! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Hry a hračky - Kartové hry strana 5 z 5

Hra Čierne historky 3 Mindok


Tretia sada obľúbených čiernych historiek (v origináli Black Stories) obsahuje ďalších 50 detektívnych príbehov. Zistite, čo sa vlastne prihodilo!
Vypredané
10,99 €

Hra Ovocný šalát


Ovocný salát je zábavná párty hra, v ktorej neustále miešate rôzne druhy ovocia. Hra precvičí pamäť, rýchlosť a naučí trošku riskovať. Snažte sa zbaviť svojich kariet ako prvý, alebo nazbierať 4 body.
Vypredané
7,99 €

4 az 1-ben - Állatok a ház körül kártya


Ismerd meg a magyar tanyán és faluhelyen élő háziasított állatokat. Tudj meg róluk minél többet a lapokon szereplő információk segítségével. Játszható memória, kvartett, Fekete Péter és Adu játék (válassz ki egy tetszőleges tulajdonságot, a legnagyobb szám nyer. pl. életkor) szabályai szerint. 32 lapos
Vypredané
2,10 €
zľavy Haba

Magyar Uralkodók - Játékkártya


Több mint ezer esztendő magyar uralkodói. Gyönyörűen illusztrált, színes kártyalapok Álmostól IV. Károlyig.
Vypredané
6,42 €

Burlesque Beauties


This ‘Top Tramps’ card game collects 30 of the most famous, infamous and sauciest exotic dancers from the past and present, from classic performers Tempest Storm, Blaze Starr, Lili St. Cyr, and Sally Rand, to modern day stars like Dita Von Teese, Kitten de Ville, Eden Glamorama, and many more! Who’s the most statuesque stripper? Which burlesque beauty is the most buxom? Answers to these questions, and many more, are inside.Whether gawping at gorgeous gals or simply grinning while playing the game, this pack is guaranteed to provide hours of entertainment.
Vypredané
9,50 €

Hra Dobble KIDS


Mačička s kohútom a medveďom alebo aj tučniak so sovou - tí všetci sa na vás tešia v tejto detskej Dobble verzii plnej zvieratiek. Rýchlosť, postreh, reflexy! Dobble Kids, to je 31 rôznych zvieratiek, 30 kariet, 6 zvieratiek na karte a každé dve karty spolu majú spoločné len jedno zvieratko! Hra je kompletne v češtine aj slovenčine a ponúka úplne unikátnu zábavu. Deti tu hľadajú dve rovnaké zvieratká na kartách pri rôznych verziách hry (v pravidlách je popísané celkom 5 hier). Super sú okrúhle karty aj jednoduché pravidlá vysvetlené doslova za pár sekúnd. Hra je určená predovšetkým pre deti, ale aj ich rodičov – skrátka pre všetkých, ktorí sa chcú poriadne baviť a nemajú čas prečítať dlhé pravidlá. Plechová krabička zaručuje bezpečie kariet a jednoducho umožňuje mať hru vždy pri sebe. Vyskúšajte aj Vy postrehový fenomén Dobble a určite budete prekvapení, ako aj tak jednoduchá hra môže byť zábavná! Obsah balenia: 30 kariet v plechovej krabičke 1 české, slovenské a rumunské pravidlá
Vypredané
15,99 €