! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Hry a hračky - Exit puzzle strana 2 z 2

Exit Puzzle: V továrni na hračky 368 Ravensburger


Koncept únikovej hry je teraz k dispozícii ako 2D Puzzle. Zažite neporovnateľnú zábavu pri skladaní unikátneho konceptu EXIT Puzzle s motívom továrne na hračky od spoločnosti Ravensburger. Jedinečné dieliky puzzle do seba perfektne zapadajú. Tajomné ilustrácie zavedú milovníkov puzzle a hráča do sveta plného tajomstva, kde ide len o jedno - nájsť "východ"! EXIT Puzzle kombinujú skladanie puzzle, lúštenie hlavolamov a hádaniek a riešenie únikových hier. Po zložení hádanky na vás čakajú úlohy k vyriešeniu únikoviek. Dokážete zložiť puzzle, nájsť všetky potrebné symboly, nájsť skryté hlavolamy a nájsť tak posledný kúsok skladačky, aby ste objavili EXIT? V balení nájdete puzzle, návod a obálku s riešením.
Vypredané
14,99 €

Exit Puzzle: Maják pri prístave 759 Ravensburger


Koncept únikovej hry je teraz k dostaniu ako 2D Puzzle. Zažite neporovnateľnú zábavu pri skladaní unikátneho konceptu EXIT Puzzle s motívom majáka v prístave od spoločnosti Ravensburger. Jedinečné dieliky puzzle do seba perfektne zapadajú. Tajomné ilustrácie zavedú milovníkov puzzle a hráčov únikoviek do sveta plného tajomstva, kde ide len o jedno – nájsť „východ“! EXIT Puzzle kombinujú skladanie puzzle, lúštenie hlavolamov a hádaniek a riešenie únikovej hry. Po zložení puzzle na vás čakajú úlohy na vyriešenie únikovky. Dokážete zložiť puzzle, nájsť všetky potrebné symboly, vyriešiť skryté hlavolamy a nájsť tak posledný kúsok skladačky, aby ste objavili EXIT? V balení nájdete puzzle, návod a obálku s riešením.
Vypredané
15,99 €

Exit Puzzle: The Circle - V Paríži 919 Ravensburger


Zažite neporovnateľnú zábavu pri skladaní vysoko kvalitného EXIT Puzzle - The Circle s motívom Paríža, od spoločnosti Ravensburger. Jedinečné dieliky puzzle do seba perfektne zapadajú. Po zložení puzzle na vás čakajú úlohy na vyriešenie únikovej hry. Dokážete rozlúštiť symboly a vyriešiť hádanku? EXIT Puzzle - The Circle vám prináša napínavé hlavolamy zakomponované vo vzrušujúcej misii. Hneď ako je zábava so skladaním puzzle hotová, je čas pustiť sa do práce a misia EXIT začína. EXIT Puzzle - The Circle prichádza s novým konceptom záhad: súčasťou puzzle je integrovaný súradnicový systém a 6 hlavolamov skrytých v obrázku. Zábavná zberateľská edícia vďaka tajomstvu, ktoré sa tiahne celou sériou 3 motívov - V Paríži, V Londýne a V Ríme.
Vypredané
18,99 €
zľavy Haba

Exit Puzzle: Umelecké štúdio 759 Ravensburger


Zažite neporovnateľnú zábavu pri skladaní vysoko kvalitných puzzle s motívom umeleckého štúdia od spoločnosti Ravensburger. Jedinečné dieliky puzzle do seba perfektne zapadajú. Po zložení puzzle na vás čakajú úlohy k riešeniu únikovej hry, dokážete rozlúštiť symboly a vyriešiť hádanku? Rozmer po zostavení je približne 70 x 50 cm. Rozmery balenia: 22 x 22 x 7 cm.
Vypredané
15,99 €

Exit Puzzle: Hvezdáreň 759 Ravensburger


Zažite neporovnateľnú zábavu pri skladaní vysoko kvalitných puzzle s motívom hvezdárne od spoločnosti Ravensburger. Jedinečné dieliky puzzle do seba perfektne zapadajú. Po zložení puzzle na vás čakajú úlohy k riešeniu únikovej hry, dokážete rozlúštiť symboly a vyriešiť hádanku? Rozmer po zostavení je približne 70 x 50 cm. Rozmery balenia: 22 x 22 x 7 cm.
Vypredané
15,99 €
  • 3 /5

Exit Puzzle: Kúzelnícka kuchyňa 759 Ravensburger


Zažite neporovnateľnú zábavu pri skladaní vysoko kvalitných puzzle s motívom kúzelníckej kuchyne od spoločnosti Ravensburger. Jedinečné dieliky puzzle do seba perfektne zapadajú. Po zložení puzzle na vás čakajú úlohy k riešeniu únikovej hry, dokážete rozlúštiť symboly a vyriešiť hádanku? Rozmer po zostavení je približne 70 x 50 cm. Rozmery balenia: 22 x 22 x 7 cm.
Vypredané
15,99 €

Exit Puzzle: Strašidelná pivnica 759 Ravensburger


Zažite neporovnateľnú zábavu pri skladaní vysoko kvalitných puzzle s motívom strašidelnej pivnice od spoločnosti Ravensburger. Jedinečné dieliky puzzle do seba perfektne zapadajú. Po zložení puzzle na vás čakajú úlohy k riešeniu únikovej hry, dokážete rozlúštiť symboly a vyriešiť hádanku? Rozmer po zostavení je približne 70 x 50 cm. Rozmery balenia: 22 x 22 x 7 cm.
Vypredané
15,99 €

Exit Puzzle: Dračie laboratórium 759 Ravensburger


Zažite neporovnateľnú zábavu pri skladaní vysoko kvalitných puzzle s motívom dračieho laboratória od spoločnosti Ravensburger. Jedinečné dieliky puzzle do seba perfektne zapadajú. Po zložení puzzle na vás čakajú úlohy k riešeniu únikovej hry, dokážete rozlúštiť symboly a vyriešiť hádanku? Rozmer po zostavení je približne 70 x 50 cm. Rozmery balenia: 22 x 22 x 7 cm.
Vypredané
15,99 €