alakja és a magukkal ragadó illusztrációk segítenek abban, hogy a gyerekek megismerkedjenek az emberi test részeivel és szerveivel. Minden oldalon találkozhatnak nyújtó- és izomgyakorlatokkal is. A könyv verseket és kvízjátékokat is tartalmaz, ezek segítenek a gyerekeknek abban, hogy saját maguk tehessék próbára tudásukat vagy keressenek válaszokat. Az emberi test 8 oldalpáron mutatja be az emberi test felépítését, szerveinek és szervrendszereinek működését. Sok szó esik benne a fizikai és a mentális egészségről, valamint az egészséges táplálkozási, mozgási és pihenési szokásokról is. A könyvben nagyon komoly tananyagot dolgoztunk fel, összeállításában egészségügyi szakemberek és tanárok is részt vettek. A sok órányi hanganyag mellé kvízkérdések százai kerültek, hogy a gyerekek önállóan is próbára tehessék tudásukat. A könyv maga nem tartalmazza a könyvben szereplő ábrákhoz elektronikusan rögzített szövegek felolvasására szolgáló eszközt.
Vypredané
23,73 €
  • 5 /5

Kúzelné čítanie: Nemecký obrázkový slovník


Kúzelné čítanie. Hovoriaca kniha pre začiatočníkov a mierne pokročilých. Obrázkový slovník obsahuje základné slovíčka s obrázkami a jednoduché vety. Slovník je rozdelený na 11 tematických kapitol, ktoré obsahujú vyše 1000 nemeckých slovíčok vrátane obrázkov a je doplnený kompletným slovenským prekladom. Svoje znalosti si potom môžete precvičiť v zábavných kvízoch. Nemecký obrázkový slovník nahovorili Zuzana Jurigová Kapráliková a Martin Kaprálik. Slovník obsahuje viac ako 5000 zvukov a textov. OBSAH SLOVNÍKA 1. Zu Hause 2. Der Menschliche Körper und die Beschreibung des Menschen 3. Kleidung und Schuhe 4. Tiere und Natur 5. In der Schul 6. Das Jahr 7. In der Stadt 8. Auf dem Lande 9. Berufe, Sport und Hobbys 10. Resien und Ferien 11. Feierlichkeiten und Feste 12. Personalpronomen, Possesivpronomen, Verbformen, Fragewörter, Deutsch-Slowakisches Wörterbuch, Slowakisch-Deutsches Wörterbuch Kniha funguje iba s použitím elektronickej ceruzky Albi. Elektronická ceruzka funguje so všetkými produktmi edície Kúzelné čítanie. POZOR!!! Tento produkt neobsahuje elektronickú ceruzku ALBI !!!
Vypredané
22,99 €

Kúzelné čítanie: Cesta okolo sveta


Kúzelné čítanie. Interaktívna zemepisná hra pre celú rodinu. Vďaka tejto hre môžete cestovať naprieč celým svetom. Dozviete sa, ako sa jednotlivé štáty volajú, kde ležia, aké sú ich hlavné mestá a zaujímavosti, ako vypadajú ich vlajky a ako znejú ich štátne hymny. Svoje znalosti si potom môžete s ostatnými hráčmi overiť pomocou troch rôznych hier, ktoré máte na výber: Vlajky, Zemepisné kvízy a Najdi štát. Všetky tieto hry sú rozdelené do viacero úrovní náročnosti, takže ich môžu hrať spolu ako deti, tak dospelí. Hra je zároveň skvelým doplnkom k výuke zemepisu. Hru je nahovoril Vladimír Kobielsky. Hra obsahuje viac ako 3300 zvukov a textov. Vek: 10-99 rokov Počet hráčov: 1-6 hráčov Doba hrania: 30-40 min. Obsah hry: - obojstranný herný plán - 183 kariet štátov - 6 kariet s možnosťami odpovedí - 35 žetónov (1 bod a 5 bodov) - pravidlá v slovenčine Kniha funguje iba s použitím elektronickej ceruzky Albi. Elektronická ceruzka funguje so všetkými produktmi edície Kúzelné čítanie. POZOR!!! Tento produkt neobsahuje elektronickú ceruzku ALBI !!!!
Vypredané
27,99 €
  • 5 /5

Kúzelné čítanie: Hra do auta


Kúzelné čítanie. Cesta autom už nikdy nebude nuda! O dokonalú zábavu na zadnom sedadle sa postarajú napínavé kvízové otázky v dvoch úrovniach náročnosti, pestré úlohy, zvuky a veselé dopravné prostriedky. Súčasne hra deťom sprostredkuje zaujímavé a užitočné informácie, nielen zo sveta dopravy a cestovania. Interaktívna elektronická ceruzka sprevádza deti hrou, dáva im rôzne otázky a úlohy, súčasne prezrádza správne odpovede. Hru je možné na cesty jednoducho zbaliť do textilného vrecka. Obsah hry: 3 herné tabuľky v tvare volantu, 1 textilné vrecko, pravidlá v slovenskom jazyku. UPOZORNENIE: Elektronická ALBI ceruzka nie je súčasťou balenia. Treba ju zakúpiť zvlášť.
Vypredané
15,99 €
  • 4,5 /5

Kúzelné čítanie: Hravé učenie


Kúzelné čítanie. Farebný sprievodca pre predškolákov, ktorý deti naučí spoznávať farby, číslice, písmená a tvary. SVET PRE PREDŠKOLÁKOV S Hravým učením sa deti nenásilnou formou naučia spoznávať číslice, písmená, farby, tvary a získajú množstvo ďalších informácií, ktoré slúžia na ich rozvoj. Pomocou jednoduchých hier a kvízov si získané znalosti môžu sami precvičovať. Kniha vznikla v spolupráci s detskou psychologičkou. Kniha je nahovorená Dominikou Zeleníkovou. Kniha obsahuje viac ako 1000 zvukov a textov. Kniha funguje iba s použitím elektronickej ceruzky Albi. Elektronická ceruzka funguje so všetkými produktmi edície Kúzelné čítanie. POZOR!!! Tento produkt neobsahuje elektronickú ceruzku ALBI !!!!
Vypredané
17,99 €
  • 5 /5

Kúzelné čítanie: Hravé učenie s elektronickou ceruzkou


Kúzelné čítanie. Súprava ALBI ceruzky a knihy Hravé učenie. Farebný sprievodca pre predškolákov, ktorý deti naučí spoznávať farby, číslice, písmená a tvary. Kúzelné čítanie je unikátny vzdelávací koncept, ktorý funguje na základe špeciálneho kódu ukrytého priamo na stránkach kníh. Vďaka tejto technológii ceruzka dokáže prečítať text, ktorý je vytlačený v knihe, ale aj ten, ktorý je pod ikonami či obrázkami. Kúzelné čítanie je určené pre deti v predškolskom veku, ale aj pre staršie deti, no bezpochyby zaujme tiež dospelých. Záleží len na tom, akú knihu si práve vyberiete. Vďaka špeciálnej technológii môžu knihy naplno využívať aj deti v predškolskom veku, ktoré ešte nevedia čítať. Sami si tak môžu „prečítať“ rozprávku alebo sa hravou formou naučiť poznávať farby, číslice, písmená či najrôznejšie tvary. Všetky tieto zručnosti si potom trénujú v zábavných edukačných hrách, ktoré sú tiež súčasťou kníh. Staršie deti a dospelých určite zaujme interaktívny atlas sveta či zvierat alebo kniha na výučbu angličtiny. S Hravým učením sa deti nenásilnou formou naučia spoznávať číslice, písmená, farby, tvary a získajú množstvo ďalších informácií, ktoré slúžia na ich rozvoj. Pomocou jednoduchých hier a kvízov si získané znalosti môžu sami precvičovať. Kniha vznikla v spolupráci s detskou psychologičkou. Kniha je nahovorená Dominikou Zeleníkovou. Obsah balenia: elektronická ceruzka Albi, kniha Hravé učenie, nabíjačka, kábel USB, sprievodca Kúzelným čítaním, 10 kusov samolepiek MP3 prehrávača, 10 kusov samolepiek ovládania hlasitosti. Elektronická ceruzka funguje so všetkými produktmi edície Kúzelné čítanie.
Vypredané
69,99 €

Kúzelné čítanie: Atlas sveta s elektronickou ceruzkou


Kúzelné čítanie. Súprava ALBI ceruzky a atlasu sveta. Zoznámte sa so všetkými kontinentami a oceánmi sveta. Zistite, ako sa všetky štáty a ich hlavné mestá volajú a aké zaujímavosti môžete v jednotlivých štátoch obdivovať. Kúzelné čítanie je unikátny vzdelávací koncept, ktorý funguje na základe špeciálneho kódu ukrytého priamo na stránkach kníh. Vďaka tejto technológii ceruzka dokáže prečítať text, ktorý je vytlačený v knihe, ale aj ten, ktorý je pod ikonami či obrázkami. Kúzelné čítanie je určené pre deti v predškolskom veku, ale aj pre staršie deti, no bezpochyby zaujme tiež dospelých. Záleží len na tom, akú knihu si práve vyberiete. Vďaka špeciálnej technológii môžu knihy naplno využívať aj deti v predškolskom veku, ktoré ešte nevedia čítať. Sami si tak môžu „prečítať“ rozprávku alebo sa hravou formou naučiť poznávať farby, číslice, písmená či najrôznejšie tvary. Všetky tieto zručnosti si potom trénujú v zábavných edukačných hrách, ktoré sú tiež súčasťou kníh. Staršie deti a dospelých určite zaujme interaktívny atlas sveta či zvierat alebo kniha na výučbu angličtiny. Kniha v balení obsahuje osem rôznych máp. Na jednotlivých stranách sa zoznámite so všetkými kontinentami, spoznáte krajiny na našej planéte a zistíte, kde tieto krajiny ležia. Nechýbajú tu ani oceány, moria, veľké rieky a pohoria, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou našej planéty. Obrázky na mapách vám ukážu, aké zvieratá, stavby alebo iné zaujímavosti môžete v jednotlivých krajinách nájsť. Kniha je nahovorená známymi slovenskými hercami Borisom Farkašom a Dominikou Zeleníkovou. Obsah balenia: elektronická ceruzka Albi, kniha Atlas sveta, nabíjačka, kábel USB, sprievodca Kúzelným čítaním, 10 kusov samolepiek MP3 prehrávača, 10 kusov samolepiek ovládania hlasitosti. Elektronická ceruzka funguje so všetkými produktmi edície Kúzelné čítanie.
Vypredané
69,99 €

Kúzelné čítanie: Anglický obrázkový slovník s elektronickou ceruzkou


Kúzelné čítania. Pre začiatočníkov a mierne pokročilých Naučte sa s ceruzkou Albi základné anglické slovíčka a jednoduché vety. Slovník je rozdelený na 11 tematických kapitol, ktoré obsahujú vyše 1000 anglických slovíčok vrátane obrázkov a je doplnený kompletným slovenským prekladom. Svoje znalosti si potom môžete precvičiť v zábavných kvízoch. Súprava obsahuje elektronickú ceruzku Albi a interaktívny Anglický obrázkový slovník. V slovenskom znení nahovorili: Zuzana Jurigová Kapráliková a Vladimír Kobielsky. Obsah balenia: elektronická ceruzka Albi, kniha Anglický obrázkový slovník, nabíjačka, kábel USB, sprievodca Kúzelným čítaním, 10 kusov samolepiek MP3 prehrávača, 10 kusov samolepiek ovládania hlasitosti. Elektronická ceruzka funguje so všetkými produktmi edície Kúzelné čítanie.
Vypredané
54,99 €

Kúzelné čítanie: Slovensko s elektronickou ceruzkou


Kúzelné čítanie je unikátny vzdelávací koncept, ktorý funguje na základe špeciálneho kódu ukrytého priamo na stránkach kníh. Vďaka tejto technológii ceruzka dokáže prečítať text, ktorý je vytlačený v knihe, ale aj ten, ktorý je pod ikonami či obrázkami. Kúzelné čítanie je určené pre deti v predškolskom veku, ale aj pre staršie deti, no bezpochyby zaujme tiež dospelých. Záleží len na tom, akú knihu si práve vyberiete. Vďaka špeciálnej technológii môžu knihy naplno využívať aj deti v predškolskom veku, ktoré ešte nevedia čítať. Sami si tak môžu "prečítať" rozprávku alebo sa hravou formou naučiť poznávať farby, číslice, písmená či najrôznejšie tvary. Všetky tieto zručnosti si potom trénujú v zábavných edukačných hrách, ktoré sú tiež súčasťou kníh. Staršie deti a dospelých určite zaujme interaktívny atlas sveta či zvierat alebo kniha na výučbu angličtiny. Obsah balenia: elektronická ceruzka ALBI, nabíjačka, kábel USB, sprievodca Kúzelným čítaním, 10 kusov samolepiek MP3 prehrávača, 10 kusov samolepiek ovládania hlasitosti. Elektronická ceruzka funguje so všetkými produktmi edície Kúzelné čítanie.
Vypredané
49,99 €