! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Hracie karty jednohlavé Dino


Hracie karty jednohlavé. V papierovej krabičke je 32 kariet a pravidlá.
Na sklade > 5Ks
1,99 €

Kartová hra Minecraft Explorers Ravensburger


Vo svete Minecraftu je toho stále veľa na objavovanie. Ukážte svoju odvahu a zvedavosť pri potulkách Nadzemím a hľadaní skrytých pokladov v dobrodružnej kartovej hre Minecraft Explorers. Preskúmajte spoločne svet Minecraftu, bojujte s nepriateľskými mobmi, nájdite všetky potrebné poklady a bezpečne ich uložte do truhlíc. Len tak spoločne vyhráte hru. Ale pozor, kryte si chrbát a nenechajte sa prepadnúť mobmi, inak hra končí! Minecraft Explorers je kooperatívna kartová hra vhodná pre 1-4 hráčov od 8 rokov. Obsahuje: 30 kariet s mobmi, 60 kariet krajiny, 1 kartu Game Over, 12 kariet s truhlicou, 1 nočnú kartu, 6 kariet hladu, herné pravidlá.
Vypredané
13,99 €

Hra Farmársky obchod Ravensburger


Po prvé ... po druhé ... Predané! Kto ponúkne viac za kravu Elvíru? A kto pri obchodovaní všetkých oblafne? Prihadzujte v správny okamih a získajte najvykŕmenejší dobytok! Farmársky obchod - zábavná dražobná hra so zvieratami! Každý hráč sa snaží v dražbe získať čo najviac zvieracích kvartet s čo najvyššou hodnotou. Víťazom sa stáva ten, kto získa najviac bodov. Peniaze nemajú na konci žiadnu cenu. Obsahuje: 40 kariet zvierat, 55 kariet peňazí, pravidlá hry.
Vypredané
13,99 €
zľavy Haba

Panini Labková patrola 5 - samolepky


Sběratelské samolepky. Balíček obsahuje 5 náhodných samolepek. Zberateľské samolepky. Balíček obsahuje 5 náhodných samolepiek.
Vypredané
0,99 €

Panini One Piece Epic Journey Trading Cards Starter Set Album + Limited Cards


Jedinečný začiatočnícky balíček zberateľských kariet One Piece. Vyzbierajte svojich obľúbených hrdinov mangy a anime a pripomeňte si ikonické momenty tejto série. Balenie Starter Set obsahuje: zberateľský album, 3 základné balíčky po 6 kariet (spolu 18 kariet), 2 limitované karty, prehľad všetkých kariet, ktoré zbierka obsahuje.
Vypredané
11,99 €

Panini Stumble Guys - binder


Portfolio na zberateľské karty STUMBLE GUYS.
Vypredané
10,99 €

Panini Stumble Guys - karty


Zberateľské kartičky Stumble Guys od Panini v tebe prebudia zberateľskú vášeň! Balíček obsahuje 6 náhodne namiešaných kartičiek.
Vypredané
2,49 €

Panini Labková patrola 5 - album


Zberateľské album na samolepky s motivom Labková patrola.
Vypredané
3,49 €

Panini One Piece Epic Journey zberateľské karty Booster Pack


Základný balíček zberateľských kartičiek inšpirovaných mangou a anime One Piece. Jeden booster balíček obsahuje 6 kartičiek. Pripomeňte si dobrodružstvá obľúbených pirátov Straw Hat Crew. Každý balíček obsahuje metalickú kartu a každý druhý zlatú. Vyzbierajte všetkých 225 kartičiek (+ 9 exkluzívnych), z ktorých 75 je špeciálnych - metalické, zlaté a trblietavé. Vymieňajte a porovnávajte svoje úlovky s kamarátmi.
Vypredané
2,49 €

Panini Album zberateľské karty Panini Naruto Shippuden Akatsuki Attack - binder


Udržte si svoje zberateľské karty NARUTO v bezpečí a poriadku s týmto oficiálnym albumom od Panini! 26 všitých listov Každý list je rozdelený na 9 kapsičiek (obojstranne až 18 kariet na 1 stranu) Oficiálny produkt Panini Tento album je ideálny pre karty Naruto Shippuden Akatsuki Attack od Panini. Album má motív Akatsuki a zmestíte doň až 468 kariet. Udržte si svoje karty v bezpečí s týmto oficiálnym albumom od Panini!
Vypredané
11,99 €

Panini Naruto Shippuden Akatsuki Attack zberateľské karty Booster Pack


Staňte sa súčasťou sveta NARUTO a prežite vzrušujúce dobrodružstvá s novou kolekciou zberateľských kariet NARUTO SHIPPUDEN AKATSUKI ATTACK! V každom balíčku nájdete 8 náhodných kariet s motívmi vašich obľúbených postáv a scén z anime. Zberateľské karty NARUTO SHIPPUDEN HOKAGE sú skvelým darčekom pre každého fanúšika anime a manga. Zahájte svoju zbierku alebo potešte svojho blízkeho. Zbierajte, porovnávajte, vymieňajte a vyzbierajte všetky Naruto kartičky!
Vypredané
2,49 €

Panini Stumble Guys - starter set


Zberateľské karty Stumble Guys od Panini v tebe prebudia zberateľskú vášeň! Začni zbierať tieto parádne zberateľské kartičky s grafikou a rozširuj svoju jedinečnú zbierku!
Vypredané
14,99 €

PANINI TOP CLASS 2024 - starter set


Startovací sada PANINI TOP CLASS 2024 obsahuje: sběratelské album, oficiálního průvodce, 24 karet + 2 limitované karty HOLO GIANTS.
Vypredané
17,99 €

PANINI TOP CLASS 2024 - plechová krabička (pocket)


Plechová krabička TOP CLASS 2024. V plechové krabičce je 24 karet + 3 limitované karty HOLO GIANTS. Obrázok zobrazuje všetky 3 varianty, uvedená cena pri produkte je za jedno balenie.
Vypredané
12,99 €

PANINI TOP CLASS 2024 - karty


Zberateľské karty TOP CLASS 2024 . Každý balíček obsahuje 8 kariet.
Vypredané
2,39 €

Cestovná hra Denník odvážneho bojka: Bláznivá rýchlovka


Vaše obľúbené postavy z knižiek Denník odvážneho bojka ožijú v tejto jedinečnej kartovej hre! Všetci hráči hrajú naraz. Kto zozbiera najviac kariet a utvorí bezchybný reťazec, kde sa žiadna postavička ani farba neopakuje na dvoch po sebe idúcich kartách vyhráva. Bláznivá hra trénujúca postreh a pamät pre 2-4 hráčov. Vek 6+.
Vypredané
7,99 €

Hra Skull


Každý hráč má 4 okrúhle žetóny. Na troch je kvet, na jednej lebka. Na začiatku kola začínajúci hráč položí jeden svoj žetón lícom nadol na svoju dosku. Potom tak urobia ostatní hráči. Keď príde rad na začínajúceho hráča, ten sa rozhodne, či položí ďalší žetón, alebo skúsi tipnúť koľko kvetov je vyložených na stole. Ak sa rozhodne tipovať, vysloví nahlas svoj tip a potom tak môžu urobiť aj ostatní hráči. Alebo môžu pasovať. Tipovanie pokračuje až pokiaľ neostane len jeden tipujúci. Potom sa otočí toľko žetónov, koľko daný hráč natipoval. AK bol jeho tip správny, priblížil sa k víťazstvu a môže si svoju dosku otočiť na farebnú stranu. Ak neuhádol a jeden z hráčov má namiesto kvetu lebku, daný hráč stráca jeden zo svojich žetónov. Víťazom sa stane hráč, ktorému vyjde tip dvakrát.
Vypredané
11,99 €

PANINI FIFA 365 2023/2024: ADRENALYN - starter set


Štartovacia sada obsahuje: zberateĺský album, zberateľskú príručku, 18 kariet a 3 limitované karty.
Vypredané
17,99 €

PANINI FIFA 365 2023/2024: ADRENALYN - plechová krabička (hranatá)


Plechová krabička PANINI FIFA 365. V plechovej krabičke je 36 kariet + 3 limitované karty.
Vypredané
22,99 €