Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Herné série


Edície


Najpredávanejšie - Hry a hračky strana 286 z 289

Lacná hra Môj adventný kalendár (-70%)


"Skráťe si čas do Vianoc s 24 kreatívnymi darčekmi! Vstúpte do čarovného sveta a pri čakaní na Ježiška otvárajte deň po dni okienka s roztomilými a užitočnými darčekmi! Každý deň až do Vianoc tu nájdete nové úžasné prekvapenie! Tento jedinečný kalendár prebudí predstavivosť a kreativitu malých aj veľkých v každom veku.
Vypredané
8,97 € 29,90 €

dostupné aj ako:

Lacná hra Domino kresby Jozefa Lady (-70%)


domino; 28 kartiček k vystřižení, podrobný návod ke hře na každém výrobku
Vypredané
0,57 € 1,91 €

dostupné aj ako:

Lacná hra Flitrové obrázky Zajačik (-70%)


Bezpečné tvorenie s flitrami pre deti. Obrázky z flitrov nepotrebujú špendlíky. Flitre sa na podložku umiestňujú pomocou špeciálneho "pera", na ktoré sa pomocou vody uchytí flitre na jeho bezpečný hrot. Deti premiestnia flitre na obrázkovú predlohu.
Vypredané
2,67 € 8,90 €

dostupné aj ako:

zľavy Haba

Lacná hra Vyšívanie Zvieratká a svetre (Pipasik) (-70%)


Sada vyšívania pre najmenších. Obsahuje 6 farebných kariet s otvormi, ktoré si deti môžu samé vyšiť. Priložený je aj názorný manuál. Pre deti od 4 rokov. Súčasťou balenia je 5 kúskov vĺn v bielej, žltej, červenej, tmavo modrej a čiernej farbe a umelohmotná ihla. Bavlnky: 100% Acryl.
Vypredané
3,60 € 12,00 €

dostupné aj ako:

Lacná hra Mikroskop 15 experimentov -V2 (-70%)


Mikroskop Buki MR400 je ideálny prístroj pre začínajúcich biológov. Jednoduchá konštrukcia mikroskopu s jednou hlavnou šošovkou (40x zväčšenie) a okulárom s 10x zväčšením. Maximálne zväčšenie tak dosiahne 400x a umožňuje rýchle a pohodlné pozorovanie rôznych vzoriek. Pre lepšie zobrazenie je mikroskop vybavený spodným LED osvetlením. Súčasťou sú aj dva preparáty s 8 vzorkami a prázdne podložné sklíčka pre vlastné vzorky. Obsah sady: mikroskop 2 preparáty s 8mi vzorkami na okamžité pozorovanie 3 podložné sklíčka pre vlastné vzorky 1 Petriho miska 1 skalpel 1 pinzeta a ďalšie Upozornenie: Vhodné pre deti od 6 rokov. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, ktoré môžu byť prehltnuté. Nebezpečenstvo udusenia. Obal uchovajte pre prípad potreby. Farby a obsah sa môže trochu líšiť. Vyžaduje 2 batérie LR06-AA, ktoré nie sú súčasťou balenia. Batérie musí vymieňať dospelá osoba. Batérie sú klasifikované ako WEE a mali by sa bezpečne zlikvidovať, keď už nie sú potrebné.
Vypredané
9,00 € 29,99 €

dostupné aj ako:

Lacná hra Secret Book Tajomný zápisník na zámok (-70%)


Zápisník so 120 zdobenými stranami, kde si môžete zaznamenávať svoje tajomstvá. Zápisník sa zatvára pribaleným kódovým zámkom. Nalepte diamanty na čísla, písmená alebo symboly, aby ste si prispôsobili obal svojho tajného zápisníka! Na písanie a zdobenie používajte nálepky a gélové perá s trblietavými, metalickými a neónovými efektmi. Napíšte tajné správy pomocou neviditeľného atramentu UV pera a pomocou UV svetla na uzávere správu odhaľte!
Vypredané
5,70 € 18,99 €

dostupné aj ako:

Lacná hra Aquarellum Junior Dinosaury (-70%)


Fantastické! S niekoľkými kvapkami farby môžu všetky deti vytvoriť skutočné majstrovské dielo! Aquarellum Junior je založený na maskovacej technike na pergamenovom papieri, vďaka čomu farba priľne len na vybrané miesta. Dizajn sa postupne odhaľuje pri každom ťahu štetcom a možno ho opakovane premaľovať, aby sa dosiahol dokonalý obraz. Táto aktivita je ideálna na zasvätenie detí do umenia maľovania, pochopenie miešania farieb a stimulovanie ich predstavivosti a koncentrácie. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
4,20 € 13,99 €

dostupné aj ako:

Lacná hra Textilná hračka Zajko so zrkadielkom (-70%)


Kto to poskakuje? Tento tvor s dlhými ušami má veľké pútko na zavesenie. Bábätká môžu objaviť svoj vlastný odraz v zrkadle a tiež stlačiť zajačika, aby vydalo praskavý zvuk. UPOZORNENIE: Vhodné pre deti od 6 mesiacov
Vypredané
2,70 € 8,99 €

dostupné aj ako:

Lacná hra Lichožroutí Pexeso (-70%)


Jedná se o 18 dvojic barevných obrázků lichožroutů z našich knih: Lichožrouti a Lichožrouti se vracejí.
Vypredané
0,61 € 2,03 €

dostupné aj ako:

Lacná hra Domino Tom a Jerry (-70%)


domino; 28 kartičiek na vystrihnutie, podrobný návod ku hre na každom výrobku
Vypredané
0,41 € 1,36 €

dostupné aj ako:

Lacná hra Chemické laboratórium 200 experimentov (-70%)


Staňte sa mladým chemikom s týmto viacúčelovým laboratóriom! 200 experimentov s použitím bezpečných ingrediencií, ktoré sa nachádzajú v každej kuchyni. Chémia je úžasná prírodná veda, ktorá sa snaží zistiť, z čoho sa skladá náš svet. My, ľudia, sme samá chemická reakcia. Život je neustála zmena, atómy, z ktorých sa skladá svet, sa v dôsledku chemických väzieb neustále spájajú, rozpadajú a preskupujú. Chémia nie je povinná jazda vzdelávacím systémom, ale svet, kde od úžasu nezavrieš ústa. Táto experimentálna súprava pre mladých vedcov (ale nielen pre nich) ti poskytne hodiny zábavy pri skúmaní podstaty sveta. Upozornenie:Deti mladšie ako osem rokov sa môžu vyfúknutými alebo poškodenými balónikmi zadusiť. Vyžaduje sa dozor dospelej osoby. Vypustené balóny uchovávajte pred deťmi. Poškodené ihneď vyhoďte. Vyrobené z prírodného kaučukového latexu. Látky a prípravky sa musia zlikvidovať v súlade s miestnou legislatívou. CHEMICKÉ LÁTKY: Kyselina vínna – 15g – CAS : 87-69-4. Spôsobuje vážne poškodenie očí Uhličitan sodný – 20g – CAS : 497-19-8. Spôsobuje vážne podráždenie očí Síran meďnatý – 12g – CAS : 7758-98-7. Škodlivý pri požití. Veľmi toxický pre vodné organizmy Potravinárske farbivo (modrá: E133 – červená: E124). Používa sa výlučne na experimenty v súprave. Hydroxid vápenatý – 17g – CAS : 1305-62-0. Spôsobuje vážne poškodenie očí Chlorid vápenatý – 7g – CAS : 10043-52-4. Spôsobuje vážne podráždenie očí NEVHODNÉ PRE DETI DO 8 ROKOV. POUŽÍVAJTE POD PRIAMYM DOHĽADOM DOSPELEJ OSOBY. OBSAHUJE NIEKTORÉ CHEMICKÉ LÁTKY, KTORÉ PREDSTAVUJÚ RIZIKO PRE ZDRAVIE. PRED POUŽITÍM SI PREČÍTAJTE NÁVOD, DODRŽIAVAJTE HO A UCHOVÁVAJTE HO PRE BUDÚCE POUŽITIE. NEDOVOĽTE, ABY CHEMICKÉ LÁTKY PRIŠLI DO KONTAKTU SO ŽIADNOU ČASŤOU TELA, OBZVLÁŠŤ ÚSTAMI A OČAMI. DRŽTE MALÉ DETI A ZVIERATÁ MIMO EXPERIMENTOV. EXPERIMENTÁLNU SADU UCHOVÁVAJTE MIMO DOSAHU DETÍ DO 8 ROKOV. OCHRANA OČÍ PRE DOSPELÝCH NIE JE ZAHRNUTÁ.
Vypredané
14,70 € 48,99 €

dostupné aj ako:

Lacná hra Harmonika Uč sa pomocou svetiel (-70%)


Tento nádherný hračkársky nástroj naučí vášho malého hudobníka hrať na harmonike okamžite! Blikajúce svetlá na odnímateľnom paneli umožňujú malým deťom sledovať svetlá a pomaly vytvárať melódiu. To im pomôže zvládnuť 5 melódií samostatne. Keď si váš malý hudobník vybuduje sebadôveru, môže prepnúť svoju harmoniku do režimu kapely, aby to urýchlil a hrať spolu s doprovodom. Tento nástroj je navrhnutý so širšími otvormi a znie ako skutočná ústna harmonika. Panel je otočný o 270 stupňov a zakrýva otvory nástroja, aby ho udržal čistý, keď ho váš začínajúci hudobník nosí vo vrecku alebo taške. Ovládanie tohto nástroja naučí malé deti základnému rytmu, melódii a iným hudobným technikám, čo z neho robí dokonalý úvod do pokročilého hudobného učenia. Pomáha tiež pri rozvoji tvorivých a sluchových schopností. UPOZORNENIE/INFORMÁCIA: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia. Nebezpečenstvo uškrtenia, obsahuje dlhý povraz. Uschovajte si všetky relevantné informácie pre budúce použitie. Dekorácie a farby sa môžu líšiť!
Vypredané
7,50 € 24,99 €

dostupné aj ako:

Lacná hra Kreatívny set Kúzelné paličky (-70%)


Tento kreatívny set, navrhnutý pre mladých čarodejníkov, obsahuje všetky očarujúce ingrediencie, ktoré potrebujete na vytvorenie vlastných čarovných prútikov. Každá sada obsahuje: 3 x drevené prútiky 1 duo hrniec Super Clay (2 farby) 1 x 30 ml tuba zlatého krému Deco 1 x 6 ml tuba metalického krému Deco 1 hrniec modrozelenej peny 3 dekorácie pavúka 2 šumivé šperky Podrobný obrázkový návod Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
4,80 € 15,99 €

dostupné aj ako:

Lacná hra Čelovka (-70%)


Čelovka je ideálnym spoločníkom na nočné objavovanie v lese. Jej 3W 100 lumenové LED diódy vyžarujú lúč až do 50 m. Elastický popruh sa prispôsobí všetkým veľkostiam. Upozornenie: Vhodné pre deti od 5 rokov. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, ktoré môžu byť prehltnuté. Nebezpečenstvo udusenia. Obal uchovajte pre prípad potreby. Farby a obsah sa môže trochu líšiť.
Vypredané
3,00 € 9,99 €

dostupné aj ako:

Lacná hra Mozgovňa Logic 2: Hádanky (-70%)


Trénujte svoj mozog! 53 rôznych kariet s 5 stupňami obťažností zamestná váš mozog naplno. Obsahuje pravidlá aj riešenia. Ďalšia z kartových logických hier a rébusov z obľúbenej edície Mozgovňa. Čaká na vás matematika, logika alebo trebárs predstavivosť.
Vypredané
1,80 € 5,99 €

dostupné aj ako:

Lacná hra Mikroskop 50 experimentov (-50%)


Vysoko kvalitný kovový mikroskop so sklenenými šošovkami s LED osvetlením pre vysokú kvalitu obrazu! Sada obsahuje bohaté príslušenstvo a 50 opísaných pozorovacích experimentov. Robustná kovová konštrukcia tela mikroskopu aj podstavca zaručuje stabilné pozorovanie a dlhú životnosť produktu.3 úrovne priblíženia: X 100 - X 250 - X 1000 HD. Zväčšenie 4x až 1000x a 2 druhy svetla. Obsah sady: 1 mikroskop Okuláre s 10 × a 25 × zväčšením (celkové zväčšenie až 1000x) 6 podložných sklíčok so vzorkami 12 prázdnych podložných sklíčok 1 Petriho miska 1 mikro krájač 1 ihla 1 skalpel 1 pinzeta 1 špachtľa 1 miešacia tyčinka 4 malé fľaštičky 12 krytov podložných sklíčok a 12 štítkov červené farbivo
Vypredané
39,00 € 77,99 €

dostupné aj ako:

Lacná hra Piqipi interaktívna kniha Šteniatko (-50%)


Gombíky, zipsy, šnúrky... ktorý drobec by odolal? Interaktívne knižky Piqipi poskytnú detičkám možnosť zahrať sa s rôznymi druhmi materiálov a predmetov, a pritom sa vzdelávať. Môžu skladať puzzle, hrať sa s písmenkami, s číslami, s rôznymi geometrickými tvarmi, a to všetko v kvalitne prepracovanej knižke bez slov.Najlepšie šteniatko na svete? Predsa to od Piqipi! Nehryzie, nepĺzne, dokáže riadiť vláčik aj hrať pexeso. Ľúbi farebné kostičky a zo všetkého najradšej sa hrá. Tak šup za ním do tohto rozprávkového sveta!Deti milujú psíkov! A toto šteniatko bude milovať celá rodina. Vyberte mu meno, pripnite obojok, dajte maškrtu a ono vás za odmenu naučí množstvo nových vecí. Nečakajte obyčajné šteniatko. Zoznámte sa s tým najmúdrejším v interaktívnom svete Piqipi.Obsahuje: 3 sady abecedy, rámik na fotku, 2 pracky, 6 pestrofarebných vyberateľných kostičiek, 4 kostičky zapínateľné na gombíky, dlhý jazyk zapínateľný na gombík, 10 farebných koliesok zapínateľných na cvoky, 4 postavičy, 5 maňušiek rodinky, teniska so šnúrkou, vrecúško na piškvorky, 12 hracích prvkov na piškvorky. Spolu 123 odoberateľných a interaktívnych dielov.Knižka spolu obsahuje 6 listov.Rozmery balenia (D x Š x V): 27 x 8 x 27 cm
Vypredané
25,00 € 49,99 €

dostupné aj ako:

Lacná hra Piqipi interaktívna kniha Chlapček (-50%)


Gombíky, zipsy, šnúrky... ktorý drobec by odolal? Interaktívne knižky Piqipi poskytnú detičkám možnosť zahrať sa s rôznymi druhmi materiálov a predmetov, a pritom sa vzdelávať. Môžu skladať puzzle, hrať sa s písmenkami, s číslami, s rôznymi geometrickými tvarmi, a to všetko v kvalitne prepracovanej knižke bez slov.Interaktívna knižka Chlapček je výsledkom precíznej ručnej práce. V knižke nájdete množstvo aktivít, ktoré zabavia každého chlapca či dievča. Tento originálny Quiet book umožní zahrať sa na opravára áut, chytať ryby či riadiť dopravu. Rozvoj jemnej motoriky, zábava a zároveň vzdelávanie, to je cieľom interaktívnych knižiek Piqipi.Piqipi je hračka, ktorú deti milujú. To dokazuje naše ocenenie Absolútny víťaz v súťaži Hračka roku 2017 a dizajn nominovaný v Red Dot Award.Obsahuje: 3 sady abecedy, rámček na fotku, hodiny s pohyblivým ciferníkom, 4 odoberateľné jablká na cvoky, 2 x 5 dielne puzzle na suchý zips, 2 odoberateľné kolesá na cvoky, 6 pohyblivých autíčok, 11 odoberateľých častí na suchý zips v dopravnom ihrisku, 16 odoberateľných častí tváre na suchý zips, 6 odoberateľných častí balóna na suchý zips, čln na zips, 9 predmetov zapínateľných na gombíky. Spolu 142 odoberateľných dielov.Knižka spolu obsahuje 6 listov.Rozmery balenia (D x Š x V): 27 x 8 x 27 cm
Vypredané
25,00 € 49,99 €

dostupné aj ako:

Lacná hra Pohyblivá slnečná sústava (-50%)


Stolný motorizovaný vesmírny model 2v1 ti názorne predstaví fungovanie našej planetárnej sústavy aj postavenie Zeme a Mesiaca. Ide o dômyselnú stavebnicu, kde pomocou sústavy prevodov získaš verný model slnečnej sústavy s rotujúcimi planétami a svietiacim Slnkom. Sústava je poháňaná motorčekom a všetky planéty obiehajú okolo Slnka rýchlosťou zodpovedajúcou skutočnosti. Priemer sústavy je cca 50-60cm, výška cca 30cm. Druhá možnosť je zostavenie len Zeme a Mesiaca, kde môžeš pozorovať vzájomné pôsobenie týchto telies. Pomocou externého svetla môžete simulovať fázy mesiaca alebo miesta na zemeguli so zatmením. Vo dne je to nádherná dekorácia tvojej izby a učebná pomôcka, v noci môže fungovať ako nočné svetlo. Po aktivácii sa svetlo samo vypne za 35min. Súčasťou je originálny obrázkový návod so slovenským prekladom a zaujímavými informáciami o našej slnečnej sústave. Prevádzka na batérie, ktoré nie sú súčasťou. Batérie: 5x AAA (1,5V) Odporúčaný vek: 8 + Upozornenie: Vhodné pre deti od 8 rokov. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, ktoré môžu byť prehltnuté. Nebezpečenstvo udusenia. Obal uchovajte pre prípad potreby. Farby a obsah sa môže trochu líšiť. Vyžaduje 5 batérií LR03-AAA, ktoré nie sú súčasťou balenia. Batérie musí vymieňať dospelá osoba. Batérie sú klasifikované ako WEE a mali by sa bezpečne zlikvidovať, keď už nie sú potrebné.
Vypredané
23,00 € 45,99 €

dostupné aj ako:


Objavte náš rozmanitý sortiment v kategórii Hry a Hračky, kde nájdete zábavu pre deti všetkých vekových kategórií. Naša ponuka zahŕňa kreatívne hračky, vzdelávacie hry a hračky, stolové hry, puzzle a mnoho ďalších, ktoré zaručene rozvíjajú fantáziu a schopnosti detí. V našom eshope ponúkame produkty, ktoré sú nielen zabavné, ale aj bezpečné a kvalitné.

Preskúmajte naše vzdelávacie hry, ktoré deti nielen zabavia, ale aj poučia. Ponúkame rôzne puzzle, logické hry a stavebnice, ktoré pomáhajú rozvíjať logické myslenie a motorické zručnosti. Spoločenské hry sú skvelou voľbou pre rodinné večery, kde môžete spoločne stráviť čas a užiť si veľa zábavy.

Naša kategória hry a hračky zahŕňa produkty od overených dodávateľov, zabezpečujúc vysoký štandard a kvalitu. Ponúkame širokú paletu hračiek, od tradičných po moderné interaktívne hračky, ktoré technologicky motivujú deti k učeniu a kreativite.