Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Hry a hračky - Cestovné hry strana 4 z 4

Klasické hry na cesty: Domino na cesty


Klasická hra, ktorá je späť v kurze. Hra má veľmi jednoduché pravidlá a krátka herná doba robí túto hry vhodnou pre všetky vekové kategórie. Klasické hry sú skvelou voľbou nielen na oslavu s priateľmi, rodinnú dovolenku, ale vďaka svojmu malému baleniu si ich môžete pribaliť aj do batôžku na výlet. Rozmery balenia: 20 cm × 14,5 cm × 3,3 cm.
Vypredané
3,99 €

Magnetická cestovná hra ThinkFun Minecraft Ravensburger


Drak z Endu vám chce prekaziť cestovanie po svetoch Minecraftu a stavia vám do cesty 40 stále zložitejších úloh. Riešte tieto úlohy a postupujte vpred. Používajte pritom svoju najsilnejšiu zbraň - SVOJ MOZOG! Riaďte sa dielikmi s nápovedou a rozmiestnite správne magnetické zbrane a brnenia na herný plán. Keď bude vaše riešenie obsahovať všetky dieliky s nápovedou - VYHRALI STE!
Vypredané
20,99 €

dostupné aj ako:

Hra Námorná bitka


Obľúbená námorná strategická hra. Cieľom hry je potopiť všetky lode protivníkov skôr, ako on potopí tie vaše. Hra obsahuje - hracie pole, 2 balenia lodí, 2 balenia červených striel, 4 balenia bielych striel. Vhodné pre deti od 5 rokov. Hra pre 2 hráčov.
Vypredané
10,99 €
zľavy Haba

Albi hra Ubongo na cesty


Obľúbená a úspešná hra Ubongo v malom cestovnom vydaní. Rýchle a jednoduché! Všetci hráči hrajú súčasne, pravidlá hry vysvetlíte v niekoľkých vetách. Kto nájde ako prvý správne dieliky? Kto nimi zvládne čo najrýchlejšie pokryť obrazec na karte? A kto získa najviac hracích kariet? Hra obsahuje pravidlá v českom a slovenskom jazyku.
Vypredané
13,99 €

Tipni si! Nekonečný vesmír


"Baví vás párty hra Tipni si!, alebo zvažujete jej kúpu? Potom je presnre pre vás vhodná jej cestovná verzia - Tipni si! Na cesty. Praktické cestovné balenie hry ponúka novú tému Nekonečný vesmír. Nekonečný vesmír môžete hrať ako samostatnú hru, alebo ju kombinovať s inými hrami Tipni si!. Tipnite si - Za koľko pozemských dní sa Venuša otočí okolo svojej osi? Koľko °C je najnižšia teplota na niektorej z planét slnečnej sústavy? John Glenn je najstarším cestovateľom do vesmíru. V koľkých rokoch tam naposledy letel?"
Vypredané
13,99 €

Tipni si! Ohrozená planéta


Baví vás párty hra Tipni si!, alebo zvažujete jej kúpu? Potom je presne pre vás vhodná jej cestovná verzia - Tipni si! Na cesty. Praktické cestovné balenie hry ponúka novú tému Ohrozená planéta. Ohrozenú planétu môžete hrať ako samostatnú hru, alebo ju kombinovať s inými hrami Tipni si!. Tipnite si - Koľko ton papiera vyhodíme na Slovensku za jeden deň? Koľko kg kyslíka ročne spotrebuje 1 dospelý človek? Koľko tisíc vlkov dnes žije v Európe?
Vypredané
13,99 €
  • 5 /5

Tipni si! Ľudské telo


Baví vás párty hra Tipni si!, alebo zvažujete jej kúpu? Potom je presne pre vás vhodná jej cestovná verzia - Tipni si! Na cesty. Praktické cestovné balenie hry ponúka novú tému Ľudské telo. Ľudské telo môžete hrať ako samostatnú hru, alebo ju kombinovať s inými hrami Tipni si!. Tipnite si - Koľko miliónov chlpov má ľudské telo? Koľko kilometrov krvných ciev obsahuje ľudský mozog? Až o koľko centimetrov sa pri každom nádychu roztiahne hrudný kôš?
Vypredané
13,99 €

Hra Kartové triky Cestovná verzia Dino


Ponorte sa do magického sveta karetových trikov a všetkých ohúrte. Pre osvojenie si rôznych fascinujúcich trikov a fígľov nie je potrebné priveľa cvičiť.
Vypredané
12,49 €

V kategórii cestovné hry na našom eshope nájdete širokú ponuku cestovných hier, ktoré sú perfektné pre vaše dobrodružstvá na cestách. Či už plánujete dlhú cestu autom, vlakom alebo lietadlom, naše cestovné hry zaručia, že sa nudiť nebudete.

Cestovné hry sú navrhnuté tak, aby boli kompaktné, ľahko prenosné a jednoducho použiteľné kdekoľvek sa nachádzate. Nájdete tu rôzne typy hier, od klasických stolných hier v mini formátoch až po inovatívne kartové a slovné hry, ktoré sa zmestia do každého batohu či kabelky.

Pre deti máme cestovné hry, ktoré sú nielen zábavné, ale aj edukatívne. Pomáhajú rozvíjať ich myslenie, logiku a kreativitu, zatiaľ čo sa bavia. Tieto hry sú ideálne na zabavenie detí počas dlhých ciest a zároveň podporujú ich učenie hravou formou.

Dospelí ocenia naše strategické a logické cestovné hry, ktoré poskytujú hodiny zábavy a mentálnej stimulácie. Tieto hry sú skvelým spôsobom, ako si skrátiť čas na cestách a zároveň si užiť kvalitnú zábavu so spolucestujúcimi.

Všetky naše cestovné hry sú vyrobené z odolných a kvalitných materiálov, čo zaisťuje ich dlhú životnosť a odolnosť voči opotrebovaniu. Sú navrhnuté tak, aby boli užívateľsky prívetivé a ľahko prenosné, takže ich môžete mať vždy po ruke.