! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Hry a hračky - Cestovné hry strana 4 z 4

Hra Námorná bitka


Obľúbená námorná strategická hra. Cieľom hry je potopiť všetky lode protivníkov skôr, ako on potopí tie vaše. Hra obsahuje - hracie pole, 2 balenia lodí, 2 balenia červených striel, 4 balenia bielych striel. Vhodné pre deti od 5 rokov. Hra pre 2 hráčov.
Vypredané
10,99 €

Albi hra Ubongo na cesty


Obľúbená a úspešná hra Ubongo v malom cestovnom vydaní. Rýchle a jednoduché! Všetci hráči hrajú súčasne, pravidlá hry vysvetlíte v niekoľkých vetách. Kto nájde ako prvý správne dieliky? Kto nimi zvládne čo najrýchlejšie pokryť obrazec na karte? A kto získa najviac hracích kariet? Hra obsahuje pravidlá v českom a slovenskom jazyku.
Vypredané
13,99 €

Tipni si! Nekonečný vesmír


"Baví vás párty hra Tipni si!, alebo zvažujete jej kúpu? Potom je presnre pre vás vhodná jej cestovná verzia - Tipni si! Na cesty. Praktické cestovné balenie hry ponúka novú tému Nekonečný vesmír. Nekonečný vesmír môžete hrať ako samostatnú hru, alebo ju kombinovať s inými hrami Tipni si!. Tipnite si - Za koľko pozemských dní sa Venuša otočí okolo svojej osi? Koľko °C je najnižšia teplota na niektorej z planét slnečnej sústavy? John Glenn je najstarším cestovateľom do vesmíru. V koľkých rokoch tam naposledy letel?"
Vypredané
13,99 €
zľavy Haba

Tipni si! Ohrozená planéta


Baví vás párty hra Tipni si!, alebo zvažujete jej kúpu? Potom je presne pre vás vhodná jej cestovná verzia - Tipni si! Na cesty. Praktické cestovné balenie hry ponúka novú tému Ohrozená planéta. Ohrozenú planétu môžete hrať ako samostatnú hru, alebo ju kombinovať s inými hrami Tipni si!. Tipnite si - Koľko ton papiera vyhodíme na Slovensku za jeden deň? Koľko kg kyslíka ročne spotrebuje 1 dospelý človek? Koľko tisíc vlkov dnes žije v Európe?
Vypredané
13,99 €
  • 5 /5

Tipni si! Ľudské telo


Baví vás párty hra Tipni si!, alebo zvažujete jej kúpu? Potom je presne pre vás vhodná jej cestovná verzia - Tipni si! Na cesty. Praktické cestovné balenie hry ponúka novú tému Ľudské telo. Ľudské telo môžete hrať ako samostatnú hru, alebo ju kombinovať s inými hrami Tipni si!. Tipnite si - Koľko miliónov chlpov má ľudské telo? Koľko kilometrov krvných ciev obsahuje ľudský mozog? Až o koľko centimetrov sa pri každom nádychu roztiahne hrudný kôš?
Vypredané
13,99 €

Hra Kartové triky Cestovná verzia Dino


Ponorte sa do magického sveta karetových trikov a všetkých ohúrte. Pre osvojenie si rôznych fascinujúcich trikov a fígľov nie je potrebné priveľa cvičiť.
Vypredané
12,49 €