! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Hry a hračky - Hry pre dospelých (18+) strana 2 z 2

Hriešne stieracie losy Vášeň (18+)


Vášeň či Romantika? Každý los vyhráva! Pokiaľ ste si niekedy skúsili zotrieť klasický stierací los, viete, že nie každý je výherny. Oproti tomu keď zotriete Hriešny stierací los, máte istotu, že vyhráte! Vyhrať môžete jednu z 8 aktivít. Vyberte si buď odvážnejšie vášnivé losy, alebo romantické, nežné losy. Kúpte si losy pre radosť, alebo ich venujte ako darček. Vyhrávajú 3 rovnaké symboly! V balení 10 losov.
Vypredané
3,99 €

Cards Against Humanity - Absurd box (rozš.)


Zatiaľ asi najdivnejšie rozšírko pre Cards Against Humanity. Takto to dopadne keď sa herní vývojári odrežú od sveta na púšti a oblizujú peyote kaktusy. Obsahuje 300 nových kariet ako napríklad "Getting depressed and super fat", "Déjávu" alebo "Déjávu". Za prípadné vedľajšie účinky neručíme.
Vypredané
26,99 €

Bez Slitování 18+ (hra v češtine)


BezSlitování, hra! Otestujte hranice humoru vašich priateľov a rodiny pomocou nečakaných kombinácií kariet. - Humorná hra ideálna pre vytvorenie nezabudnuteľných chvíľ - 600 kariet, tisíce kompletne bláznivých kombinácií - Pre najmenej 3 hráčov - Hráčom mladším ako 18 rokov a ľuďom bez zmyslu pre humor neodporúčané - 10 minút až niekoľko hodín nekontrolovateľného smiechu AKO HRAŤ? Vytvorte čo najvtipnejšiu kombináciu pomocou farebnej a bielej karty. Jeden hráč prečíta farebnú kartu s hlavnou vetou a ostatní hráči k nej pridajú spojenie uvedené na karte bielej, tak aby vytvorili tú najsmiešnejšiu kombináciu a získali výherný bod. Prvý hráč, ktorý získa 6 bodov, vyhráva. Humorná hra na osvieženie vašich večerov bez toho, aby ste sa brali vážne. PERFEKTNÁ HRA PRE VŠETKY PRÍLEŽITOSTI! Jednoduchá a vtipná hra, vďaka ktorej strávite nezabudnuteľné chvíľky plné smiechu. - Osviežte vaše večery s priateľmi - Otestujte limity vašej rodiny počas víkendových večerov - Zabavte vašich kolegov počas prestávky v práci - Darujte originálny darček OBSAH KRABIČKY Na strávenie bláznivých večerov nie je potreba veľa. - 1 dizajnová krabička - 120 farebných kariet - 480 bielych kariet - Pravidlá hry
Vypredané
20,00 € 39,99 €
zľavy Haba

Albi hra Tipni si! Poznáme sa? 18+ (hra v češtine)


Párty hra Tipni si! Poznáme sa?18+ mládeži neprístupnej sa dozviete o svojich spoluhráčoch prvé a posledné, aj keď si nikdy nemôžete hoci istí, kto danú odpoveď zvolil. A ak sa nehanbíte, môžete hrať otvorenú hru a stavať si priamo na odpoveď konkrétneho hráča. Viete koľko vašich spoluhráčov nikdy nebolo neverných? Koľko si ich kúše nechty alebo sa špára v nose? A koľko z nich niekedy sfalšovalo dôležitý podpis? Aj keby ste to nevedeli, môžete si tipnúť. V hre na vás čaká 900 tvrdení rozdelených do 6 okruhov: Sex, Párty, Vzťahy, Trapasy, Zlozvyky a Hriechy. Takže sa o svojich spoluhráčoch dozviete skutočne hromadu noviniek a to možno aj veci, ktoré by ste radšej nevedeli! Hra Tipni si! Poznáme sa?18+ obsahuje: 12 tipovačov a rozhodcov, 300 kariet s otázkami, 6 hráčskych žetónov, 40 plastových mincí. POZOR: Hra je komplet v CZ!
Vypredané
29,99 €

Hra Čierne historky: Zločiny a sex (18+) Mindok


Tieto príbehy sú naozaj "hot"! 42 prípadov spaľujúcej vášne, 18 osudových afér, 9 podvedených manželov a manželiek, dvaja transvestiti a jeden sobášny podvodník. 50 tajuplných príbehov vzťahujúcich sa k najsmrtonosnejšiemu rozptýleniu na svete!
Vypredané
10,99 €

Albi hra Cortex 18+


Cortex 18+ je ďalším členom rodiny populárnych postrehových hier Cortex. Tentokrát obohatený o štipľavú tématiku. Cortex 18+ však k erotickým podtónom pristupuje hravou formou. Rovnako ako v ostatných hrách Cortex sa hráči snažia vyriešit jeden z typov úloh, ktoré precvičujú priestorové myslenie, logiku, zručnosť, rýchlejšie, ako protihráči. Hra má velmi jednoduché pravidlá a svižné tempo - nikto sa teda nebude pri hre nudiť. Hra Cortex 18+ obsahuje: 80 kariet úloh, 10 dotykových kariet, 6 puzzle mozgu a pravidlá.
Vypredané
14,99 €

Albi hra Posteľové hrátky


Súbor 20 erotických inšpiratívnych hier, pri ktorých sa pobavíte, zasmejete, rozvášnite a vyhráte. Tento súbor erotických hier vám ponúkne 20 inšpiratívnych hier, pri ktorých sa pobavíte, zasmejete, rozvášnite a vyhráte! Predstavte si burzu erotických aktivít, ktoré ste ešte neskúsili, vyzliekací poker alebo trebárs čo robiť na opustenom ostrove. Ako moc korenisté a vášnivé hry budete hrať, je len na vás. Každá hra obsahuje ďalšie varianty, ako konkrétnu hru hrať. Nájdite stratenú inšpiráciu týmito hrátkami. Hra obsahuje: 20 kariet s erotickými hrami, 52 hracích kariet, 2 kocky, ceruzku, bloček a pravidlá v českom a slovenskom jazyku.
Vypredané
17,99 €

Albi hra Mini Laškovanie


Mini Laškovanie je malý darček plný 21 inšpirácií pre Váš partnerský život! Darujte partnerovi/partnerke tento malý darček, ktorý bude vlastne darčekom aj pre Vás. Je na Vás, ako s Mini Laškovaním naložíte: napríklad si vždy večer vylosujte jednu inšpiráciu... Krabička v tvare srdce obsahuje 21 inšpirácií pre partnerský život.
Vypredané
5,99 €