Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Cestovné aktivity Kvído: Hľadaj a nájdi


Zošit obsahuje úlohy na postreh a rátanie. Stačí pozorne hľadať vybrané obrázky v zadaní a správne počítať. Cestovné aktivity od Kvída sú zošity plné zábavných úloh, ktoré sa skvele hodia na cesty. V rôznych tématických zošitoch hľadaj rozdiely, prechádzaj bludiskom, chráň prírodu, alebo skús aj ďalšie aktivity. Ak už máš vyplnené, môžeš všetko zmazať a skúsiť hrať znova. Do zošita sa totiž píše fixkou, ktorá sa dá pomocou papierového obrúska opäť vymazať. Kvído Cestovné aktivity rozvíja jemnú motoriku, zrakové vnímanie, koncentráciu a predstavivosť. Balenie obsahuje: 22 stránok plných zaujímavých aktivít a zmazateľnú fixku.
Vypredané
5,99 €

Albi Science: Fotoaparát s termotlačou, zelený


Fotoaparát od Albi je skvelý spoločník na prechádzku s deťmi, ale rovnako tak aj na párty s priateľmi. Okamžitá tlač čiernobielych fotografií zaručene pobaví všetkých navôkol. Veľmi lacná tlač vás nebude brzdiť v množstve zachytených motívov. Ak sa chcete predzásobiť, alebo sa vám minuli, k fotoaparátu si môžete zakúpiť aj náhradné náplne. Obsah balenia: fotoaparát, pamäťová karta 16 GB, 3 termo cievky, samolepky pre dozdobenie, šnúrka na krk, príručka základov fotenia.
Vypredané
89,99 €

Cestovné aktivity Kvído: Ochrana prírody


V Kvídovom zošite Cestovné aktivity - Ochrana prírody sa dieťa pri riešení krížoviek, tajničiek, sudoku, či iných logických úloh dozvie ako môžeme lepšie chrániť prírodu. Cestovné aktivity od Kvída sú zošity plné zábavných úloh, ktoré sa skvele hodia na cesty. V rôznych tématických zošitoch hľadaj rozdiely, prechádzaj bludiskom, chráň prírodu, alebo skús aj ďalšie aktivity. Ak už máš vyplnené, môžeš všetko zmazať a skúsiť hrať znova. Do zošita sa totiž píše fixkou, ktorá sa dá pomocou papierového obrúska opäť vymazať. Kvído Cestovné aktivity rozvíja jemnú motoriku, zrakové vnímanie, koncentráciu a predstavivosť. Balenie obsahuje: 22 stránok plných zaujímavých aktivít a zmazateľnú fixku.
Vypredané
5,99 €
zľavy Haba

Albi Science Ovocné medvedíky


Máte doma malého cukrára? Zaujíma ho výroba sladkostí, má veľa otázok a maškrtný jazýček? So sadou Ovocné medvedíky z edície Albi Science si deti od 6 rokov vyrobia vlastné želé cukríky v tvare medvedíkov, kaktusov, dážďoviek a zmrzliniek. Pri ich výrobe sa navyše dozvedia základné princípy potravinárskych procesov, ako je napr. gelácia, rozpúšťanie a difúzia. Vyrobte si s deťmi veselé želé a vyskúšajte aj ďalšie recepty na prípravu jogurtových gumených medvedíkov, čokoládových praliniek, či želé z džúsu . Skúste vytvoriť aj viacfarebné variácie a nechajte deti pochutnať si na 3 ovocných príchutiach (čerešňové, citrusové a limetkové). Vďaka silikónovej forme možno pokusy sladkej vedy opakovať. Súčasťou balenia sú aj darčekové vrecká na hotové cukríky, ktorými môžu deti obdarovať svoje kamaráty a vytvoriť tak jedlý darček. Sada Ovocné medvedíky obsahuje: červenú čerešňovú zmes na gumové cukríky, modrú citrusovú zmes na gumové cukríky, zelenú limetkovú zmes na gumové cukríky, želatínový prášok, silikónovú formu na cukríky, darčekové vrecká na hotové cukríky, samolepky na zdobenie darčekových vrecúšok, papierové slamky, bielu lyžičku, kadičku a návod s výrobným postupom.
Vypredané
20,99 €

Albi Science Miesto činu


Objaviteľská sada Miesto činu z edície Albi Science poteší všetkých malých detektívov od 8 rokov, ktorým poskytne nezabudnuteľné zážitky a vzdelávanie zároveň. Sada sa zameriava na kriminalistické postupy aj vedecké princípy, na ktorých sú pokusy založené, a predstavuje ich formou kreatívneho skúmania. Vďaka experimentom vedeckej sady Miesto činu si deti vyskúšajú techniky detektívov – chromatografiu, snímanie odtlačkov prstov, analýzu vlákien z odevov a mnohé ďalšie. Otestujú podozrivé vzorky, naučia sa zaujímavosti o neviditeľnom atramente, ktorý je vidieť iba pod ultrafialovým svetlom, alebo napríklad zistia, ako určiť pH tekutín a rozoznať tak potenciálny „jed“ pomocou lakmusových papierikov. Skúste s deťmi rozšírenú realitu (AR) a ocitnite sa priamo na mieste činu! Na vyriešenie prípadu budete potrebovať iba poviedku Miesto činu, ktorá je súčasťou sady, a telefón alebo tablet s fotoaparátom/čítačkou QR kódov. Sada obsahuje množstvo komponentov a návod so zábavnými aktivitami, ktoré je možné opakovať. Sada Miesto činu obsahuje: vodové popisovače, lakmusové papieriky, kukuričný škrob, sadru, valec, kadičku, UV svietidlo a neviditeľnú fixku (batériu nemožno vymeniť), chromatografický papier, lyžicu, miešadlo, pauzovací papier, lyžičky, pásku na označenie miesta činu, karty na snímanie odtlačkov prsta a stenu na odlievanie stôp, pipetu, vatové tampóny a tyčinky, lupu, samolepiace štítky, pečiatkový vankúšik, pinzetu, samolepiacu pásku, skúmavky, jedlú sódu, kyselinu citrónovú, ceruzku a návod.
Vypredané
36,99 €

Albi Science Kyslé dinosaury


áte doma malého cukrára? Zaujíma ho výroba sladkostí, má veľa otázok a maškrtný jazýček? So sadou Kyslé dinosaury z edície Albi Science si deti od 6 rokov vyrobia vlastné želé cukríky v tvare dinosaurov. Pri ich výrobe sa navyše dozvedia základné princípy potravinárskych procesov, ako je napr. gelácia, rozpúšťanie a difúzia. Vyrobte si s deťmi veselé želé a vyskúšajte aj ďalšie recepty na prípravu jogurtových dinosaurov, čokoládových praliniek, či želé z džúsu . Skúste vytvoriť aj viacfarebné variácie a nechajte deti pochutnať si na 3 ovocných príchutiach (čerešňové, limetkové a hroznové). Vďaka silikónovej forme možno pokusy sladkej vedy opakovať. Súčasťou balenia sú aj darčekové vrecká na hotové cukríky, ktorými môžu deti obdarovať svojich kamarátov a vytvoriť tak jedlý darček. Sada Kyslí dinosaury obsahuje: červenú čerešňovú zmes na kyslé gumové cukríky, fialovú hroznovú zmes na kyslé gumové cukríky, žltú limetkovú zmes na kyslé gumové cukríky, želatínový prášok, silikónovú formu na cukríky, vrecká na hotové cukríky, papierové slamky, bielu lyžičku, kadičku, samolepky na zdobenie darčekových vrecúšok a návod s výrobným postupom.
Vypredané
20,99 €

Kvído: Zvieratkové kocky


Zvieratkové kocky sú hodené! Kto z vás hodí najviac zvieratiek jedného druhu? A komu sa podarí hodiť 2 dvojice zvierat? Pomocou tejto hry máte možnosť rozvíjať svoje početné zručnosti, strategické myslenie a kombinačnú logiku. Jednoduchá a napínavá hra s kockami pre celú rodinu. Oproti originálnej hre Yatzy je táto verzia zjednodušená, aby ju mohli hrať deti už od 4 rokov. Hra Zvieratkové kocky obsahuje: 5 kociek zvierat, 2 bodovacie bločky (2 x 50 listov), pravidlá hry.
Vypredané
9,99 €

Kvído - Roztancované fixky - Poznávanie prírody


Roztancované fixy sú interaktívne grafomotorické zošity plné obrázkov a aktivít s príbehmi 2 farebných fixiek, ktoré učia Kvída a predškolské deti kresliť a písať a rozvíjať pri tom jemnú motoriku a zrakové vnímanie. Vďaka zmazateľným fixkám môžu deti zošity vypĺňať opakovane. Každý zošit Roztancované fixky má 50 strán plných úloh pre deti predškolského veku. Krúžková väzba a zatváranie na magnet je vhodné aj do batoha na cesty.
Vypredané
12,99 €

Kúzelné čítanie: Glóbus SK 2023


Preskúmajte zemeguľu! Nebeský glóbus údajne používal už slávny matematik, fyzik a astronóm Archimedes v 3. storočí pred naším letopočtom. Asi by mu nikdy nenapadlo, že raz bude táto kartografická pomôcka aj hovoriť. Pomocou ceruzky Albi môžete interaktívny glóbus rozhovoriť a dozviete sa veľa užitočných a zaujímavých informácií o takmer 200 krajinách sveta. Spoločnosť Tecnodidattica vyvinula tento produkt v spolupráci s poprednými odborníkmi v oblasti geografie. Vďaka tomu sú údaje použité pre tento glóbus čo najpresnejšie a aktuálne. S interaktívnym glóbusom sa deti hravou formou naučia poznávať štáty a hlavné mestá celého sveta. Prostredníctvom interaktívnych hier a kvízov si potom svoje znalosti precvičia a dobre zapamätajú. PARAMETRE PRODUKTU: Knižka obsahuje viac ako 1800 zvukov a textov Priemer glóbusu: 30 cm Výška: 41 cm Mierka: 1:42 000 000 Obsah balenia: glóbus s politickou mapou a popisom v slovenskom jazyku, podstavec, rameno/poludník, nevymeniteľná osvetľovacia jednotka, USB kábel vrátane prepínača, návod na použitie a bezpečnostné pokyny, karta s ovládacími ikonami ISBN: 978-80-89773-03-9 TENTO GLÓBUS FUNGUJE IBA S POUŽITÍM ELEKTRONICKEJ CERUZKY ALBI. ?GLÓBUS NEOBSAHUJE ELEKTRONICKÚ CERUZKU ALBI! SÚČASŤOU BALENIA NIE JE AC/DC ADAPTÉR! MOŽNO VYUŽIŤ ADAPTÉR Z ELEKTRONICKEJ CERUZKY ALBI.
Vypredané
79,99 €

Tolki Pen + My first colours (Kúzelné čítanie v angličtine)


Supersaver set: Tolki pen + My first colours and shapes book at a bargain price The world around us is full of different colours and shapes. Sarah and her brother Tom have decided to teach you shapes and colours with the help of everyday objects that we find around us. Do you know what colour you make when you mix red and blue? What shape is a honeycomb? What is a silhouette? You will find all the answers and much more in this book. What is Tolki? Tolki is a unique educational concept giving children and adults alike the opportunity to learn lots of interesting and useful facts in a playful and engaging way that children will simply love! All you have to do is gently touch the picture or text with the interactive talking pen to hear the respective information, sound, or music. Playing with the interactive talking pen offers unlimited possibilities - not only can the pen read texts, sing songs, and play real sounds (a lion’s roar, birdsong, vehicle sounds etc.), but you can also use it to play various games and quizzes. The set includes: Tolki the electronic talking pen, My first colours and shpas book, 16 GB SD card, charger, USB cable, Guide to the Tolki World. The electronic talking pen also includes a slot for an external MicroSD card with a capacity of up to 32GB, and a headphone jack (headphones are not included) Technical specifications: 16GB memory, USB 2.0, high-speed connection, Li-ion battery, built-in rechargeable 365 mA / 3.7 V, charger, 500 mA / 5V, compatible with Windows OS.
Vypredané
64,99 €

Albi Science: Modrý šijací stroj


Kvalitný a dizajnový šijací stroj, na ktorom sa naučíte základy šitia, zabaví deti od 8 rokov. Stroj je ľahký na ovládanie, s LED svetielkom, samolepkami a spodnou a hornou niťou. Vyskúšajte 5 typov stehov, rezač nite a ochranný kryt na prsty. Šijací stroj je napájaný adaptérom (do elektrickej zásuvky) s príslušenstvom (cievky, nite, ihla, navliekatko) a materiálom na výrobu gumičky do vlasov. Rozmery balenia: 30 cm × 26 cm × 17 cm
Vypredané
79,99 €

Albi Science: Ružový šijací stroj


Kvalitný a dizajnový šijací stroj, na ktorom sa naučíte základy šitia, zabaví deti od 8 rokov. Stroj je ľahký na ovládanie, s LED svetielkom, samolepkami a spodnou a hornou niťou. Vyskúšajte 5 typov stehov, rezač nite a ochranný kryt na prsty. Šijací stroj je napájaný adaptérom (do elektrickej zásuvky) s príslušenstvom (cievky, nite, ihla, navliekatko) a materiálom na výrobu gumičky do vlasov. Rozmery balenia: 30 cm × 26 cm × 17 cm
Vypredané
79,99 €

Kvído: Hoď a objavuj


Variabilná pomôcka, ktorú môžete využiť pri hrách doma s deťmi, počas domácej párty alebo v detských kolektívoch. Hra Hoď a objavuj rozvíja: poznávanie sveta okolo nás, premýšľanie v súvislostiach, znalosť písmen, čísel, farieb, pohybové schopnosti, emočnú inteligenciu. Obsah hry: mäkká textilná kocka s priehľadnými vreckami, 53 obojstranných kariet s témami: písmená, pohybové aktivity, domáce a lesné zvieratá, emócie, farby, povolania a počítanie, návod na rozličné aktivity.
Vypredané
21,99 €

Kvído: Matematika v kocke


Hry Kvído V kocke nadväzujú na obľúbené hry V kocke, ale tentoraz sú prepojené s obľúbenou detskou postavou chobotničky Kvída. Na každej zo 60 ilustrovaných kariet sú znázornené informácie z určitej oblasti. Hráči majú pätnásť sekúnd, aby si toho z nej zapamätali čo najviac, a zvládli odpovedať na jednu až dve vyžrebované otázky. Pokiaľ si na hracej kocke hodí obrázok Kvída, nastáva bicykel s bonusovou Kvídovou pamäťovou hrou. Tú hrajú všetci hráči zároveň - snažia sa pokryť svoju kartu správnymi žetónmi podľa toho, ako si zapamätali predlohu. Kvído V kocke obsahuje: 60 kariet s obrázkami aj otázkami k danej téme, 20 obojstranných bonusových kariet pre Kvídovu pamäťovku, 4 bodovacie karty, 32 obrázkových žetónov pre bonusovú úlohu, 40 bodovacích žetónov, 1 presýpacie hodiny na 15 sekúnd a 1 Kvídovu hraciu kocku.
Vypredané
18,99 €

Kvído: Hľadanie 5 pokladov


Sada piatich hier na von, pri ktorých deti budú plniť úlohy, ktoré ich dovedú k pokladu. Hľadanie 5 pokladov je sada 50 kariet s piatimi rôznymi cestami za pokladom. V každej hre za pokladom je krátky príbeh rozdelený do desiatich častí. Príbeh je uvedený na jednej strane kartičky, na druhej je úloha, ktorá sa k príbehu voľne viaže. Na konci cesty rodičia schovajú deťom vlastný poklad, ktorý deti podľa inštrukcií nájdu. Hra je v praktickej plechovej krabičke. Témy bojoviek: Indiánska múdrosť, Cesta do praveku, Kúzelníkov lektvar, 10 dračích zubov a Pirátsky poklad. Hra Hľadanie 5 pokladov - Zahraj sa vonku obsahuje: 50 ilustrovaných kariet s príbehmi a úlohami a návod na prípravu. Upozornenie: hra neobsahuje poklad - ten musia rodičia pripraviť sami.
Vypredané
10,99 €

Kvído: Roztancované fixky - Zmyslové vnímanie


Roztancované fixy sú interaktívne grafomotorické zošity plné obrázkov a aktivít s príbehmi 2 farebných fixiek, ktoré učia Kvída a predškolské deti kresliť a písať a rozvíjať pri tom jemnú motoriku a zrakové vnímanie. Vďaka zmazateľným fixkám môžu deti zošity vypĺňať opakovane. Každý zošit Roztancované fixky má 50 strán plných úloh pre deti predškolského veku. Krúžková väzba a zatváranie na magnet je vhodné aj do batoha na cesty.
Vypredané
12,99 €

Malý objaviteľ: Abeceda (Kis felfedező: Ábécé, hra v maďarčine)


Vzdelávacia hra, ktorá deti hravou formou oboznamuje so svetom písmen. Hra obsahuje jednoduché a veselé úlohy, vďaka ktorým sa dieťa učí písmená abecedy a precvičuje si schopnosti ich spájania s obrázkami. Je skvelým prvým krokom k výučbe čítania a písania.
Vypredané
7,99 €

Malý objaviteľ: Povolania (Kis felfedező: Foglalkozások, hra v maďarčine)


Vzdelávacia hra s puzzle, vďaka ktorej sa deti naučia, čo zahŕňa práca v jednotlivých povolaniach a aké náradie je pre danú prácu potrebné. Počas hry si deti rozširujú slovnú zásobu súvisiacu s rôznymi povolaniami, precvičujú si rozprávanie na konkrétne témy a podporujú kognitívnu zvedavosť.
Vypredané
7,99 €

Malý objaviteľ: Súvislosti (Kis felfedező: Asszociáció, hra v maďarčine)


Vzdelávacia hra, v ktorej sa deti učia pomenovávať a klasifikovať objekty a javy. Hra pomáha deťom nájsť spojitosti medzi objektmi, rozvíja ich jazykové zručnosti a precvičuje logiku.
Vypredané
7,99 €